Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Συγχαρητήρια και καλό κουράγιο!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους.... να και ο μικρός Νικόλας!!!!

Λέγκω να σας ζήσει, να είναι ένα υγειέστατο, πανέξυπνο, πανέμορφο και ευτυχισμένο παιδάκι :D

Δεν ήταν τέλεια χωρίς επισκλειρίδιο?

Με το καλό να μαζευτεί όλη η οικογένεια στο σπίτι.

Καλημέρα δεν είπα, αλλα με αυτά τα νέα δε χρειάζεται... εννοείται.

Μαρινάκι, άντε με το καλό κι εσύ. ;)

IxBZp3.png

τι ωραία νέα είναι αυτά!!!!!!! μπράβο Λεγκολίνι, να σας ζήσει ο Νικολάκης!!!!!

πρόλαβες και κούρεψες και τον Σοζ, να υποδεχτεί το αδερφάκι του σενιαρισμένος!!

υπομονή τώρα πολυαγαπημένη, και να σκέφτεσαι πάντα τη χαρά να έχεις δύο παιδάκια!!!!!!

Φιλώ σε σταυρωτά και καθέτως!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Aνακοινωθέν!

Πήγα στο Έλενα και τους είδα!

Η Λέγκω είναι σαν να μην έχει γεννήσει, με σέξυ πιτζαμάκι καρώ, ο μικρός Νικόλας πολύ όμορφος και ας έλεγε ότι βγήκε ταλαιπωρημένος! Μια χαρά κούκλος είναι!

Δωμάτιο τεράστιο και μονόκλινο! Όλα καλά, είπε μόνο ότι πόνεσε παραπάνω.

Γιούπι-γιούπι-γιούπι!!!!

Διαφημίσεις

Εγω, αμεσα τουλαχιστον, δεν προκειται να παω.... Η Δαναη εχει ιωσουλα, μεχρι στιγμης εφτασε 38, αλλα χτες εκανε κ τρεις φορες εμετο.

Ωρε μάναμου! Στριμένος βγήκε Αφροδίτη; Εννοείς στον χαρακτήρα;:tongue:

ναι παιδι μου σου λεω, με το που βγηκε εδειξε τον χαρακτηρα του: την "εσκισε" τη γατα! ξερεις ποσα ραματα χρειαστηκε????

Εγω παλι δεν ειμαι κ πολυ καλα, απο χτες το απογευμα. Πλησιαζει η περιοδος μου κ με επιασαν παλι οι παλιορμονες. Κουραστηκα κ πολυ αυτες τις μερες, συνεχως κανω κατι, δε σταματαω καθολου κ νιωθω μια καταπτωση.

Γκαλατουλα γιατι δε πατε κ σεις Μαρδιτη? Να παω εγω instead?

Καλησπέρα!!!

Δεν άντεξα πήγα και εγώ να δω το Λεγκόπουλο, το οποίο όντως φαίνεται σαν να μην έχει γεννήσει, είναι μία κούκλα με τις σέξυ πυτζάμες!!!

Ο μικρός Νικόλας έχει πολύ μαλλί και μου φαίνεται ότι μοιάζει στον Σοζω!

Αχ τί ωραία μέρα!

Αφροδιτη μην πεφτεις ηρωίδα μάνα είσαι το πρότυπο μου!!!!!!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγω παλι δεν ειμαι κ πολυ καλα, απο χτες το απογευμα. Πλησιαζει η περιοδος μου κ με επιασαν παλι οι παλιορμονες. Κουραστηκα κ πολυ αυτες τις μερες, συνεχως κανω κατι, δε σταματαω καθολου κ νιωθω μια καταπτωση.

Γκαλατουλα γιατι δε πατε κ σεις Μαρδιτη? Να παω εγω instead?

Aφροδιτάκο μου θα περάσει κι αυτο λιγες μερούλες είναι και θα ξανανέβουμε!!!

ΠΟλύ θα ηθελα κι εγώ ρε γαμώτο να πάω στο Λεγκόπουλο......λειπει ομως ο Βαγγ και οι γονείς μου εως τετάρτη, ε τότε θα εχουν βγει...

Μαδρίτη πηγαινε , ναι! Οχι τιποτα αλλο του λεω οτι εχω τους πρακτορες μου εκει και να ειναι φρονιμο αγορι!

Εχει χιόνια στρωμένα, κανει ψοφο...κοιτα αν ήταν καμια βαρκελώνη ψηνομουνα τωρα...μπα...

Αχ πείτε κι άλλα πείτε κι άλλα εσείς που πήγατε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...