Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βασούλα εγώ σου λέω πάντως πάμε μαζί κατα αττικό!

ε τάτι? ελα να μας κάνεις μια τελευταια αναισθησια πριν την ακαδημαικη σου καριερα ! χαχαχαχαχαχαχαχα

κι εγώ κάνω αναισθησία...έχω βαρύ χέρι :lol: :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά μηνογενέθελεια Φελινάκι!

Άντε κανονίστε για το πάρκο, είναι και κοντά μας και αν δεν έχω γεννήσει πολύ θα ήθελα να έρθουμε κι εμείς!

Έστειλα το μικρό σταθμό και τώρα νιώθω τύψεις!:confused:Μάλλον απο Τετάρτη θα τον κρατήσω και πάλι μη μου αρρωστήσει πάλι και τον τρέχουμε στους γιατρούς και ταυτόχρονα τρέχω και στα μαιευτήρια!

Φιλάκια και πολλά φιλιά στη Λέγκω αν πάτε από εκεί!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσουλουφίτσα χθες βράδυ κοιμήθηκε στις 10.30, ξύπνησε 5 και μετά πάλι στις 10!!!!!!!!!! Σσσσσσσσ ούτε του παπά!

Αχ, η χρυσή εποχή από 3 ως 6 μηνών....ααααααααχχχχχχχχχχ.....

Η Σοφία τις τελευταίες μέρες κάνει ένα σερί ~9-2. Μετά την παίρνω στο κρεβάτι μου και δεν είμαι πολύ σίγουρη πότε και για πόσο ξυπνάει:rolleyes: Πάντως λιγότερο από πριν:D Αλλά κραταω μικρό καλάθι.

Επισης, 8 το πρωί με ~8 το βράδυ γενικά δεν θέλει καθόλου να θηλάζει...κάθεται στο βζ 1-1,5 λεπτό και με παρατάει. Ακόμα και το μεσημέρι που γυρνάω από τη δουλειά...Πειράζει πολύ αυτό? Το βράδυ πάντως θηλάζει φανατικά και πολύ αποτελεσματικά.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Είμαστε ενός μηνού (όπως μαρτυράει το τικεράκιιιιιιι)

Χρόνια πολλά! ΤΟ σκεφτόμουν,ένα μήνα σχεδόν διαφορά με τον Νικόλα! Κι εγώ έχω ΠΗΤ 11/2, άλλος ένας μήνας....

μας κοψαν ΠΑΛΙ:twisted: το τρενο μεχρι τον Απριλιο και κανω 200 ωρες να παω και να ρθω απτη δουλεια...

Σε καταλαβαίνω, σήμερα έκανα 1 ώρα ακριβώς Θησείο-Μοσχάτο....:(

Εμείς το τιμούμε συχνά-πυκνά! Είναι από τα αγαπημένα μας:D:D:D

Ωραία παιχνίδια, πολύς χώρος -ευρηματική διαμόρφωση...

Ε, κοπελιά, μήπως είσαι αρχιτέκτονας;;;Μήπως μας είχαν πρήξει μ'αυτή την παιδική χαρά στη σχολή;;;;Καλά κάναν όμως είναι υπέροχη!

Αχχχ αυτό το πάρκο και ο λόφος της Φιλοθέης έχει στενάξει!!!! Είναι απέναντι από το σχολείο μου... Μήπως δεν πρέπει να πάμε τα παιδιά μας???:oops::oops::oops:

Εσύ πάλι κάτι πρόστυχο λες που μου διαφεύγει!!! Που θα πάει όμως, θα το καταλάβω, εδώ έλυσα τον γρίφο των χαλιών, χαχαχα!

Βάααααασω, στο Αττικό γέννησε και η αδερφή του Γιώργου, ευχαριστημένη έμεινε, εκτός απ'το ότι έχει μια εμφανή έλλειψη προσωπικού...(έφυγε κι η Τάτη μας και της πάτησε ένας μ.....ς την επισκληρίδιο, ουφ, ναι ξέρω ξέρω, έσφαλα!!!).Σαν χώρος είναι σούπερ, και ως προς το θηλασμό ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στην Αθήνα...Αλλά εσύ είσαι βετεράνα, τι σου λέω!

Χρόνια πολλά! ΤΟ σκεφτόμουν,ένα μήνα σχεδόν διαφορά με τον Νικόλα! Κι εγώ έχω ΠΗΤ 11/2, άλλος ένας μήνας....

Αυτό με τον 1 μήνα διαφορά το παίζουμε πολύ...

Η DaF-o-Ερατώ με τη Σοφία, η Σοφία με Palladin-ο-Σοφία και Άγγελο...

Ε, κοπελιά, μήπως είσαι αρχιτέκτονας;;;Μήπως μας είχαν πρήξει μ'αυτή την παιδική χαρά στη σχολή;;;;Καλά κάναν όμως είναι υπέροχη!

Αστο! και με γονείς αρχιτέκτονες....οπότε κι εγώ τα παιδικά μου χρόνια εκεί τα έχω περάσει!

Μάλλον θα έπαιζα με την Ελένη και την Τατιάνα και δεν το ξέρουμε:rolleyes::tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλά γιατί έχετε την εντύπωση ότι θα φύγω από το Αττικό;;;; Οχι εκεί θα συνεχίσω να υπάρχω...

Η Ελένη έπαιζε μόνο με αγόρια Ελιζάκι χμμμμμμμμμμμμμμμμμ................

Λοιπόν πάμε Πικιώνη το Σάββατο τί λέτε;;;;

Ελένη μπαι δε γουει την θεία σου την λένε Άννα;;; Σε ρώτησα και κάτι σελ πιο πριν αλλά θα σου ξέφυγε!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Επίσης, από Καποδιστρίου, με κατεύθυνση προς Κηφισίας, πού πρέπει να στρίψουμε? Υπάρχει κάποιο σημάδι για να ξέρουμε ότι στρίβουμε μετά από αυτό (κανά μαγαζί, κανάς φούρνος, τέτοιο..)?

Ναι θα στρίψεις δεξιά στα τελευταία φανάρια της Φιλοθέης πριν την Κηφισίας (εκεί που λέει Φιλοθέη είσοδος Α) και θα πας όοοοολο ευθεία, όταν ο δρόμος γίνει ανηφορικός θα δεις την παιδική χαρά στο αριστερό σου χέρι:-)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν, γιατί όχι! Ελπίζω μόνο να μην βρέχει (Τατη πες ότι δε θα'ρθεις και τελευταία στιγμή ανακαλείς! :tongue: )

Ντουντού είναι ωραία, το καλοκαίρι δε, είναι ότι καλύτερο γιατί έχει και πολύ σκια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...