Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ρε κοριτσια κατα που πεφτει το ελενα γιατι λεμε να παμε και εμεις αυριο???

και αν ξερει καποια να μου πει τα τα στοιχεια για το δωματιο , ονομα κτλ.....thx:-)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ζήσει ο καινούριος τσιπιρίκος!!! Και να τρελλάνει μαμά, μπαμπά κι αδερφό με αγάπη, γέλια και χαρές... Άντε, επιτέλους και καλά νέα, γιατί αυτές τις μέρες είχα αρχίσει να ανησυχώ για το 2010, είχε μπει με πολύ αρνητικό τσαμπουκά... Είδες όμως, μαθαίνεις για ένα γερό παιδάκι που γεννιέται και μια χαρούμενη μαμά κι αλλάζει όλη η διάθεση! Μπράβο και πάλι μπράβο!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα!!!

Δεν άντεξα πήγα και εγώ να δω το Λεγκόπουλο, το οποίο όντως φαίνεται σαν να μην έχει γεννήσει, είναι μία κούκλα με τις σέξυ πυτζάμες!!!

Αχχχχ δεν θα καταφέρω να δω το Λεγκόπουλο με τις σέξυ πιζάμες!:(:( 'Ελεγα να πάω αύριο μετά τη δουλειά που είναι και κοντά, αλλά έκανε πυρετό η Ευτυχία, οπότε καραντίνα!

Όχι τιποτ' άλλο, αλλά της φτιάξατε θρύλλο τώρα με τις σέξυ πιζάμες!:lol::lol::lol::lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dκαλο τρεξιμο με το Μικρο Νικολα, τον αδερφο του ...Θοδωρη του Τρομερου!!!!θα παρω δωρο ενα ζευγαρι καλα αθλητικα στη λεγκω :tongue: να ζησει ο μικρος!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

μυρτω θεα με την ηλεκτρονικη καρτα!!

μεχρι ποτε θα ειναι στο μαιευτηριο;ξερουμε;γμτ δευτερα τριτη εχω το πιο μ@@λ%$#$ο προγραμμα.........:rolleyes:

ρε κοριτσια κατα που πεφτει το ελενα γιατι λεμε να παμε και εμεις αυριο???

και αν ξερει καποια να μου πει τα τα στοιχεια για το δωματιο , ονομα κτλ.....thx

edit:sorry μολις τωρα ειδα το πμ!!!!!

thx felinidoc!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

Είσαι ο άγγελος μου!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ.ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ.ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΕΙΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ.

DS ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα μόλις μπήκα και το είδα!!!!!!Λέγκωωωωωω!!!!!!!Να σας ζήσει ο Νικόλας!!!!!!!Να είναι γερός και τυχερός!!!!!!!!!!!Πάω να δουλέψω λίγο,να κάνω μια ανασκόπηση και ξαναμπαίνω αργότερα.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Γιουπι για για γιουπι γιουπι γιαααααααα

Γεννησεεεεεε πολυ καλααααααααα!!!!

Μπραβισιμοοοοοοοοοοο!!!!!

Γιου σεξυ ματηερ φ***ρ!!!!!!!!!!!

Ρε παιζια αν την ειχα δει μια φορά θα πήγαινα αλλά έτσι μονο από το ιντερνετι μου φαινεται κουφο........

Μπραβο κ παλι μπραβο...θελουμε λεπτομερεις λεπτομερειες όχι ετσι σκετες λεπτομερειες:P

Αλλα νεα:

Σκατα σκατα σκατα... με αιμα ΠΑΛΙ... που θα παει η ιστορια?ποτε θα γιανει το πουλακι μου???

Την ειχα δει πριν που σφιγγοταν...ελπιζω να ηταν από αυτο κ οχι αλλεργια..

Κουϊτσακια ευχαριστω πολύ για τη συμπαρασταση σας στον μαϊμουδενιο μας πωπο αλλά δεν θα σας στερησω την κ@λοκρεμα σας επειδη παει πολύ καλυτερα.

Μου εστειλε κ η μαρλε τα στοιχεια οποτενες λεω να παραγγειλω αμεσα..Ψηνεται καμμια άλλη που ξεμεινε στην προηγουμενη παραγγελία??

Ντοναλτ νταφ σε χασαμε αλλά ξερω εγω τι θα κανω για να εμφανιζεσαι...θα κανω ερωτησεις του στυλ:

Να δωσω ρυζαλευρο βανιλια στο παιδι?

Κ τσουυυυυπ θα εμφανιζεσαι εσυ με διατροφικες συμβουλες:tongue:

Αληθεια τώρα εισαι η ελπίδα μας..γιαυτο πες τι να δωσω στο κοκονιδιον

(κ εγώ ετσι την λεω παλαντινξυλανθη:D) από τα επιτρεπόμενα για να ξεσφιξει το θκατουλακι γιατι πατατα κοτοπουλο εσφιξε...

Κουακερ κανει???????

Αντε παλι την εκανα τη θκατοσυζητηση...

κ παλι μουυυυυυυυυτσ στη σεξυ λεχώνα μας!!!!!!

καλημερα!!!!!

οπως δειχνει το προγραμμα εμεις θα καταφερουμε να παμε σημερα να δουμε τον μικρο νικολα και τη sexy mama!!!!yioupi αν ψηνεσαι να μας κανεις παρεα ευπροσδεκτη!!!! και εγω δεν την εχω δει απο κοντα, δεν πειραζει για καλο θα παμε.....;):)

επισης καπου διαβασα προσφατα για τη δυσκοιλιοτητα ειναι πολυ θαυματουργες αν ριξεις 5-6 μπαμιες στη σουπιτσα της , δεν ξερω καθολου τι παιζει με αλλεργιες αλλα αν θες κανε ενα testdrive ισως σας βοηθησει!!!!!!;);)

η καρτα της μυρτως ειναι οντως τελεια!!!!!!:)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...