Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

felinidoc καλα μηνογεννεθλια και απο μενα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

α! ναι καλα μηνογενεθλια στον μπεμπάκο σου τάτι! οσο για τα λογχεια κρατα και μια πισινη γιατι κι εγώ ετσι νομιζα και μετα απο κανα 2 εβδομαδε καθαριοτητας ξαναηρθαν! τελικα στους 2 μηνες ξεμπερδεψα....

και εμενα ετσι.....:(

ταιζω το θησαυρακι μου και φευγουμε για ελενα εμεις!!!!!!!

φιλια!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Φελινάκο χρόνια σας πολλά - πολλά :D

Αχ, δε σας πρόλαβα..... αν πάει κάποια στη σεξουάλα (οι φήμες, εγώ δεν ξέρω) πολλά φιλιά και τις πιο όμορφες ευχές και από εμένα και.... φέρτε και καμιά φωτό.:)

IxBZp3.png

Από την ευτυχία στην δυστυχία... Η Άννα είναι μες την μίρλα και την άρνηση once again .... welcome to the jungle....

μυρτω και εγώ έτρωγα τρελές κλωτσιές και επώδυνες!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γέννησε το τρελοκόριτσο; Ουάου!!!! Καλώς τον μικρός Νικόλα!!! Ελένη και Γιώργο να σας ζήσει και να τον χαίρεστε!!!!!:D:D:D

Ωραία θα είναι να συναντηθούμε (επιτέλους) το Σάββατο. έχω πάρει και τις κεραλοιφές, οπότε να σας τις δώσω.

Έλεγα να πάω αύριο στο Έλενα, θα είναι ακόμη η Λέγκω;

Τατιάνα καλά μηνογενέθλια!!!:D

Από την ευτυχία στην δυστυχία... Η Άννα είναι μες την μίρλα και την άρνηση once again .... welcome to the jungle....

μυρτω και εγώ έτρωγα τρελές κλωτσιές και επώδυνες!

κι εμένα ο Ιάσονας με έχει τρελάνει τις τελευταίες μέρες... μιλάμε για πολύυυυυ γκρίνια, θέλει συνέχεια αγκαλιά κι άμα πάω να φύγω βαράει υστερία!!!!

....μου βρωμάει σατανικό σχέδιο εξόντωσης....

Φελινάκο χρόνια σας πολλά - πολλά :D

Αχ, δε σας πρόλαβα..... αν πάει κάποια στη σεξουάλα (οι φήμες, εγώ δεν ξέρω) πολλά φιλιά και τις πιο όμορφες ευχές και από εμένα και.... φέρτε και καμιά φωτό.:)

εδωσα απο ολες μας φιλια και τις καλυτερες ευχες!!!!!!;):D:D:D:D

τωρα γυρισαμε, το λεγκοπουλο ειναι οντως μια χαρα , σαν να μην εχει γεννησει super!!!!!ο μικρος κοιμοταν οταν πηγα, μου ειπε πως θηλαζει μια χαρα, μονο που την εχει πληγωσει λιγακι!!!:(

θα της εφερναν και τον θοδωρικο σημερα να γνωριστουν.....τα δυο αδερφακια!!!!!!

δεν εκατσα πολυ γιατι ειχα και τη μικρη μαζι μου, αφου το ετερον ημισι διπλοπαρκαρε και η μικρη δεν καθοταν με τιποτα στο τουτου σταματημενο και αν δεν ημουν και εγω μεσα....:rolleyes::rolleyes:

καλα ηταν παντως, καναμε και μια βολτουλα μετα και τωρα σπιτακι!!!!:)

Επεξεργάστηκαν by ds

Είσαι ο άγγελος μου!!

ωραια που μας ενημερωσες!!ευχαριστουμε!!και οτι μπηκα για να σε ρωτησω με ειχες προλαβει!!ελπιζω να μην σε πειραζει να παραθεσω το ποστ σου στις μανουλες ιανουαριου για ενημερωση,ε κοριτσακι?

4ywWp2.png

ωραια που μας ενημερωσες!!ευχαριστουμε!!και οτι μπηκα για να σε ρωτησω με ειχες προλαβει!!ελπιζω να μην σε πειραζει να παραθεσω το ποστ σου στις μανουλες ιανουαριου για ενημερωση,ε κοριτσακι?

οχι καλε δε με πειραζει!

της ειπα και για σενα, με ρωτησε αν γεννησες, της ειπα οχι ακομα και μου ειπε πως γεννας και εσυ στο ελενα και πως αν γεννησεις μεχρι να φυγει θα τα πειτε....;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Τάτι!

να Άννα τη λένε τη θεία μου, είναι πολύ αγαπημένη μου και νονά μου! Σχεδόν μας έχει μεγαλώσει! Και σε στυλ με τη θεία σου! Την ξέρει και η μαμά μου και μου είπε ότι η θεία σου είχε παίξει την Αντιγόνη στο τελευταίο θέατρο που είχαν παίξει!!!!!!

Μίλησα με σεξολέγκω!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

κου-κου!

Πέρασα κι εγώ από τη Λέγκω το μεσημέρι. Μια χαρά είναι η κοπέλα μας!

Ο μικρούλης είναι γλύκας και μια χαρά ατσαλάκωτος παρόλη την ταλαιπωρία της γέννας. Θηλάζει πολύ, οπότε η Λέγκω δεν προλαβαίνει τα τηλέφωνα...

Μάλλον θα περάσω και το πρωί πηγαίνοντας δουλειά για να σας δώσω την αυριανή ενημέρωση.

εννοείται ότι εμείς είμαστε μέσα για Πικιώνη το Σάββατο, αφού ΔΕΝ θα έρθει η Τατιανο-οικογένεια και άρα ΔΕΝ θα βρέχει:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλά, τρελαίνομαι!!!:D:D:D Πόσο μικρός είναι ο κόσμος τελικά;;) τέλειο κορίτσια που έχετε κοινές αναφορές!

μίλησα κι εγώ με το κοριτσάκι μας!

(καλά, αυτή η γέννα πως μας ξέφυγε και δεν έγινε live; ):lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...