Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Επιχείρησα να περάσω από τη Λέγκω καθώς ερχόμουν στη δουλειά αλλά δεν μου απάντησε, οπότε την πάτησα:-(

Στείλτε μου κι εμένα στοιχεία για δωμάτιο κλπ, μήπως περάσω γυρίζοντας. Θα την ξαναπάρω βέβαια αλλά μόνη της με το μωρό παίζει να μην απαντάει πολλά τηλέφωνα...

ds, τι ώρα θα πάτε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dsάκι και Ελίζα σας έστειλα πμ με στοιχεία αλλά στο parents.gr

Θα'θελα να'ξερα γιατί δε μπορώ να στείλω από δω. Μου λέει ότι το μέιλμποξ είναι γεμάτο, πράγμα που δεν ισχύει....

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να ζήσει ο μικρός Νικόλας και να τα χαίρονται η μανουλα και ο πατερούλης τα δύο αγγελούδια τους!!!

Να της στείλετε τις ευχές μας όσες πάτε να την δείτε!!!

Ds η δυσκοιλιότητα πως προέκυψε;;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Μυρτώ, δεν έχω λάβει πμ στο παρεντς...

Νομίζω ότι εδώ πρέπει να αδειάσεις το μειλμποξ -κι ας μην έχει τίποτα. Κάτι τέτοιο θυμάμαι να λένε γιατί εγώ δεν είχα πρόβλημα

DPYUp2.png EYukp3.png

Dsάκι και Ελίζα σας έστειλα πμ με στοιχεία αλλά στο parents.gr

!

μυρτουλι τωρα το ειδα thx!!!:)

Ds η δυσκοιλιότητα πως προέκυψε;;;;

οχι εμεις δεν εχουμε απλα εδωσα μια συμβουλη (για τις μπαμιες) που διαβασα προσφατα στη yioupi που εχει η μικρη της δυσκοιλιοτητα!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημερα!

αυτο για τις μπαμιες το λεει η πατσουρου αν δεν κανω λαθος.....

επισης λεει οτι μπορουμε να αλεσουμε τα φρουτα μαζι με την φλουδα.....

ααααα και πολυ πολυ νερακι!κανει θαυματα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημέρα!!!

θέλω να δω κάρτα μυρτούς!!

λίνκι λίνκι λίνκι!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

μυρτουλι τωρα το ειδα thx!!!:)

οχι εμεις δεν εχουμε απλα εδωσα μια συμβουλη (για τις μπαμιες) που διαβασα προσφατα στη yioupi που εχει η μικρη της δυσκοιλιοτητα!!!;)

Α δεν κατάλαβα....

λοιπόν δυκοιλιότητα:χυμός μήλου,μπρόκολο όχι πολύ βρασμένο,πράσινα λαχανικά γενικα όχι πολυ βρασμένα,αχλάδι,και αν βρεις τραχανα γλυκό με ολο το φύτρο σίτου μέσα απο πρόβειο γάλα...

Αποφεύγουμε λευκό ρύζι,μπανάνα,γιαούρτι ,μήλο σάρκα,καρότο,λευκό ψωμί,πάτάτα.κρέατα νερόβραστα ή ψητά..καλύτερα να είναι σε σούπα λαχανικών.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

καλημέρα!!!

λίνκι λίνκι λίνκι!!!

http://i243.photobucket.com/albums/ff255/myrto_photos/diafora/mikrosNikolas.jpg

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αφού έστειλα πμ και λινκ τώρα να σας πω τα νέα μας;;;

Είμαστε ενός μηνού (όπως μαρτυράει το τικεράκιιιιιιι) και επίσης λόχεια τέλος ΟΕΟΕΟΕΟ!!!! Και ο μικρός κοιμάται αυτήν την στιγμή! Ευτυχία, τρομερή ευτυχία!!!!

ΣΜΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Άκουσα πολλά και καλά για Πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη...

θέλω να κάνω μια αναγνωριστική, κι αν είναι, να μαζευτούμε το επόμενο σαββατοκύριακο (αν δεν βρέχει). Τι λέτε?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...