Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αφροδιτάκι, της είχε κολλήσει στο μυαλό κάτι, ήταν και κουρασμένη σίγουρα, οπότε, πολύ εύκολα ξέσπασε... Ίσως την επόμενη φορά να την αφήσεις να κλάψει, χωρίς να προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές. Εκείνη τη ώρα που κλαίνε, νομίζω ότι δεν ακούνε τίποτα!

Καλά Μυρτ, σε φαντάζομαι με κυάλια, φούμο, παραλλαγή και κλαδιά ελιάς στο κεφάλι, έξω από τον παιδικό... :-P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλλαντιν αφροξυλανθη σε λενε?

ευτυχώς όχι:P

Μαριάνθη με λένε

Σε Φ.Τ. βάζουνε κάποια στιγμή στις ωδύνες ή μετά τον τοκετό καθετήρα για τα ούρα?Κάτι τέτοιο μου έλεγε η νύφη μου και μετά θυμήθηκα ότι εγώ τη γλίτωσα γιατί επέμενε η μαία μου!
Μαρινάκι, νομίζω σου βάζουν καθετήρα αν κάνεις επισκληρίδιο γιατί χάνεις τον έλεγχο και δεν μπορείς και να σηκωθείς. Κάνω λάθος?

έτσι είναι!

Αχ βρε σοφακι, περιμενα πως και πως την απαντησή σου. Ευχαριστω κοριτσακι, ηρεμισα αρκετα τωρα.

Ντου δικιο εχεις δεν ακουγε τιποτα, οτι κ να της ελεγα ειχε δικαιολογια, παρα μονο παραπονιοταν: "Μου χαλας συνεχεια τα χατηρια, ουααααα" "Αγκαλια. ουαααααα" κ πολλα αλλα τετοια.Εγω δοκιμασα να εξηγησω, να επαναλαβω τη διαδικασια, να θυμωσω, να αγριεψω, να απειλησω οτι θα την αφησω να κλαιει κ θα φυγω τιποτα. Αμα δεν περνουσε η αντιστοιχη ωρα ωστε να ξεσπασει δεν νομιζω οτι θα την ηρεμουσε τιποτα. οποτε την επομενη (ξερω πως δε θα αργησει) θα την παρω αγκαλια, θα βαλω ωτοασπιδες κ θα περιμενω...

βεβαια λω γω τωρα, γιατι θελουν να γινουν τα πραματα ετσι οπως τα εχουν στο μυαλο τους? Μηπως, λεω μηπως, τα εχουμε κακομαθημενα κ δεν ξερουν να "χανουν"?

γιουπιους, εγω του εχω δωσει μηλο,αχλαδι αβοκαντο κ τωρα μιας κ κλεινει τον 8ο θα του δωσω κ μπανανα. αυτα απο φρουτα. Απο τα υπολοιπα, εχει δοκιμασει αλλα δεν τα τρωει σε καθημερινη βαση, ειτε γιατι κανω συνδυασμους ειτε επειδη δεν τα θελει: γλυκοπατατα, καροτο, κολοκυθι, κολοκυθα κοκκινη, αγκιναρα, πατατα απλη, ρυζι, κινοα, κεχρι. Δυο φορες εβαλα κ πρασσο αλλα δεν του αρεσε. απο κρεατα εχει φαει κοτοπουλο, γαλοπουλα κ μοσχαρι. μια φορα του εδωσα κατσικι δεν ενθουσιαστηκε, αλλα θα το επαναλαβω. Α και τρωει κ ψωμι, πολυ ψωμι... Μην τολμησει κανεις να ανοιξει σακουλα μπροστα του φωναζει μεχρι να του δωσεις ψωμι.

αυτα του εχω δωσει μεχρι στιγμης. τωρα τι αλλο βρισκει στο πατωμα και το τρωει, ειναι αλλο θεμα.

Αμα δεν περνουσε η αντιστοιχη ωρα ωστε να ξεσπασει δεν νομιζω οτι θα την ηρεμουσε τιποτα. οποτε την επομενη (ξερω πως δε θα αργησει) θα την παρω αγκαλια, θα βαλω ωτοασπιδες κ θα περιμενω...

Αυτό κάνω και εγώ πλέον, ή την αφήνω και μόνη της να κλαίει καμιά φορά... :oops::oops::oops:

Αν αρχίσει το βαρύ κλάμα ή οδυρμός πρέπει να ξεσπάσουν προσπαθώ να προλάβω το κακό όσο μπορώ όταν αρχίζει και γκρινιοκλαίει...

Εντωμεταξύ έχει πλάκα γιατί όταν κλαίει δεν χρησιμοποιεί λέξεις που ξέρει γίνονται όλα ακαταλαβιστικα με ένα ααααααααα ή ένα εεεεεεεεε συνεχόμενο....

Μπορεί να είναι και ότι τα έχουμε ελαφρώς κακομαθημενα, αλλά νομίζω έιναι της ηλικίας...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Πάντως κι εμένα στην αίθουσα ανάνηψης πριν με ανεβάσουν στο δωμάτιο μου βάλανε καθετήρα... Για 1 φορά και δεν είχα κάνει επισκληρίδιο...

Αν αυτό εννοείτε...

Αφροδιτούλα μου μην ανησυχείς! Και μη λες ψυχαναγκαστική τη Δαναίτσα! Είναι τέλειο κοριτσάκι και μην ξεχνάς ότι η ζήλια είναι ζήλια! Μοιράζεται τη μάνα της τώρα....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι χρειάζεται το βραστό νερό σε περίπτωση έκτακτου τοκετού...:confused:Πόσο άσχετη είμαι, μη μου λάχει μόνο!:rolleyes: Και μια ερώτηση για όσες γίνατε πρόσφατα μανούλες και ίσως θυμάστε! Σε Φ.Τ. βάζουνε κάποια στιγμή στις ωδύνες ή μετά τον τοκετό καθετήρα για τα ούρα?Κάτι τέτοιο μου έλεγε η νύφη μου και μετά θυμήθηκα ότι εγώ τη γλίτωσα γιατί επέμενε η μαία μου!

Εγώ γέννησα χωρίς επισκληρήδιο και μου βάλανε καθετήρα γιατί πάλι δεν είχα την αίσθηση να ουρήσω. Ήταν όμως για μια στιγμή και δεν πόνεσα καθόλου.

Καλημέρα σε όλες.

Εμείς ήμαστε άρρωστη οικογενειακώς, τα έχω φτύσει αλλά ίσως έτσι γίνει η μικρούλα μου πιον γρήγορα καλά με το γαλατάκι μου :tongue:. Κοιμάται από της 12:30 , έχει κουραστεί τόσο η καρδούλα μου.

Τα βιβλία ήταν φοβερα :wink:

IxBZp3.png

yioupi ευχαριστω και παλι...;)

δεν χωραει δυστυχως ουτε ετσι....

ο μονος τροπος να την εχω στο κρεβατι ειναι χωρις "συμπληρωματα"!!!

επίσης, έχω να πω πως το ντιες-οκόριστο είναι μια κούκλα!!!! και το δοντάκι αστράφτει μέσα στο στόμα!!!:P:D:D

thx!!:D:D

myrto πολυ καλα εκανες και ξαναγυρισες...ποτε δεν ξερεις.....;):D

dansem καλη χρονια και σε σενα!!!

καλη συνεχεια στη δουλεια......και no more ταματα;);););)

εμενα με ειχε ενοχλησει πολύ κ μερες μετα τη γεννα ειχα ενοχληση...

δεν ξερω αν ηταν από τον τοκετο ή από τον καθετήρα αλλά εγώ κατηγορώ τον καθετηρα..

εμενα δε με ενοχλησε καθολου μπορω να πω αν και το φοβομουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ουτε στο βαλε ουτε στο βγαλε....;);)

φυσικα θα προτιμουσα να μην το εχω αλλα οκ!

yioupi αν θες να κανονισουμε να παρεις τη δικια μου απο τη marle, αφου την εχετε τοσο αναγκη, εμεις ειμαστε οκ τωρα, μπορουμε να περιμενουμε την επομενη φουρνια;);)!!!!!!!

afrodite τι ψωμακι δινετε??και ποτε ??ετσι στο ασχετο μεσα στη μερα???και ποσο????:)

επισης ποτε καταργουμε τα κουταλακια με τη σιλικονη???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ντι ες, ψωμί δεν είναι ανάγκη να δίνεις, να το έχεις για περιπτώσεις που εσείς τρώτε και σας βλέπει και θέλει να φάει ό,τι κι εσείς... ή όταν είστε στην ταβέρνα.. Στο σπίτι να ακολουθείτε κανονικά το πρόγραμμά σας.

Τώρα για κουτάλια σιλικόνης δεν έχω ιδέα, δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.

Έπαθα ένα κάτι τώρα! Τελικά δεν τον γλιτώνεις τον καθετήρα?Μπουχουχού!!! Δε θέλω με τίποτα ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα!Πώς τη γλίτωσα την 1η φορά δεν ξέρω! Παρόλο που είχα κάνει επισκληρίδιο, η δόση που είχε ζητήσει ο γιατρός ήταν μικρή απ' ό,τι θυμάμαι και επειδή με είχε πιάσει ένα κάτι και ζητούσα συνέχεια τουαλέτα λίγο πριν την κάνουμε πήγα με τους ορούς και τα συναφή οπότε αν δεν κάνω λάθος λίγο πριν με μεταφέρουν στην αίθουσα τοκετού υπήρξε μία διαπραγμάτευση μεταξύ της μαίας μου και της αντίστοιχης του νοσοκομείου όπου η 1η της έλεγε ότι πηγα πριν λίγο τουαλέτα και δε χρειάζεται! Τελικά κάτι έκανε εκείνη την ώρα νομίζω,χωρίς όμως να είμαι σίγουρη, αλλά δεν είχα σίγουρα καθετήρα μετά! Θα αρχίσω τη γκρίνια από τώρα στη μαία μου μπας και βγάλω κάτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα, δεν έχεις τον καθετήρα συνέχεια... Εμένα μου τον βάλανε έκανα τσίσα και μου τον βγάλανε... Είναι πολύ μουδιασμένη η περιοχή εκεί και δεν μπορείς να κάνεις τσίσα... Βέβαια όταν είχα γεννήσει τον Αλέκο με τεχνητούς πόνους και πάλι χωρίς επισκληρίδιο δεν μου είχαν βάλει... Μάλλον εξαρτάται από τη Μαία τελικά...

καλησπερα κοπελιες! σας διαβαζω αλλα παντα κατι γινεται και δεν προλαβαινω να γραψω....

yioupi αν θες να κανονισουμε να παρεις τη δικια μου απο τη marle, αφου την εχετε τοσο αναγκη, εμεις ειμαστε οκ τωρα, μπορουμε να περιμενουμε την επομενη φουρνια;);)!!!!!!!

αν θες γιουπι μου παρε την δικη μου την δευτερη.... ουτως η αλλως την παρηγγειλα ετσι για να εχω....οχι οτι την εχουμε αναγκη....

μαρλε εληφθη?;)

οποτε αν θελετε....

anastasie 1

yioupi 1

ds 1

και ετσι ειμαστε ολες ευχαριστημενες...:P

tqj2p3.png vvtJp3.png

Λοιπόν στο Αττικό δεν βάζουνε καθετηρα και με επισκληρίδιο... Μόνο πριν γεννήσεις σου αδειάζουν τα ούρα... για να μην πιέζει και η κύστη ανεξάρτητα από επισκληρίδιο...

Στο ΛΗΤΩ μου βάλανε καθετήρα γμτ... τις πρώτες μέρες είχα και ακράτεια που δεν το είχα στην Άννα... και έκανα και τις 2 φροές επισκληρίδιο...

Ποιος ρώτησε για κουτάλια, για μένα που δοκίμασα πολλά τα καλύτερα σιλικόνης ήταν την NUK .......

Λενιώ σήμερα θα έρθει η μαμά μου και θα την ρωτήσω για την μαμά σου...

Γιούπι και εγώ παρήγγειλα 3 μπορείς να πάρεις και μία και 2 αν θες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

η YIOYPI τελικά θα πάρει τις περισσότερες κρέμες από όλες!!!

φελίνι και Εύη, σχετικά με το ότι το μωρό ξυπνάει μόλις το βάλετε στην κούνια:

και η Σοφία είχε από νεογέννητο και έχει ακόμα αυτό το θέμα. Μόλις την σηκώσεις να την μεταφερεις, όχι απλά ξυπνάει, αλλά είναι και ζωηρή! Για ένα διάστημα την θήλαζα στον καναπέ κατά τη διάρκεια της νύχτας και την άφηνα εκεί, με προστατευτικό κάγκελο. Όσες φορές την μετεφερα παραγματικά αγωνιούσα μήπως ξυπνήσει. Αυτός ήταν άλλος ένας λόγος που την πήρα στο κρεβάτι, κουράστηκα να ζω με τον φόβο ότι θα ξυπνήσει

Λοιπόν στο Αττικό δεν βάζουνε καθετηρα και με επισκληρίδιο... Μόνο πριν γεννήσεις σου αδειάζουν τα ούρα... για να μην πιέζει και η κύστη ανεξάρτητα από επισκληρίδιο...

Στο ΛΗΤΩ μου βάλανε καθετήρα γμτ... τις πρώτες μέρες είχα και ακράτεια που δεν το είχα στην Άννα... και έκανα και τις 2 φροές επισκληρίδιο...

Εντάξει συγνώμη το παράκανα με την καθετηροσυζήτηση, τελευταία απορία! Αυτό που γράφεις ότι γίνεται στο Αττικό μου κάνανε και μένα Φελίνι, αλλά πώς σου αδειάζουν τα ούρα λίγο πριν γεννήσεις? Αναρωτιέμαι τι κόλπα έκανε!

Πού είσαι Λέγκω να μορφωθείς κι εσύ!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...