Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κοπελούδες μου τι μου κάνετε???

Εγώ ζω????Μάλλον για να σας γράφω! Από την Τετάρτη έχουν ξεκινήσει τα όργανα, με εμετούς και διάρροια για αρχή και στη συνέχεια δέκατα ακατέβατα μέχρι και σήμερα (37,5-38), αλλά και τρομερή αδυναμία! Βέβαια, επειδή δεν έτρωγα τις προηγούμενες μέρες (γιατί τώρα έχω αρχίσει και του δίνω να καταλάβει) έχασα πολλά υγρά! Τέσπα μας ανησύχησε ο πυρετός που δεν πέφτει (αποφεύγω όσο μπορώ τα ντεπόν το πολύ 2 την ημέρα), ο γυναικολόγος μου έχει καραφρικάρει με έστειλε σε νοσοκομείο όπου πήγα πήρα μερικά μικρόβια και έφυγα με το ίδιο αφού στο Αλεξάνδρα δε μου έδιναν κάποια ιδιαίτερη σημασία και ήταν χίλιοι δύο άλλοι ασθενείς με διάφορα συμπτώματα. Πήγα σε κάποιον παθολόγο ο οποίος φοβήθηκε να σηκωθεί από την καρέκλα του μήπως και τον κολλήσω (φυσικά δε με εξέτασε), χτες με είδε ο γυναικολόγος μου που τσέκαρε τη μπεμπούκα ότι είναι εντάξει (πάλι καλά μετά από τόσους εμετούς!) και είδε και εμένα λίγο. Είχε πολύ πλάκα όλοι με τις μασκουλες μας, σε ώρες εκτός ιατρείου φυσικά! Πιστεύει ότι δεν έχω τον ιό αφού δεν έχω άλλα συμπτώματα παρόλα αυτά έψαξε όλα τα φαρμακεία για να μου βρει tamiflu το οποίο μέσα γράφει ότι έχει άγνωστες παρενέργειες στα μωρά αλλά επιμένει να το πάρω (!) γιατί φοβάται για μένα. Του είπα ότι το πήρα ήδη, αλλά το κρατάω καβάντζα αν δω τα πολύ δύσκολα( θα κάνω έντιτ και θα το σβήσω αυτό σε λίγο γιατί μας διαβάζουν διάφοροι και δεν έχω όρεξη για τσακωμούς!).Τώρα θέλει να κάνω το τεστ το οποίο κοστίζει 180 ευρουλάκια και δεν καλύπτεται καθόλου από τα ταμεία, αφήστε που αν το έκανα σήμερα θα είχα αποτέλεσμα την Τρίτη. Κατέληξα ότι θα κάνω-αν όλα είναι καλά- ένα άλλο τεστ που κάνουν στο ταμείο μας και καλύπτει το 70% των περιπτώσεων. Αν ο πυρετός συνεχίσει μέχρι τη Δευτέρα θα πάω να δω ένα λοιμωξιολόγο στο Αττικό! Αυτάαααααααααα, σας ζάλισα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απ΄όσο ξέρω μπορείς να θηλάζεις κανονικά, αλλά αν θες να προφυλάξεις κι άλλο το μωρό το πολύ-πολύ να φοράς μία μασκούλα!

(Εγώ προς το παρόν έχω ένα παιδάκι το Γιωργάκη μου που είναι 16 μηνών και είμαι έγκυος 30 εβδομάδων στη μπεμπούλα μας! Προσπαθώ να φτιάξω τα τικεράκια μου να μπερδεύω τον κόσμο!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνααααα

περαστικαααα... πω πω ρε παιδάκι μου.....

δεν καταλαβα μια από αυτα που έλεγες για το ταμιφλού (τι είναι?) κ την εξεταση που δεν καλύπτουν τα ταμεια:oops::oops::oops:

Υπόμονη... γεννας πολύ κοντα κ με την αδερφή μου..

Τωρα για τα τικερακια.. ισως λέω ίσως αν πατησεις πάνω σε μιας κοπέλας που έχει 2 μηπως τα καταφέρεις??

Εγώ κοιμηθηκα λίγο κ εστρωσε ελαφρα η ημικρανια...

Καμμια καλονοικοκυρα για τη συνταγη παρακαλωωωωωωω:tongue:

.

Γεια σου στελλιτσα, έτσι όπως τα είπε η Μαρινα για την περιπτωση που αρρωστησεις.

Α, πήρα παναντολ για την ημικρανια πειραζει???

Διαφημίσεις

Καθόλου όμως Γιούπι μου :oops::oops::oops:! Δε μου βγήκε στο 1ο παιδί δε νομίζω να μου βγει και τώρα! Τι να πω ίσως τώρα που θα μείνω σπίτι με την αναρρωτική να μου έρθει καμιά αναλαμπή! Πριν τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...