Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κανενα γεννητουρι ακοοοομα;;;;:tongue:

ντεπον, κ να μη δωσεις ψωμι δεν θα χασει κ τιποτα!ολα τα ψωμια παντως εχουν κ αλατι κ ζαχαρη, βεβαια ειναι τοσο λιγο που δεν νομιζω να εχει μεγαλη σημασια. καλυτερα παντως οι ρυζογκοφρετες. σπιτι δεν τρωμε ψωμι πια, μονο αν ζυμωσει η μανουλα μου.....εγω τρωω παξιμαδακια και η μικρη ρυζογκοφρετα. υπαρχουν κ καλαμποκογκοφρετες στο βασιλοπουλο που ειναι μπιο αλλα εχουν αλατι μεσα.

σημερα ειχαμε φιλους για φαγητο ηρθαν μεσημερι και σχεδον φαγαμε κ βραδυνο μαζι:tongue:...περασαμε πολυ ομορφα...! η ερατω ευτυχως ...ξεραθηκε μετα απο τη σημερινη μερα οπου ηταν απιστευτα αεικινητη!!και μαλλον βρηκα κοπελα για την ερατω!!!:D προσφερθηκε η φιλη μας και αν κ δεν εχει παιδια -ακομα- λατρευει το τερατακι και νομιζω θα τα πανε πολυ καλα...θα κανουμε μια δοκιμη την τριτη παντως.

με τη βαφτιση ημασταν κ εμεις αρνητικοι στην αρχη για λογους πιστης , δεν καναμε εκκλησιαστικο γαμο κ ουτε θα κανουμε....αλλα επειδη το σκεφτηκαμε απο δω το σκεφτηκαμε απο κει, καταληξαμε οτι μπορουμε να κανουμε μια πολυ ομορφη μερα αφιερωμενη στην ερατουλα και το ονομα της, περα απο τα θρησκευτικα μας πιστευω ή τις νορμες....που τελοσπαντων να μην τα πολυλογω δεν εχουν ακριβως αυτα μεγαλη σημασια για μας....κ ετσι θα κανουμε μεν βαφτιση , αλλα δινοντας ή συνειδητοποιωντας καποιους συμβολισμους για τη μερα αυτη.......:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα σας!

τι βλέπω, τι βλέπω, γεννητούρια ετοιμάζουμε; άντε κορίτσια με το καλό και με έναν πόνο!

(ελπίζω να μην τα χάσω και αυτά)

όπως καταλαβαίνετε δεν προλαβαίνω τίποτα και όσες φορές πάω να γράψω όλο κάτι γίνεται...

φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας

Αν δε γεννήσω και σήμερα με τόσο γέλιο που έχω ρίξει...

Έχετε δει τη διαφήμιση που 2 φίλες πίνουν καφέ και η μία βάζει ένα τζιν για πλύσιμο ένώ η άλλη το αντικαθιστά με ένα τζιν της barbie για να της κάνει πλάκα? Αυτό μου συνέβη! Είμαι μόνη μου με τη μάνα μου και είχα βάλει κάτι ρούχα για πλύσιμο και μετά τα βάλαμε στο στεγνωτήριο που πήραμε πρόσφατα και ομολογουμένως δεν το έχουμε πολυψάξει! Η μάνα μου αποφάσισε να βάλει το πιο δυνατό πρόγραμμα που υπάρχει δύο φορές, χωρίς να ξεδιαλύνει τα ρούχα! Ανάμεσα στα άλλα ήταν και ένα πλεχτό πουλόβερ που μπήκε κανονικό και βγήκε στο μέγεθος του Γώγου μου και αν...Αν το βλέπατεσε μία φώτο, είναι όλα τα λεφτα...Απίστευτο γέλιο με κλάμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ντεπον, κ να μη δωσεις ψωμι δεν θα χασει κ τιποτα!ολα τα ψωμια παντως εχουν κ αλατι κ ζαχαρη, βεβαια ειναι τοσο λιγο που δεν νομιζω να εχει μεγαλη σημασια. καλυτερα παντως οι ρυζογκοφρετες. σπιτι δεν τρωμε ψωμι πια, μονο αν ζυμωσει η μανουλα μου.....εγω τρωω παξιμαδακια και η μικρη ρυζογκοφρετα. υπαρχουν κ καλαμποκογκοφρετες στο βασιλοπουλο που ειναι μπιο αλλα εχουν αλατι μεσα.

η ρυζογκοφρετα δηλαδη δεν εχει τιποτα μεσα ??? απο βιολογικαδικο και αυτη??πως της την δινεις? καθε ποτε?κτλ....;):)

σε επρηξα εεεεε?????;):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αν δε γεννήσω και σήμερα με τόσο γέλιο που έχω ρίξει...

Έχετε δει τη διαφήμιση που 2 φίλες πίνουν καφέ και η μία βάζει ένα τζιν για πλύσιμο ένώ η άλλη το αντικαθιστά με ένα τζιν της barbie για να της κάνει πλάκα? Αυτό μου συνέβη! Είμαι μόνη μου με τη μάνα μου και είχα βάλει κάτι ρούχα για πλύσιμο και μετά τα βάλαμε στο στεγνωτήριο που πήραμε πρόσφατα και ομολογουμένως δεν το έχουμε πολυψάξει! Η μάνα μου αποφάσισε να βάλει το πιο δυνατό πρόγραμμα που υπάρχει δύο φορές, χωρίς να ξεδιαλύνει τα ρούχα! Ανάμεσα στα άλλα ήταν και ένα πλεχτό πουλόβερ που μπήκε κανονικό και βγήκε στο μέγεθος του Γώγου μου και αν...Αν το βλέπατεσε μία φώτο, είναι όλα τα λεφτα...Απίστευτο γέλιο με κλάμα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντως πρεπει να ειναι τελειο να εχεις στεγνωτηριο και να μην πρεπει συνεχεια να απλωνεις και να εχεις και το αγχος της βροχης κτλ......

μεγεια σας κιολας!!!!!!!!:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

μαρίνα....χαχαχαχαχαχαχα

τι κάνετε κοριτσάκια? Εγώ καλά ολη μερα τρεχαμε, ξεστολίσαμε και τώρα κάνω παρέα στο πακετάρισμα του βαγγου ο οποιος περιχαρής φευγει για μαδριτη 3 εβδομαδες παρακαλω!! οιμε οιμε ιντα θα κανω μονη μου θα τα φτυσω! ολα μια ιδεα ειναι να μου πεις, απλα εχω γενεθλια, γιατρους, παιδιατρους, ιδιαιτερα στο ενδιαμεσο. Και νομιζω θα μου λειψει και το ετερο, και στην Ειρηνη το ιδιο.

Επισης να πω οτι η Ειρηνη εκοψε τον εναν απο 3 θηλασμους, σχεδον απο μονη της, της εδωσα γαλα σε ποτηρι το ηπιε μονορουφι και με ενα " αφου ηπιες πριν απο το ποτηρι" δεν ξαναζητησε, και αποκοιμηθηκε με παραμυθάκι, για 2η συνεχομενη μερα! Ειναι πολύ συνεργάσιμο παιδάκι οταν θελει τελικά...

Καληνυχτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ευχαριστούμε Dsάκι αλλά είναι γυναικείο αν θέλετε μπορούμε να σας το χαρίσουμε!:lol::lol::lol:

Λοιπόν όντως μεγάλη σωτηρία το στεγνωτήριο και εμείς το πήραμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε στιγμές μέγιστης απόγνωσης όταν είχα 3 πλυντήρια για άπλωμα και μετά από 3 μέρες και ενώ είχαν ξεκινήσει να μυρίζουν δεν είχαν στεγνώσει ακόμα:mad:! Πάντως όταν μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και σωστά, όντως θα βολέψει πάρα πολύ! Πάντως όλα τα ρουχα τα στεγνώνουμε εκεί και είναι η μόνη φορά στη ζωή μου που δεν έχω ασιδέρωτα αφού το παίρνω πιο εύκολα απόφαση ότι μία μέρα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με πλυσίματα, στεγνώματα και σιδερώματα και εκτός αυτού είναι πιο μαλακά τα ρούχα και σιδερώνονται πιο εύκολα!

Άντε καλό βράδυ και εις άλλα με υγεία!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ολα τελεια!!! 3350, μαγκας με πολυ μαλλι, με ΦΤ, χωρις επισκληριδιο κ με γονεις χ@σμενους απο χαρα (οχι οτι εγω παω πίσω δλδ)!!!

Συγχαρητηρια και απο εδω κοριτσαρα! ΣΜαααααααααααααααααααααααααατς!

Την επιασαν πονοι κατα τις 2, στις 4 φυγαν για Ελενα κ στις 6 παρα βγηκε ο μαγκας (ελαφρως στριμενος, ετσι για να πονεσει λιγο παραπανω τη μανα να μην την καλομάθει)! Το ΘΗΡΙΟ δεν εκανε ουτε επισκληριδιο ουτε τιποτα!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Να σας ζησει!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

Αντε Μαρινάκι σειρά σου!

αλήθεια το σοζω που να τον αφησαν? στην κοπελα η τον τρεχανε μαζι? χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τι ωραία νέα πρωί-πρωί! Μπράβο Λεγκούλι που πήγαν όλα τόσο καλά! Τσάκα-τσάκα τον έβγαλε τον παίδαρο και μια χαρά στα κιλάκια του που τον έβλεπαν για μικρότερο! Και μόλις χτες ρωτούσα πού θα αφήσουν τον Θοδωρίκο όταν έρθει η ώρα με το καλό! Να σας ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος!

Άντε να παίρνουμε σειρά, γιατί μια χαρά την έχουμε τηρήσει την προτεραιότητα! Πάω για περπάτημααααα, ήρθε και η σειρά μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...