Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Περαστικά στη Δαναϊτσα!!!! Έχει πυρετό τώρα???

Ο Άγγελος ακόμα δεν έχει τίποτα εεε? Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει! Πάντως και οι 2 γονείς του Χαβιέ είναι άρρωστοι με 39,7!

Μία φορά το ζεστάναμε όταν το έβγαλε από το ψυγείο. Στο ενδιάμεσο το κράτησε εκτός ψυγείου. Δεν ήταν ούτε 1 ώρα... Αυτό που είχα απορία χθες και ήθελα να ρωτήσω την Άφρο που τα έχει πιο φρέσκα. Έβγαλα γάλα, της έδωσα αμέσως από αυτό και δεν έφαγε. Μετά πρέπει να το πετάξω? Ή μπορώ να το βάλω ψυγείο και να το χρησιμοποιήσω την άλλη μέρα?

Η Δαναη ειναι στο 38 τωρα. Δεν εχει παρει ντεπον απο το πρωι κ αυτο επειδη ειχα προγραμματισμενο απο καιρο ραντεβου με την ομοιοπαθητικο κ δεν ηθελα να την σερνω στην αθηνα με πυρετο. Βεβαια της δινω κατι ομοιοπαθητικα, ισως να βοηθανε κ αυτα.

Σιγα και μην γλιτωσει ο αγγελος, αφου ολη την ωρα μαζι ειναι... Μεχρι στιγμης βεβαι καλα ειναι!

Περαστικα στους παππουδες!

Για τον γαλα ρωτα καλυτερα καποιον πιο εμπειρο. Προσωπικα δεν θα το πεταγα, αφου δεν το ειχα ζεστανει. Ουτε το ειχες βαλει ψυγειο πριν, ε? καποιοι λενε οτι αν ερθει σε επαφη με το σαλιο δεν πρεπει μετα να μενει αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυει για τα γιαουρτια. βεβαια μια δοκιμουλα πριν της το δωσεις την αλλη μερα δε θα εβλαπτε, ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Δαναη ειναι στο 38 τωρα. Δεν εχει παρει ντεπον απο το πρωι κ αυτο επειδη ειχα προγραμματισμενο απο καιρο ραντεβου με την ομοιοπαθητικο κ δεν ηθελα να την σερνω στην αθηνα με πυρετο. Βεβαια της δινω κατι ομοιοπαθητικα, ισως να βοηθανε κ αυτα.

Σιγα και μην γλιτωσει ο αγγελος, αφου ολη την ωρα μαζι ειναι... Μεχρι στιγμης βεβαι καλα ειναι!

Περαστικα στους παππουδες!

Για τον γαλα ρωτα καλυτερα καποιον πιο εμπειρο. Προσωπικα δεν θα το πεταγα, αφου δεν το ειχα ζεστανει. Ουτε το ειχες βαλει ψυγειο πριν, ε? καποιοι λενε οτι αν ερθει σε επαφη με το σαλιο δεν πρεπει μετα να μενει αλλα νομιζω οτι αυτο ισχυει για τα γιαουρτια. βεβαια μια δοκιμουλα πριν της το δωσεις την αλλη μερα δε θα εβλαπτε, ε?

Έβαλα τον Αλέκο να το δοκιμάσει (ντάξ αφου το μύρισα και είδα ότι δεν μύριζε..) Και ήπιε βέβαια μόνο και μόνο που του είπα ότι είναι της μπέμπας! Αυτό με το σάλιο θυμόμουν κι εγώ αλλά σιγά την πολύ επαφή που είχε με τα σάλια της!

Να πάω για νάνι? Δεν έχει να φάω και τίποτα άλλο!

Καληνύχτα! Πάω για βρούβες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καταλαβα, το φτιαχνεις χωρις αλατι και ζαχαρη???ειναι πολυ δυσκολο??

και αλατι βαζω κ ζαχαρη. Για μας το κανω. το ξερω οτι καλα ειναι να αποφευγεται η καταναλωση αυτων στο μωρο αλλα δεν ειμαι κ τοσο τυπικη! Παλια ζυμωνα μονη μου αλλα τελιακ πηρα αρτοπαρεσκευαστη.

αν ειναι απο το μπιμπερο,δηλαδη αν εχει βαλει στο στομα τοτε το κρατας το πολυ μια ωρα και δεν το ξαναβαζεις ψυγειο.

Και να η επισημη απαντηση!

αλλα να ρωτησω: δεν εχετε πιει γαλα απο το

μπουκαλι-χαρτινη συσκευασια ποτε κ μετα να το ξαναβαλετε στο ψυγειο κ να πιειτε την αλλη μερα?

ελενη καλου κακου, αν θες να την δοκιμασεις βαλε λιγο σε ενα μπιμπερο κ αν δεις οτι το πινει δωσε της κ το υπολοιπο, να μην παει ολο χαμενο!

...για πες.....τα βασικα;)

Να πω κάτι πριν φύγω?

Στο πακέτο με ένα αλέυρι σικάλεως (θα το δεις στο σούπερ0 έχει μια πολύ εύκολη συνταγή για μαύρο ψωμί με μέλι! Ααα δεν μπορείτε να φάτε μέλι ακόμα.... Σόρρυ.

Γενικά να έχεις υπόψη σου αλευράκι μαγιά και νερό. Και μπορείς να βάλεις διάφορα μυρωδικά για να δώσει γεύση μια και δεν θα έχει αλάτι και νερό! Για τη μπουμπου θα είναι ΤΕΛΕΙΟ ότι και να 'ναι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

και αλατι βαζω κ ζαχαρη. Για μας το κανω. το ξερω οτι καλα ειναι να αποφευγεται η καταναλωση αυτων στο μωρο αλλα δεν ειμαι κ τοσο τυπικη! Παλια ζυμωνα μονη μου αλλα τελιακ πηρα αρτοπαρεσκευαστη.

Και να η επισημη απαντηση!

αλλα να ρωτησω: δεν εχετε πιει γαλα απο το

μπουκαλι-χαρτινη συσκευασια ποτε κ μετα να το ξαναβαλετε στο ψυγειο κ να πιειτε την αλλη μερα?

ελενη καλου κακου, αν θες να την δοκιμασεις βαλε λιγο σε ενα μπιμπερο κ αν δεις οτι το πινει δωσε της κ το υπολοιπο, να μην παει ολο χαμενο!

ΤΗΧ!!!

ειναι πολυ πακετο το ζυμωμα????:rolleyes::rolleyes:

ειδα τις προαλες μια συνταγη στη net απο εναν ξενο σεφ που εκανε ψωμι ολικης χωρις ζυμωμα αλλα δεν τη συγκρατησα ρε γμτ.....

εχει τυχει να πιω με το στομα και να το ξαναβαλω στο ψυγειο αλλα κανονικα αυτο ειναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και για εμας, οχι μονο για τα παιδια.....

εκτος του οτι θα χαλασει πολυ πιο γρηγορα, οι μικροοργανισμοι που παραγονται ειναι πολυ περισσοτεροι, ακομα λοιπον και αν δεν εχει ξυνησει δεν ειναι απολυτα ασφαλες.....:rolleyes:

και η συμβουλος το ιδιο μου ειχε πει για το γαλα που αντλω....

τωρα δεν ξερω.....:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ν

Γενικά να έχεις υπόψη σου αλευράκι μαγιά και νερό. Και μπορείς να βάλεις διάφορα μυρωδικά για να δώσει γεύση μια και δεν θα έχει αλάτι και νερό! Για τη μπουμπου θα είναι ΤΕΛΕΙΟ ότι και να 'ναι!

thx!!!!!!!:):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

γιορτάζει η Τάτη σήμερα? αν ναι, χρόνια πολλά πολυλατρεμένη!! :):)

Αφροδιτάκο, περαστικά στη Δανάη!!

Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε οκ για το Λεγκολίνο! πότε θα βγει? μας έλειψε!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλημέρα!

Περαστικά στη Δανάη!

Χάλια κοιμήθηκα απόψε και νυστάααααααζω...

ΤΗΧ!!!

ειναι πολυ πακετο το ζυμωμα????:rolleyes::rolleyes:

Κοίτα, το ζύμωμα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά θέλει το χρόνο του. Ζυμώνεις, αφήνεις το ζυμάρι σκεπασμένο να φουσκώσει 1-2 ωρίτσες το ξαναζυμώνεις, πλάθεις ψήνεις. (Όχι εγώ δε φτιάχνω ψωμί, έφτιαχνε η μάνα μου παλιά και ξέρω τη διαδικασία:tongue:)
Κλείσαμε εισητήρια για Ρώμη.........ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

(Τάτη θα σε χρειαστώ οσονούπω :-P )

Να σου πω ότι σε μισώ απεριόριστα τώρα? Εεε?:twisted::lol::tongue:

Θέλω να πάω ταξίδιιιιιιιιιιι:cry::cry::cry:

Πότε πάτε, ντουντούκα μου?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα καλημερα!

Τι κανετε κοριτσακια ολα καλα?

Τατιανα χρονια πολλα πολυχρονη κ ευτυχισμενη! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου !

Κ εγω ψηνομαι για το σαββατο σουπερ θα ειναι! Αν ειναι Παρασκευη ας πουμε ξανα λιγο πως θα φτασουμε αν κ πιστευω εχω ψιλοκαταλαβει που ειναι !

Λεω να παψ κ εγω στην σεξυ μαμα σημερα ! Ανυπομονω να την δω κ αυτη κ τον υπερμπεμπακο!

Ντουυυ ζηλευωωωωωωω ! Αντε με σκυταλη θα μας γυρισεις μου φαινεται! Να σου πω θα παρετε κ την μαιμου μαζι?

Φιλακιαααα

Καλημέρα!!!

Τατιανή χρόνια σου πολλά!!!

Τι νέα απ'τη Δανάη;

Μίλησα με τη Λέγκω είναι καλά αλλά ξαγρυπνησμένη, στα πρότυπα του Θοδωρή και ο Νικολάκης, λέει, καθόλου καλή σχέση με τον ύπνο.....

Σήμερα η Λήδα μου έσπασε τα νεύρα, μισή ώρα στο πρωινό, ''θέλω γάλα, όχι δε θέλω, θέλω σου είπα, κρύο, όχι ζεστό, ΧΛΙΑΡΟ, θελω κορν φλέικς, δε θέλω, όχι αυτό το κουτάλι, αυτό, και αυτό και το άλλο, βγάλε το καπάκι από το γάλα, γιατί το έβγαλες....'' και πάει λέγοντας....Σχιζοφρένεια,τελικά δεν άντεξα άρχισα να ουρλιάζω, τύψεις μετά, τα γνωστά...Και φτάσαμε με τα χίλια ζόρια 9.30 στον σταθμό....

Ντουντουκάκι, τι ωραία τα νέα σου!!!!Το Πάσχα θα πάτε;

θα πάρουμε και το μαϊμουδάκι μας μαζί, με δική της θέση περικαλώ στο αεροπλάνο! (Να δω πώς θα τη βεντουζώσω στην προσγείωση... )

θα πάμε το τριημέρο της Κ. Δευτέρας (+1 μέρα άδεια).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...