Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Στις αρχές γκρινιάζει αν του αλλάξεις τη ρουτίνα αλλά ήμουν πολύ τρυφερά απο πάνω του τραγουδωντας, νανουριζοντας χαιδευοντας και φιλωντας και ηρεμούσε και αφου ουτως ή άλλως νύσταζε κοιμόταν εύκολα.

οταν λες γκρινιαζει πως το εννοεις? Γιατι εμενα χτυπιεται, στριφογυρναει,ουρλιαζει.... Δεν ακουει ουτε νανουρισμα,ουτε τη φωνη μου. Θηλάζει οσο θελει κ μετα το πεταει κ χτυπιεται μεχρι να κοιμηθει, ειτε αγκαλια κ βολτα, ειτε (πιο σπανια) αγκαλια στο κρεβατι να τον κουναω και ολα αυτα γκρινιαζοντας ή στη καλυτερη μουγκριζοντας.Ευτυχωςσπανια χρειαζεται πανω απο πεντε λεπτα. και εννοειται οτι ξυπναει πολλες φορες μεσα στη νυχτα,αλλα εκει τρωει κ ξανακοιμαται ευκολα, συνηθως στο στηθος.Για την ακριβεια,τρωει κοιμησμενος. Το καινουργιο που κανει εδω κ 3-4 μερες ειναι να μην κραταει τη πιπιλα καθολου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σίγουρα δεν εφαγε κάτι?

μπορει να ειναι και κατι στην ατμόσφαιρα και να μην το βρεις ποτε,,.

μπορει καποιο καινουργιο παιχνίδι?

καποιο απορρυπαντικό?

και εγω αυτες τις μερες ψάχνω να βρω γιατι μας ξαναβγηκαν κατι λίγα που ειχαμε και άκρη δε βγάζω...μεγάλος μπελάς.

τι να πω δεν ξερω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

θα το ψαξω και αλλο......

οντως μεγαλος μπελας...:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

(ασχετο)τελικα θα πατε το σαββατο στο παρκο στη φιλοθεη??

εχω κολλησει με μια εφαρμογη στο facebook (zoo world) και δε λεω να ξεκολλησω......(ασχετο επισης....:wink:)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

στην ΕΤ1 εχει το "soy cuba". αμα εχετε κουραγιο δειτε το, εμενα εκλεισαν τα ματια μου. Ειναι πολυ καλο, το ειχα δει παλια στον κινηματόγραφο αλλα ελαχιστα το θυμαμαι.

μπουένας νότσες μις αμίγας

οταν λες γκρινιαζει πως το εννοεις? Γιατι εμενα χτυπιεται, στριφογυρναει,ουρλιαζει.... Δεν ακουει ουτε νανουρισμα,ουτε τη φωνη μου. Θηλάζει οσο θελει κ μετα το πεταει κ χτυπιεται μεχρι να κοιμηθει, ειτε αγκαλια κ βολτα, ειτε (πιο σπανια) αγκαλια στο κρεβατι να τον κουναω και ολα αυτα γκρινιαζοντας ή στη καλυτερη μουγκριζοντας.Ευτυχωςσπανια χρειαζεται πανω απο πεντε λεπτα. και εννοειται οτι ξυπναει πολλες φορες μεσα στη νυχτα,αλλα εκει τρωει κ ξανακοιμαται ευκολα, συνηθως στο στηθος.Για την ακριβεια,τρωει κοιμησμενος. Το καινουργιο που κανει εδω κ 3-4 μερες ειναι να μην κραταει τη πιπιλα καθολου!

όχι δεν μιλάω για αυτό που περιγράφεις αλλα και ουτε σε τόσο μεγάλη ηλικία...εννοώ οτι οταν ηταν πιο μικρός και θήλαζε τον εβαζα να κοιμηθεί πρωτού κλείσει τα μάτια του και κοιμηθεί εντελώς πάνω του...αλλά ήταν ήδη μισοζαλισμένος και ετσι άντε να έκανε κανα δυο κιχ...

φυσικα υπηρχαν και πολλες φορες που τον κρατουσα μετα το θηλασμό και τον κοίμιζα πανω μου γιατι ειναι δυσκολο να αντισταθω αλλα οπως λεει και το νo cry και αυτες οι φορες ειναι οκ αρκει να μην γίνεται καθε μέρα.

Διαφημίσεις

Γιουπιγιαγια να σου ζήσει η κορούλα σου!!! Να την καμαρώνεις και να'ναι πάντα φωτεινή κι ευτυχισμένη! :)

Καλά τρελό ραντεβού με την ξαδελφούλα! Να χαίρεσαι και την ανηψιά!;):D

Νταφάκι μπορούμε να συναντηθούμε κέντρο αν θες. Εγώ αύριο μετάξυ 5-7.30 θα είμαι στον Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου -> ξεκινάω πλέξιμο....:cool: (ντουντούκα ου-ου!!!:lol::lol:). Οπότε αν μπορείς μπορούμε να βρεθούμε (σου στέλνω το κινητό μου)

Νταφάκι μπορούμε να συναντηθούμε κέντρο αν θες. Εγώ αύριο μετάξυ 5-7.30 θα είμαι στον Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου -> ξεκινάω πλέξιμο....:cool: (ντουντούκα ου-ου!!!:lol::lol:). Οπότε αν μπορείς μπορούμε να βρεθούμε (σου στέλνω το κινητό μου)

πλεξιμο;;;;που ξεκινας πλεξιμο;;;στον ελευθερουδακη;;;:confused:θελω κ εγωωωω!!!εκτος αν εννοεις οτι πας για μαλλι:rolleyes: ε;:confused::tongue:

αν δεν μπορω εγω, καθοτι εχω μαθημα στις 7.30, ισως στειλω τον συζυγο που θα βρισκεται ακαδημιας...θα σε παρω αυριο να σου πω !

:lol::lol::lol::lol::lol:

όχι πραγματικά ξεκινάω πλέξιμο. Θα γίνονται εκεί κάποια μαθήματα που τα οργανώνει (νομίζω) ο Βελουδάκης (γίνονται κάθε χρόνο) Εγώ θα τα παρακολουθήσω χωρίς κάποια συνδρομή (αν και είναι αρκετά μικρή) ...τώρα αυτό πως συνέβη, είναι μεγάλη ιστορία...

Εγώ αύριο μετάξυ 5-7.30 θα είμαι στον Ελευθερουδάκη στην Πανεπιστημίου -> ξεκινάω πλέξιμο....:cool: (ντουντούκα ου-ου!!!:lol::lol:).

Μαριλένααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχχχχχχ τι ωραία τι ωραία!!!!!!!!!!! τι θα φτιάξεις για πε για πε για πε!!!

αχ μας βλέπω όταν μεγαλώνουν τα παιδάκια μας, να παίρνουμε τις βελόνες μας και να την αράζουμε στα παγκάκια!! :lol: εγώ άρχισα αυτό το σχέδιο http://www.popknits.com/index.php/patterns/page/vesterday/ για να δούμε αν θα τα καταφέρω!!! προς το παρόν, περιμένω τις βελόνες νούμερο 3.5 από αγγλία για να συνεχίσω! (να ξέρεις, εδώ στην Αθήνα, το μαλλί βγαίνει πανάκριβο...θα πάρεις δυο τρεις μπάλες από εδώ για να δεις πώς το νιώθεις στην αφή, και μετά θα σου πω από που θα παραγγέλνεις μαλλί! ή βαμβάκι (για καλοκαιρινά!). Και φυσικά youtube is your friend!!! στο knittingtipsbyjudy θα βρεις πολλά βιντεάκια, όπως και στο knittinghelp. Στο ravelry έχουν ένα κάρο projects, να γραφτείς κι εκεί!!)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Γιουπιγιάγι να χαίρεσαι τη κορούλα σου και την ανηψούλα σου!!!

Μαρινάκι, θα έρθει και η ώρα που δε χρειαζεται να ακολουθείτε την ρουτίνα του Γιώργου πιστά! είμασταν ακριβώς ίδια περίπτωση, η Μαρίνα έπρεπε να πάει για ύπνο στις 9.30 πάση θυσία! καθώς μεγαλώνει, θα αλλάζει, θα μπορεί να αντέξει και λίγο παραπάνω! Εμείς έχουμε μείνει έξω μέχρι τις 10, ή αν είμαστε στο σπίτι με κόσμο, μέχρι και 11 μη σου πω, και όλα ΟΚ! κοιμάται μια ώρα παραπάνω το επόμενο πρωί ή το μεσημέρι και επανερχόμαστε στα ίσια μας!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...