Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλά, τρελαίνομαι!!!:D:D:D Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά;;) τέλειο κορίτσια που έχετε κοινές αναφορές!

μίλησα κι εγώ με το κοριτσάκι μας!

(καλά, αυτή η γέννα πως μας ξέφυγε και δεν έγινε live; ):lol::lol:

Έγινε νύχτα Σαββάτου και κάναμε κλάμπινγκ!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάκι μια χαρά τα καταφέρνει και με το μπιμπερό η τσουλουφίτσα σου ε? Μπράβο το κοριτσάκι!!! Σήμερα πήρα το swing της medella γιατί θα ήθελα να συνηθίσω να βγάζω από την αρχή κανένα γεύμα αλλά τώρα βαριέμαι να διαβάσω τις οδηγίες! Ελπίζω να αξίζει τα λεφτά του γιατί είναι αλμυρούτσικο!

Μπράβο κορίτσια που περάσατε όλες από τη σέξυμάμα, αφού ο Γιώργος δε θα μπορεί να είναι και πολλές ώρες εκεί γιατί κάποιος πρέπει να μένει με το Θοδωρίκο, οπότε θα θέλει παρεούλα το κορίτσι μας!

Ελπίζω να μη βρέχει το Σάββατο και να γίνει η συνάντηση για να έχω ένα λόγο να μη θέλω να γεννήσω μέσα στην εβδομάδα! Αληθεια η Λέγκω πόσο ήταν όταν γέννησε 39+3 ή κάνω λάθος?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Είχαν προηγηθεί ιδιαίτερα 2 ημέρων όπου το έφτυνε κανονικά και στη μαμά μου δεν το πήρε στις 3,5 με 4 ώρες από το προηγούμενο γεύμα και βέβαια τι καλύτερο από το να κοιμηθεί... ξύπνησε μόλις μπήκα σπίτι στις 4.30 ώρες και της έδωσα εγώ το μπιμπερό:shock::shock::shock::shock:

39 και 5 ήταν η σέξω-λέγκω! Μαρίνα εσένα πότε είναι η ΠΣΗΤ σου???

Μακάρι να τα πούμε το Σάββατο! Θα φτιάξω και τυροπιτάκια!!!

γεια σας κοπελουδες. επιτελους εχω λιγο χρονο να σας γραψω μιας κ η οικογενεια κοιμηθηκε. Η δαναη συνεχιζει με πυρετο κ σημερα γεμισε κ το κορμακι της με κατι κατακοκκινα μπαλωματα. Μαλλον απο την ιωση ειναι γιατι να εφαγε κατι που να την πειραξε το θεωρω αδυνατο μιας κ απο προχτες δεν εχει φαει σχεδον τιποτε (ουτε γαλα).

Αχχχχ δεν θα καταφέρω να δω το Λεγκόπουλο με τις σέξυ πιζάμες!:(:( 'Ελεγα να πάω αύριο μετά τη δουλειά που είναι και κοντά, αλλά έκανε πυρετό η Ευτυχία, οπότε καραντίνα!

Όχι τιποτ' άλλο, αλλά της φτιάξατε θρύλλο τώρα με τις σέξυ πιζάμες!:lol::lol::lol::lol:

Ναι ρε γμτ και γω σκαω.... Ψιτ, για βγαλτε φωτο να χαρω σεξυ πιτζαμα και τσουλουφο!!!

Σοφακι πως ειναι η μικρη?

Μαδρίτη πηγαινε , ναι! Οχι τιποτα αλλο του λεω οτι εχω τους πρακτορες μου εκει και να ειναι φρονιμο αγορι!

Εχει χιόνια στρωμένα, κανει ψοφο...κοιτα αν ήταν καμια βαρκελώνη ψηνομουνα τωρα...μπα...

εγω παλι την λατρευω την μαδριτη, ειναι πολυ οριτζιναλ!!! Μπαρθελονα δεν ειχα την τιμη να παω, αλλα οσο ζω ελπίζω!

Θα'θελα να'ξερα γιατί δε μπορώ να στείλω από δω. Μου λέει ότι το μέιλμποξ είναι γεμάτο, πράγμα που δεν ισχύει....

εχει καπου μια επιλογη που λεει "διαγραφη ολων" Καντο δυο τρεις φορες κ θα παρει μπρος. Το ξερω οτι δεν εχει μηνυματα αλλα αυτο νομιζει οτι εχει τα μνμ που ειχες στο παρεντς οταν εγινε η μεταφορα μαλλον

Ντι εσ, εγω ψωμι συνηθως κανω μονη μου κ του δινω απο αυτο. Αλλα εχει τυχει κ εξω σε ταβερνα να του δωσω απο το ψωμι που μας φερνουν. Του αρεσει παρα πολυ κ ασχολειται κιολας κ μας αφηνει να φαμε:wink:. Γενικα στο σπιτι τρωμε πολυ ψωμι. Το κακο ειναι οτι του αρεσει τοσο πολυ που πλεον οταν πλησιαζει στο τραπεζι ψαχνει για ψωμι, αλλα δε θελω να του δινω συχνα γιατι ειναι μπουλουκος.

Ασχετο αλλα πρεπει να δειτε πως μπουσουλαει... πως ειναι οι τυποι στο σουμο που περπατανε κ τρεμει η γη ενω οι ιδιοι ζοριζονται να μεταφερουν το βάρος τους? Ετσι κ αυτος μιση ωρα να παει απο το ενα σημειο στο αλλο, σαν τυρρανόσαυρος παει. Η Δαναη θυμάμαι εβαζε το κεφαλι κατω κ πηγαινε σφαίρα!

Είχαν προηγηθεί ιδιαίτερα 2 ημέρων όπου το έφτυνε κανονικά και στη μαμά μου δεν το πήρε στις 3,5 με 4 ώρες από το προηγούμενο γεύμα και βέβαια τι καλύτερο από το να κοιμηθεί... ξύπνησε μόλις μπήκα σπίτι στις 4.30 ώρες και της έδωσα εγώ το μπιμπερό:shock::shock::shock::shock:

39 και 5 ήταν η σέξω-λέγκω! Μαρίνα εσένα πότε είναι η ΠΣΗΤ σου???

Μακάρι να τα πούμε το Σάββατο! Θα φτιάξω και τυροπιτάκια!!!

Για να ενημερωνόμαστε Ελενάκι, το γάλα δηλαδή πόσες φορές το ζεστάνατε για να της το δώσετε? Ενδιάμεσα το είχες στο ψυγείο?

Σλουρπ, σλουρπ, για τα τυροπιττάκια, αλλά καλύτερα να τα κρύψεις από μένα γιατί τελευταία δεν αφήνω τίποτα, σαβουριάζω διαρκώς και αδιακρίτως! Αν δείτε καμιά φάλαινα να πλησιάζει το Σάββατο, θα με καταλάβετε! Πσητ έχω 24-1!

Αφροδιτάκι τι είναι αυτά που λες μαρή για τον Αγγελουκο? Φτύστο το παιδάκι που είναι φαγανό γιατί εμείς δεινοπαθούμε να πάρουμε γραμμάριο! Περαστικά στη Δανάη σου, νομίζω ότι με αυτά τα σπυράκια ξεσπάει η ίωση και από αύριο θα είναι μια χαρά! Τουλάχιστον ο Γώγος το Καλοκαίρι που το έπαθε αυτό με το που έσκασαν οι κοκκινίλες ηρέμησε από τον πυρετό και την επόμενη συνήλθε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ντι εσ, εγω ψωμι συνηθως κανω μονη μου κ του δινω απο αυτο. Αλλα εχει τυχει κ εξω σε ταβερνα να του δωσω απο το ψωμι που μας φερνουν. Του αρεσει παρα πολυ κ ασχολειται κιολας κ μας αφηνει να φαμε:wink:. Γενικα στο σπιτι τρωμε πολυ ψωμι. Το κακο ειναι οτι του αρεσει τοσο πολυ που πλεον οταν πλησιαζει στο τραπεζι ψαχνει για ψωμι, αλλα δε θελω να του δινω συχνα γιατι ειναι μπουλουκος.

Ασχετο αλλα πρεπει να δειτε πως μπουσουλαει... πως ειναι οι τυποι στο σουμο που περπατανε κ τρεμει η γη ενω οι ιδιοι ζοριζονται να μεταφερουν το βάρος τους? Ετσι κ αυτος μιση ωρα να παει απο το ενα σημειο στο αλλο, σαν τυρρανόσαυρος παει. Η Δαναη θυμάμαι εβαζε το κεφαλι κατω κ πηγαινε σφαίρα!

πάντως η Σοφία δεν μπουσουλάει καθόλου, τεμπελιάζει μου φαίνεται!

Ψωμί όταν του δίνεις δεν κόβει κομμάτια; Εγώ της έδωσα 2 φορές, αλλά αμέσως σχεδόν έκοψε κομμάτι και φοβήθηκα μήπως πνιγει και της το πήρα

έντιτ: περαστικά στη Δανάη, ξέχασα η γαϊδούρα να ευχηθώ

Επεξεργάστηκαν by Palladin

Διαφημίσεις

Περαστικά στη Δαναϊτσα!!!! Έχει πυρετό τώρα???

Ο Άγγελος ακόμα δεν έχει τίποτα εεε? Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει! Πάντως και οι 2 γονείς του Χαβιέ είναι άρρωστοι με 39,7!

Για να ενημερωνόμαστε Ελενάκι, το γάλα δηλαδή πόσες φορές το ζεστάνατε για να της το δώσετε? Ενδιάμεσα το είχες στο ψυγείο?

Μία φορά το ζεστάναμε όταν το έβγαλε από το ψυγείο. Στο ενδιάμεσο το κράτησε εκτός ψυγείου. Δεν ήταν ούτε 1 ώρα... Αυτό που είχα απορία χθες και ήθελα να ρωτήσω την Άφρο που τα έχει πιο φρέσκα. Έβγαλα γάλα, της έδωσα αμέσως από αυτό και δεν έφαγε. Μετά πρέπει να το πετάξω? Ή μπορώ να το βάλω ψυγείο και να το χρησιμοποιήσω την άλλη μέρα?

πάντως η Σοφία δεν μπουσουλάει καθόλου, τεμπελιάζει μου φαίνεται!

Ψωμί όταν του δίνεις δεν κόβει κομμάτια; Εγώ της έδωσα 2 φορές, αλλά αμέσως σχεδόν έκοψε κομμάτι και φοβήθηκα μήπως πνιγει και της το πήρα

Μερικες φορες κοβει. Τα τριγυρναει στο στομα του μεχρι που διαλυονται κ τα τρωει. αν δεν τα καταφερνει τα βγαζει. εννοειται οτι δεν τον αφηνω μονο του, κ αν δω να ζορισει η κατασταση θα του "βαλω χερι". Του δινω την πετσα του ψωμιου (συνηθως την απο πανω) κ οχι ψιχα για να μη "μπουκώσει". Συνηθως ομως το εχει μουσκεψει ενω το εχει στο χερι ακομα κ δεν κοβονται μεγαλα κομματια. η αληθεια ειναι οτι ειχα ξεκινησει κ του εδινα ρυζογκοφρετες κ μετα περασαμε στο ψωμι.

Μαρινακι, μακαρι να ειναι αυτο που λες... Πως ηταν τα εξανθηματα που ειχε βγαλει? Στη δαναη ειναι κοκκινα μπαλωματα στο κορμι της, χωρις πρηξιμο ή ψιλα σπυρακια. μου κανει εντυπωση που εβγαλε μονο στον κορμο κ οχι στα ακρα. Δε θυμαμαι κ αυτες τις παιδικες ασθενειες τα συμπτωματα. Οσο για τον πυρετο, ειναι γυρω στο 38,5 κ δυο φορες της εδωσα ντεπον ολες ολες.

καταλαβα, το φτιαχνεις χωρις αλατι και ζαχαρη???ειναι πολυ δυσκολο??

Ελπιζω να ειμαστε κ μεις ολοι καλα το Σαββατο για να ερθουμε.

και εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:(:(:(:(:(:(:(:(

ειναι μακρυα ρε γμτ.........

και εγω στο club της γαιδουριας......περαστικα σας!!!!!!!:oops::oops::oops::oops:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Έβγαλα γάλα, της έδωσα αμέσως από αυτό και δεν έφαγε. Μετά πρέπει να το πετάξω? Ή μπορώ να το βάλω ψυγείο και να το χρησιμοποιήσω την άλλη μέρα?

αν ειναι απο το μπιμπερο,δηλαδη αν εχει βαλει στο στομα τοτε το κρατας το πολυ μια ωρα και δεν το βαζεις ψυγειο.

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...