Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι, το "ευκολη ηλικία" είναι εντελώς υποκειμενικός όρος. Για εμάς νομίζω οι πιο χαλαρές φάσεις ήταν από 4-5 μηνών μέχρι το περπάτημα, και πάλι μετά τα 2μιση με 3 που ανεβαίνεις πίστα στην συνεννόηση... Αλλά και πάλι σχετικό είναι. Θυμάμαι όταν ήταν μωρό που λέγαμε "μωρέ τι εύκολο μωράκι που έχουμε" και συναντούσαμε άλλους που μας περιέγραφαν αγγελικές καταστάσεις και λέγανε "μας έχει τρελλάνει, είναι δύσκολο παιδί"...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πήγαμε στου Νάκα... Ωραία ήταν αλλά προς το παρόν ο Αλέκος λέει ότι δεν ήταν... Οπότε δεν ξέρω αν θα πάμε...

Επίσης σας είχα πει ότι η τσουλούφο πήρε μπιμπερό? Γράψτε λάθος. Γύρισα στη μαμά μου και τη βρήκα να ουρλιάζει! Γενικώς ουρλιάζει πολύ τελευταία, χωρίς προφανή λόγο όπως λέει η Παλαντίν. Τί είναι άραγε?

Εμένα νομίζω η πιο εύκολη ηλικία ήταν από 14 μηνών μέχρι να τα 2. Τώρα έχει τις στιγμές του, αλλά εντάξει αντιμετωπίζεται... Είμαι και εγώ πιο χαλαρή αλλά γενικά η βρεφική ηλικία δεν μου πολύ αρέσει.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τη ματιάσαμε την τσουλουφίτσα Ελενίτσα μου φαίνεται! Εγώ πριν αποκτήσω δικό μου παιδί έλεγα ότι μου αρέσουν όταν είναι μωράκια που είναι τόσο γλυκούλια, γράψε λάθος μετά το χρόνο εγώ άρχισα πραγματικά να απολαμβάνω το παιδί μου και όσο πάει όλο και περισσότερο! Με τις αγκαλιές, τα φιλιά πού να μας πει και προτασούλες λιώνωωωω!

Αλήθεια η Λέγκω αύριο βγαίνει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κάτσε βρε Φέλια μου! Έχει καιρό ακόμα! Εδώ στο καφέ στην 39+ γεννάμε! Ακόμα και τα δεύτερα παιδιά!

Αφροδιτούλα? Πού είσαι? πώς είναι η Δανάη? Σοφούκα το Ευτυχάκι?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γενικώς ουρλιάζει πολύ τελευταία, χωρίς προφανή λόγο όπως λέει η Παλαντίν. Τί είναι άραγε?

Ανακάλυψε ότι μπορεί;)

και καληνύχτα σας...πάω να την πέσω...ζζζζζζζζζζζζζζζζ

DPYUp2.png EYukp3.png

Όπα Dsάκι δηλώσεις! Νομίζω θα πάρεις εσύ τη σκυτάλη από τη γαλατούλα γιατί δε βλέπω καμιά άλλη πρόθυμη!

μακαρι αλλα δεν το νομιζω.....αφενως με δυσκολια κανουμε τα "βασικα" με τον κο κοκοβικο και αφετερου δε μας παιρνει οικονομικα ακομα για 2ο σπορακι......:(:(:(:(:(:(:(:(:(

παντως αν εξαιρεσεις τον υπνο εγω θα ελεγα πως η δικια μας ως τωρα εχει αποδειχτει πολυ καλο παιδακι, αγγελουδι το θησαυρακι μου:), δε μας ταλαιπωρει και δεν εχω κουραστει απο τη μητροτητα προς το παρον....;);)

βεβαια στην αρχη (μεχρι 4ο μηνα) ειχαμε το αγχος του βαρους της που μας ειχε αρκετα προβληματισει και "ριξει" ψυχολογικα και με το θηλασμο ...φανταζεστε....αλλα ακομα και με αυτο μπορω να πω πως εχω απολαυσει ολες τις "φασεις" της χωρις δυσκολιες....

αχ βρε elenikat το ματιασαμε το τουλουφακι σου......!!!:(:( υπομονη!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

εμένα όλες οι ηλικίες μου άρεσαν...όταν ήταν μωρό γιατί έβλεπα τις ταινίες και τις σειρές μου, όταν μεγάλωσε γιατί έκανε κάθε λίγο και λιγάκι κάτι καινούριο...

Η Μαρίνα είναι σε γενικές γραμμές υπάκουο παιδάκι, μπορεί να ξεφύγει λίγο αλλά πάντα επανέρχεται γρήγορα.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο τρίτος χρόνος...

Πρόσφατο παράδειγμα: είναι χούι των τελευταίων ημερών, το κάνει κάθε βράδυ. Αφού θηλάσει για 5 λεπτά ξαπλωμένη, σηκώνεται και μου λέει "κακά". 'Η εγώ ή ο μπαμπάς της την βάζουμε στη λεκάνη και ....φεύγουμε! κάθεται εκεί μόνη της, λέει τα δικά της, και μετά από λίγο ακούμε το κλασσικό "έλα μπαμπά! πάει κακά!". Το κάνει γιατί θέλει να παίξει μαζί μας κι άλλο, οπότε αν είμαστε μαζί της στη τουαλέτα μέχρι να μας πει ότι τέλιωσε, μπορεί και να ξημερωθούμε :lol:

(άσχετο, ο αδερφός μου την έχει βγάλει φωτογραφία που κάθεται στη λεκάνη "σταυροπόδι" και διαβάζει ένα βιβλίο της :lol: )

χτες πήγαμε και εμείς Νάκα, το πρώτο μάθημα μετα τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Όλα τα παιδάκια σεληνιασμένα!! η Μαρίνα έβλεπε τα άλλα που χοροπήδαγαν εδώ κι εκεί, και κόλλαγε κι αυτή! Αποτέλεσμα???? 5 πιτσιρίκια να χοροπηδάνε στη μέση της αίθουσας και άλλοι 5 γονείς και η δασκάλα να τραγουδούν για το πλύσιμο των δοντιών και των χεριών!! Πολύ σουρεάλ σκηνή!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λοιπόν η Άννα χτες ήταν παιδί υπόδειγμα... Ουτε μία φορά δεν ούρλιαξε, δεν έκλαψε, έδωσε μόνο μία μπούφλα στον μικρό αλλά τον φίλησε και 15 φορές στα χεράκια ποδαράκια, της έμαθα να τον μυρίζει, τον είπε μικρούλι και γλυκούλι, τον χαίδευε ....με εμένα επίσης ήταν πολύ τρυφερή όλο η μαμά μου είναι καλή έλεγε, έκανε μπάνιο χωρίς να μας βγάλει την πιστη και κοιμήθηκε αφού διαβάσαμε τα παραμύθια μας ήσυχα και ωραία χωρίς κλάμματα και φωνές!!!! Ελπίζω να μην σβήσει τον σκληρο και να τα επαναλάβει καμιά φορά έτσι για έχουμε να θυμόμαστε και κάτι βρε αδερφέ...

Την νύχτα ξύπνησε η Άννα στις 4 και ο μικρός 4.30 οπότε κοιμήθηκα και ενα 4ωρο σερί και είμαι σεεεεεεεεεεεεεεεεεενια σήμερα

Καλημέρα κοπελούδες μου!!!!

Παιδιά κάθε ηλικία έχει τα καλά και τα κακά της ....

Παω γιατί ο Ανδρέας νιαουρίζει!

Καλημέρααααααααααα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέραααα!

Συννεφιασμένος καιρός και το πάει για βροχή.

Είχαμε ένα δύσκολο βράδυ.

Αν η μικρή ξυπνήσει αργεί να ξανακοιμηθεί...

Ελπίζω να αναπληρώσω λίγο ύπνο αλλιώς με βλέπω το βράδυ να κοιμάμαι από τις 9...

899667.png226174.png

Καλημέρα και από εδώ.

Εμείς φεύγουμε σε λίγο για την 3η επίσκεψη στο γιατρό και εγώ συνεχίζω να είμαι χάλια με ένα τρελό βήχα που δεν μπορώ ούτε να κοιμηθώ και ούτε να θηλάσω :(. Ξέρεται κανένα σιροπάκι ήπιο για το λαιμό?????

Θα σας δω το μεσημέρι.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...