Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

και εγω τοπ βραδυ δεν την αλλαζα γιατι ξυπνουσε και δεν συγκαηκε ποτε

και γενικα 2 -3 φορες εχει κανει μικρο συγκαμα σε διαρροια

την κεραλοιφη την δοκιμασα καλη μου φανηκε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω ρε γμτ,τί μου φταίει...έχω κουραστεί με το θέμα ύπνος,όχι τόσο το ότι ξυπνάει,όσο το ότι δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί...μια ώρα κούνημα και τραγούδι....πότε θα μάθει να κοιμάται μόνος του????ή μάλλον ΠΩΣ θα μάθει να κοιμάται μόνος του?Νιώθω ότι έχω κάνει τόσα λάθη,ότι του μεταδίδω την ένταση με τα νεύρα μου,ότι,ότι,ότι.......έχω και έναν άντρα που μου γυρνάει κάθε μέρα μετά τις 9 το βράδυ από τη δουλειά....νιώθω ότι δεν έχω ζωή,δεν κάνω τίποτα για μένα...ακούγεται εγωιστικό,αλλά το ότι κάνεις παιδιά δε σημαίνει ότι παύεις να έχεις ζωή,ε????δεν ξέρω,είμαι πολύ μπερδεμένη,έχουν συσσωρευτεί όλα,κάποια στιγμή ξεσπάς...

Στο Γιάννη ήμουν μια απελπισμένη... Ξενύχτι, ταλαιπωρία... Στο Μάνο ενώ ξυπνούσα πολύ συχνότερα και κοιμόμουν πολύ λιγότερο δεν είχα τόσο πρόβλημα. Ίσως γιατί έμαθα να ζω με αυτό... Και να ξέρεις ότι όσο το προσπερνάς και το βλέπεις σαν κάτι φυσιολογικό θα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.... Είναι μεγάλο το σοκ πάντως στο πρώτο παιδί! Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια! Στα επόμενα σου φαίνονται μετά παιχνιδάκι!! Ρωτα και την Σοφούκα!! ;)

Όσο για το ότι δεν έχεις ζωή μετά τα παιδιά, απλώς έχεις ζωή με παιδιά! Προσπάθησε παρόλα αυτά όποτε σου δίνεται η ευκαιρία να ξεσκάς!! Πήγαινε όποτε μπορείς κάπου μόνη σου για λίγο, έστω και σούπερ μάρκετ... Αν και με τον άντρα σου να γυρνάει τόσο αργά είνια λίγο δύσκολο...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μάμα μία σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αλλά πρέπει να δεις την ωραία πλευρά της ζωής με τα παιδια! Αλλιώς αν σκέφτεσαι τί έκανες πάει θα σε πιάσει κατάθλιψη! Εγώ έχω αρχίσει και το χαίρομαι πια! Τόσο που φοβάμαι μήπως είναι ανησυχητικό. Βέβαια κάνω κάτι για μένα πάω γυμναστήριο! Αν μπορέσεις να ξεκλέβεις κάποια στιγμή για κάτι που σου αρέσει να το κάνεις.

Ο ύπνος θα φτιάξει δεν είπαμε? Υπομονή! Και τίποτα δεν κάνεις λάθος. Όποτε το παιδί καταλάβει ότι εσύ το πήρες απόφαση ότι θα τον κοιμίζεις όπως θέλει εκείνος, θα ηρεμήσει. Και κανένα παιδί στην ηλικία του δεν κοιμάται μόνο του. Μπορεί πιο εύκολα αλλά όχι μόνο του.

Οπότε ανασυντάξου και δες τα πράγματα με άλλη διάθεση!

Συνεχίζω και αηδιάζω! Λέτε να είναι οι γίγαντες οι χθεσινοί???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ωραία τα λέτε αγαπημένες........μακάρι...ήδη είμαι καλύτερα,μέχρι το βράδυ θα στρώσω...

Να πω την αμαρτία μου,έχω άνθρωπο να μου κρατάει τον Κων/νο ανα πάσα στιγμή σχεδόν,αλλά δε θέλω να χώνω ρε γμτ κανέναν.Το παιδί πρέπει να περνάει χρόνο και με τους δυο του γονείς..Τον Χάρη τον βλέπει ελάχιστα...

Διάβασα λίγο αυτό το 'Κοιμήσου παιδί μου' και λέει μέσα διάφορα του τύπου 'τί δεν πρέπει να κάνετε για να κοιμίσετε ένα μωρό '(μην το κουνάτε,μην του τραγουδάτε,μην το θηλάζετε,μην,μην,μην.....δηλαδή ό,τι εγώ κάνω κατά κόρον).Επίσης λέει ότι πρέπει από μικρό μικρό,από μηνών ένα μωρό να το 'μάθουμε' να κοιμάται μόνο,ότι η παιδική αυπνία δημιουργεί μεσομακροπρόθεσμα προβλήματα,ψυχολογικά,στο σχολείο,στις σχέσεις κλπ,κλπ...και υποτίθεται οτι το έχει γράψει επιστήμονας,ειδικός σε θέματα ύπνου,έχει λύσει το 96% των περιπτώσεων...ουφ,σόρυ για το σεντόνι,με ψιλοάγχωσε.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Μάμα μία εμένα η μάνα μου μου λέει ότι μια χαρά κοιμόμουν σαν μωράκι τώρα γιατί έχω αυπνίες και δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο μου λες?Λες να ανήκω στο 4% των περιπτώσεων που ούτε ο Δρ πώς τον λένε δεν κατάφερε να λύσει???

Άντε για να ανεβαίνουμε λίγο! Είναι μανίκι το καταλαβαίνω μετά από τόση αυπνία να πρέπει να σηκωθείς 6.30 και να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, αλλά που θα πάει θα στρώσει! Πάντως δεν είναι κακό μία στο τόσο να πηγαίνεις και για καφε με καμιά φίλη σου! Αν εσύ νιώθεις καλύτερα, θα το εισπράττει και το παιδί! Καταλαβαίνω ότι επειδή σου το κρατάει η κοπέλα τα πρωινά δε θέλεις να τον αφήνεις αλλά νομίζω και λίγος χρόνος αποκλειστικά δικός μας είναι απαραίτητος! Πάντως η λύση του γυμναστηρίου, αυτή η μία ώρα την ημέρα που πήγαινα κι εγώ και ξεθεωνόμουνα στο γυμναστήριο ήταν βάλσαμο! Έχει δίκιο η Ελενίτσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ωραία τα λέτε αγαπημένες........μακάρι...ήδη είμαι καλύτερα,μέχρι το βράδυ θα στρώσω...

Να πω την αμαρτία μου,έχω άνθρωπο να μου κρατάει τον Κων/νο ανα πάσα στιγμή σχεδόν,αλλά δε θέλω να χώνω ρε γμτ κανέναν.Το παιδί πρέπει να περνάει χρόνο και με τους δυο του γονείς..Τον Χάρη τον βλέπει ελάχιστα...

Διάβασα λίγο αυτό το 'Κοιμήσου παιδί μου' και λέει μέσα διάφορα του τύπου 'τί δεν πρέπει να κάνετε για να κοιμίσετε ένα μωρό '(μην το κουνάτε,μην του τραγουδάτε,μην το θηλάζετε,μην,μην,μην.....δηλαδή ό,τι εγώ κάνω κατά κόρον).Επίσης λέει ότι πρέπει από μικρό μικρό,από μηνών ένα μωρό να το 'μάθουμε' να κοιμάται μόνο,ότι η παιδική αυπνία δημιουργεί μεσομακροπρόθεσμα προβλήματα,ψυχολογικά,στο σχολείο,στις σχέσεις κλπ,κλπ...και υποτίθεται οτι το έχει γράψει επιστήμονας,ειδικός σε θέματα ύπνου,έχει λύσει το 96% των περιπτώσεων...ουφ,σόρυ για το σεντόνι,με ψιλοάγχωσε.....

Αααα είσαι τρελή εσύ! Δεν τα διαβάζουν αυτά τα βιβλία! Και όσοι τα γράφουν και τα εφαρμόζουν με γεια τους και χαρά τους.

Εσύ βλέπεις το παιδί σου να έχει πρόβλημα? Άντε τώρα ακι δεν είμαι και καλά!

Και αναγουλιάζω ακόμα περισσότερο! Ας κακομαθαίνανε έτσι τα παιδιά. Με αγκαλιές και νανουρίσματα...

Υ.Γ.: Κι εγώ έχω επηρεασθεί από τέτοιες κουβέντες αλλά ντιπ ντάουν ξέρω ότι είναι βλακείες.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ με αυτό το βιβλίο! Είναι η Βίβλος της συννυφαδας και της κουμπαρας μου οι οποιες το διαβασαν και το ακολουθουν πιστα και ειχαν αποτελεσματα. Η πρωτη απο 3 μηνων εβαλε το μωρο της στο δωματιο του και η δευτερη ειχε παει το μωρο 2 ετων και δεν κοιμοταν καθολου και απο αυτο το βιβλιο ανακαλυψε τι ειναι ρουτινα υπνου!

Απο αυτα παντως που μου ειπαν για το βιβλιο και αυτες και εσεις, κρίνω οτι ειναι μεγαλη μπούρδα...no cry και ξανα μανα no cry!

Eγω το διαβασα οχι ολο μαλλον δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω προτιμω να κοιμηθει το μαναρακι μου μαζι μου και να κοιμηθω και εγω μαζι του παρα να χανω τον χρονο μου με τετοια και αφου ακουω και κακα σχολια απο σας μαλλον θα το δωσω στον σκυλο να το φαει χαχαχα !!!

Jen εχεις το no cry σε ηλεκτρονικη μορφη??? αν ναι να σου στειλω μαιλ να μου το στειλεις?

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Eγω το διαβασα οχι ολο μαλλον δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω προτιμω να κοιμηθει το μαναρακι μου μαζι μου και να κοιμηθω και εγω μαζι του παρα να χανω τον χρονο μου με τετοια και αφου ακουω και κακα σχολια απο σας μαλλον θα το δωσω στον σκυλο να το φαει χαχαχα !!!

Jen εχεις το no cry σε ηλεκτρονικη μορφη??? αν ναι να σου στειλω μαιλ να μου το στειλεις?

to ειχα αγοράσει απο το amazon αλλά αργότερα το είχα βρει και στο νετ ηλεκτορνικά...κατσε να ψαξω να βαλω το link εδω

Διαφημίσεις

Bρήκα το λινκ που ειχαν δωσει τα κορίτσια παλιότερα στο parents.

http://rapidshare.com/files/37612570...p_Solution.pdf

επιλέγεις free user και περιμένεις να περασουν τα δευτερόλεπτα και μετα επιλέγεις download.

γεια σας και απο εδω....βλεπω μια μαυριλα να πλανιεται στον ουρανο του cafe μας.......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

υπομονη!!!

mamma mia ανεβα λιγο!!!!!;);)

εεεε??????? φανταστικη mamma mia???????;):D:tongue:

η λεγκω τι εγινε φτασανε σπιτι??? ξερει καμια? η προσαρμογη....δυσκολη?

εφτιαξα φακες σημερα τελικα!:)εβαλα και λιγο καλαμποκι μεσα μαζι με πατατουλα και καροτακι τελειες εγιναν!!!!!:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πάντως εγώ το βιβλίο αυτό δεν το είχα διαβάσει, αλλά αρκετά από αυτά που έλεγε τα εφάρμοζα από μόνη μου, και πρέπει να πω ότι πιστέυω σ' αυτά σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχω ιδέα αν δημιουργεί προβλήματα στο παιδί και μου φαίνεται μεγάλη μπούρδα αυτό, αλλά θεωρώ ότι η έλλειψη ύπνου είναι βασανηστήριο για τους γονείς. Έβλεπα την αδερφή μου που έπαθε μέχρι και θλάση από το κούνημα του γιου της και υπέφερε τη μια νύχτα πίσω από την άλλη, κι έλεγα εγώ αυτό δεν το θέλω, θέλω να μπορώ να είμαι κεφάτη και δραστήρια τη μέρα με το παιδί μου. Από όλα αυτά που διάβαζα από εδώ κι από εκεί το πιο χρήσιμο μου φάνηκε αυτό για τον θηλασμό, (που αν θυμάμαι καλά μου το είχε πει και ο παιδίατρος που είναι στη La leche) ότι μην αφήνεις το παιδί να το παιρνει ο ύπνος στο στήθος. Την άφηνα γλαρωμένη μεν στην κούνια, αλλά όχι αποκοιμισμένη. Κι αυτό γιατί ο ύπνος μικρών και μεγάλων κάνει κύκλους και ξυπνάμε όλοι κάθε τόσο κι αν δεν μάθουμε πως να ξανακοιμόμαστε από μόνοι μας, απλά δεν μπορούμε. Μου έλεγε λοιπόν, άφηνέ την ικανοποιημένη και χορτάτη στην κούνια, να κοιτάξει λίγο γύρω και να την πάρει γλυκά ο ύπνος, ώστε αν ξυπνήσει μες στη νύχτα αλλά δεν πεινάει να ξέρει ότι μπορεί να ξανακάνει το ίδιο. Αυτό το έκανα από τη στιγμή που γεννήθηκε, δεν κοιμήθηκε ποτέ στο βζ και δεν έζησα ποτέ το να ξυπνάει και να κλαίει μόνο για νανούρισμα.

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι επένδυση όλο αυτό, αλλά κάτι κερδίζεις-κάτι χάνεις. Εμείς κερδίζαμε σε ύπνο και ψυχική ηρεμία, αλλά χάναμε σε άλλα. Πχ. όταν όλοι βόλταραν καλοκαιράκι με τα μωρά τους εμείς ήμασταν σπίτι από τις 7μιση για τη ρουτίνα μας. Αλλά μου φαίνεται ότι οτιδήποτε, είτε βιβλίο είτε άνθρωπος που προσπαθεί να σε πείσει ότι θα κάνεις κακό στο παιδί σου αν δεν ακολουθείς το δικό του σύστημα είναι απλά απαράδεκτος.

Η πεθερά μου που έχει ζήσει γερμανία μου έλεγε "οι γερμανίδες μόλις γεννήσουν βάζουν το παιδί στο δωμάτιο του και το αφήνουν να πλαντάζει. Μετά από μια βδομάδα είναι όλα τέλεια." Είμαι σίγουρη ότι δεν υποφέρει όλο το έθνος από παιδικά τραύαματα, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ γιατί μου φαίνεται απάνθρωπο. Ήμουν και ειμαι πάντα εκεί όταν κλάψει, αλλά θεωρώ ότι θα έχανα πολλές ωραίες στιγμές αν ήμουν άυπνη συνεχώς.

Ουφ! Αυτό θα πει σεντόνι...

Α! Και mamma-mia, αφοού έχεις κάποιον για το παιδί, εγώ θα σου πρότεινα μια μέρα να πάρεις ρεπό από μαμά. Όχι για να κάνεις δουλειές και ψώνια και εκκερμότητες, αλλά για να κοιμηθείς ως το μεσημέρι και μετά να κάνεις μια ξεκούραστη βολτίτσα μόνη ή με καμιά φίλη και να δεις λίγο τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Να ξελαμπικάρεις βρε παιδί μου, όλοι το χρειαζόμαστε που και που, δεν είναι ντροπή...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολα τα πραγματα οταν το παιδι θελει το στηθος για να κοιμηθει...και εμενα η μικρη ετσι κανει....και περα απο την κουραση με αγχωνει το γεγονος ενος δευτερου παιδιου.....πως θα κοιμαται η νεφελη οταν το μωρο θα πρεπει να θηλαζει 20 ωρες το 24ωρο?????:rolleyes::rolleyes:

τελος παντων, και αυτο με το κλαμα...καπου ειχα διαβασει (μπορει και εδω στο forum, αλλα μαλλον σε καποιο link που ειχε βαλει μαουλα του forum;)), οτι η ιδεα του να μην αφηνεις το παιδι να κλαιει μεχρι να σταματησει μονο του πηγαζει απο παλια που οι λαοι ζουσαν σε νομαδες και λεει πως τα μωρα εκλαιγαν οταν τα αφηναν μονα τους ωστε να μην τα ξεχασουν πισω και φυγουν, και σταματουσουν μετα απο καποια ωρα το κλαμα οταν πια καταλαβαιναν πως κανεις δε θα γυριζε να τα παρει , ωστε να μην τα ακουσουν τα αγριμια και τα σκοτωσουν. το αισθημα λοιπον της αυτοσυτηρησης εχουν τα καημενα οταν μενουν μονα στην κουνια και κλαινε ωσπου να τα παρει ο υπνος απο την απελπισια.....:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πάντως εγώ βρίσκω πολύ βολικό που κοιμάται η κόρη μου θηλάζοντας! Τα μεγαλύτερα αρχικά τα κοίμιζα με κούνημα ή τραγουδάκια και μετά κοιμούνταν μόνα τους, όμως τώρα αυτό που κάνω μου φαίνεται πιο φυσιολογικό και με γεμίζει πιο πολύ (και βαριέμαι απίστευτα να τραγουδάω, ενώ θηλάζοντας, μπορώ και σερφάρω εδώ, διαβάζω τα μεγαλύτερα παιδιά ή βλέπω τηλεόραση, διαβάζω βιβλία ή αν έχει έρθει κανένας φίλος λέω καμιά κουβέντα (αν πάλι έχει έρθει κανένας που δεν γουστάρω, λέω πως πρέπει να κοιμήσω το μωρό και έρχομαι στο δωμάτιο όπου θηλάζω και σερφάρω εδώ χιχιχχι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...