Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούπι!!!! Χρόνια πολλά στην κορούλα σου και την ανιψούλα!!!!!!! Απίστευτη σύμπτωση πάντως!!!!:D

Να χε@#$@ω τα πτυχία μου....πόσο αφελής νιώθω ώρες ώρες που κάθομαι και διαβάζω του καθενός τις.......άσε καλύτερα,μην εκφραστώ...

Το πρόβλημα ξεκινάει από το ό,τι πτυχίο και να έχουμε κανείς δεν έχει πτυχίο γονιού!! Από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα γιατί αντί να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας, νιώθουμε άχρηστες! Το τι άκυρες συμβουλές ακολούθησα στο Γιάννη είναι απίστευτο...ντρέπομαι για αυτό τώρα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γιούπι να σου ζήσει!!! Πολύχρονοι!!!

Καλά μα τι σύμπτωση αυτή με την αδερφή σου? Απίστευτο!!!

dansem αυτο που λες το να μην κοιμάται το μωρο στο στήθος ειναι βασικό tip που δίνει και το No cry sleep solution και εξηγει παρα πολυ καλα και το γιατί. Και όντως σε μένα δούλεψε. Όσες φορές το μωρό αποκοιμιόταν στο στηθος και μετα τον εβαζα στη κουνια ξυπναγε μεσα στο μισαωρο. Αντίθετα όσες φορές τον αφησα νυσταγμενο και το κοιμισα χαιδευοντας κοιμηθηκε πολυ καλα για ώρες! Τα λέει πολύ ωραία!

Το θέμα όμως είναι ότι το "κοιμησου παιδι μου" λεει και άλλα εκτός από αυτό.

Χρόνια πολλά και καλά στις ξαδερφούλες, θα περνάνε τέλεια κάθε χρόνο τέτοια μέρα!!!

.... αντί να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας, νιώθουμε άχρηστες! Το τι άκυρες συμβουλές ακολούθησα στο Γιάννη είναι απίστευτο...ντρέπομαι για αυτό τώρα!!

Έτσι είναι, τελικά πρέπει να κρατάμε μόνο αυτό που μας ταιριάζει... Το θέμα είναι να μην κάνουμε τίποτε που μας κάνει να νιώθουμε άχρηστες, άλλωστε το ένστικτο είναι σπουδαίο εργαλείο! Η μαμά μιας φίλης μου είπε όταν γέννησα "αφού δεν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάζεις ταυτόχρονα πάνω από έναν τρόπο, αυτόν που διάλεξες πρέπει να τον πιστεύεις με σιγουριά, αλλιώς δεν έχει νόημα."

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ναι Jen, δεν το έχω διαβάσει (ούτε το ένα ούτε το άλλο) αλλά απ' ότι διαβλαζω από τις υπόλοιπες ακούγεται τελείως σκληροπυρηνικό.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στο γιουπακι,πολυχρονο και ευτυχισμενο! Να σας ζησει και η ανηψια, που θα διαβαζουν το ιδιο ζωδιο κ τον ιδιο ωροσκοπο!!! Τι κουφο!!!

Πάντως, πραγματικά και εγώ ένιωθα πολύ ευλογημένη που μπορούσα να τον κοιμήσω στο στήθος! Τον έβαζα για ένα τέταρτο...τσουπ...ξεραινόταν! Ξύπναγε τη νύχτα ουρλιάζοντας, τσουπ...στο στήθος... ξεραινόταν...!! Μεγάλη ευκολία.

αχ ποσες φορες δε μου ηρθε να βγαλω το βζ να το προσφερω στη δανάη, οταν ξυπναει τη νυχτα κλαιει κ δε ξερω τι της φταιει... ή οταν δεν κοιμαται με τιποτα κ γω νυσταζω.... Βεβαια δεν αναπολω κ κατι μαραθονιους θηλασμους που εκανε μεχρι να την παρει ο υπνος μερικες φορες. Ο μικρος σπανια κοιμαται στο στηθος κ αυτο απο δικη του επιλογη. βεβαια κ το ενδεχομενο να κοιμηθει στη κουνια χαιδευοντας τον ή ακομα καλυτερα μονος του δεν παιζει, εχει πολυ τσιτα μεσα του για να το κανει ασχετως αν εκτελουμε τη ρουτινα του ή τον αφησουμε να κουραστει πολυ. Τωρα δε ξερω αν υπαρχει καποιο "κολπο" για να μαθει, αλλα θα ηθελα να μαθω στα παιδια μου να σεβονται την διαφορετικότητα, οποτε μαλλον πρωτα θα πρεπει να τα σεβαστω εγω. Βεβαια αυτα δε τα σκεφτομαι οταν κουτουλαω απο αυπνια....:mad:

Γιουπιγιάγια να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να το δεις να μεγαλώνει ευτυχισμένο! Τέλειο που θα έχει ίδια μέρα γενέθλεια με την ξαδερφούλα του! Αν θυμάμαι καλά, ήταν η περίπτωση η αδερφή σου που ο γιατρός της είχε δώσει να κάνει από νωρίς ενέσεις για τα πνευμονάκια?Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα τόσο καλά και γέννησε εύκολα και γρηγορα! Και στα δικά μας! Πήγα γιατρό, γλίτωσα την "χερουκλάτη" εξέταση αφού πιστεύει ότι ως δευτερότοκη δε χρειάζεται (προς το παρόν τουλάχιστον δεν ξέρω τι θα γίνει την άλλη Πέμπτη που ξαναέχουμε ραντεβού) αλλά για γέννα δεν το βλέπει σύντομα αφού και το καρδιοτοκογράφημα δεν έδειξε να έχω συσπάσεις! Μέχρι τις 26 αν δεν έχω γεννήσει πάμε για πρόκληση, ελπίζω να τη γλιτώσω!!!

Πάντως εγώ κορίτσια δεν ξέρω, ίσως να έχω εφαρμόσει τακτικές που λέει το συγκεκριμένο βιβλίο -δεν το έχω διαβάσει-γιατί από 50 ημερών που άρχισε ο Γώγος μου να κοιμάται σερί τον έβαλα στο δωμάτιό του, βέβαια συνήθως τον αποκοίμιζα θηλάζοντας μέχρι κάποια στιγμή που όλο αυτό με κολλημένο το παιδί στο στήθος για ώωωρες άρχισε να μου τη δίνει και το κόψαμε και γενικά κάναμε ΄προσπάθειες για να συνηθίσει να κοιμάται σερί το βράδυ και το πετύχαμε προς το παρόν. Η αλήθεια είναι ότι πίνει το γάλα του και τον ακουμπάω στην κούνια και κοιμάται πια έχοντας πάντα αγκαλιά μία πυτζάμα μου, ενώ αν δεν συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο σπάνια θα ξυπνήσει τη νύχτα. Τι να πω, ίσως είναι και στο παιδί θα δούμε με το 2ο! Πάντως κι εγώ όπως λέει η "χόρεψέ με" δε θα άντεχα να πρέπει να μείνω ξύπνια όλο το βράδυ, μου δημιουργεί τρομερό εκνευρισμό και φοβάμαι ότι αυτό θα το έβγαζα και στο παιδί! Επίσης, βέβαια ανήκουμε στην κατηγορία που χάσαμε πάααρα πολλές εξόδους αφού πρέπει ό,τι και να γίνει να είμαστε από τις 9 στο σπίτι για να ακολουθήσουμε τη ρουτίνα του ύπνου μας, αλλιώς κάποιες ελάχιστες φορές που προσπαθήσαμε να αποκλίνουμε μας βγήκε ξινό! Άρα όλα έχουν και τα θετικά και τα αρνητικά τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

dansem αυτο που λες το να μην κοιμάται το μωρο στο στήθος ειναι βασικό tip που δίνει και το No cry sleep solution και εξηγει παρα πολυ καλα και το γιατί. Και όντως σε μένα δούλεψε. Όσες φορές το μωρό αποκοιμιόταν στο στηθος και μετα τον εβαζα στη κουνια ξυπναγε μεσα στο μισαωρο. Αντίθετα όσες φορές τον αφησα νυσταγμενο και το κοιμισα χαιδευοντας κοιμηθηκε πολυ καλα για ώρες! Τα λέει πολύ ωραία!

αληθεια??:rolleyes:

και οταν εχει μαθει ετσι τι κανεις???

πως μαθαινεις στο παιδι χωρις κλαματα να κοιμαται μακρυα απο το στηθος(?), το οποιο θα συμφωνησω και εγω πως σε καποιες περιπτωσεις ειναι πολυ βολικο:rolleyes::rolleyes:

και επειδη εγω εχω και το αγχος αν τρωει αρκετα ανακουφιζομαι λιγο οταν ξυπναει και ξανακοιμαται στο στηθος γιατι τις περισσοτερς φορες θα πιει και γαλα αφου τρεχει κατα το πιπιλισμα....:wink:

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Στις αρχές γκρινιάζει αν του αλλάξεις τη ρουτίνα αλλά ήμουν πολύ τρυφερά απο πάνω του τραγουδωντας, νανουριζοντας χαιδευοντας και φιλωντας και ηρεμούσε και αφου ουτως ή άλλως νύσταζε κοιμόταν εύκολα.

Αυτα το βράδυ. Προσπάθησα να αποσυνδέσω και τον ημερήσιο ύπνο από τον θηλασμό κατι λιγάκι πιο δύσκολο μιας και για να κοιμηθεί ήθελε πολυ κουνημα στα χερια αλλα το πέτυχα. Γενικά μου την είχε δώσει σε κάποια φάση το ολοήμερο πιπίλισμα του στήθους και προτιμούσα να τον κουνάω.

Διαφημίσεις

Στις αρχές γκρινιάζει αν του αλλάξεις τη ρουτίνα αλλά ήμουν πολύ τρυφερά απο πάνω του τραγουδωντας, νανουριζοντας χαιδευοντας και φιλωντας και ηρεμούσε και αφου ουτως ή άλλως νύσταζε κοιμόταν εύκολα.

Αυτα το βράδυ. Προσπάθησα να αποσυνδέσω και τον ημερήσιο ύπνο από τον θηλασμό κατι λιγάκι πιο δύσκολο μιας και για να κοιμηθεί ήθελε πολυ κουνημα στα χερια αλλα το πέτυχα. Γενικά μου την είχε δώσει σε κάποια φάση το ολοήμερο πιπίλισμα του στήθους και προτιμούσα να τον κουνάω.

καταλαβα...:rolleyes:

καποια στιγμη πρεπει να την αρχισω και εγω ετσι ωστε να μην κοιμαται μονο στο στηθος και στη βολτα (αμαξι,mei tai ή καροτσι).

ομως δε νιωθω ουτε εγω ακομα ετοιμη.....σιγα σιγα....

να σε ρωτησω και κατι αλλο για τα εκζεματα μιας και "συναντηθηκαμε";)

οταν σταματησα να της βαζω την κρεμα τοσο συχνα οσο στην αρχη, αφου ειχαν φυγει, ειδα πως εμφανιστηκαν παλι αχνες κοκκινιλιες στα ιδια σημεια.

θα πρεπει να της βαζω κρεμα συνεχεια, ειναι λογικο? δεν πρεπει να τη σταματησω καποια στιγμη?

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds μου η κρέμα δεν καταπολεμά την αιτία αλλα μόνο το σύμπτωμα. Θα πρέπει να ψάξεις να βρεις την αιτία βασικα και να την καταπολεμησεις. Την κρέμα στην πρότεινα για να ανακουφιστεί το μωρό και να μη ξύνεται μέχρι να εξαλειφθεί η αιτία.

Γιουπι μου να σας ζησουν και οι δυο!!!:D η φανταστικη αρηβελ και το μικρο ζουζουνι που ξεπροβαλε οπως ηθελε τελικα αυτο κ η μανουλα του κ οχι οπως ισως φανταζοταν ο γιατρος (χεχεχε!:tongue:)

αν το μωρο δεν ξυπναει το ξυπναμε, στο πρωτο 15ημερο και ειδικα την πρωτη εβδομαδα ξυπνουσα την ερατω καθε 2 ωρες μερα νυχτα .... (ημασταν σπιτι τη 2η μερα απο τον τοκετο κ ετσι κ ξυπνουσα εγω -δραμα- και την ξυπνουσα για να πεσει ο λιγος ικτερος που ειχε...:rolleyes:

μαρλε πως θα το κανονισουμε για την κηραλοιφη;

πηγα κ εγω χτες στη λεγκω κ το λεγκωμωρο-νικολα, ειναι ενα μικροσκοπικο κουκλι!!!!!!!!!κ η μαμα με τα καρω κουρασμενη αλλα μια χαρουλα!!!!συγκινηθηκα παλι....!:tongue:

μακαρι να ειναι σπιτι τους τωρα!

βαλτε κ εμας στα προβληματα με τον υπνο...."εχουμε δοκιμασει τα παντα" στο ζβ δεν καθεται πολλες φορες κ εκει γινεται ο χαμος!

τελευταια δεν θελει κ κουνημα, θελει να καθεται , να σηκωνεται κ να παιζει!!!

σημερα που ημουν στη γιογκα μου την κοιμισε ο μπαμπας της :την εβαλε να κατσει πρωτα στα γονατα του, της τραγουδησε, της μιλησε, αυτη εγειρε μετα απο λιγο και την εβαλε στο κρεβατι!!!και επιασε!!!για να δουμε.......:rolleyes:

παντως η ερατω παιρνει στον υπνο (μονο, ευτυχως)πιπιλα..κ αυτο μαλλον κανει τα πραγματα πιο ευκολα.

με τον συζυγο παντως εχουμε πολυ διαφορετικες αποψεις για το θεμα του υπνου και το που θα κοιμαται η ερατω.....θελει συντομα να την παμε στο δωματιο της :roll: ενω εγω θα ηθελα να γινει αυτο κατα το καλοκαιρι...

παντως υπαρχουν φορες που οι ιδεες του μας βγαινουν σε καλο, αλλα αυτο με το δωματιο, νοου γουει απο τωρα....:cool:

ds μου η κρέμα δεν καταπολεμά την αιτία αλλα μόνο το σύμπτωμα. Θα πρέπει να ψάξεις να βρεις την αιτία βασικα και να την καταπολεμησεις. Την κρέμα στην πρότεινα για να ανακουφιστεί το μωρό και να μη ξύνεται μέχρι να εξαλειφθεί η αιτία.

πως σκ@τ@ θα καταλαβω τι την πειραξε ετσι ξαφνικα???

δεν ειχαμε κανει τιποτα καινουριο εκεινη την περιοδο.......:(:(:(:(:(:(

τελος παντων σε ευχαριστω πολυ!!!!:)

Είσαι ο άγγελος μου!!

πως σκ@τ@ θα καταλαβω τι την πειραξε ετσι ξαφνικα???

δεν ειχαμε κανει τιποτα καινουριο εκεινη την περιοδο.......:(:(:(:(:(:(

τελος παντων σε ευχαριστω πολυ!!!!:)

σίγουρα δεν εφαγε κάτι?

μπορει να ειναι και κατι στην ατμόσφαιρα και να μην το βρεις ποτε,,.

μπορει καποιο καινουργιο παιχνίδι?

καποιο απορρυπαντικό?

και εγω αυτες τις μερες ψάχνω να βρω γιατι μας ξαναβγηκαν κατι λίγα που ειχαμε και άκρη δε βγάζω...μεγάλος μπελάς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...