Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χα ντου και η Αννα το κάνει !

κρατα μια πισινη για όταν θα πει σταθμό γιατί η Αννα τότε ξεκινησε τα πολλά καπριτσια....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενη, μπορει να τον ενοχλει το και νοργιο αλλά νομίζω σε 2-3 μαθηματα θα το διασκεδαζει...

΅Ευη την αλλαζεις;; γιατί εγω στο διαστημα 11-5 δεν τον αλλαζω εκτος αν κανει κακα το αλλαγμα τον ξυπναει πολύ

και ναι δεν εχει συγκαει καθόλου....

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Εχουμε κανα νεο απο το Λεγκοπουλο , θα βγουν σημερα?

Εμεις τρεχουμε οπως παντα με τον μικρο ταρζαν! Εκει που λεμε πως φτιαχνει ο υπνος ερχεται ξανα στα παλια καλα συνεχομενα ξυπνηματα!

Χτες το βραδυ γυρω στις 12:30 - 12:45 ηθελε να ζωγραφισει με ενα μαρκαδορο. Παιρνει ενα κοκκινο του δινω κ την ζωγραφικη κ καθομαι στον καναπε! Μου λεει ο συζυξ εισαι τρελη θα γραψει κ τα παντα μην τον αφηνεις μονο του! Ε τι το ηθελε κ το ελεγε! Μεσα σε ενα λεπτο ειχε κανει κοκκινα- ντουλαπια, πατωμα -τοιχο κ το φοβερο το πισω μερος του ενος καναπε χρωματος εκρου! Φανταζεστε υστερια που με επιασε μολις τα ειδα δεν ηξερα πως να αντιδρασω! Του ειπα ηρεμα πως αυτο που εκανε ειναι κακο κ δεν πρεπει να το ξανακανει! Μετα πηρα λεκανες σφουγκαρια κ ολα τα σχετικα κ αρχισαμε με το συζυγο το τριψιμο! Κ το καημενο καταλαβε οτι εκανε ζημια κ μου λεει μαμουλα μου μιμη κακο ποτε ποτε ξανα κανει κακο!! Κ πηρε το βετεξ κ αρχισε να σκουπιζει το καημενο τις σαπουναδες που πεφτανε στο πατωμα κ τον καναπε κ ελεγε μονος μονος φουφισει (σκουπισει). με ελειωσε ο ατιμος!

Με αυτα κ με εκεινα πηγε η ωρα 2 κ που τον πηραμε στο κρεββατι μας να τον κοιμησω θηλαζοντας κ ξυπνησα 6 κ ειδα οτι ηταν διπλα μου! Μεχρι της 6:30 ξυπνησε αλλες 3 φορες κ τελικα τον παρκαρα στο κρεββατι μας να κοιμηθει με τον μπαμπα αγκαλια κ εφυγα για δουλεια! Ε δεν εχω παραπονο κοιμηθηκα 3:30 ωρες! Μεγαλεια παλι σημερα!

Αυτα αρκετα σας κουρασα με το σεντονι μου!

Τατιανα , Ευη υπομονη με τα βρεφακια ! Η Αννα δε μου θυμιζει πολυ εντονα τον ταρζανακι μου σε συμπεριφορα κ καθε φορα που λεει κατι η Τατιανα σκεφτομαι οτι αν ειχα δευτερο μωρο θα ημουν ακριβως στην ιδια θεση!!!! Συμπασχω χωρις να εχω καν δευτερο ! Παντος πρεπει να ειναι τρελη κουραση με 2 παιδια κ το ενα τοσο ζωηρο σαν τα δικα μας κ απαιτητικο!

Τελικα δεν εχει σημασια αν ειναι πρωτο η δευτερο που λενε οτι τα δευτερα ειναι ησυχα κ εγω πιστευω ειναι στο παιδι!

Ξέρεται κανένα σιροπάκι ήπιο για το λαιμό?????

Ρενέ εμάς ο παιδίατρος της μικρής μας έχει δώσει το Koflet της Himalaya. Κάνει και για μεγάλους και βγαίνει και για διαβητικούς, δηλ. χωρίς ζάχαρη - τοτε το λένε Diakof. Εγώ αυτό παίρνω γιατί το απλό είναι ποοοολύ γλυκό. Καλό μου φαίνεται, τουλάχιστον σε σχέση με ένα άλλο του Κορρέ που είχαμε δοκιμάσει.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Τελικα δεν εχει σημασια αν ειναι πρωτο η δευτερο που λενε οτι τα δευτερα ειναι ησυχα κ εγω πιστευω ειναι στο παιδι!

Συμφωνώ. Της αδερφής μου ο δεύτερος της βγήκε ταλιμπάν σκέτος. ΤΑΛΙΜΠΑΝ! Ενώ το πρωτο καμία σχέση...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Τζενη μου καλημέρα...

Πιδι μ έχουμε το φοβερό τρίδυμο Μήτσος - Σόζω - Άννα...

Εμείς πάλι πήραμε εναν καναπε απο το ΙΚΕΑ που αν και είναι εκρού ο μαρκαδόρος βγαίνει με ένα βρεγμένο βετέξ και ηρέμησα... Αλλά καλύτερα αν του πάρεις ενα τραπεζάκι και καρέκλα να καταλάβει ότι ΜΟΝΟ εκεί ζωγραφίζουμε...

Ντου παμπερς φοράμε, ήθελα να πάρω υφασμάτινες αλλά μετά σκέφτηκα τα πλυντήρια και αποφάσισα να αγνοήσω την οικολογική μου συνείδηση...

Τον πρώτο μηνα που χεζοκατουράει συνέχεια θα χρειαζόμουν καμιά 25ρια στανταρ...και πλυντήριο μέρα παρά μέρα μην σου πω και κάθε μέρα...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Χτες μίλησα με Λεγκόπουλο μάλλον βγαίνουν σήμερα, ο μικρός της βγήκε ζόρικος γιατί τον έχει ολο το βράδυ στο ΒΖ αλλιώς κλαίει, την ημέρα λίγο καλύτερα είπε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλημερα στα γρηγορα. Σιγουρα εχασα πολλα, δε σας διαβασα εκανα ενα περασμα εξπρες κ οτι πηρε το ματι μου...

Εγω παλι την ζω 24 ωρες το 24ωρο!!!

Στανταρ 2-3 φορες εχουμε τεμπερ ταντρουμ

σταααανταρ!!!!

Αφροδιτούλα? Πού είσαι? πώς είναι η Δανάη? Σοφούκα το Ευτυχάκι?

πηζω κοριτσακια μου, πηζω!!! Εχω κ περιοδο, εχω και αδυναμια απο πριν την περιοδο κ θα πεσω κατω μου φαινεται.

Η δαναη σχεδον αναρρωσε,πυρετο δεν εχει απο προχτες, εχει ομως ακομη κοκκινιλες, λιγο πιο ηπιες, ακομα ανορεξιες (επισης πιο ηπιες) κ φυσικα αγκαλιαση κ γκρινιαση. Α, και σημερα το βραδυ ξυπνησε 4000 φορες μια απο τις οποιες ειχε φλεμματα κ εκανε εμετο, πανω μου, πανω στα στο κρεβατι κ στο μαξιλαρι! μια ομορφια!

Εχω κ τον ερωτα σπιτι, αρρωστο μαλλον με αμυγδαλιτιδα, που βογγαει, σερνεται, κοιμαται οπου βρει κ βαζει θερμομετρο καθε 5 λεπτα. τι πλακα που εχουν ρε παιδι μου...

Ελενη γιατι λετε οτι ματιαστηκε η τσουλουφιτσα, τι επαθε?

Α, ειδα ομως για το ονειρο που ειδες, και γω το εχω δει κ ειναι φρικη,. αυτο που βλεπω ομως συχνα,με διαφορες παραλλαγες ειναι οτι εχω αφησει τα παιδια μονα τους κ το θυμαμαι ξαφνικα κ προσπαθω να γυρισω σπιτι κ αυτα ουρλιαζουν. Σε καποιο διαστημα υπνου σημερα εβλεπα οτι ημουν σε εκκλησια με πολυ ποπ φωτιστικά κ ο παπας ειχε βαλει κλασσικη μουσικη για να προσελκυσει τους νεους.... Ωρε μανα μου σουρεαλ!

Επισης θεωρω πιο ευκολη ηλικια καθε φορα την προηγουμενη!!!

Οπως καταλαβατε περναω μιαπολυ ωραια φαση!

Θα μου περασει ελπιζω συντομα.

σματς

να σου περάσει κιουρία μου, να μας έρθετε καμιά βόλτα, διότι μας λείψατε!

Τάτη κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό...οπότε μάλλον παμπερς για το πρώτο δίμηνο και μετά υφασμάτινες, αναλόγως το χέθιμο (το κατούρημα δεν πειράζει και πολύ)...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ δεν κοιμήθηκα καλά όλη νύχτα... Μία ο ένας και μία ο άλλος. Κι εγώ άρχισα χθες να έχω μια ανακατοσούρα και μαι ζαλάδα, η οποία συνεχίζει και σήμερα. Πονάει το σώμα μου και νιώθω ανακατοσούρα αλλά πυρετό δεν έχω...

Γενικώς νιώθω χάλια... Αφροδιτούλη περαστικά σε όλους!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημέρα!

Αφροδιτηηηη υπομονη θα ρθουν καλυτερες μερες που θα παει

τζενη ειπε να βαλει λιγο χρωμα στη ζωη σας το παιδι!:lol:

εμενα χθες καθως εγραφε στο μπλοκ ζωγραφικης με στυλο απο το ζηλο της εγραψε και το καλυμα του καναπε και ευτυχως ο καναπες μου ειναι σκουρο καφε κατι ηξερα :wink:

μαρκαδορο δεν προκειται να της δωσω ακομα , τα χριστουγεννα πηρε των ανηψιων μου και βαφτηκε ολοκληρη,προσωπο,χερια ,ποδια

Εμενα η καλυτερη ηλικια ειναι τωρα ,ειναι γενικα ησυχη παιζει και μονη της και δεν γκρινιαζει .Εχει βρει την μερια της στο τζακι και παει εκει οταν θελει να παιξει μονη της και τραγουδαει στις κουκλες της .Ευτυχως ταρζανιες δεν μου εκανε ποτε

μεχρι 14 μηνων ηταν ΠΟΛΥ δυσκολα ,ολο γκρινια απο τα δοντια , ξυπνουσε συνεχεια ,ειχε μεγαλη μαμακιαση ολο αγκαλια και επρεπε να ημουν συνεχεια διπλα της

ενταξει τα ξυπνηματα και την μαμακιαση τα εχει ακομα αλλα οχι σε αυτο το βαθμο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

α ξεχασα να σας πω τι μου πε προχθες

ηρθε αγκαλια μου με κοιταει και μου λεει

"μαμα θα παω για κακέ (καφέ) και θα γυιίσω(γυρισω)"

εγω για καφεεε??και που θα πας για καφέ ?

"στο κεντο (κεντρο) και θα γυιισω μαμα"

απο τωρα αρχισαμε ...:lol:

ωχ, ωχ, περστικά σε όλες!

Αν σας πω ότι σήμερα κοιμήθηκα 3 ολόκληρες ώρες (1-4) και μάλιστα χωρίς ΚΑΝΕΝΑ παιδί στο κρεβάτι μου θα με βρίσετε? Μεγαλείο μιλάμεεεε

κοιτα που φτασαμε να λεμε μεγαλειο τις 3 ώρες !!!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...