Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε Αφροδιτάκι και που τα βρίσκεις τα κράνα; Βγαίνεις στο δάσος να τα μαζέψεις;;;

ναι στο δασος! η πρωτη επαφη που ειχα με το φυτο, ηταν οταν ημουν μικρη κ ειχαμε παει με του γονεις μου να μαζεψουν ξυλα. εγω με τον αδερφο μου τον Χάνσελ παιζαμε ωσπου βρηκαμε αυτο το δεντρακι κ αρχισαμε να μαζευουμε μπαλακια! εννοειται οτι ειχαμε φαγουρα ολη την ωρα μετα! Αργοτερα ξεχασαμε τη φαγουρα γιατι ειχαμε να αντιμετωπίσουμε αλλα προβληματα, ξερετε τωρα, χασαμε γονεις, βρηκαμε τη μαγισσα κτλ κτλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι στο δασος! η πρωτη επαφη που ειχα με το φυτο, ηταν οταν ημουν μικρη κ ειχαμε παει με του γονεις μου να μαζεψουν ξυλα. εγω με τον αδερφο μου τον Χάνσελ παιζαμε ωσπου βρηκαμε αυτο το δεντρακι κ αρχισαμε να μαζευουμε μπαλακια! εννοειται οτι ειχαμε φαγουρα ολη την ωρα μετα! Αργοτερα ξεχασαμε τη φαγουρα γιατι ειχαμε να αντιμετωπίσουμε αλλα προβληματα, ξερετε τωρα, χασαμε γονεις, βρηκαμε τη μαγισσα κτλ κτλ

:lol::lol::lol:

Και μας μας ειχε συστηθει με αλλο ονομα !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ευγενικό παιδί πάντως! Με τρόπους! Θα μπορούσε να σε πότιζε βότκα ή ουίσκια!

καλα κ η βαση του συγκεκριμενου λικερ ειναι το κονιακ. Αποπλανιση, παλλαντινιό, αποπλάνιση!!!

εγω τωρα εχω αφησει να γινεται λιγο λικερ ροδι... θα σας κανω εγω σαν-ράιζ το καλοκαιρι, αμα πετυχει κ δε σαπισουν τα ροδια...

θα γινω μητροκτονος !πηρε την στεφανια και πηγε να την μεταλαβει

γιατι λεει δεν πηρε τις 3 μεταλαβιες !!με τοσες σκ#τ%ιωσεις που κυκλοφορουν να δινει στο παιδι κρασι και απο το κουταλι που εχουν περασει ενα καρο παπουδες .τα νευρα μου:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Την ετοιμάζει και αυτήν για την γρίπη Α!!!!

Παιδιά έχω ψιχοπλακωθεί, με παίρνουν άνθρωποι τηλ και μου μιλούν λες και είμαι ετοιμοθάνατη ότι θα κολλήσω την γρίπη Α και θα πεθάνω κι εγώ και το μωρό... Βρε ουστ από εδώ .... 2 φορές σήμερα!

Ρεικι....

Καλό ρέικι....

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμμμμ!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Και αυτο σου λενε θα το παθεις επειδη δεν εκανες το εμβολιο εεε?

τα λαμπακια μου εχουν αναψει κοκκινο ,αυτο που μου τι δινει περισσοτερο ειναι που δεν καταλαβαινει ,υποτιθεται δεν κολλαει γιατι ειναι αγιασμα και την επομενη φορα θα το κανει κρυφα

μηπως να της πω να παρει ενα κουταλακι απο το σπιτι??

δεν θα ηταν καλη ιδεα ο καθενας να πηγαινε με το κουταλακι του ?

Καλημέρα!

Σας διάβασα!

Δεν αντέχω όμως, όλο για μαγειρική και τέτοια μιλάτε! Τώρα επεκταθήκατε και στα λικέρ και μάλιστα με εξωτικά φρούτα του δάσους! Μόνο εγώ είμαι η ανεπρόκοπη που μαγειρεύω με το ζόρι και μόνο φαγητά που χρειάζονται το πολύ 20 λεπτά προετοιμασία;

Έχω να δηλώσω ότι εχθές άρχισα πιλάτες και πολύ μου άρεσε! Πήγα στις 9.30 το βράδυ που κοιμήθηκε η μικρή και θα το καθιερώσω!

Φιλάκια!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Μπράβο Σοφάκι για το πιλάτες...Αφού τα καταφέρνεις κι εσύ, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!!!

Παιδιά, μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τη βρωμογρίπη. Η μάνα μου με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και μου μεταφέρει τι της λέει η μια και η άλλη, και το γενικό νόημα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστώ εγώ αλλά και όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με τη Λήδα, δηλαδη η ίδια, ο σούπερμαν, οι γονείς του και όλο μας το σόι....Τι θα κάνω;;;;

Δε σας κρύβω ότι με όλο αυτό το μπιρι-μπίρι έχω αρχίζει και επηρεάζομαι...Η δε παιδιάτρος είπε κατηγορηματικά όχι για το εμβόλιο στη Λήδα και σε μένα.....Γιατρέ μου εσύ τι λες;;;;;

Mυρτω εγω ακουω τον Δ . που τον ρωτανε να συμβουλευει να μην το κανουν ουτε παιδια και να ειναι απολυτος σε αυτο.

μαλιστα δεν θα το κανει ουτε ο ιδιος, παρολο που προσπαθουν να επιβαλουν να το κανουν και αυτοι

εχει γινει πολυ ντορος για το τιποτα ,ειναι μια γριπη οπως οι αλλες και μαλιστα πιο ηπια

το εμβολιο και να σε προφυλαξει απο αυτον τον τυπο ιου θα εχεις να αντιμωπισεις ποσους αλλους

Διαφημίσεις

Εμείς αποφασίσαμε ότι το εμβόλιο δεν θα το κάνουμε... Και ας μας λένε ότι πρέπει να το κάνουν όσοι προσέχουν βρέφη...

Η παιδίατρός μας αρχικά είχε πει να το κάνουμε για το μωρό αλλά προχθές μου έλεγε ότι έψαχνε πληροφορίες και είδε ότι το εμβόλιο που θα φέρουν εδώ δεν είναι πιστοποιημένο από το Food and Drugs Association της Αμερικής αλλά μόνο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό, και αυτή εμπιστεύεται ως αμερικανοτραφής μόνο τον FDA....

Πάντως ένας φίλος του Φόωτη μάλλον αρρώστησε από γρίπη και του είπε ότι το εμβόλιο δεν το κάνει στα παιδιά του... Τα συμπτώματα του ήταν ότι τον έπιασαν πόνοι στα κόκκαλα και στο κεφάλι πολύ έντονοι όμως και τρομερή αδυναμία... και ο πυρετός δεν έπεσε με αντιβίωση... Αλλά δεν έκανε πολύ ψηλό πυρετό. 38,5 με 39...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

και επίσης ότι το εμβόλιο περιέχει διάφορα στελέχη (εκτός από τα γνωστά) που δεν έχουν προλάβει να τα τεστάρουν. Και οι πιθανότητες για παρενέργιες είναι 1 προς 5.000... όχι και λίγες...

Εντάξει Τάτι, εσύ τελείωσες τώρα... Οι υπόλοιπες γκαστρούλες είναι το θέμα και τα βρέφη...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αλλά θελω πολυ γρηγορα να πω δυο πραγματάκια:

- Tα κράνα ειναι τα γνωστά σε όλους cranberries (όχι το group :D)

- Εμείς για τους κολικούς δίναμε οταν η κατάσταση έφτανε στο απροχώρητο το neo gripe water 2-3 φορές την μέρα (όταν ήταν πολύ χάλια όμως)

τώρα το ειδα αυτο...ναι τα βουνά μας ειναι γεμάτα απο τέτοια...εχει παντου ειναι κατι κοκκινα μικρα στις ακρες του δρομου.

επηρεάζομαι...Η δε παιδιάτρος είπε κατηγορηματικά όχι για το εμβόλιο στη Λήδα και σε μένα.....Γιατρέ μου εσύ τι λες;;;;;

κατηγορηματικά όχι λέω κι εγώ...

Δλδ εγώ, Άννα και νεογέννητο (όταν) δεν το κάνουμε με τίποτα

Αν θέλει ο Μικ ας το κάνει...

http://www.physorg.com/news176099207.html

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...