Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

πωπω ....επιτυχια τα κρανα!!!λεμε "τα κρανα" και το δεντρο ειναι "η κρανια":tongue: τρομερό το λικερ, οντως, φτιαχνει η καλη μου η θεια!!ειδατε διευρυνση γνωσεων;;;:tongue:

Μυρτω πες τους οτι το εκανες το εμβολιο. Τι σε νοιαζει;;ο παιδιατρος μας ειπε "ιωσουλα ειναι" και ειχε κ ενα απαξιωτικο υφος για την 'ίωσουλα΄', πολύ τον πάω!!!!!εχει και 4 παιδια!!:cool:

felini μη μασας να τους λες 'αχχχχχχ το κανατε τελικα;;;;;!!!!!μα δεν ακουσατε για τις παρενεργειες;;;;;ΟΟΟΟΧΙ;;;;;;;;;εχετε πυρετο;κομαρες;πονοκεφαλο;πωπωωωω να προσεχετε, πολλοι επεσαν σε κωμα!!!!θεος φυλαξοι!!!!!!!" και ολα αυτα με λυπητερο κ εκπληκτο υφος αγωνιας!!!!!!!! για να δουμε μετα ...θα σου ξαναπουν τιποτα; α κ για το ρεικι μας χρωστας περιγραφη αι θινκ!:D

κι εμεις κολικους δεν γνωρισαμε, ευχομαι να περασουν γρηγορα στην μπουμπου-τσουλουφου!!

Για την κηπουρικη που ειπε κ η Λεγκω ειναι ουσιαστικα κατασκευες για κηπο με ανακυκλωσιμα υλικα και φυτεμα από,τι εχω καταλαβει....ειναι για ηλικιες απο περιπου 2 και πανω, 20 ευρω η οικογενεια κ τα υλικα σας τα δινει η Μαρω εκει.

ειδατε εκανα και χρωματικο θεματολογιο για ευκολη αναγνωση:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στο δασος! η πρωτη επαφη που ειχα με το φυτο, ηταν οταν ημουν μικρη κ ειχαμε παει με του γονεις μου να μαζεψουν ξυλα. εγω με τον αδερφο μου τον Χάνσελ παιζαμε ωσπου βρηκαμε αυτο το δεντρακι κ αρχισαμε να μαζευουμε μπαλακια! εννοειται οτι ειχαμε φαγουρα ολη την ωρα μετα! Αργοτερα ξεχασαμε τη φαγουρα γιατι ειχαμε να αντιμετωπίσουμε αλλα προβληματα, ξερετε τωρα, χασαμε γονεις, βρηκαμε τη μαγισσα κτλ κτλ

:lol::lol::lol: Εντάξει απλά σ'αγαπώ!!! Έχω ρίξει τρελό γέλιο :)

Καλά εμένα δεν μου έχει πει κανείς για το καινούργιο εμβόλιο... ο πατήρ του γιωργάκη τον πρήζει για το εμβόλιο της κοινής γρίπης αλλά δεν μου τα λέει για να μην τα παίρνω στα cranberries. ;)

Εμένα πάντως ο παιδίατρος (ο της Θεσσαλονίκης) δεν μου το έχει αναφέρει καν!!!

Ο θείος (τον οποίο ακολουθούμε κιόλας) ήταν κατηγορηματικός στο να μην το κάνουμε!

899667.png226174.png

Γειά!!!

Είχε πλάκα σήμερα στο παιδικό γιατί η ιδιοκτήτρια δεν θέλει με τίποτα να κάνει το εμβόλιο και άρχισε να το ψάχνει στο διαδύκτιο και έχει φρικάρει... Και από κει που μου έλεγε το Σεπτέμβρη ότι πρέπει ο Μάνος να κάνει το απλό σντιγριπικο μου το γύρισε ότι στο παιδί της δεν έχει κάνει ποτέ αντιγριπικό(είναι 6 ετών) και δεν κάνει και τέτοια... Είδες τι κάνει η μόρφωση??:cool:

Επεξεργάστηκαν by Rosalita

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν εχω προλαβει αν σας διαβασω σημερα!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας,(οχι αλλα αρρωστουλικα:()

εχει γινει τιποτα συνταρακτικο το οποιο πρεπει να ξερω????;):D

εμες γυρισαμε τωρα, ειχαμε τσαρκες σημερα και μαλλον και αυριο και μεθαυριο!!!

για πειτε κανενα νεο....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ουφ! πάλι 3 ώρες έκανα να σας διαβάσω:lol:

Πρώτα τα νέα μας. Επιστρέψαμε από το γιατρό με το κεφάλι ψηλά. Ιωσούλα στα τελειώματά της. Πήραμε βέβαια και το ομοιοπαθητικούλι μας στα κρυφά;)

Α,και μπραβο στη ληδα για το γιογιο!!! εμεις δευτερη μερα που δεν κατουρησε την νυχτα κ κατα συνεπεια δεν ξυπνησε κιολας! νομιζω συνδυαζοναται αυτα τα δυο!

Αφροδίτη εννοείς ότι ξυπνούσε για κατούρημα ή κατουρούσε και ξυπνούσε επειδή αισθανόταν κατουρημένη?

Καλά, ο Κωστής ποοοολύ απέχει από το βγάλσιμο της βραδυνής πάνας αλλά έχω την αίσθηση ότι το βασικό του βραδυνό ξύπνημα 1,5-2 ώρες αφού κοιμηθεί σχετίζεται με το κατούρημα:roll:

Elenikat, κουράγιο με τον Αλέκο. Δεν θα είναι συνέχεια έτσι. Θα κάνει και διαλείματα κάθε τόσο:tongue::mrgreen:

Για το πέταγμα πραγμάτων θυμάμαι ότι η Μ. Στυλιανάκη συμβούλευε να συγκεντρώνουμε πράγματα κατάλληλα και να το κάνουμε κάθε τόσο οργανωμένο το 'εγκλημα' για να εκτονώνεται αυτή η ανάγκη;)

Για το ξύλο, δεν αφήνουμε να χτυπάει -΄βαζουμε τα χέρια μας για να μην μπορεί να βρει στόχο- λέμε "δεν χτυπάμε" και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο θύμα. Χοντρικά αυτά, ακούγονται απλά αλλά στην εφαρμογή....αχ:|

Αα! και για τους κολικούς θυμάμαι ότι ο Κωστής είχε ξεκινήσει δυναμικά και η ομοιοπαθητικός μας είχε δόσει κάτι και κοπήκανε σχεδόν μαχαίρι. Αλλά δεν θυμάμαι τι και πως:? Αλήθεια, ψάχνεις ακόμα γιατρό?

DPYUp2.png EYukp3.png

ψήνομαι για κηπουρική!!!!!

Αύριο μάλλον ο μπαμπάς μας θα δουλεύει.

Μήπως να πάρω τον Κωστή, να αφήσω τη Σοφία στη γιαγιά με το ρυζαλευράκι της και να έρθω?

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΔΗ!!!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ναι να έρθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ελιζάκι για το μέλι μου έλεγες και το νερό, το κανουμε ήδη και δεν γίνεται τίποτα. Τελικά με διατροφή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πήραμε σιροπι και βλέπουμε...

Μαριλενάκι σου υπόσχομαι αύριο πρωι θα σου γράψω τη συνταγη... συγνώμη που σε ξέχασα γλυκούλα...

καλησπερα κοριτσακια μου!

τι κανετε? εμεις ειχαμε μια υπεροχη μερα αλλα και πολυ κουραστικη...

γιναμε 2! πηγα τελικα τουρτιτσα στο σχολειο βγαλαμε και φωτο....

ηρθαν και συγγενεις και φιλοι στο σπιτι...

ολα καλα!

παω για υπνο τωρα ομως...

φιλω σας!

επισης καναμε το αντιγριπικο εμβολιο(της κοινης γριπης....οχι της καινουργιας....) καλως ή κακως δεν ξερω.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...