Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μέναααα!

Εχθές, με πήρε ο ύπνο γύρω στις 12 θηλάζοντας τη μικρή...

Τι να πω για τις "κρίσεις" των παιδιών...

Όλοι τα περνάμε... Εμένα το τελευταίο που έκανε ήταν το προηγούμενο Σάββατο.

Γυρνώντας από τις κούνιες περάσαμε έξω από ένα μαγαζί με τηλεκατευθυνόμενα.

Μείναμε εκεί και 15λεπτά, διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων ώσπου τον πήρε ο Βασίλης αγκαλιά

και φύγαμε.

Μόλις φτάσαμε στο ζαχαροπλαστείο που πέρνουμε τα τσουρεκάκια μας, και τον ακουμπήσαμε κάτω

απλώθηκε φαρδύς πλατύς στο πάτωμα μπροστά στην πόρτα...

Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, τίποτα. Τρελά μούτρα...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θα ήθελα τη συμβουλή σας.

Γέννησα το μικρούλι μου στις 19-12-09 και τον θηλάζω αποκλειστικά.

Σε 3 εβδομάδες όμως θα επιστρέψω στη δουλειά μου οπότε 2 τουλάχιστον γεύματα θα πρέπει να τα έχω αντλήσει για να του τα δίνει ο μπαμπάς του.

Δοκίμασα ένα απλό θήλαστρο για να τον προετοιμάζω αλλά έβγαζα μικρή ποσότητα γάλακτος.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποιο νοσοκομειακό θήλαστρο.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής;

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

:PΟ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19/12/09 :)

Πάει και η σημερινή μέρα, ευτυχώς γιατί ο μικρός ήταν όοοοοοοοοοοοοοοολη μέρα στο ΒΖ έτρωγε κοιμόταν και μόλις τον ακούμπαγες ξύπναγε...

Θυμήθηκα παλιές δόξες της Άννας....

Αυτό ζω κι εγώ με τη μικρή

Την φωνάζουμε miss αγκαλίτσα!

Στο Γιώργο αυτό δεν το είχα ζήσει!!!

Έτρωγε κοιμόταν και τον έβαζα στο καρότσι του.

Πολλές φορές που δεν κοιμόταν τρώγοντας, τον έβαζα στο καρότσι και τον κοίμιζα εκεί...

899667.png226174.png

Γειά σου Φασόλι!Να σου ζήσει ο μικρούλης!

Το καλύτερο νοσοκομειακό απ'ότι φαίνεται είναι το symphony της medela.Aν έχεις λίγο χρόνο ρίξε μια ματιά εδώ : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20862 και θα δεις πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα θήλαστρα και τα κριτήρια επιλογής τους....

Διαφημίσεις

ουου κουκλες?

Φασολι, νομιζω οτι η μυρτω σε καλυψε! να σας ζησει ο μικρουλης!

Μυρτω μια χαρα φυσιολογικη εισαι παιδι μου! Οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος ετσι θα σκεφτοταν αντε η διαφορα να ηταν στη μαρκα του αυτοκινητου ή ο τροπος δεσιματος των δασκαλων! τελικα την πληρωσες τη δντρια? Φανταζεσαι η Ταδοπουλου να σου επαιρνε τα λεφτα κ να σου ελεγε "αφηστε θα τα δωσω εγω"?

Η σκυλα που εξαφανιστηκε παλι? Ειπαμε ωριαια αναφορα!

Δε θελω να ακουω αλλο για κρισεις παιδιων... Εμεις πια περναμε κρισεις νορμαλ, το υπολοιπο της μερας ειναι ουρλιαχτα... βρε παιδια αυτος ο ψυχαναγκασμος που εχει η κορη μου ειναι φυσιολογικος ή να μιλησω με κανεναν ειδικο? Χτες το βραδυ ξεκινησε να ερθει εκει που κοιμιζα τον μικρο, αλλα την εμποδισε ο μπαμπας της κ ταυτοχρονα σηκωθηκα εγω κ πηγα στο δωματιο της μιας κ ο μικρος ειχε κοιμηθει. Πρεπει να εκλαιγε επι μια ωρα, μετα, με λυγμους γιατι "επρεπε να ερθω εγω" κ φυσικα δεν δεχοταν να κανουμε νεο σκηνικο ωστε να παω στο δωματιο κ να ερθει κ αυτη... πλιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζ πειτε μου....

λοιπον δηλωνω περηφανη οτι χτες πηγα γυμναστηριο! Και εχω μεγαλα σχεδια, εκανα ετησια εγγραφη!!! βεβαια μολις γυρισα εφαγα 3 μελομακαρονα, ενα πιατο ρεβυθια κ δε ξερω ποσες φετες ψωμι του τοστ κ παλι ενιωθα ενα κενο.... δε ξερω τι εχω παθει, πειναω συνεχεια κ θελω και γλυκα, πολλα γλυκα!

Τζενη για πε, αντε να κανονισουμε να βρεθουμε!

παλλαντιν αφροξυλανθη σε λενε?

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες!!! Έχω να μπω απο τα Χριστούγεννα, δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί και δε νομίζω να προλάβω να σας διαβάσω μέχρι τόσο πίσω, οπότε ελπίζω σε όλες να έτυχαν μόνο καλά και να περάσατε τις γιορτές όπως ακριβώς ήθελε η καθεμία!

Είχα κάνει τάμα να μην μπω μέχρι να τελειώσω με ένα ντεντλάιν που είχα, γιατί δούλευα στον υπολογιστή και τις πρώτες μέρες (προ-κριστμας) αντί να δουλεύω έμπαινα εδώ μέσα και είχα μείνει πίσω... Το αποτέλεσμα; Ξεσκίστηκα στη δουλειά, ενώ φιλοξενούσα και την αδερφή μου με τα παιδιά της και κοίμιζα κατά μέσο όρο 4 πιτσιρίκια εδώ μέσα, τελείωσα χθες για να μου πουν ότι έχω άλλα τόσα+ και πρέπει να ξαναστρωθώ! Οπότε, άι σιχτίρ, ήταν το πιο αντιπαραγωγικό τάμα και δεν το ξανακάνω...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μυρτώ είστε απίστευτοι και οι δύο!!!!!!!!!!!

Εγώ παιδιά σήμερα με επισκέφτηκε η πρώτη μου φιλεναδίτσα, είχαμε γνωριστεί όταν είμαστε 2 χρονών στην θάλασσα!!!!!!!!!!!!!!! το φαντάζεστε ;;;; μας έπιασε τρελή λογοδιάρροια και είπαμε ένα σωρό βλακείες από τα παλιά... και με βρήκε από το φατσοβιβλίο!!! Κοίτα να δεις...

Ο δε μικρός σήμερα κύριος ευτυχώς μας άφησε τις κοπέλες να μιλήσουμε...

Αφρο και η Άννα περνάιε τρελούς ψυχαναγκασμούς, και αυτό με τα νυχτερινά ξυπνήματα δεν το μπορώ. Ξύπνησε στις 1 και πήγα στο δωμάτιο της και ξάπλωσα μαζί της και ο Μικ όμως αντί να πάει στον μικρό έπεσε στο σαλόνι.ΑΠοτέλεσμα: ακούω τον μικρό στις 3.50 να κλαίει γοερά. Ο κακομοίρης είχε να φάει από τις 22!!!!! Κακούργα μάνα που είμαι!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τελικά η Λέγκω γιατί είναι σκύλα, μάθαμε;;;;

Χορεψε τους καλως επέστρεψες... και μην το ξανακάνεις, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Λοιπόοοοοοοοοοοοοοον

Τρελέγκω ο λαός σου απαιτεί συνεχή αναφορά, να προγραμματιστούμε και εμείς οι έρημες... Πάντως σκέφτομαι να κάνεις κανά τοκετό ατραπή να τρέχει ο Γιωργάκης με τα βραστά νερά και καθαρές πετσέτες...Χοχοχο

Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι χρειάζεται το βραστό νερό σε περίπτωση έκτακτου τοκετού...:confused:Πόσο άσχετη είμαι, μη μου λάχει μόνο!:rolleyes: Και μια ερώτηση για όσες γίνατε πρόσφατα μανούλες και ίσως θυμάστε! Σε Φ.Τ. βάζουνε κάποια στιγμή στις ωδύνες ή μετά τον τοκετό καθετήρα για τα ούρα?Κάτι τέτοιο μου έλεγε η νύφη μου και μετά θυμήθηκα ότι εγώ τη γλίτωσα γιατί επέμενε η μαία μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι σου βαζουν καθετηρα αν κανεις επισκληριδιο..

αν μπορεσεις να το αποφυγεις καλώς..

εμενα με ειχε ενοχλησει πολύ κ μερες μετα τη γεννα ειχα ενοχληση...

δεν ξερω αν ηταν από τον τοκετο ή από τον καθετήρα αλλά εγώ κατηγορώ τον καθετηρα..

Χορεψε τους ουέλκαμ

Φασολι να σου ζήσει, εγώ στο μαιευτηριο ειχα χρησιμοποιησει το θηλαστρο που σου προτεινε η μυρτω κ ηταν καλύτερο από τα υπόλοιπα.

Μυρτω σωστη σε βρισκω!!!

Λεγκω πορ κε σκυλέγκω?

ειχαμε παει βολτα σημερα κ μια από τα ιδια... μηπως να την κλεισω στο σπίτι μονιμα... να πω οτι επινα κ καφεδες.. κ αυτους τους εκοψα η ερμη...

Σας φιλώ πάω για να φαω λαγό στιφάδο!!!!!!!!!!!

ΥΓ:γνωριζετε κάποιο σιντακι για χαλάρωση μωρού.. νανούρισμα κάτι τετοιο τεσπα????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αφρο τι του έχεις δωσει να φαει του μικρου ως τωρα??

Εγώ την επόμενη εβδομαδα κλεινω ραντεβου σε παιδογαστρεντερολογο-Σιαφακας λέγεται- στην ηλιουπολη- και φαινεται πως εχει περγαμηνες, Χαρβαρντ κτλ... να δουμε...θα ενημερώσω..

Επεξεργάστηκαν by YIOUPI

καλέ γιουπιγια-για μου είχες πει κι εσύ;:oops::oops::oops: σόρυ, δεν το κατάλαβα... δεν πειράζει στην επόμενη παρτίδα, ή μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο να πάρεις ...

αχ κριμα..

στειλε μου το τηλ σε παρακαλώ γιατι το πωπουδακι ειναι εμπριμε κ δεν μπορει να περιμενει:P

... βρε παιδια αυτος ο ψυχαναγκασμος που εχει η κορη μου ειναι φυσιολογικος ή να μιλησω με κανεναν ειδικο? Χτες το βραδυ ξεκινησε να ερθει εκει που κοιμιζα τον μικρο, αλλα την εμποδισε ο μπαμπας της κ ταυτοχρονα σηκωθηκα εγω κ πηγα στο δωματιο της μιας κ ο μικρος ειχε κοιμηθει. Πρεπει να εκλαιγε επι μια ωρα, μετα, με λυγμους γιατι "επρεπε να ερθω εγω" κ φυσικα δεν δεχοταν να κανουμε νεο σκηνικο ωστε να παω στο δωματιο κ να ερθει κ αυτη... πλιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζ πειτε μου....

Αφροδιτούλι, μη σκιάζεσαι! Απόλυτα φυσιολογικά πράγματα! Τα έχω περάσει και με τα τρία αγόρια! Πόσες φορές δεν επαναλάβαμε από την αρχή διάφορες διαδικασίες για να γίνουν σωστά, όπως τις είχανε σχεδιάσει στο μυαλό τους! Όσο σκέφτομαι πως θα τα ξαναζήσω και με την Ευτυχία...:rolleyes:

Καλησπέρα σας!

Συνεχίζω διάβασμα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...