Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαμμα μία, δεν υπάρχει καλύτερη μαμά για το παιδάκι σου από σένα!! Μην σκέφτεσαι βλακείες και μην διαβάζεις ένα βιβλίο με του οποίου τις μεθόδους δεν συμφωνείς!! Και τα παιδάκια έχουν ψυχούλα και έχουν προσωπικότητα! Δεν μπορείς να τα βάλεις όλα σε ένα τσουβάλι και με μια συγκεκριμενη μέθοδο να "στρώνουν" όλα!! Κάποια στιγμή το παιδάκι σου θα κοιμάται μόνο του και δεν θα το πιστεύεις! Με τι διαφορά βέβαια ότι θα έχει προκύψει το πιθανότερο 2ο παιδί, οπότε θα έχεις τα ίδια από την αρχή...!!

Και όταν φρικάρεις, άσε το παιδί κάπου για μια ωρίτσα και πας κάπου να ξεσκάσεις! Για μια ωρίτσα δεν έγινε και τίποτα! Ίσα ίσα θα περάσετε καλύτερα μετά με το παιδί γιατί θα είσαι άλλος άνθρωπος!!

Επεξεργάστηκαν by Rosalita

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως, πραγματικά και εγώ ένιωθα πολύ ευλογημένη που μπορούσα να τον κοιμήσω στο στήθος! Τον έβαζα για ένα τέταρτο...τσουπ...ξεραινόταν! Ξύπναγε τη νύχτα ουρλιάζοντας, τσουπ...στο στήθος... ξεραινόταν...!! Μεγάλη ευκολία. Βέβαια όταν αποθηλάσαμε άρχισα να τον κοιμίζω στο καρότσι, ή τον ταίζω με το μπουκάλι στο δωμάτιό του και αποκοιμιέται.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Πάντως εγώ βρίσκω πολύ βολικό που κοιμάται η κόρη μου θηλάζοντας! Τα μεγαλύτερα αρχικά τα κοίμιζα με κούνημα ή τραγουδάκια και μετά κοιμούνταν μόνα τους, όμως τώρα αυτό που κάνω μου φαίνεται πιο φυσιολογικό και με γεμίζει πιο πολύ (και βαριέμαι απίστευτα να τραγουδάω, ενώ θηλάζοντας, μπορώ και σερφάρω εδώ, διαβάζω τα μεγαλύτερα παιδιά ή βλέπω τηλεόραση, διαβάζω βιβλία ή αν έχει έρθει κανένας φίλος λέω καμιά κουβέντα (αν πάλι έχει έρθει κανένας που δεν γουστάρω, λέω πως πρέπει να κοιμήσω το μωρό και έρχομαι στο δωμάτιο όπου θηλάζω και σερφάρω εδώ χιχιχχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

κι εγώ το βρίσκω πιο βολικό όταν κοίμιζα τον Ιάσονα θηλάζοντας. Κοιμόταν πολύ εύκολα, και τώρα που έχουμε κόψει τον μεσημεριανό και βραδινό θηλασμό, μερικές φορές που αργεί να κοιμηθεί μου μπαίνουν ιδέες και αναπολώ την εποχή που κοιμόταν στο πιτς φιτίλι! Πάντως δεν ξέρω τι λένε τα βιβλία, θα συμφωνήσω πως δεν μπορείς να τα βάζεις όλα σε ένα τσουβάλι, κρίνοντας από τη δική μας περίπτωση, βλέπω πως ο Ιάσονας μια χαρά κοιμάται το βράδι (βέβαια μετά από παραμυθάκια, τραγουδάκια κλπ), συνήθως χωρίς ξυπνήματα, και αν ξυπνήσει μπορεί να ξανακοιμηθεί μόνος του ή πίνει λίγο νεράκι και ξανακοιμάται αμέσως.

Eγω το διαβασα οχι ολο μαλλον δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω προτιμω να κοιμηθει το μαναρακι μου μαζι μου και να κοιμηθω και εγω μαζι του παρα να χανω τον χρονο μου με τετοια και αφου ακουω και κακα σχολια απο σας μαλλον θα το δωσω στον σκυλο να το φαει χαχαχα !!!

Jen εχεις το no cry σε ηλεκτρονικη μορφη??? αν ναι να σου στειλω μαιλ να μου το στειλεις?

το έχω εγώ αν το θες...

Καλά τα λέτε....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Να τα εκατοστησουμε να τα εκατοστησουμε!!!!!!!!!

επίσης ειμαι επίσημα χαζοθεια!

Τα ξημερώματα 1:35 γεννηθηκε η ανιψούλα μου με ΦΤ κ πολύ γρήγορα αφού σπάσαν τα νερά της αδερφής μου στις 39+6!!

Εχει ιδια ημερομηνια κ ωρα γεννησης με τη δική μου κορουλα!!

σνιφ σνιφ συγκίνηση!!!

Να τα εκατοστησουμε να τα εκατοστησουμε!!!!!!!!!

επίσης ειμαι επίσημα χαζοθεια!

Τα ξημερώματα 1:35 γεννηθηκε η ανιψούλα μου με ΦΤ κ πολύ γρήγορα αφού σπάσαν τα νερά της αδερφής μου στις 39+6!!

Εχει ιδια ημερομηνια κ ωρα γεννησης με τη δική μου κορουλα!!

σνιφ σνιφ συγκίνηση!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!.........και

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!:D:D:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σώπα ρε γιουπιγιάγια!!!!!!Πω,πω σύμπτωση....Να σου ζήσει το ανηψάκι!!!!!!!

και να τα εκατοστήσει το γιουπιγιάκι!!!!!!!!!Χαρούμενο,ευτυχισμένο,χαμογελαστό και υγιέστατο να είναι πάντα το καμάρι σου!!!!!!!!

Ευάκι,αν το δεις,ρίξε τη 'συνταγή για κεραλοιφή μπας και τη φτιάξω αμοναχιά μου...'

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Yioupi! Yioupi!Yioupi!

Χρονια πολλά! Να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και την νέα ανηψούλα! Γερές και τυχερές και πάντα ευτυχισμένες και οι δύο!

Τι ωραία σύμπτωση!

Νομίζω πως για 1ο 24ωρο είναι ΟΚ αυτό. Κουράζονται κι αυτά τα καημενούλια με τον τοκετό. Αλλά ας απαντήσει και καμια άλλη πιο σχετική...

DPYUp2.png EYukp3.png

καλά συνεννοημένες οι ξαδερφούλες! Απίστευτο!

Χρόνια Πολλά στο γιουπιγιαγιάκι! Να τα εκατοστήσει και να τη χαίρεστε!

Αρχίζει ένας πολύ ωραίος χρόνος να τον χαρείτε!

Και είναι πολύ φυσιολογικό να κοιμάται συνέχεια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Yioupi χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την ανηψιά!!!

μάμα μία κουράγιο! μην στεναχωριέσαι και νιώθεις άσχημα, όλες κάνουμε τέτοιες σκέψεις κατά καιρούς. Το "κοιμήσου παιδί μου" ξυπνά μέσα μου τον Στάλιν. Αν ήμουνα πρωθυπουργός θα είχα απαγορεύσει την κυκλοφορία του:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...