Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω ότι ένα παιδί που πάει παιδικό, θα του βγει "του ματς" να κάνει και μουσικοκινητική. Και το έχω διαπιστώσει και εγω από τους "συμμαθητές" της: τα παιδιά που πάνε τα πρωινά παιδικό, στα μισά του μαθήματος βαριούνται εύκολα και αρχίζουν να κάνουν κάτι άλλο (μέχρι η μαμάδες να τα "επαναφέρουν" στη τάξη). Τα υπόλοιπα παιδάκια τους αρέσει τόσο πολύ το όλο σκηνικό, που το ακολουθούν τυφλά! Ήδη εγώ συμμετέχω πολύ πιο λίγο απ'ότι στην αρχή.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εσύ καλή μου, ξέρεις να αναγνωρίσεις ΤΙ είναι πρόοδος. Ο κύριος αφεντικός μάλλον τσου

αυτο σίγουρα.. και αφού λες κιόλας ότι είναι αφεντικό, φαντάζομαι πόσες ώρες θα είναι μακρυά από το παιδάκι του... κατά ένα παράξενο τρόπο, αυτοί οι γονείς έχουν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες από τα παιδιά τους, μάλλον για να καθησυχάσουν τις τύψεις τους και να τις καλύψουν με την αλματική πρόοδο των τέκνων!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Πάω για ύπνο και να χαζέψω ένα έργο που έχει στην ΕΤ3.

Τι έγινε τελικά στην ταινία, με πήρε ο ύπνος!Μπήκε φυλακή ο πιτσιρικάς?

Prosperous μου φαίνεται πολύ λογικός ο τρόπος αλλά και οι λόγοι που σκέφτεσαι για αποθηλασμό!

Τι έγινε ρε κορίτσια όλοι οι σύζυγοι του καφέ την κάνουν για τα ξένα, κι εμείς "Πηνελόπες" πίσω φυλάμε τα παιδιά?Για να ξεσηκωνόμαστε και να ακολουθούμε σιγά-σιγά!!!

Μάμα μία τι μας βάζεις και διαβάζουμε πρωινιάτικα και μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!:mad:

Αχχχ για μουσική παιδεία σφυρίζω αδιάφορα! 3 χρόνια στα ωδεία ένα κομμάτι στο πιάνο μετά βίας έμαθα να παίζω! Ήμουν πεισματάρικο όμως, δεν το έχει έλεγαν οι δάσκαλοι στους γονείς μου, μην παιδεύεσαι εκείνοι αφού κάνεις τόσα άλλα πράγματα (ήμουν και πολύ της δραστηριότητας, από θέατρο μέχρι βόλευ!), όχι εγώ θα μάθω γιατί οι άλλοι να ξέρουν και δώωωωωστου κλάμα! Μου βγήκαν τα ψυχολογικά μου πρωινιάτικα! Πάντως κι εμένα αρκετά μου φαίνονται τα λεφτά για τόσο μικρό παιδί! Αλλά τώρα που το σκέφτομαι 60 ευρώ το μήνα δίνουμε κι εμείς το μήνα στο κολυμβητήριο (για 2 φορές την εβδομάδα)και τον προηγούμενο πήγε μόνο 2 φορές στο σύνολο, ενώ για Γενάρη ακόμα δεν έχει πάει!:rolleyes:

Χτες είχαμε κι εμείς άσχημο βράδυ, μάλλον το μικράκι μου είδε εφιάλτη κατά τη 1 και με σφιχταγκάλιαζε και δεν έλεγε να ηρεμήσει! Τον πήγα για λίγο στο δικό μας κρεβάτι αλλά τον έπιασε τρελός βήχας, ξαναγυρίσαμε στο δωμάτιό του που άλλες φορές δεν ΄θέλει να πάει πουθενά αλλού για ύπνο και δεν έλεγε να ηρεμήσει! Ίσως είναι που αλλάξαμε θέση στο κρεβατάκι του και στα άλλα έπιπλα στο δωμάτιό του και χτες ήρθε και η κούνια της μπέμπας που μπήκε στον ίδιο χώρο! Του πέσανε πολλά μαζί! Στο τέλος απόκαμε και μου λέει μαμά νάνι και μου έδειξε την κουνια του!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημέρα!

τι σας επιασε χθες και το ξενυχτισατε με την πολυλογια σας?

αχ θελω και εγω ταξιδι την ανοιξη!

και εμεις θα παμε στο νακα οταν συνεθλω απο τις ζαλαδες μου

λοιπον χθες ακουσα την συμβουλη της συμπεθερας μου και

η στεφανια κοιμηθηκε μονη της στο κρεβατι και ειχαμε θριαμβο!

απο τις 11.30 ξυπνησε στις 5 και μετα στις 7

εγω ομως επειδη ειχα το αγχος να την ακουσω οταν ξυπνησει

δεν κοιμηθηκα καθολου!ειχα μια ευκαιρια μετα απο 2 χρονια να

κοιμηθω 5 ωρες σερι και δεν μπορεσα μου φαινεται εχω συνηθισει να μην κοιμαμαι και θα αρχισω τα λεξοτανιλ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Πω, πω, το'χω δει Ελένη! Δεν μπορείς να φανταστείς τι όνειρα βλέπω αυτόν τον καιρό! Θρίλερ!

Τελικά η αυπνία εχει και τα θετικά της!!!

Καλημέρα πολυαγαπημενες!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα!

εμείς πήγαμε χτες παιδίατρο και μετά στο πατρικό μου, οπότε δεν μπήκα νετ. Αλλά σήμερα που μπήκα ζήλεψα! Αχ θέλω κι εγώ ταξίδι! Ο άντρας μου θα πάει Λονδίνο σε 2 εβδομάδες μπου χου χουουου σνιφ

κι εσύ γιατί πρέπει να μείνεις εδώ? :D

δεν τολμώ να ταξιδέψω με την Σοφία, γίνεται πολύ γκρινιάρα και φωνακλού ύστερα από μισή ώρα:(. Κι ύστερα ο άντρας μου για δουλειά πάει (ή έτσι λέει:lol:)

Διαφημίσεις

θα σε εξέπληττε αφάνταστα το πόσο συνεργάσιμα είναι τα μωρά σε ταξίδια!

Στο επόμενο ταξίδι, να τα κανονίσεις να πάτε όλοι μαζι περικαλώ. :P

οκ! με έχεις ψήσει πάντως :-P

καλημερα σας κοπελες!!!!!!!

λοιπον το ψωμι βγηκε super και μαλλον θα το καθιερωσω με διαφορες παραλλαγες για τη γευση....;)

βγαινουν δυο ξεχωριστα φρατζολακια οποτε εκανα το ενα κανονικο και το αλλο χωρις αλατοζαχαρη για τη ζουζουνα μου!!

εδωσα και στη μικρη σημερα αλλα στην προσπαθεια της να φαει εκανε δυο φορες εμετο (απο λιγο...)

γκρινιαζει, παωωωωωωωωωωωωωωωωω

θα μπω πιο μετααααααα

μουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...