Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Βλέπω μια ομορφιά είμαστε όλες! Υπομονή κορίτσια μου! Τελικά έχουμε κάνει ύμνο μας το "Πότε θα κάνει ξαστεριά":lol::lol::lol::lol:

Η δική μου καλύτερη φάση ηλικιακά ήταν μετά τους 18 μήνες και έπειτα. Όταν δεν έχει γκρινίαση χαίρεσαι να τον ακούς και να τον βλέπεις!!!

Τατιάνα μου επιλέξατε όνομα για το μικρούλη! Ο μικρός Αντρίκος λοιπόν!:D

ΡΕΝΕ μου σου έχω στείλει ένα μήνυμα. Για τσέκαρε στα εισερχόμενά σου!

καλημέρα!

Γενικώς ουρλιάζει πολύ τελευταία, χωρίς προφανή λόγο όπως λέει η Παλαντίν. Τί είναι άραγε?

.

και η Αφροδίτη τα ίδια ακριβώς περνούσε με τον Αγγελο, απίστευτος εκνευρισμός και ουρλιαχτό μέχρι να μπορέσουν να ηρεμήσουν λίγο και να κοιμηθούν. Κατέληξα ότι περάσαμε άσχημα το μεγάλο άλμα ανάπτυξηςτων 3ων μηνών

Λοιπόν η Άννα χτες ήταν παιδί υπόδειγμα... Ουτε μία φορά δεν ούρλιαξε, δεν έκλαψε, έδωσε μόνο μία μπούφλα στον μικρό αλλά τον φίλησε και 15 φορές στα χεράκια ποδαράκια, της έμαθα να τον μυρίζει, τον είπε μικρούλι και γλυκούλι, τον χαίδευε ....με εμένα επίσης ήταν πολύ τρυφερή όλο η μαμά μου είναι καλή έλεγε, έκανε μπάνιο χωρίς να μας βγάλει την πιστη και κοιμήθηκε αφού διαβάσαμε τα παραμύθια μας ήσυχα και ωραία χωρίς κλάμματα και φωνές!!!! Ελπίζω να μην σβήσει τον σκληρο και να τα επαναλάβει καμιά φορά έτσι για έχουμε να θυμόμαστε και κάτι βρε αδερφέ...

προσπάθησε να την επιβραβεύεις με καλά λόγια για την καλή συμπεριφορά!

Διαφημίσεις

Έφαγα μία μπανάνα! Ελπίζω να μην με κάνει χειρότερα!

και η Αφροδίτη τα ίδια ακριβώς περνούσε με τον Αγγελο, απίστευτος εκνευρισμός και ουρλιαχτό μέχρι να μπορέσουν να ηρεμήσουν λίγο και να κοιμηθούν. Κατέληξα ότι περάσαμε άσχημα το μεγάλο άλμα ανάπτυξηςτων 3ων μηνών

Κι εγώ αυτό λέω... Άντε χθες να την πείραξαν λίγο και τα φασόλια που είχα φάει...

τι επαθες μαμα μια??

Για πες μας και εμάς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν ξέρω ρε γμτ,τί μου φταίει...έχω κουραστεί με το θέμα ύπνος,όχι τόσο το ότι ξυπνάει,όσο το ότι δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί...μια ώρα κούνημα και τραγούδι....πότε θα μάθει να κοιμάται μόνος του????ή μάλλον ΠΩΣ θα μάθει να κοιμάται μόνος του?Νιώθω ότι έχω κάνει τόσα λάθη,ότι του μεταδίδω την ένταση με τα νεύρα μου,ότι,ότι,ότι.......έχω και έναν άντρα που μου γυρνάει κάθε μέρα μετά τις 9 το βράδυ από τη δουλειά....νιώθω ότι δεν έχω ζωή,δεν κάνω τίποτα για μένα...ακούγεται εγωιστικό,αλλά το ότι κάνεις παιδιά δε σημαίνει ότι παύεις να έχεις ζωή,ε????δεν ξέρω,είμαι πολύ μπερδεμένη,έχουν συσσωρευτεί όλα,κάποια στιγμή ξεσπάς...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα....εγώ έζησα το πραγματικά απιστευτο και ανεπαναληπτο μεγαλείο.... η μικρή κοιμηθηκε 12 με...7.30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βεβαια αλλο κουφο κοινηθηκε 11 και ξυπνησε 12 και ειχε κανει κακα! εχει να το κανει αυτο απο 3 μηνων....

Εγώ όμως δεν εκλεισα ματι...ειχα υπερενταση σκεφτομουνα διαφορα και μετα αρχισα να ανησυχω αν ειναι καλα το μικρο, και πηγα κατα τις 5 να δω...

μετά ηρθε στο κρεβατι μου και της λεω η μαμα δεν κοιμηθηκε και κοιμηθηκαμε εως τις 11 παρακαλώ.... ενταξει βριστε με το ξερω οτι δεν θα ξανασυμβει αλλα τουλαχιστον οσο ζει κανεις ελπίζει!

Βασώ και μένα μου λέει σημερα, μπουμπάρα θες κατε? (κουμπαρα θες καφε) της το ελεγε σαν παιχνιδι ο γιαγια και της λεω εσυ θες? απαντηση "ναι μανουλα ΘΕΛΩ κατέ. μμμμ ωαίο κατέ" Της εφτιαξα λιγο κακάο σε ενα μικρο φλυτζανακι και ξετρελαθηκε!

Η στεφανία ομως πολύ προχώ ξερει και που θα παει και , οτι θα γυρισει!! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ευη την αλλαζεις;; γιατί εγω στο διαστημα 11-5 δεν τον αλλαζω εκτος αν κανει κακα το αλλαγμα τον ξυπναει πολύ

και ναι δεν εχει συγκαει καθόλου....

Λοιπόν, την πρώτη εβδομάδα την άλλαζα κάθε φορά που την τάιζα.

Διαπίστωσα όμως ότι η μικρή όταν την άλλαζα ξυπνούσε και της έπερνε ώρα να ξανακοιμηθεί. Την έβαζα στο στήθος και έπινε γάλα ακόμη κι αν είχε φάει 10λεπτά νωρίτερα και μετά αρχιζε να το βγάζει σαν τρελή...

Οπότε άρχισα να εφαρμόζω αυτό που κάνεις κι εσύ!

Αν δεν ξυπνήσει η ίδια, δεν μπαίνω στην διαδικασία να την αλλάξω-ξυπνήσω γιατί μας πέρνει 1,5 ώρα να ξανακοιμηθούμε.

Μπορώ να πω ότι δεν έχει συγκαεί καθόλου, και επίσης

πρέπει να ομολογήσω ότι αν πριν από 3 εβδομάδες μου έλεγες ότι θα κάνω τέτοιο πράγμα (να μην την αλλάζω δηλαδή) θα σου έλεγα ότι είσαι τρελή και ότι αυτό δεν είναι σωστό!!! :):):)

Πάντως, πρέπει να πω ότι η κηραλοιφή κάνει θαύματα!!!

Έφτιαξα ένα βαζάκι και τώρα θα φτιάξω και δεύτερο.

Πάω να θηλάσω!

899667.png226174.png

μαμα μια μου τωρα ειδα το παστ κι εγώ γραφω για σερι υπνους...ετσι εςχουμε νιωσει ολες, και εμενα ειδικα ο αντρας μου...ολα θα στρωσουν ομως λιγο καιρο ακομα και θα ειστε πολυθ πιο ανεξαρτητοι και θα κοιμαται και καλυτερα...απλα οταν σε καταβαλει η κουραση δεν μπορεις να σκεφτεις αισιοδοξα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Eύη, και εγώ στο Μάνο το ίδιο έκανα!! Το βράδυ δεν τον άλλαζα ποτέ... Δεν συγκάηκε και ποτέ, εξαιτίας αυτού τουλάχιστον. Νομίζω είναι ένας καλό τρόπος να αφήνεις το μωρό να καταλάβει πότε είναι νύχτα και πότε μέρα...

Το αστείο είναι ότι τώρα τον αλλάζω τον Μάνο το βράδυ,από τότε που αποθηλάσαμε βασικά, αλλιώς το πρωί είναι μούσκεμα... Εμ, δεν μου άρεσε και μένα πίνει το ελαφρύ λιγοστό γαλατάκι μου... ήθελα να πίνει 250άρες μπουκάλι φρέσκο... καλά να τα πάθω...!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γειά σας!

Να συνδράμω κι εγώ στο κακό κλίμα του καφέ ή όχι...

Σήμερα δεν έχω όρεξη για τίποτα...Μάλλον ο καιρός φταίει, γιατί κατά τα άλλα θα έπρεπε να το απολαμβάνω....Είχα δουλειά σήμερα που μου ακυρώθηκε και είμαι home alone....μέχρι της 3.

Καμία διάθεση.............

Σας φιλώ γλυκά, κουράγιο και μπόλικα ταπ-ταπ στην πλάτη!

μαμα μια σε νιωθω!!δεν υπαρχει χειροτερο να μην κοιμασαι ολη την υπολοιπη μερα εισαι χαλια

και μενα αυτο που μου λειπει ειναι ο υπνος δεν θελω τιποτα αλλο να κοιμηθωωωω

επισης και στο αλλο θεμα δεν εχω καμια βοηθεια απο τον δικο μου ,λειπει συνεχεια και αρκετες φορες γυρναει το βραδυ της επομενης μερας ή και της μεθεπομενης καποιες φορες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...