Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρθουμε να ρθούμε στου Νάκα αλλά πρέπει να αρχίσω να βγάζω γάλα και να σιγουρευτώ ότι το πίνει! Και λόγω προηγούμενου έχω μια απέχθεια για το θήλαστρο...

Πρέπει να ανεβάσω από την αποθήκη την κούνια και να την στήσω γιατί η καλαθούνα δεν τον πολυχωράει! Την θέλει κανείς;;;

Επίσης πρέπει να ανεβάσω και την μπανιέρα του γιατί τον κακομοίρη μόνο ανάποδα τον πλένω ως τώρα! Πείτε με τεμπέλα οου γιες αι αμ!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

νταξ ενα ένα τα θυμάμαι, προσπερ μην αγχώνεσαι για το ξένο, θα το πιει ακόμα και τα πιο "δύσκολα" παιδιά το ήπιαν...

Επίσης να ξέρεις ότι όσο πιο αργά προχωρήσεις στον αποθηλασμό τόσο πιο ομαλά θα το δεχτεί το παιδί. Οπότε να έχεις στον νου σου ότι θα χρειαστείς 2 μπορεί και 3 μήνες αν το κάνεις πολύ σιγά. Επίσης τα παιδιά έχουν πισωγυρίσματα γιατί όλο και κάτι συμβαίνει μια ίωση, κάποιο πρόβλημα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τον έχουμε ανεβάσει ήδη 2 φορές στο αεροπλάνο και ηταν και τις δυο τέλεια. Την δέυτερη ηταν πιο μεγάλος και έπαιζε με πράγματα στα χέρια του.

Το θέμα με τα ταξίδια ειναι άλλο. Πως να κουβαλησω την κολοκυθα και το βιολογικο κρεας, τον κατεψυγμενο αρακα και ρεβύθια και βιολογικές πατάτες και ένα σωρο άλλα που εχω ηδη στην καταψυξη? Μέχρι τώρα έχουμε πάει σε πόλεις όπου φροντίζω να με περιμένουν εκει κάποιες τροφές ενώ κάποιες τις κουβαλάω μαζί μου.

Εσείς τι κάνετε? Τι φαγητό τα δίνετε όταν είναι ακόμη μικρά και τρώνε αλεσμένα?

Τζενάκο, εγώ όταν ήταν 1 χρονών που είχε μεν αρχίσει να τρώει κομματάκια αλλά όχι πολύ μεγάλα είχα πάερι κάτι βαζάκια από το βιολογικάδικο... και αναλόγως τί τρώγαμε εμείς ή έδινα βαζάκι ή από το φαί μας αν μπορούσε να το φάει. Φρούτα αγόρασα, γιαουρτια επίσης...

Όταν ήταν 18 μηνών έτρωγε πολλά φαγητά οπότε δεν είχαμε πρόβλημα.

Σίγουρα στα ταξίδια ήμουν αρκετά ελαστική με το τί θα ετρωγε...

Εσείς όμως με τις αλλεργίες ή πρέπει να πας κάπου που θα τα αγοράσεις και θα του τα μαγειρέψεις, ή για πιο περίεργα ταξίδια ίσως να πρέπει να περιμένεις να του περάσουν...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα κοιμήθηκε η ξενύχτισσα! Θα την ψάχνω στα μπαρ σε λίγα χρόνια!

Τζεν, με την αλλεργία είναι το θέμα... Διαφορετικά κάπως τα καταφέρνεις. Εγώ τώρα για το Λονδίνο θα το κάνω πριν τον 8ο για να μην έχει φάει φαί. Ή αν είναι να έχει φάει μόνο φρούτα!

Τάτι ένα γεύμα με το θήλαστρο δεν είναι τίποτα! Καμία σχέση με αυτό που έκανες. Εγώ το βγάζω και πρωί που είναι γεμάτο το στήθος οπότε δεν μου παίρνει πολύ ώρα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλησπέρα! Βρε λες να ερθω κι εγώ στο νάκα? δίπλα μου είναι....

το Ρηνάκι κοιμήθηκε αμεσως σημερα...σας εχω πει οτι και κοιμαται στο δωμάτιο της, και κανει ενα 5ωρο -6ωρο σερί και εκοψε και τον βρασυνο θηλασμο(και ολους τους νυχτερινους) ? σας το λεω κι ελπίζω να μην το μετανιώσω, αλλα χαίρομαι πολυ...

προσπ, κι εμενα που της εδινα να δοκιμασει επινε πολυ λιγο, τωρα το πινει μια χαρα το φρεσκο...επισης ειμαι εγκυος και θηλαζω ακομα, δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι οτι πρεπει να παοθηλάσεις και να ερθει μια επομενη εγκυμοσυνη, εκτός αν βεβαια δεν εχει ερθει ακομα η περιοδος σου...

Ελενη καμια νουτέλα?(εγω αυτο κανω...)

σας ειπα? δεν ορεξη καθολου για γλυκα και κρεας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να ρωτήξω και κάτι? Ο Αλέκος αρνείται τα τσίσα στην τουαλέτα. Ενώ κακά κάνει εκεί κανά χρόνο τώρα... Τί να κάνω? Του είπα τώρα να παρουν τις πάνες τα πουλάκια κτλ και λέει ναι αλλά όταν είναι να πάμε να κατουρήσουμε αρνείται.

Να τον αφήσω ακόμα? Τί θα γίνει δηλαδή θα έρθει η στιγμή που θα μου το δείξει μόνος του?

Καλησπέρα! Βρε λες να ερθω κι εγώ στο νάκα? δίπλα μου είναι....

το Ρηνάκι κοιμήθηκε αμεσως σημερα...σας εχω πει οτι και κοιμαται στο δωμάτιο της, και κανει ενα 5ωρο -6ωρο σερί και εκοψε και τον βρασυνο θηλασμο(και ολους τους νυχτερινους) ? σας το λεω κι ελπίζω να μην το μετανιώσω, αλλα χαίρομαι πολυ...

προσπ, κι εμενα που της εδινα να δοκιμασει επινε πολυ λιγο, τωρα το πινει μια χαρα το φρεσκο...επισης ειμαι εγκυος και θηλαζω ακομα, δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι οτι πρεπει να παοθηλάσεις και να ερθει μια επομενη εγκυμοσυνη, εκτός αν βεβαια δεν εχει ερθει ακομα η περιοδος σου...

Ελενη καμια νουτέλα?(εγω αυτο κανω...)

σας ειπα? δεν ορεξη καθολου για γλυκα και κρεας...

Γαλατούλα, και ο Χαβιέ μερέντα τρώει με την οδοντογλυφίδα για να μην τρώει πολύ! Αλλά εγώ θέλω κοκολάτα! Σε ποιον έμοιασε άλλωστε ο γιος μου?

Να έρθεις κι εσύ στο Νάκα! Αν έχει θέσει βέβαια. Αλλά νομίζω ότι λόγω της γρίπης έχουν σταματήσει όλες οι παιδικές δραστηριότητες! Ο Αλέκος την Παρασκευή στην πισίνα ήταν μόνος του! "Ο Βασιλιάς της πισίνας"!!!!!!

Προσπ εμένα ο γιος μου χαζοπίνει γάλα... Από αυτή την άποψη θα ήθελα πολύ να μπορούσε να θηλάσει...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...