Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααα ξέχασα να σας πω ότι αύριο θα πάμε για δοκιμαστικό στου Νάκα!!!

Κι επίσης έχω κάτι εκπτωτικά κουπόνια για θέατρο! Παίζει το Μορμόλη, έχουμε το σιντι και λέω να πάμε την Κυριακή. Το κάθε κουπόνι είναι για 3 άτομα και είναι από 15 12 ευρώ (το άτομο υποθέτω...) Όποια θέλει να μου πει!

το αφεντικο μου παει την κορη του που ειναι 24 μηνων και λεει οτι το προγραμμα δεν εχει αμεσα αποτελεσματα στο θεμα της μουσικης παιδειας αλλα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια

α) για να ενταχθει σε ενα κοινωνικο περιβαλλον υπο ορους (σαν να πηγαινει σχολειο) για μια φορα την εβδομαδα

β) αν υπαρχει κλιση στη μουσικη να εντοπισθει εγκαιρα και απο εμπειρους ανθρωπους..

δεν θεωρει οτι μπορει να δουλεψει ιδιαιτερα για το τμημα των βρεφων 10-22 μηνων..

αν και τα χρηματα ειναι αρκετα (μαζι με εγγραφη και συνδρομη για εξαμηνο συν τα 2 βιβλια το ποσο φθανει στα 450 ευρω η καπου εκει) πρωτα ο θεος του χρονου τετοια εποχη που θα χει γινει 2 ετων θα κοιταξω να την παω..

YIOUPI οταν θα επιστρεψεις για δουλεια απο την υπερενταση και μονο θα δεις οτι απο ενα σημειο και μετα θα κανεις περισσοτερα απο οτι τωρα!! (ετσι λεω για να ξεγελασω τον ευατο μου..πισω καιει σιδερο στη σιδερωστρα που με περιμενει αλλα ειμαι πτωμα απο τη κουραση και χαζολογαω στο διαδικτυο..)

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελες μου!ΜΕτα το ω τωρα καταστραφηκε και το κενο! Και παλι καλα δουλευει με τοσο ξυλο που εφαγε το ερμο το πληκτρολογιο! Εγω δεν εχω παιδι, τον κουταλιανο εχω!

Ναι μαρινα, ειχα κλεισμενο ραντεβου με την ομοιοπαθητικο απο καιρο κ την ειδα χτες το πρωι. Ετυχε να εχει η Δαναη την ιωση κ βολεψε απο αυτη την αποψη.

Η Δαναη σημερα ειναι (μαλλον) απυρετη, οι κοκκινιλες υπαρχουν αλλα ειναι καλυτερα απο χτες, αλλα εξακολουθει την αφαγια (ε, εβαλε κατι μπουκιες στο στομα της σημερα) Εχει ομως τοσο κοκκινα ματια (απεξω) που δε ξερω αν ειναι απο αδυναμια ή ειναι κ αυτα εξανθηματα. λες να περναει καμια ιλαρα ελαφρια?

Ελενη κ τριτη δουλεια? Μπραβο βρε κοπελα, χαρα στο κουραγιο σου!

Ντου τελεια θα περασετε. Θα μου πεις εντυπωσεις γιατι ψηνομαστε κ μεις για ρωμη την ανοιξη!

Τατιτσα μου πολυχρονη κ απο δω κοπελα μου. να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ μην αφηνεις την κουραση να σου χαλαει τις οικογενειακες στιγμες! (τάκους αφροδιτη?)

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω....

σας φιλω

Kαλησπέρα!

Τι μου κάνετε;

Η Ευτυχία έχει βαρβάτη ίωση, πήγαμε το μεσημέρι στην παιδίατρο και μας έδωσε αντιβίωση και μάσκα και μου είπε προσοχή, αν δεν δω βελτίωση στην αναπνοή μέχρι την Παρασκευή πάω νοσοκομείο κατευθείαν!

Η Δανάη πώς είναι Αφροδίτη;

Πάρα πολλές ιώσεις έχει φέτος βρε παιδιά! Η παιδίατρος βέβαια ισχυρίζεται πως για το ότι αρρωσταίνει η μικρή τόσο συχνά φταίει ο συνδυασμός παιδικός σταθμός + 3 μεγαλύτερα αδέλφια, όμως περίμενα να έχει τις περισσότερες ιώσεις τον πρώτο χρόνο της ζωής της και όχι φέτος...

Ευτυχώς που ξεκινήσαμε θεραπεία νωρίς και ελπίζω να τη σκαπουλάρουμε χωρίς νοσοκομείο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

να σας ρωτησω κατι? εδω μεσα υπαρχουν και μανουλες που χουν αποθηλασει ετσι δεν ειναι?

γενικα εχω ενα αγχος με το θεμα του αποθηλασμου που αν και δεν με απασχολει αμεσα εχω σκοπο να τον βαλω μπροστα κατα την ανοιξη το αργοτερο Ιουνιο ωστε να γινει αβιαστα και σε διαστημα που θα ειναι αρκετο για να προσαρμοστει η μικρη ωστε να προχωρησω σε επομενη εγκυμοσυνη μετα το καλοκαιρι..

επειδη λοιπον η μικρη δεν εχει παρει και ποτε πιπιλα σκεφτομαι οτι ο συνδυασμος για προσπαθεια αποθηλασμου στο διαστημα που μεσολαβει καλοκαιρι ισως να ειναι και βοηθητικο γιατι λογω των μεγαλυτερων σε διαρκεια ημερων και του αιθριου καιρου οι δραστηριοτητες της μικρης θα ειναι περισσοτερες αρα οι πιθανοτητες σε συνδυασμο και με τις στερεες να κουραζεται περισσοτερο και να κανει βαρυτερο υπνο την νυχτα και να μην ξυπναει τακτικα πια..ενω τωρα ξυπναμε απο 3 ως 105 φορες για θηλασμο ειτε απο πεινα ειτε για πιπιλισμα ειτε εξαιτιας καποιας ενοχλησης..

μαλιστα σκεφτομαι τα σκ που μαι σπιτι και δεν δουλευω εφοσον θηλαζω τοσο πολυ τη νυχτα τον θηλασμο πχ των 8 να τον αντικαταστησω (μονο για τα σκ) με γαλα εμποριου ωστε να μαθαινει σιγα σιγα τη γευση και κατα τον αποθηλασμο να μην μου ειναι τοσο δυσκολο να την προσαρμοσω..

τι λετε για τις σκεψεις μου αυτες? ειναι παραλογες η ανεπιτυχεις?

prosperous, σωστά τα σκέφτεσαι με το καλοκαίρι και τις δραστηριότητες, πιστεύω κι εγώ πως θα βοηθήσει να ξεχνιέται περισσότερο!

Μη συνδέεις όμως τον αποθηλασμό με το αγελαδινό γάλα! Δεν είναι υποχρεωτικό σε τέτοια ηλικία να αντικατασταθεί το μητρικό από ξένο γάλα, μπορεί να καλυφθεί η ανάγκη για ασβέστιο από άλλα γαλακτοκομικά ή από ταχίνι ή από μπρόκολο κλπ. Αν το παιδί θέλει το γάλα έχει καλώς, αν όχι, προχωράς στον αποθηλασμό χωρίς να πιέζεις να πιεί γάλα! Αργότερα ίσως αλλάξει γνώμη και πιεί, ίσως αν βλέπει να πίνετε εσείς. Αντικατάσταση γίνεται σε παιδάκια μικρότερα του έτους.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

μου λενε διαφορα στο περιβαλλον μου οτι και καλα υπαρχει παντα η πιθανοτητα οταν θα θελω να την αποθηλασω να μην της αρεσει το ξενο γαλα και να μην πινει..βεβαια νομιζω οτι στο εμποριο υπαρχουν πλεον γαλατα για..ολες τις περιπτωσεις συνεπως ισως και σε αυτη τη περιπτωση να μην υπαρξει θεμα..παρα αυτα θεωρησα ακινδυνο μεχρι να αποφασισω οτι ηρθε η ωρα να αποθηλασω (οπως ειπα και πριν δεν το σκοπευω πριν τον Μαιο-Ιουνιο) για μια -δυο φορες την εβδομαδα να της δινω λιγα ml πχ φρεσκου γαλακτος ωστε να δω αφενος αν θα το πινει αφετερου να την βαλω στο κλιμα, ωστε απο τον Μαιο-Ιουνιο να μην της ερθει ας πουμε ξαφνικη η αλλαγη..και διαλεγω το σκ διοτι ειμαι συνεχεια μαζι της αρα αν της δωσω φρεσκο γαλα πχ στις 8 να δοκιμασει μετα την υπολοιπη μερα ειμαι μαζι της συνεχως αρα το στηθος δεν της λειπει..ενω τις καθημερινες αναγκαστικα 8 -9 ωρες το αποχωριζεται λογω δουλειας με αποτελεσμα οταν επιστρεψω σπιτι μεχρι και την επομενη το πρωι ΜΟΝΟ θηλαζουμε..δηλαδη στερεες οτι φαει εινια μεσα στο 8 απουσιας μου..μετα και μονη της αρνειται να φαει..προτιμα να θηλαζει

Διαφημίσεις

όσο για τη δουλειά έπρεπε να με έβλεπες σήμερα! το μπλου τούθ στο αυτί και να μιλάω μπροστά στο λάπ τοπ, η μπέμπα να θηλάζει και ο Αλέκος στο άλλο πόδι να θέλει αγκαλιά!!!!!! Αυτό σημαίνει μούλτι τάσκινγκ! Και η Ελένη η κακομοίρα να θέλει να βοηθήσει και να μην ξέρει πώς. Τελικά πήγε και άπλωσε!!!!!!!

η ελενη απο οτι καταλαβα ειναι καποια κοπελα που βοηθαει γενικα.....:rolleyes:

αφου δεν μπορουσε να κανει και πολλα την ωρα που "πνιγοσουν" επρεπε να βγαλει καμια photo τουλαχιστον, να δουμε και εμεις τα μεγαλεια!!!!!!!!!!!:lol::tongue::lol::tongue::lol::tongue:

καλο κουραγιο.......απορω πως τα καταφερες σημερα.....:rolleyes:ΑΞΙΑ!!;)

θα κανω τα αζυμο ψωμακι σημερα πιο αργα....θα σας πω πως θα βγει.....για να δουμε...

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χαχα έχεις δίκιο θα έπρεπε να τη βγάλει φωτό!

Πρόσπερους καλά τα λες. Με το φρέσκο γάλα δεν χρειάζεται να αντικαταστήσεις γέυμα οπωσδήποτε. Μπορείς να δίνεις λίγο έτσι για να έρθει σε επαφή σε άσχετες στιγμές. Για ότι θες θα μας πεις όταν έρθει η ώρα.

Σοφούκα περαστικά! Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά η Ευτυχία... Πάντως οι εισπνοές δουλεύουν γρήγορα. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν αποτέλεσμα.

Περαστικά στη Δανάη πάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τατιτσα μου πολυχρονη κ απο δω κοπελα μου. να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ μην αφηνεις την κουραση να σου χαλαει τις οικογενειακες στιγμες! (τάκους αφροδιτη?)

Μεγάλη κουβέντα!!!! Ξαναπέστο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...