Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Xalo prospppp...

με εχει τσακισει η μικρη κ δεν εχω καθοοοοοοοολου χρονο για ιντερνετι...κ εχω κολλησει εδώ:cool:

ρε λες οταν παω στη δουλεια να εχω πιο πολύ χρονο??

Λοιπόν πηρα για κεραλοιφες αν καποια εχει ξεμεινει πειτε μου να σας παραγγειλω...

Ρε παιδια τα25 μλ της συσκευασιας δεν ειναι πολύ λιγο???

Παω να ταϊσω κ μετα κομμωτηριο γιατι εχω γινει σαν τη μαρια την ασχημη...θα με δει το ανιψουδι μου κ θα τρεχει...παρεπιπτοντως ακομα να γεννησει η αδερφη κ εφτασε η ΠΣΗΤ της:confused:

Χρόνια Πολλά Τατιάνα! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου! Κι εκείνοι εσένα!

Ντου θα πρέπει να τα αγοράσεις τα μπουκαλάκια για να της τα δώσεις! Καλά η Ρώμη είναι 1,5 ωρίτσα οπότε μέχρι να απογειωθείτε θα φτάσετε. Τώρα για την ερώτηση πώς απασχολούνται τα παιδάκια πολλές ώρες μια καλή ιδέα είναι να ταξιδέψετε ώρες ύπνου... Νωρίς το πρωί ή μεσημέρι ή αργά το βράδυ. Έτσι θα πιούν λίγο γάλα και θα κοιμηθούν στην αγκαλιά της μαμάς! Εγώ όταν είχαμε πάει Αμστερνταμ είχα πιαστεί, 2,5 ώρες κοιμόταν επάνω μου και ήμουν και έγκυος!

Επόμενο ταξίδι Λονδίνο μέσα Απριλίου! Και μετά Σεπτέμβριο έχει ένα συνέδριο ο Χαβιέ στη Σεβίλλη! Οικονομίες λοιπόν!

Και σήμερα μου έγινε πρόταση για μια ακόμα δουλειά... Και πρέπει να πω λεφτά μέχρι το τέλος της βδομάδας! Βρε τι πάθαμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μαρινακι, μακαρι να ειναι αυτο που λες... Πως ηταν τα εξανθηματα που ειχε βγαλει? Στη δαναη ειναι κοκκινα μπαλωματα στο κορμι της, χωρις πρηξιμο ή ψιλα σπυρακια. μου κανει εντυπωση που εβγαλε μονο στον κορμο κ οχι στα ακρα. Δε θυμαμαι κ αυτες τις παιδικες ασθενειες τα συμπτωματα. Οσο για τον πυρετο, ειναι γυρω στο 38,5 κ δυο φορες της εδωσα ντεπον ολες ολες.

Τώρα είδα το μήνυμα! Ήταν ακριβώς όπως το περιγράφεις, όχι σπυράκια, μόνο κοκκινίλες!Αλλά είχε και στα άκρα αν θυμάμαι καλά και στο πρόσωπο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Διάβασα σήμερα και τα χτεσινοβραδινά όπως καταλαβαίνετε και ήθελα να σχολιάσω ότι εγώ έβγαζα γάλα αλλά ο μικρός μέχρι να συνηθίσει το μπιμπερό μου έβγαζε την ψυχή οπότε σίγουρα κάποιος φορές το έβαζα ψυγείο και ξαναζέστενα μετά κι ας είχε δοκιμάσει λίγο! Λυπόμουν να το πετάξω, τώρα από όσο ξέρω δεν έπαθε τίποτα!:rolleyes: Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον...

Εμείς το Πάσχα ταξιδέψαμε πήγαινε-έλα αεροπορικώς και στην επιστροφή που ήμουν έγκυος χωρίς ακόμα να το ξέρω τα είδα όλα αφού γκρίνιαζε και εγώ έκανα τα πάντα για να τον ηρεμήσω και στην προσγείωση δεν άντεξα και καταξέρασα εγώ! Συγνώμη για την περιγραφή! Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση ήταν ότι τόσες γυναίκες στο αεροπλανο (η διπλανή μου, η απέναντι κ.α.) καμιά δε συγκινήθηκε να με βοηθήσει κι ας είχα καταιδρώσει! Ευτυχώς προσφέρθηκε ένας κύριος από πίσω και πήρε το Γώγο λίγο αγκαλιά και δεν ξέρασα πάνω του! Σας άνοιξα την όρεξη μεσημεριάτικα ε?

Marle μη λες καλέ τέτοια για τον καιρό τώρα που ξεσηκωθήκαμε!

Περαστικά στη Δανάη Αφροδίτη! Πήγατε τελικά στον ομοιοπαθητικό, δεν κατάλαβα!

Η Λέγκω πότε βγαίνει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε παιδια τα25 μλ της συσκευασιας δεν ειναι πολύ λιγο???

βάζεις μικρή ποσότητα, δεν το παστώνεις. και δεν χρειάζεται σε κάθε αλλαγή πάνας, αν δεν είναι κόκκινος ο πωπουδάκος.

Επόμενο ταξίδι Λονδίνο μέσα Απριλίου! Και μετά Σεπτέμβριο έχει ένα συνέδριο ο Χαβιέ στη Σεβίλλη! Οικονομίες λοιπόν!

Και σήμερα μου έγινε πρόταση για μια ακόμα δουλειά... Και πρέπει να πω λεφτά μέχρι το τέλος της βδομάδας! Βρε τι πάθαμε!

Μπράβο κοπελιά!!!! Μάζευε λεφτά γιατί θα σου χρειαστούν για τα ταξίδια! ;)

ok μαρλε! θα βαζω λίγο...ως τωρα έβαζα βελέντα σε καθε αλλαγη.. όποτε την αφησα ανευ μου κοκκινισε.. φοβαμαι μηπως την εχω ευαισθητοποιησει...

Αυτη πώς σας φαινεται?????????

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29957

Ελενη μη λες για ταξιδια παιδι μου... ποναει...

Φευγει για 3 εβδομαδες ο γιουπιγιαγης ακριβως όταν θα πρεπει να επιστρεψω στη δουλεια κ η μαμαμ μου θα ειναι στη λεχώνα αδερφη μου 150 χλμ μακρυα... τι θα κανω??? γμτ... χαθηκε να γινοταν 1 μηνα πιο πριν να πήγαιναμε οικογενειακως????Παντως οσο δεν ειχα τη μπουμπου ειχαμε παει πολλα ταξιδια με τη δουλεια του....ερχεται κ πιο οικονομικα ετσι...

Ντου θα πρέπει να τα αγοράσεις τα μπουκαλάκια για να της τα δώσεις! Καλά η Ρώμη είναι 1,5 ωρίτσα οπότε μέχρι να απογειωθείτε θα φτάσετε. Τώρα για την ερώτηση πώς απασχολούνται τα παιδάκια πολλές ώρες μια καλή ιδέα είναι να ταξιδέψετε ώρες ύπνου... Νωρίς το πρωί ή μεσημέρι ή αργά το βράδυ. Έτσι θα πιούν λίγο γάλα και θα κοιμηθούν στην αγκαλιά της μαμάς! Εγώ όταν είχαμε πάει Αμστερνταμ είχα πιαστεί, 2,5 ώρες κοιμόταν επάνω μου και ήμουν και έγκυος!

1. σιγά μη τ'αγοράσω..θα ζητήσω από την αεροσυνοδό να της δώσει να παίξει :D

(παλιά θυμάμαι δεν τα χρέωναν..ο αδερφός μου έχει μαζέψει ολόκληρη συλλογή στο σπίτι, με την οποία παίζει τώρα η Μαρίνα)

2. Μεσημέρι πετάμε! πόσο ήταν ο Αλέκος όταν πήγατε Άμστερνταμ? να δω αν θα τη καταφέρω να κοιμηθεί αφού απογειωθούμε..και μία ώρα να κοιμηθεί καλό είναι. Θα της φάω και το γλυκάκι, χιχιχι:D

3. Μια χαρά ακούγονται τα ταξιδάκια, δε συγκινούμαι όμως για το Λονδίνο (άμα το έχεις φάει στη μάπα...). Εμείς θέσαμε στόχο τη Βιέννη αρχές Ιούνη, μιας που δεν μας κάθισε τώρα λόγω κρύου (και είχαμε βρει και φτηνά εισητήρια και πολύ καλό μέρος για να μείνουμε).

4. Κάνε κράτει Λενάκι!! όλες μαζί τις δουλειές πώς θα τις καταφέρεις?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ο Αλέκος ήταν 1,5 όταν πήγαμε στο Άμστερνταμ. Εγώ ανησυχούσα πώς θα περάσει η ώρα αλλά ήταν πολύ καλύτερα! Αν πάρεις μαζί σου και μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόρους και κανένα βιβλιαράκι πάει, πέρασε η ώρα! και είναι καλό το ότι θα έχει τη θέση της γιατί αγκαλιά είναι χειρότερα!

Λονδίνο θα πάμε για να ξοδέψουμε τις λίρες που έχω αφήσει!!!!!!! Και όσες φορές και να πάω μου αρέσει! Θα δούμε και τους φίλους μας και θα το ζήσουμε από τη πλευρά των γονιών με μικρά παιδιά!

όσο για τη δουλειά έπρεπε να με έβλεπες σήμερα! το μπλου τούθ στο αυτί και να μιλάω μπροστά στο λάπ τοπ, η μπέμπα να θηλάζει και ο Αλέκος στο άλλο πόδι να θέλει αγκαλιά!!!!!! Αυτό σημαίνει μούλτι τάσκινγκ! Και η Ελένη η κακομοίρα να θέλει να βοηθήσει και να μην ξέρει πώς. Τελικά πήγε και άπλωσε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ααα ξέχασα να σας πω ότι αύριο θα πάμε για δοκιμαστικό στου Νάκα!!!

Κι επίσης έχω κάτι εκπτωτικά κουπόνια για θέατρο! Παίζει το Μορμόλη, έχουμε το σιντι και λέω να πάμε την Κυριακή. Το κάθε κουπόνι είναι για 3 άτομα και είναι από 15 12 ευρώ (το άτομο υποθέτω...) Όποια θέλει να μου πει!

Eπιτέλους!!! Είχαμε όλη μέρα πρόβλημα με την σ΄νδεση...

Ευχαριστώ πάαααααααααααααααααααρα πολύ για τις ευχές!!!

ΣΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

εννοώ πώς θα καταφέρω να τη βεντουζώσω στο στήθος, στην προσγείωση, για να μη πονέσουν τα αυτιά της :)

όταν ήταν 6 μηνων το καταφερα, όταν ήταν 18 όχι.... αλλά δεν παραπονέθηκε!

γεια σας συνθηλαζουσες μαμαδες..

ειδα που λετε για ταξιδακια και επειδη λεω να πεταξουμε οικογενειακως εκτος Ελλαδος να ρωτησω

α)τα χρονιαρικα μας αφηνουν να τα χουμε αγκαλια κατα την απογειωση προσγειωση και να τα θηλασουμε

β) ειναι το μωρο ηρεμο κατα την απογειωση προσγειωση για να θηλασει?

γ) πως κραταμε καλμα ενα μωρο για μια η δυο ωρες??????εμενα η δικια μου θα μας τσακισει..

1.Κάτω των 2 μπορεί να τα έχεις αγκαλιά

2. Μμμμ όχι πάντα αλλά όπως είπα και πριν εμένα δεν μου παραπονέθηκε...

3. Με 1-2 παιχνιδάκια, προτιμητέο κάτι που δεν έχει βαρεθεί, σε όσες αεροπορικές μπήκα σου φέρνουν και 1-2 θκατουλάκια να παίζουν...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τατιάνα Χρόνια πολλά πολλά!!!!!

Ελένη κρίμα δεν μπηκα νωριτερα ημουνα κι εγώ στο Χαλάνδρι για δουλειές!!!

Οσο για την τρίτη δουλειά παιδί μου μπράβο!!!Είσαι απίστευτη!

Η Ειρήνη ζητάει ολη μέρα τσουέκιιιιιιιιιιιι

ρε τι παθαμε πως της ηρθε?

κι επίσης εχω τρελα μπλουζ! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα νευρα, τώρα και καταθλιψη....οεοεοοοοοο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...