Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντι ες, ψωμί δεν είναι ανάγκη να δίνεις, να το έχεις για περιπτώσεις που εσείς τρώτε και σας βλέπει και θέλει να φάει ό,τι κι εσείς... ή όταν είστε στην ταβέρνα.. Στο σπίτι να ακολουθείτε κανονικά το πρόγραμμά σας.

thx! τι ψωμι κανονικο, μαυρο, βιολογικο,?????με το αλατι τι παιζει και τη ζαχαρη???

μαρλε εληφθη?;)

οποτε αν θελετε....

anastasie 1

yioupi 1

ds 1

και ετσι ειμαστε ολες ευχαριστημενες...:P

:)

Ποιος ρώτησε για κουτάλια, για μένα που δοκίμασα πολλά τα καλύτερα σιλικόνης ήταν την NUK .......

εγω ρωτησα,ποτε σταματαμε της σιλικονης???

εμεις χρησιμοποιουμε της chicco αν και συμφωνω πως της Nuk πρεπει να ειναι καλυτερα, απλα εμεις τα ειχαμε συνηθισει τα αλλα απο την αρχη και οταν την προσπαθησα με nuk, επειδη ειναι πιο μικρα μου εκλεισε πιο πολύ το στομα.....:tongue:;)

η YIOYPI τελικά θα πάρει τις περισσότερες κρέμες από όλες!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

jen εφυγαν τελειως τα εκζεματα, thx και παλι!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά για να φύγαν τόσο εύκολα ακόμη και με αυτήν την κρέμα δεν πρέπει να ήταν τίποτα σοβαρά! Εμάς είχαν γίνει και πληγές από τις φουσκάλες που σκάγανε! :?:(

Σιλικόνης σταματήσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να χρησιμοποιούμε από τη στιγμή δηλαδή που έτρωγε πολύ και αυτα δεν χωρούσαν την απαραίτητη ποσότητα γιατι είναι πολύ μικρά.

βεβαια λω γω τωρα, γιατι θελουν να γινουν τα πραματα ετσι οπως τα εχουν στο μυαλο τους? Μηπως, λεω μηπως, τα εχουμε κακομαθημενα κ δεν ξερουν να "χανουν"?

Γιατί, υπάρχει κανείς που δεν θέλει να έχει τον έλεγχο; Ή μήπως αν υπάρχει κάποιος τέτοιος, είναι φυσιολογικός; Γιατί λοιπόν και τα παιδιά να μη θέλουν να έχουν τον έλεγχο; Γιατί να τα θεωρούμε κακομαθημένα; Απλά τα αγχώνει τρομερά το να μην ελέγχουν κάτι! Γι' αυτό και στα μωρά αρέσει συνήθως η ρουτίνα! Μερικές φορές πράγματα που σ' εμάς φαίνονται ασήμαντα στα μικρά προκαλούν τρομερή αναστάτωση!

(Όσο για το "δεν ξέρουν να χάνουν", μη λες μεγάλη κουβέντα, γιατί ακόμα δεν το έχεις δει στην πράξη. Περίμενε να μεγαλώσει ο Άγγελος και να παίζουν τα δύο τους επιτραπέζιο, εκεί να δεις αν ξέρουν να χάνουν!:lol::lol::lol::rolleyes::rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

όπως πάντα τα γράφεις υπέροχα Σοφάκι!

Είναι φάσεις πάντως....η Ειρηνη τελευταία είναι το πιο ηρεμο, ευγενικο (οχι μαμα, ναι μανουλα) και συνεργάσιμο παιδάκι. Ηταν θηριο ανημερο! Βεβαια εχει κατι φασεις που χτυπιεται συνηθως οταν ειναι κι αλλοι μπροστα αλλα ολα αυτα ειναι φυσιολογικά...

τωρα εχει αρχισει και το "δικο μου, δικο μου "πολυ... αν εχει ομως 2 παιχνιδια δινει συνηθως το ενα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά για να φύγαν τόσο εύκολα ακόμη και με αυτήν την κρέμα δεν πρέπει να ήταν τίποτα σοβαρά! Εμάς είχαν γίνει και πληγές από τις φουσκάλες που σκάγανε! :?:(

Σιλικόνης σταματήσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να χρησιμοποιούμε από τη στιγμή δηλαδή που έτρωγε πολύ και αυτα δεν χωρούσαν την απαραίτητη ποσότητα γιατι είναι πολύ μικρά.

δεν ειχαμε πληγες οπως εσεις, απλως ειχαν μεγαλωσει πολυ, αυτο που ηταν στα μπουτακια της το ειχαν καλυψει σχεδον ολο....

τα chicco της σιλικονης δεν ειναι μικρα ιδιαιτερα, και ενα που εχω απο το prenatal πολυ καλο ειναι.

τι να της παρω για μετα?? πλαστικα?

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ds εμένα με εχουν βολέψει πατα πολύ καποια απο το ζαρα χομ ειναι μελαμινης νομιζω. Και ενα απο τα μπεμπε ζου.

αλλα πιο πολυ οταν παιζει , οπως λεει και η τζεν κι εγώ με τα δικά μας την ταιζω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και αν είναι μια άσχετη και μας πάρει τα παιδάαααααακια μας και τα δώσει;;;;;Ω ρε, γλέντια!!!!Παίρνω και τον Γιώργο να τον τρελάνω κι αυτόν κι αρχίζει να μου λέει διάφορα κουλά, ότι η Τάδε έχει δέσει τις δασκάλες και τη διευθύντρια και χώνει τα παιδιά σε μυστική καταπακτή που οδηγεί στο φολκσφάγκεν του διακινητή ανηλίκων (γιατί φολκσφάγκεν θα σας γελάσω)!!!

:lol::lol::lol:

Mυρτώ ,έγραψες!!!!!!!!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εντάξει συγνώμη το παράκανα με την καθετηροσυζήτηση, τελευταία απορία! Αυτό που γράφεις ότι γίνεται στο Αττικό μου κάνανε και μένα Φελίνι, αλλά πώς σου αδειάζουν τα ούρα λίγο πριν γεννήσεις? Αναρωτιέμαι τι κόλπα έκανε!

Εχοιυν ένα ματσουκι και στο βάζουν στην ουρηθρα και κατουράς:tongue:

Νταξ λιγο μπλιαχ είναι η περιγραφή σορυ...

DS μπορείς να κόψεις τα κουτάλια σιλικόνης όποτε θέλεις...:)

Για το αλάτι διάβασε εδώ αν θες

http://www.wholesomebabyfood.com/saltinbabyfood.htm

http://www.salt.gov.uk/babies_and_children.html

Κάτω του έτους βασικά καθόλου αλάτι και μετά

The daily recommended maximum for children depends on their age:

• 1 to 3 years - 2 g salt a day (0.8g sodium)
  • 4 to 6 years - 3g salt a day (1.2g sodium)
  • 7 to 10 years - 5g salt a day (2g sodium)
  • 11 and over - 6g salt a day (2.4g sodium)

These are the recommended maximums for children. It is better for them to have less.

When you're buying foods, even those aimed at children, remember to check the information given on the labels so you can choose those with less salt.

Remember there is no need to add salt to your child's food.

If children have too much salt, this could affect their health in the future. And it could also give them a taste for salty food, which means they're more likely to continue eating too much salt when they grow up.

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πρεπει να εκλαιγε επι μια ωρα, μετα, με λυγμους γιατι "επρεπε να ερθω εγω" κ φυσικα δεν δεχοταν να κανουμε νεο σκηνικο ωστε να παω στο δωματιο κ να ερθει κ αυτη... πλιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζ πειτε μου....

Αφροδίτη, και που να δεις τι κάνει ακόμα τώρα ο γαμπρούλης σου αν δεν του βγει τέλειο το carrefour Μαρινόπουλος!! Κλαίει και ουρλιάζει ασταμάτητα για κανα μισάωρο! Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, μαγνητικός είναι ο πινακας, σβήστο και ξαναγράψτο... ΌΧΙ!!!!!! ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ!...και να εκσφεντωνίζονται οι πίνακες και όποιον πάρει ο Χάρος! Και είναι 4,5, όχι 2,5 που είναι η Δανάη! Στην ηλικία της κοπάναγε και το κεφάλι του στο πάτωμα!! Τελικά και εγώ τον άφηνα να κλαίει και να ουρλιάζει, τον πήγαινα και στο δωμάτιό του για να μην μας ζαλίζει και μετά από λίγο του πέρναγε...!! Υπομονή!

Διαφημίσεις

Περίμενε να μεγαλώσει ο Άγγελος και να παίζουν τα δύο τους επιτραπέζιο, εκεί να δεις αν ξέρουν να χάνουν!:lol::lol::lol::rolleyes::rolleyes:)

Kαλά, εδώ ο άντρας μου και ο αδερφός μου ακόμα δεν ξέρουν να χάνουν!!

Kαλά, εδώ ο άντρας μου και ο αδερφός μου ακόμα δεν ξέρουν να χάνουν!!

και τι κάνεις τους πηγαίνεις και αυτούς στο δωμάτιο τους να ουρλιάζουν για να μην σε ζαλίζουν;;;; :tongue::tongue::tongue: (εγώ αυτό θα έκανα...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

δεν σας είπα, τελικά αγόρασα για δωράκι ένα βιβλίο της Μαριανίνας Κριεζή, το "Αχ, γιατί να είμαι γάτα", πολύ συμπαθητικό μου φάνηκε!

Ερώτηση: στράτα χρησιμοποιήσατε; Αυτήν που έχει ένα καθισμα σαν βρακάκι εννοώ. Εγώ όταν ήμουν μωρό είχα, αλλά ακούω λίγο αντικρουόμενες απόψεις

Πάντως με αυτά που ζω και αυτά που διαβάζω εδώ όλα τα περιμένω από τα παιδιά πλέον!!!!!!!! Δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα πια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...