Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dsάκι γιατί έκανε εμετό η μικρούλα σου?Δεν κατάφερνε να το μασήσει ή την αηδίασε σαν γεύση?

νομιζω πως δε μασησε και τις δυο φορες, με τη γευση πιστευω οκ αφου δε μας αφηνε να της το παρουμε απο το χερι....;);)

Μπράβο Ντιεσάκι προκομένο μου!!!!!!!Έχεις αρτοπαρασκευαστή ή μοναχούλα το έφτιαξες??????Γιάμι,γιάμι,φρέσκο ψωμάκι.........

μονη μονη....:D;):D;) αλλα αζυμο ψωμακι που σας ελεγα εχτες δεν ηθελε ζυμωμα και πολυ ωρα παρασκευης;)

και για πιτες ανοιγω ενα ευκολο φυλο και αυτο χωρις πολλα πολλα....;)

οτι ευκολο το εχω ανακαλυψει οντας τεμπελουλα!!!!!;););)

Κοριτσια χελοοο ο μπεμπης ειναι 9 μηνων να του δωσω φακες???

και εγω δινω απο 8 μηνων αλλα τις κοκκινες, οχι τις δικες μας, μου τις ειχε προτεινει η συμβουλος!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εννοητε οτι δεν βαζω αλατι και πιπερι αλλα επειδη εφτιαχνα για μενα μιας και μου ειπατε για τις κοκκινες εβαλα λιγο αλατι οποτε θα τις φαω μονη μου μιαμ μιαμ και θα παω να παρω κοκκινες και θα κανω αλλη μερα για εκεινον...

Εσεις κοριτσια τι προγραμμα εχετε για το μεσημεριανο ποσες κρεας ποσες λαχανικα οσπρια εεεε???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Εσεις κοριτσια τι προγραμμα εχετε για το μεσημεριανο ποσες κρεας ποσες λαχανικα οσπρια εεεε???

εμενα επειδη δε τρωει και τελεια της βαζω καθε μερα μοσχαρι ή κοτοπουλο, τα βραζω παντα με διαφορα λαχανικα και ριχνω μεσα κεχρι , κινοα ή οσπρια

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Και να σε ρωτησω (σορρυ σε ζαλισα) και τι οσπρια βαζεις ??? και οταν βαζεις κινουα η κεχρι βαζεις μεσα και πατατα???

κυριως φακες απλα μια φορα που πηγα στο βιολογικαδικο μπερδευτηκα και πηρα φαβα (κοκκινη και αυτη), μοιαζανε πολυ με τις φακες οποτε της εβαλα αυτη...

πατατα βαζω σχεδον παντα, και με το κεχρι και το κινοα..γιατι δεν κανει??

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σας είπα ότι όλα αυτά για τα φαγητά θα μας τα ξανακάνετε επανάληψη σε ένα 6μηνο;;;;

Εννοητε οτι θες εδω θα ειμαστε χαχαχα!!!

κυριως φακες απλα μια φορα που πηγα στο βιολογικαδικο μπερδευτηκα και πηρα φαβα (κοκκινη και αυτη), μοιαζανε πολυ με τις φακες οποτε της εβαλα αυτη...

πατατα βαζω σχεδον παντα, και με το κεχρι και το κινοα..γιατι δεν κανει??

αυτα τα 2 δεν ειναι παρομια με το ρυζι (ρωταει η ασχετη) ?? Το ρυζι εμενα μου ειπε η παιδ. οτι δεν κανει μαζι με πατατα τωρα δεν ξερω ας απαντησουν οι πιο εξπερ του επαγγελματος ...

Παντος εγω εδω που ειμαι δεν εχω πολλες επιλογες για βιολογικα αλλα περνω ντοπια και καλα !!!

Να φανταστειτε θελω baby musli και δεν βρισκω !!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...