Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αυτα τα 2 δεν ειναι παρομια με το ρυζι (ρωταει η ασχετη) ?? Το ρυζι εμενα μου ειπε η παιδ. οτι δεν κανει μαζι με πατατα τωρα δεν ξερω ας απαντησουν οι πιο εξπερ του επαγγελματος ...

δεν νομιζω πως θεωρουνται παρομοια με το ρυζι απλα ειναι καλες λυσεις αντικαταστασης του ρυζιου:rolleyes::rolleyes:

νομιζω πως η παιδιατρος θα το λεει μαλλον για να μη δημιουργηθει δυσκοιλιοτητα αφου το ρυζι και η πατατα ειναι "στουμπωτικα", υποθετω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παντως επειδη εμεις δεν ειχαμε προβλημα με δυσκοιλιοτητα της βαζω οτι εχω, δεν το πολυψαχνω, οταν τα κ@κ@ μας ειναι λιγο πιο σκληρα το διαμορφωνω αναλογως....(μη σε παρω και στο λαιμο μου ομως......:rolleyes::rolleyes:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοητε οτι δεν βαζω αλατι και πιπερι αλλα επειδη εφτιαχνα για μενα μιας και μου ειπατε για τις κοκκινες εβαλα λιγο αλατι οποτε θα τις φαω μονη μου μιαμ μιαμ και θα παω να παρω κοκκινες και θα κανω αλλη μερα για εκεινον...

Εσεις κοριτσια τι προγραμμα εχετε για το μεσημεριανο ποσες κρεας ποσες λαχανικα οσπρια εεεε???

εγώ θα έλεγα πάντως ότι στην ηλικία σας και εφόσον δεν υπάρχουν αλλεργίες μπορεί να τρώει τα πάντα εκτός από ψάρι, αυγό, μέλι, ξηρούς καρπούς και γαλακτοκομικά για ένα μήνα ακόμα.

Δώσε και φακές και φασόλια και όλα τα λαχανικά, μη φοβάσαι

κοριτσακια εγω κρόκο αυγού εδινα από τον 10 μήνα, ασπραδι εδωσα όμως μετά τον χρόνο!

Επίσης κατσικίσιο γαλα επιτρεπετε περιστασιακα σε παιδια που θηλαζουν από τον 11ο μηνα...

Η Αννα γυρισε από τον σταθμό και κοιμηθηκε 2.30-5 και ο μπεμπης επισης οπότε ηρεμησα λιγακι...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέεεεερα πέρα ως πέρα!!!

Σας διαβάζω κάθε τόσο που έχω λίγο χρόνο... αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω :(

Μόλις γυρίσαμε από την βολτούλα μας!

Και κάπου διάβασα για συνάντηση στην παιδική χαρά του Πικιώνη!!!???

Θέλω κι εγώωωωω!!!! (αλλά μας πέφτει κάτι τις μακριά!!)

Μυρτούλα εσύ παίρνεις σειρά τώρα???

Πόσο σε καταλαβαίνω...

Τη σκηνή που περιέγραψες (που δεν ξέρουν τι θέλουν!) τη ζω κι εγώ στις 5 το πρωί όταν ξυπνάει για το γάλα του...

σκέπασέ με καλά, βάλε μου καλά το μαξιλάρι, δεν το έβαλες καλά, φτιάξε μου γάλα, όχι εσύ ο μπαμπάς να μου το δώσει, θέλω αυτοκινητάκι, θέλω το Γκλεν (ένας γάτος), βάλτον καλά, κλπ κλπ

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια σας νιώθω με τα ταντρουμς, είναι ζόρικη εποχή. Περνάει όμως, σας το υπόσχομαι - είναι μέχρι να βρουν άλλους τρόπους να διοχετεύουν συναισθήματα... Κάτω από τη νευροσπαστίαση είναι χρυσά παιδάκια όλα τους...

Η δικιά μου πλέον την πέρασε τη φάση, εκνευρίζεται πολύ σπάνια, και όταν της ξεφεύγει μου λέει από μόνη της "πάω να το σκεφτώ να μου περάσει κι έρχομαι"! Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί δεινοπαθήσαμε όπως όλοι - κουράγιο!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ax pesta χορεψετους γιατί εχω κλαταρει... και να σκεφτεις ότι παλιά εκτος από τον υπνο δεν ειχα παραπονο... τωρα εχει γίνει τελείως σκ@τοπαιδο! νταξ σημερα είναι μια πολυ καλη μερα ως τωρα αλλά για να δουμε μεχρι να κοιμηθουμε....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

τελικά η πιο "εύκολη" ηλικία ποια είναι;

Καμία :tongue::tongue::tongue:

Για μένα τωρα θα ήταν παιχνιδάκι αν δεν είχα ένα νεογέννητο και είχα να προσέχω μόνο την Άννα... Παρόλο το βάρος της εγκυμοσύνης πριν γεννήσω ήταν πολύ καλύτερα... Ηταν πολύ πιο υπάκουη...

Πιστεύω ότι είναι στο παιδί αλλά για μένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν από 8 μηνών μέχρι που περπάτησε (14μ) Αλλά και 2-3 μηνών που είχε πονάκια-ανησυχία τα απογέυματα και δεν ξέραμε τί να την κάνουμε με τον Μικ ήταν δύσκολα... Ισως από 4 ως 6-7 μηνών ήταν πιο εύκολα;;;

Επίσης τώρα ο μπέμπης είναι πιο εύκολος από την Άννα ως νεογέννητο, κοιμάται αρκετά καλά σε γενικές γραμμές... οπότε καταλήγω στο σμπέρασμα ότι αν έχεις ένα" εύκολο" παιδί πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό... Επίσης να τονήσω ότι δεν είναι τα "2α" παιδιά που είναι πιο εύκολα, συμβαίνει και αντίθετα :cool:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

:tongue:καλησπερα! εμενα η μεγαλη μου κορη, δεν ακουστηκε ποτε!γεννηθηκε μεγαλη.ησυχη,υπακουη και υπευθυνη.τα δυο μεσσαια ειναι ο ασπρος σιφουνας αζαξ μαζι με αμονιαζολ!δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει περασει αυτα που περασα με το τριτο μου παιδακι και να επιβιωσε! η τελευταια ειναι αλλος χαρακτηρας. δεν υπαρχουν κανονες ουτε δυσκολες και ευκολες ηλικιες. παντα θα βρισκουν τροπους να μας τρελλαινουν κοριτσια, παρτε το αποφαση!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Καμία :tongue::tongue::tongue:

Για μένα τωρα θα ήταν παιχνιδάκι αν δεν είχα ένα νεογέννητο και είχα να προσέχω μόνο την Άννα... Παρόλο το βάρος της εγκυμοσύνης πριν γεννήσω ήταν πολύ καλύτερα... Ηταν πολύ πιο υπάκουη...

Πιστεύω ότι είναι στο παιδί αλλά για μένα η πιο δύσκολη περίοδος ήταν από 8 μηνών μέχρι που περπάτησε (14μ) Αλλά και 2-3 μηνών που είχε πονάκια-ανησυχία τα απογέυματα και δεν ξέραμε τί να την κάνουμε με τον Μικ ήταν δύσκολα... Ισως από 4 ως 6-7 μηνών ήταν πιο εύκολα;;;

Επίσης τώρα ο μπέμπης είναι πιο εύκολος από την Άννα ως νεογέννητο, κοιμάται αρκετά καλά σε γενικές γραμμές... οπότε καταλήγω στο σμπέρασμα ότι αν έχεις ένα" εύκολο" παιδί πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό... Επίσης να τονήσω ότι δεν είναι τα "2α" παιδιά που είναι πιο εύκολα, συμβαίνει και αντίθετα :cool:

όντως, εγώ αν και μεγαλύτερη ήμουν πιο εύκολη από τον αδερφό μου.

Για εμάς ήταν τραγικό το διάστημα 3ων-4ων μηνών, που η Σοφία ούρλιαζε πολλές ώρες τη μέρα χωρίς κανέναν προφανή λόγο

δεν ξερω ποια μπορει να ειναι η δυσκολοτερη ηλικα....σιγουρα ολες θα εχουν τις αντιστοιχες δυσκολιες και αναλογα και με το χαρακτηρα του παιδιου....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παντως ανετα θα εμενα εγκυος και τωρα, να εχω αλλο ενα ζουζουνακι νεογεννητο μωρουλακι....:D:D:D:D

καλο κουραγιο σε ολες μας.....;););););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Όπα Dsάκι δηλώσεις! Νομίζω θα πάρεις εσύ τη σκυτάλη από τη γαλατούλα γιατί δε βλέπω καμιά άλλη πρόθυμη!

Πάντως για μας τα πιο δύσκολα ήταν οι πρώτες 40 μέρες και μετά από 7-8 μηνών μέχρι 10-11 που περπάτησε! Πάντως Φελινάκι με απογοήτευσες που παραδέχτηκες κι εσύ ότι με την εγκυμοσύνη και έχοντας ένα παιδί είναι πιο εύκολα τα πράγματα από ότι τώρα...:rolleyes:

Ευάκι, με ξέχασες λεεεεε!!!! Εγώ δε θα γεννήσω?Θα με προσπεράσει και η Μυρτώ! Μπουχουχού!!!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Koριτσια μου τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα!!!!

Εγω εχω εναν ανταρτη στο σπιτι ...

Δεν θελει να φαει

Δεν θελει να κοιμηθει

Ξυπναει την νυχτα

Κοιματε μαζι μας

Θελει συνεχεια ορθιος

Δεν θελει να καθεται πουθενα παρα μονο στα χερια μας , αν καμια φορα εχει της καλες του καθεται με παιχνιδια του

Συνεχεια σκαρφαλωνει , δεν μπουσουλαει θελει να τον κραταμε να περπαταει ειναι πολυ ζωηρος

εμεις ποτε θα ηρεμησουμε λιγο????

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...