Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέρα!

τι νεα εχουμε απο το λεγκοπουλο?

εγω σε αντιθεση με τη τατι ειμαι μες τη δυστυχια

εχω μια μονιμη ναυτια και υπνηλια,ειμαι αυπνη

χθες βραδυ ειχαμε δραματα με τις προσπαθειες αποθηλασμου

μας κοψαν ΠΑΛΙ:twisted: το τρενο μεχρι τον Απριλιο και κανω 200 ωρες να παω και να ρθω απτη δουλεια θελω να παρω αναρρωτικηηηη

και δεν εχω αποφασισει ακομα σε ποιο γιατρο θα παω!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφού έστειλα πμ και λινκ τώρα να σας πω τα νέα μας;;;

Είμαστε ενός μηνού (όπως μαρτυράει το τικεράκιιιιιιι) και επίσης λόχεια τέλος ΟΕΟΕΟΕΟ!!!! Και ο μικρός κοιμάται αυτήν την στιγμή! Ευτυχία, τρομερή ευτυχία!!!!

ΣΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

μουτς μουτς!! χάπι μηνογενέθλια!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

μας κοψαν ΠΑΛΙ:twisted: το τρενο μεχρι τον Απριλιο και κανω 200 ωρες να παω και να ρθω απτη δουλεια θελω να παρω αναρρωτικηηηη

και δεν εχω αποφασισει ακομα σε ποιο γιατρο θα παω!

πάρτα ένα ένα με τη σειρά. Πρώτα αναρρωτική και μετά, με την ησυχία σου, διάλεξε γιατρό.

Το τρένο κόπηκε για ποιες στάσεις?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Άκουσα πολλά και καλά για Πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη...

ΙΙΙΙΙΙΙ στο Πικιώνη μεγάλωσα, έχω φωτο όσο είναι και η Άννα από εκεί.

Μου αρέσει πολύ, είχα πάει και Λέγκω, Μυρτώ θέλαμε να κάνουμε εκεί το κατσικοπάρτυ αλλά δεν μας έδωσαν άδεια γιατί δεν είμαστε δημότες :mad:

Οταν πας σφύρα κλέφτικα, αν θες συναντιόμαστε να πάμε μαζί...

Εχει και μια καταπληκτκή και πιο βολική παιδική χαρά στο Ψυχικό να πάμε όποτε θέλετε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

πάρτα ένα ένα με τη σειρά. Πρώτα αναρρωτική και μετά, με την ησυχία σου, διάλεξε γιατρό.

Συμφωνώ! Τον παλιό δεν τον θες;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τατι, πολύχρονοι! Τρελά κέφια βλέπω και χαίρομαι!

Άκουσα πολλά και καλά για Πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη...

θέλω να κάνω μια αναγνωριστική, κι αν είναι, να μαζευτούμε το επόμενο σαββατοκύριακο (αν δεν βρέχει). Τι λέτε?

Εμείς το τιμούμε συχνά-πυκνά! Είναι από τα αγαπημένα μας:D:D:D

Ωραία παιχνίδια, πολύς χώρος -ευρηματική διαμόρφωση, φοβερή βλάστηση, ποοοοοολύ καθαρά + καθαρές τουαλέτες για μικρούς και μεγάλους, άνετο παρκινγκ στο δρόμο απ' έξω. Ανοιχτά 10.00-17.00 εκτός Δευτέρας;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Σορυ για αλλεργίες ντεν ξέρει αλλά η κάρτα της Μυρτώς δεν τα σπάει;;;;;;

απλά θεϊκή!

Αληθεια τώρα εισαι η ελπίδα μας..γιαυτο πες τι να δωσω στο κοκονιδιον

(κ εγώ ετσι την λεω παλαντινξυλανθη:D) από τα επιτρεπόμενα για να ξεσφιξει το θκατουλακι γιατι πατατα κοτοπουλο εσφιξε...

Κουακερ κανει???????

κουάκερ νομίζω είναι βρώμη, οπότε κάνει.

η Σοφία πέρασε μια μικρή δυσκοιλιότητα, οπότε προσθέτω στη σούπα μπρόκολο ή φακές, αντικατέστησα το καρότο με γλυκιά κολοκύθα που είναι τέλεια, και το απόγευμα δίνω baby muesli που είναι ολικής και έχει βρώμη

καλημερα!

αυτο για τις μπαμιες το λεει η πατσουρου αν δεν κανω λαθος.....

επισης λεει οτι μπορουμε να αλεσουμε τα φρουτα μαζι με την φλουδα.....

ααααα και πολυ πολυ νερακι!κανει θαυματα...

όντως!

Είμαστε ενός μηνού (όπως μαρτυράει το τικεράκιιιιιιι) και επίσης λόχεια τέλος ΟΕΟΕΟΕΟ!!!! Και ο μικρός κοιμάται αυτήν την στιγμή! Ευτυχία, τρομερή ευτυχία!!!!

ΣΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Καλά μηνογενέθλια!

ΙΙΙΙΙΙΙ στο Πικιώνη μεγάλωσα, έχω φωτο όσο είναι και η Άννα από εκεί.

Μου αρέσει πολύ, είχα πάει και Λέγκω, Μυρτώ θέλαμε να κάνουμε εκεί το κατσικοπάρτυ αλλά δεν μας έδωσαν άδεια γιατί δεν είμαστε δημότες :mad:

Οταν πας σφύρα κλέφτικα, αν θες συναντιόμαστε να πάμε μαζί...

Εχει και μια καταπληκτκή και πιο βολική παιδική χαρά στο Ψυχικό να πάμε όποτε θέλετε...

Αχχχ αυτό το πάρκο και ο λόφος της Φιλοθέης έχει στενάξει!!!! Είναι απέναντι από το σχολείο μου... Μήπως δεν πρέπει να πάμε τα παιδιά μας???:oops::oops::oops:

Είναι ωραία όντως και θα είμαστε μόνες μας με Φιλιπινέζες μόνο! Έχει και πολύ χώρο για πάρκινγκ!

¨ηρθα δουλειά σήμερα! Τσουλουφίτσα χθες βράδυ κοιμήθηκε στις 10.30, ξύπνησε 5 και μετά πάλι στις 10!!!!!!!!!! Σσσσσσσσ ούτε του παπά!

Είμαι δουλειά τώρα, αν φάει και μπιμπερό θα κάνω πάρτυ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

α! ναι καλα μηνογενεθλια στον μπεμπάκο σου τάτι! οσο για τα λογχεια κρατα και μια πισινη γιατι κι εγώ ετσι νομιζα και μετα απο κανα 2 εβδομαδε καθαριοτητας ξαναηρθαν! τελικα στους 2 μηνες ξεμπερδεψα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

αν κλεινει νωρίς, δε με βολεύει καθημερινή. Οπότε, καλώς εχόντων των πραγματων, το Σάββατο ή τη Κυριακή κατά τις 11, θα ψηθούμε να πάμε. Ελπίζω μόνο να μην βρέχει..

Λενίτο, και εκεί παιδί μου? τουλάχιστον βάλατε τίποτις από κάτω, κανά χαλάκι, κατιτίς? :D:D

Επίσης, από Καποδιστρίου, με κατεύθυνση προς Κηφισίας, πού πρέπει να στρίψουμε? Υπάρχει κάποιο σημάδι για να ξέρουμε ότι στρίβουμε μετά από αυτό (κανά μαγαζί, κανάς φούρνος, τέτοιο..)?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...