Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Nαι οι αλλεργίες ειναι το δύσκολο στο φαγητό του γιατί ηδη μασάει την μπανανα, αχλαδι κλπ οταν του τα δινω και του αρεσει πολυ...

μέχρι τωρα που τρώει στερεές εχουμε παει μονο στην πολη της μαμας μου οποτε οτι δεν ειχαμε εμεις το έπαιρνα απο εκεί...

αυτα τα βαζάκια στα βιολογικάδικο έχουν κανει τους πιο κουφους συνδυασμους τροφών! ψάχνω να βρω ενα βαζακι με λαχανικα που να μπορει να φαει το μωρο μου και δεν βρίσκω :-(

αλλά τα φρουτα που εχουν στα βαζακια τα τιμαμε συχνα οταν ειμαστε σε ταξιδι.;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι...και παρακλαουσα εγω(!) την ειρηνη να παμε βολτα και δεν ηθελε!!! πολυ κουφο... κλειστηκαμε μεσα...

επισης να σου πω πως το Λονδινο ειναι καλη εποχη ο Απρίλης... ειχα παει και ηταν πολυ καλα. Εγώ σκεφτομαι το πρωτο μας ταξίδι χωρις την Ειρηνη, 4-5 μερες φλωρεντια βενετια.... μαρτη η απριλη αν εχει αποθηλάσει βεβαιως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Φλωρεντια αν και θεωρω οτι ειναι η καλυτερη πολη για μωρά αλλα συνδυάζει πολυ καλα και ρομαντσάδα, δεν έχει ευθείας πτήση :-(

Ρωμη ειναι τέλεια το ψαχνουμε και εμεις για Μαιο που εχουμε και επέτειο γάμου και βρήκα φτηνα με easyjet! Δείτε το!

Για Απρίλιο το βλέπω κι εγώ! Μόνο που σκέφτομαι τις βόλτες στο Χάιντ Πάρκ φτιάχνομαι!!!

Εγώ είπα το πρώτο ταξίδι χωρίς τα παιδιά (αν γίνει ποτέ) θα είναι στην Αιθιοπία στον κουμπάρο μας!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

τεσπα, παω για υπνο! Α! Ελενη σε ειδα στον υπνο μου, όπως και την Λεγκω και τηνς Τζετζενη που λεει την ειδα σε εναν χορό εταιρείας σε ρεμπετάδικο και στο ιδιο τραπεζι ηταν και ο πατερας μου! ντοινγκ... Ελενη εσενα σε είδα με τον Αλέκο και εναν κύριο με μουστάκι που επαιζε με τον Αλέκο και μου τον συστησες σαν τον πατερα του!!! κι ενιωσα ασχημε γιατι τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν ο Χαβιε...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εεεεεεεεμ δεν φταιω εγώ με τα χαλιά και τα παρκα!!!!! χαχαχαχαχα

Σας καληνυχτίζω κοριτσάκια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????????

γιατι????

ασε κι εγώ θελω να ξεσπασω καπου και λειπει και ο Βαγγ!!!!! γκρρρρρρ νευρα νευρα νευρα....(εγκυμοσυνης)

Θα περάσουν! και θα έρθει το 2 τρίμηνο και θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...