Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ερώτηση: στράτα χρησιμοποιήσατε; Αυτήν που έχει ένα καθισμα σαν βρακάκι εννοώ. Εγώ όταν ήμουν μωρό είχα, αλλά ακούω λίγο αντικρουόμενες απόψεις

Νο στράτα νο δεν κάνει καλό... αστο να μάθει μόνο του να μπουσουλάει, σέρνεται, περπατάει κλπκλπ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ροζα να χαίρεσαι το Γιαννάκη σου , ολο το ξεχνάω!!!

Εχώ πεθάνει στα γέλια: η Ειρηνη τραγουδάει στο μπάνιο " άϊ μπέντε του γιουουουου, άϊ μπέντε του γιουουουου" χαχαχαχαχαχ καθυστερημενη αναμνηση απο τα γενεθλια της! Και το ανεβάζει και τονικά! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νο στράτα νο δεν κάνει καλό... αστο να μάθει μόνο του να μπουσουλάει, σέρνεται, περπατάει κλπκλπ

οκ, ευχαριστώ!

Ροζα να χαίρεσαι το Γιαννάκη σου , ολο το ξεχνάω!!!

Εχώ πεθάνει στα γέλια: η Ειρηνη τραγουδάει στο μπάνιο " άϊ μπέντε του γιουουουου, άϊ μπέντε του γιουουουου" χαχαχαχαχαχ καθυστερημενη αναμνηση απο τα γενεθλια της! Και το ανεβάζει και τονικά! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

άντε βρε, και στο X-Factor σε λίγο!

Σήμερα είπαμε στη μαμά μου ότι δεν θα βαφτίσουμε την Τσουλουφίτσα...

Δε χάρηκε κιόλας αλλά ελπίζω να το δεχτεί ομαλά με τον καιρό!

Τώρα μένουν οι άλλοι παπούδες. Έκανα βλακεία εγώ και της το είπα έπρεπε να το είχα αφήσει έτσι να περάσει ο καιρός. Το έκανα θέμα.

Τεσπα, έφαγα λίγα κολασμένα ακόμα και πήρα και μερικά. Αλλά δεν τρώω άλλα!

Ααα πήρα το βιβλίο της πατσούρου δώρο για μια φίλη μου και το διαβάζω μέχρι να τη δω. Πολύ ωραία τα λέει! Πολύ θα ήθελα να το είχα διαβάσει πριν τον Αλέκο! Δεν θα είχα καμία δεύτερη σκέψη για τίποτα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ελενη αληθεια δεν θα την βαφτισετε?

ο Δ. μου εχει παρει τα αυτια οτι δεν προκειται να βαφτισουμε το νεο μωρο

καλα βεβαια εμεις ακομα δεν το ειδαμε γιαννη το βαφτισαμε (μαλλον δεν το βαφτισαμε:lol:)

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

εγώ του δίνω από τα δικά μας του γλυκού.
ds εμένα με εχουν βολέψει πατα πολύ καποια απο το ζαρα χομ ειναι μελαμινης νομιζω. Και ενα απο τα μπεμπε ζου.

αλλα πιο πολυ οταν παιζει , οπως λεει και η τζεν κι εγώ με τα δικά μας την ταιζω...

thx!

DS μπορείς να κόψεις τα κουτάλια σιλικόνης όποτε θέλεις...:)

Για το αλάτι διάβασε εδώ αν θες

http://www.wholesomebabyfood.com/saltinbabyfood.htm

http://www.salt.gov.uk/babies_and_children.html

Κάτω του έτους βασικά καθόλου αλάτι και μετά

The daily recommended maximum for children depends on their age:

• 1 to 3 years - 2 g salt a day (0.8g sodium)
  • 4 to 6 years - 3g salt a day (1.2g sodium)
  • 7 to 10 years - 5g salt a day (2g sodium)
  • 11 and over - 6g salt a day (2.4g sodium)

These are the recommended maximums for children. It is better for them to have less.

When you're buying foods, even those aimed at children, remember to check the information given on the labels so you can choose those with less salt.

Remember there is no need to add salt to your child's food.

If children have too much salt, this could affect their health in the future. And it could also give them a taste for salty food, which means they're more likely to continue eating too much salt when they grow up.

thx! πανω κατω και εγω ετσι ειχα ακουσει, ομως αναφερομουν κυριως ως προς το αλατι και τη ζαχαρη που εχει μεσα το ψωμι , γιατι μιλαγαμε πιο πριν για το ποτε μπορουμε να δωσουμε ψωμακι και τι ειδους....

thx παντως!!;):)

Ερώτηση: στράτα χρησιμοποιήσατε; Αυτήν που έχει ένα καθισμα σαν βρακάκι εννοώ. Εγώ όταν ήμουν μωρό είχα, αλλά ακούω λίγο αντικρουόμενες απόψεις

επιβαρυνει τη σπονδυλικη στηλη απο οσο μου ειπε παιδιατρος και ορθοπαιδικος!

εμεις την ειχαμε παρει (60 ευρουλακια)και μετα μας εκοψε να ρωτησουμε:twisted::twisted::twisted::twisted:

μια μερα την βαλαμε και μετα στο παταρι.....(μεταξυ μας, καλα να παθουμε....)

βρε κοριτσακια εγκυμονουσες βαλτε μας tickerakia ωραια για τα σπορακια που μεγαλωνουν μεσα στην κοιλιτσα να εχουμε να περιμενουμε....!!!!!;):D

η λεγκω που ειναι?????????????οεο?????????ωρα εχω να δω μηνυμα της.......

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ασχετο τι εχουμε πει οτι ειναι τα πρασινα κακα ?

η στεφανια απο χθες εχει διαρροια και ειναι καπως πρασινα να ειναι καμια αλεργια?

βασούλα μάλλον σημάδι ιωσης είναι...το εχω δει κι εγώ παλαιότερα. Για αλλεργία πιο δυσκολο....

Ελένη θα το ξεχάσει η μαμά σου , ετσι κι αλλιώς την φαντάζομαι μοντερνα μαμά οπότε! :wink:

καληνυχτα σας παω να ξεκουραστώ!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρααααα... για να ξυπνάμε περικαλώ! Εχθές το βράδυ αφήσαμε τον μικρούλη και πήγαμε σινεμά και μετά σε ιταλικό όπου με πιάσανε πόνοι... πήρα και την Μυρτώ για τα φώτα της αλλά εντέλει ήταν προπαρασκευαστικοί και πάλι... αλητεία κυρίες και κύριοι! Και είχα ενθουσιαστή ότι μέτα το ιταλικό θα πηγαίναμε στο Έλενα.

Μαρινάκι, τώρα που το ανέφερες και μένα πρέπει να μου βάλανε για μισό λεπτό καθετήρα και να τον βγάλανε αλλά ούτε που το κατάλαβα. Εγώ αυτό που θυμάμαι με τρόμο είναι την χασάπισα που με ξούρισε που πρέπει να είχε πολύ άσκημη μέρα γιατί με πετσόκοψε η ρουφιάνα... ουδεμία τρυφερότις!

Θέλω να δηλώσω για την πρώην συμπεθέρα μου ότι απλα την αγαπώ γιατί είναι ψυχάκι!!! Αυτή ψυχάκι, εγώ ψυχασθενικιά έδεσε το μελιτζανάκι:lol:... ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να συμπεθερέψουμε και χάλασε το συνοικεσιο!

Άσχετο να πάρω να την ξυπνήσω ή να το παίξω καλός άνθρωπος;

Σοφουκάκι, νομίζω ότι όταν φρικάρω με μένα και τον Θοδωρίκο (κυρίως με τους δικούς μου χειρισμούς) εσένα θα παίρνω για να με ξεμπλοκάρεις γμτ

Σήμερα είπαμε στη μαμά μου ότι δεν θα βαφτίσουμε την Τσουλουφίτσα...

Υπέροχα, για να έχω συμπαράσταση! Εγώ προσπαθώ να μη βαφτίσω κανένα απ'τα δύο... Μόλις γεννήθεί ο Νικολάκος και πάμε ληξιαρχείο θα κάνω ονοματοδοσία και στα δύο, απλά δεν έχω βγάλει άκρη τι ακριβώς χρειάζεται.

Άσχετο, Βασουλίνι εσύ πήγες για υπέρηχο;;; Πόσο είσαι τελικός;

Γκαλατάκι, κανα σύμπτωμα έχεις ή είσαι άνετη;

Πάω να πάρω την Άφρο που αποκλείεται να κοιμάται... χα!

Καλημέρα!

Λενιώ, η θεία μου μάλλον ξέρει την θεία σου, λέγεται Αννα έτσι δεν είναι; (ήταν συμμαθήτριες στο σχολείο!) η θεία μου λέγεται Ήβη Κομποθέκρα... (είναι η σούπερ θεία...) Κοίτα να δεις μικρός που είναι ο κόσμος!

Λεγκ, εμείς πάντως τον αγαπάμε τον Θοδωρή (οικογενειακώς) αν δεν δουλέψει τελικά το συνοικέσιο έχουμε μια ξανθομαλλούσα (παρεπιμπτόντως το βιβλίο είναι εκπληκτικό) που λιώνει μόλις τον βλέπει... Άσε που του βρήκαμε και σπίτι ζωγραφισμένο στο κρεβάτι της, αυτό που το πας;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα!

λεγκουλιν οι πονοι θα ηταν επειδη θα σου επεσε βαρυ το ιταλικο φαγητο :lol::lol:

αχ εγω δεν πηγα για υπερηχο ακομα .Πριν φυγω για το χωριο ο γιατρος μου ελειπε στο εξωτερικο αλλα εγω τωρα αποφασισα να μην γεννησω στο λητω και να παω σε δημοσιο

βρηκα εναν στο ελενα αλλα μου ειπε οτι τον αυγουστο που θα γενναω θα λειπει και τωρα ειμαι σε αναζητηση αλλου ..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...