Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λεγκ, εμείς πάντως τον αγαπάμε τον Θοδωρή (οικογενειακώς) αν δεν δουλέψει τελικά το συνοικέσιο έχουμε μια ξανθομαλλούσα (παρεπιμπτόντως το βιβλίο είναι εκπληκτικό) που λιώνει μόλις τον βλέπει... Άσε που του βρήκαμε και σπίτι ζωγραφισμένο στο κρεβάτι της, αυτό που το πας;;;;

Μα πως μπορούμε να απορρίψουμε τέτοιο θεοκόμματο!!!

Βέβαια δεν ξέρω αν θα συνεχίσεται να αγαπάτε τον θοδωρή όταν δείτε πως τον έκανα! Γμτ τον κούρεψα και τον έκανα σκατά τον καημένο... ένα καρεδάκι σου λέω αριστούργημα... καμια ιδέα πως σώζεται η κατάσταση;;;:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

λεγκουλιν οι πονοι θα ηταν επειδη θα σου επεσε βαρυ το ιταλικο φαγητο :lol::lol:

Βλακάααααα:lol: αφού σου λέω με πιάσανε πριν φάω! Αφού αγχώθηκα μην δεν προλάβω το γλυκό... μας τα φέρανε άρον άρον όλα τα πιάτα για να προλάβω να σαβουριάσω! :mrgreen:

καλημέρα!!! Λεγκούλι μου αντε ερχεται σιγά σιγά η ώρα!!!

Εχω κατι λιγες ανακατωσούρες που δεν ειχα στην Ειρηνη, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο, και μου μυριζουν εντονα και αηδιαστικα τα τυρια και τα...περιττωματα του τεκνου μου!

Παρεπιπτόντως τι γέλιο αυτο το παιδί εχει παρει ενα μικρόφωνο που εχει και φωναζει ΚΑΚΑ!!!! ΚΑΚΑ!!! ΚΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ετσι να ξυπνησουν οι γειτονες με μια γλυκεια κουβεντα βρε παιδι μου!

Παει ο πατερας της ευτυχως να την αλλαξει.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

A, δεν γέννησες τελικά!!!! Ξύπνια ήμουν, όλα φήμες είναι τελικά και έχω κοιμηθεί και φρικτά, και δουλεύω κιόλας, το μεσημέρι πάω για ρούχα της παράστασης....

Στο Θοδωρή κάνε ένα ξυρισματάκι με την ξυριστική θα γίνει πολύ μαγκας, πήγες και τον έκανες σαν τον Βίλυ Γουόνκα!!!

Όσο για το συνοικέσιο, ρε παιδιά αφού τη δέρνει και είναι και άπιστος (βλ. Αννούλα). Εσείς θα του δίνατε το λουλούδι σας, το καμάρι σας;;;;;

Διαφημίσεις

Ααααπ δεν δέρνει, δαγκώνει! Όλα κι όλα:lol:

Και όντως σαν τον Βιλι Γουονκα τον έκανα τον καψερο... πωπω τραγικό!!! Βέβαια με ένα καλύτερο κούρεμα θα βγει στην επιφάνεια ο Τζόνι Ντεπ που κρύβεται:tongue:

Με το συμπάθειο εσείς περιμένατε να γκαστρωθείτε για να σας αηδιάζουν τα περιττώματα των τέκνων σας; Τελικά μόνο εγώ είμαι γαλλίδα εδώ μέσα και ποτέ δεν την πάλεψα;:lol:

καλημερα!!!!!!!!!:D:D:D

εχτες το βραδυ το θησαυρακι μου ξυπνησε μονο 3 φορες, κοιμηθηκα τελεια:D:D:D:D

τρε-λεγκω ειχες ωρα να γραψεις εχτες και σκεφτηκα μηπως και γεννουσες και εσυ περιδρομιαζες σε ιταλικο ........:lol::lol:δεν ντρεπεσαι καθολου????????:lol::lol::tongue::tongue:

μπραβο κοριτσακι μου μαζι σου, δωστου να καταλαβει μπας και βγει και ο μικρος νικολας...;)

τελικα δε μου ειπατε τι ψωμακι μπορω να δωσω στη μικρη.....βιολογικο, μαυρο???τι??και δεν πειραζει που το ψωμι εχει μεσα ζαχαρη και αλατι????

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πολύ χαίρομαι που περιδρόμιαζες κι εσύ Λέγκω χτες, γιατί εγώ το έχω παρα....! Αυτό το μήνα θα πάρω όσα κιλά πήρα όλυς τους προηγούμενους μαζεμένα! Κι εμείς χτες ήμαστε εξόδου σε ένα τέλειο φαγάδικο στη Γαλατσίου, κορίτσια τρομερό φαγητό και διακόσμηση λες και ήσουν σε παραμύθι! Τώρα τι πλήρωσα η εορτάζουσα δεν ξέρω!!!:rolleyes: Κατά τη 1 παραγγείλαμε και γλυκό παρακαλώ, ενώ από την ώρα που ξύπνησα πλάκωσα ένα σοκολατούχο γάλα, ένα κρουασάν κα μισή σοκολάτα! Δεν πάω καλά, καθόλου όμως! Αλήθεια αν το πρώτο παιδί ήταν αλλεργικό στα προϊόντα αγελάδος (και όχι μόνο) στο 2ο τα κόβεις προκαταβολικά??? Μακάρι να μη μας τύχει, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να δικαιολογηθώ ότι τρώω τώρα σοκολατοειδή για να έχω απόθεμα για μετά...

Επίσης και ο Γώγος κουρεύτηκε χτες-όχι, όχι εγώ η κομμώτρια ανέλαβε αλλά παρόλο που της είπα μόνο τα πλαϊνά και τα πίσω του τα κούρεψε όλα και τώρα είναι σαν νεοσύλλεκτος πεζοναύτης! Έκλαιγε όμως το καμάρι μου και τι να του πω η μάνα, έχουμε αρχίσει το παραμύθι για το πόσο κούκλος είναι :lol:! Πάνε τα ωραία μας ξανθά μάλλακια! Θα καταταγεί το παιδάκι μου!

Φρεσκογκαστρούλες κι εγώ αηδίαζα τελείως ειδικά το 1ο τρίμηνο αν έπρεπε να ξεσκατίσω το Γώγο παρόλο που συνήθως η δουλειά μου ήταν μόνο να αδειάσω το περιεχόμενο του γιογιό και να σκουπίσω ποπούλη, αν ήταν άλλος μπροστά εκμεταλλευόμουν τη...γκαστριά και την έβγαζα καθαρή!

Ds 3 φροές?Σε καλό δρόμο είστε! Δε μας είπες όμως πόση ώρα έμενε ξύπνια κάθε φορά!

Έ-λα Λέγκα, 39+2 είπαμε??? Γεννααααμεεεεε! Το Θοδωρίκο αλήθεια έχεις κάποιον να σου τον κρατήσει ή θα τον βάλεις κι αυτόν στην αίθουσα τοκετών? Εγώ αν και θα προτιμούσα το σκηνικό να γίνει βράδυ, καταλήγω ότι πιο βολική ώρα είναι όταν είναι στο σταθμό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βλακάααααα:lol: αφού σου λέω με πιάσανε πριν φάω! Αφού αγχώθηκα μην δεν προλάβω το γλυκό... μας τα φέρανε άρον άρον όλα τα πιάτα για να προλάβω να σαβουριάσω! :mrgreen:

:lol::lol::lol: Eίσαι μεγάλο νούμερο λέμε! Τι να σου κάνει όμως το ιταλικό... Εδώ χρειάζεται τουλάχιστον κεμπάπ και μετά τρελλή πεζοπορία (έτσι γέννησα τον Κίμωνα στις 41 εβδ. και αφού γύρισα μετά το κεμπάπ και την πεζοπορία στις ανηφοριές τίναξα και κάτι χαλιά!:lol::lol::lol:)

Καλημέρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Billy Wonka o Θοδωρούλης?????????? Να το δω και αυτό!!! :lol:

Όσο για το προξενιό...τι να κάνουμε... και τα παιδιά έχουν τα γούστα τους και τα αισθηματά τους!

Εμείς καλά... προσπαθώ να κοιμήσω το Μάνο που κοιμήθηκε στο αμάξι για κανά μισάωρο πριν που είχαμε πάει κάπου, αλλά δεν το βλέπω...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Ds 3 φροές?Σε καλό δρόμο είστε! Δε μας είπες όμως πόση ώρα έμενε ξύπνια κάθε φορά!

οχι μωρε ενταξει, ειναι λιγες οι φορες που θα κατσει καμια ωρα ξυπνια και αυτο οχι με παιχνιδι και τετοια ,στο στηθος απλα να μη μπορει ευκολα να κοιμηθει....σε γενικες γραμμες (σχεδον παντα), θηλαζει κανενα 10λεπτο πιπιλαει και κανενα 15λεπτο οποτε στο μισαωρο την εχω βαλει στο κρεβατι της , οταν πανε ολα καλα κατα τη μεταφορα.....;)εχθες ολα καλα!!!!!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Χελόου!

Τι κάνετε? Απ'ότι βλέπω καμία δε γέννησε ακόμα...

Σήμερα είπαμε στη μαμά μου ότι δεν θα βαφτίσουμε την Τσουλουφίτσα...

Υπέροχα, για να έχω συμπαράσταση! Εγώ προσπαθώ να μη βαφτίσω κανένα απ'τα δύο... Μόλις γεννήθεί ο Νικολάκος και πάμε ληξιαρχείο θα κάνω ονοματοδοσία και στα δύο, απλά δεν έχω βγάλει άκρη τι ακριβώς χρειάζεται.

Κορίτσια όση συμπαράσταση θέλετε! Ούτε εμείς βαφτίσαμε;)

Λέγκω, η ονοματοδοσία δεν είναι τίποτα. Στο ληξιαρχείο, όταν πας να δηλώσεις τη γέννηση, ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, δηλώνεις και το όνομα. Απλά όποιος πάει -υποθέτω ο Γιώργος-, πρέπει να έχει εξουσιοδότηση από τον άλλο -εσένα-(επικυρωμένη από ΚΕΠ) που να λέει το όνομα. So simple! Εμείς αυτό κάναμε και στα 2 παιδιά.

DPYUp2.png EYukp3.png

Κι εγώ αυτό ήθελα ρε γμτ, να μην τη βαφτίσουμε. Όχι μόνο για ιδεολογικούς λόγους, αλλά και γιατί εγώ βαφτίστηκα μεγάλη και το θυμόμουν ως πολύ τραυματική εμπειρία. Το θεωρούσα κιόλας δεδομένο ότι το δικό μου το παιδί δεν υπάρχει περίπτωση να βαφτιστεί. Έλα που δεν είχα σκεφτεί τότε ότι το δικό μου το παιδί θα είναι και κάποιου άλλου που μπορεί και να μη συμφωνεί... Το κατάπια λοιπόν, αλλά ακόμα μου στραβοκάθεται όταν το θυμάμαι... Τουλάχιστον όμως την βαφτίσαμε πολύ μικρούλα, 3 μηνών, και δεν χαμπάριασε.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...