Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αχ τι μου θυμήσατε με τις ταραντέλλες!!!

(όχι δεν εννοώ τον Νονό :tongue: )

ακούστε όμως κι αυτή τη βερσιόν:

από Καλαβρία:http://www.youtube.com/watch?v=_wPStfJ4fzs&feature=related

και http://www.youtube.com/watch?v=9GDefu_6eAE&feature=related

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα είπε χορτοφαγική μαγειρίτσα! Υποψιάζομαι ότι είναι αυτή που έχει μανιτάρια!

Αλήθεια γιατί μπανάνα? Μόνο για ομοιοκαταληξία?

Καλημέρα! Ξυπνήσαμε και χρειάζομαι καφέ!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

η Σοφία εφαρμόζει νέο σύστημα: από τη στιγμή που θα κοιμηθεί στο κρεβάτι μας μέχρι να πάω για ύπνο, ξυπνάει κάθε μισή ώρα. Από τη στιγμή που θα ξαπλώσω κι εγώ, ξυπνάει 1-2 φορές όλη την υπόλοιπη νύχτα!

Θα πάμε επίσκεψη σε ένα φιλικό ζευγάρι με κοριτσάκι 2,5 χρονών, έλεγα να πάρω δώρο κάποιο βιβλίο, υπάρχουν γι'αυτή την ηλικία υποθέτω; Παραμύθια κλπ; Έχετε κάτι να προτείνετε;

Καλημέρα!!!!!!Μέρες έχω να γράψω...έμπλεξα,τέσπα..γεννητούρια δε βλέπω,πολλά τραγούδια ακούω και χαίρομαι...τί ωραία τα παιδικά τραγουδάκια...ο μικρός πολύ τα χαίρεται,χοροπηδά και πάνω κάτω σαν το ελατήριο,φάση έχει!!!!!

Γιουπιγιάκι,πράγματι ΔΕΝ είσαι η μόνη..όλα τα παιδάκια περνάνε αυτή τη φάση,πολλά για πολύυυυυυυυυυ καιρό.Μπράβο σου πάντως που είσαι ψύχραιμη,εγώ είμαι κάπως νευρική και του το μεταδίδω ρε γμτ....:(:(

Ελένη,αν μου αρέσουν τα σιροπιαστά λέει??????Πεθαίνω...μάλλον πρέπει να κανονίσω ένα ταξιδάκι στην Πόλη!!!!!;););)

Μαριλενάκι,θα ήθελα και γω κηραλοιφή,αλλά πώς να την πάρω,πώς να την πληρώσω.Τέσπα,έχω άλλη μια άκρη,μια γνωστή γνωστής σε ένα χωριό στο αίγιο που φτιάχνει φυσικότατο προιόν...αλλιώς θα σου ζητήσω τηλ.να την παραγγείλω.

Τί άλλα μωρέ????Α,ναι...Χρόνια πολλά,αν και καθυστερημένα,στον Φελινοσύζυγο,στο ντουντουκοσύζυγο και στο Γιαννάκη της Ρόζις.Ξεχνώ κανέναν????:confused::confused:

Φιλούρες για την ώρα!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημέρα!

η Σοφία εφαρμόζει νέο σύστημα: από τη στιγμή που θα κοιμηθεί στο κρεβάτι μας μέχρι να πάω για ύπνο, ξυπνάει κάθε μισή ώρα. Από τη στιγμή που θα ξαπλώσω κι εγώ, ξυπνάει 1-2 φορές όλη την υπόλοιπη νύχτα!

Θα πάμε επίσκεψη σε ένα φιλικό ζευγάρι με κοριτσάκι 2,5 χρονών, έλεγα να πάρω δώρο κάποιο βιβλίο, υπάρχουν γι'αυτή την ηλικία υποθέτω; Παραμύθια κλπ; Έχετε κάτι να προτείνετε;

Έχει κάτι ωραία του Τριβιζά που είναι οκ γι αυτήν την ηλικία! Τα λέει Μακρουλά Μικρούλικα (γιατί έτσι είναι το σχήμα τους). Εγώ έχω το φαλακρό Σκαντζόχειρο που είναι πολύ ωραίο. Είναι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Μου αρέσει γιατί οι ιστορίες είναι γιουχου!

Καλημέρα!!!!!!Μέρες έχω να γράψω...έμπλεξα,τέσπα..γεννητούρια δε βλέπω,πολλά τραγούδια ακούω και χαίρομαι...τί ωραία τα παιδικά τραγουδάκια...ο μικρός πολύ τα χαίρεται,χοροπηδά και πάνω κάτω σαν το ελατήριο,φάση έχει!!!!!

Γιουπιγιάκι,πράγματι ΔΕΝ είσαι η μόνη..όλα τα παιδάκια περνάνε αυτή τη φάση,πολλά για πολύυυυυυυυυυ καιρό.Μπράβο σου πάντως που είσαι ψύχραιμη,εγώ είμαι κάπως νευρική και του το μεταδίδω ρε γμτ....:(:(

Ελένη,αν μου αρέσουν τα σιροπιαστά λέει??????Πεθαίνω...μάλλον πρέπει να κανονίσω ένα ταξιδάκι στην Πόλη!!!!!;););)

Μαριλενάκι,θα ήθελα και γω κηραλοιφή,αλλά πώς να την πάρω,πώς να την πληρώσω.Τέσπα,έχω άλλη μια άκρη,μια γνωστή γνωστής σε ένα χωριό στο αίγιο που φτιάχνει φυσικότατο προιόν...αλλιώς θα σου ζητήσω τηλ.να την παραγγείλω.

Τί άλλα μωρέ????Α,ναι...Χρόνια πολλά,αν και καθυστερημένα,στον Φελινοσύζυγο,στο ντουντουκοσύζυγο και στο Γιαννάκη της Ρόζις.Ξεχνώ κανέναν????:confused::confused:

Φιλούρες για την ώρα!

Μμμμ Ταξίδι στην Πόλη! Το σκεφτόμουν για τα επόμενα Χριστούγεννα αλλά νομίζω ότι πρέπει να μεγαλώσουν λίγο ακόμα τα παιδιά... Γιατί από συγκοινωνίες δεν είναι και πολύ καλά και το καρότσι θα είναι δύσκολο... Αλλά νομίζω ότι είναι η ωραιότερη πόλη!

Παραμύθια:

Σιρανό, ο ποιητής με τη μεγάλη μύτη, Εντμον Ροσταν

Τα τρία μικρά γουρουνάκια, Τριβιζας

Ο ερωτευμένος, Ντοτρεμέρ Ρεμπέκα

Οι δυο μαμάδες του Μενέλαου (μιλάει για την υιοθεσία)

Παραμύθια απ'τις εκδόσεις καλειδοσκόπια, έχουν τρομερές δουλειές!http://www.kaleidoscope.gr/index.php/ekdoseis/illustrated.html?___SID=U

Κάποιες λίγες προτάσεις, υπάρχουν φοβερά παραμύθια!

Διαφημίσεις

Έχει κάτι ωραία του Τριβιζά που είναι οκ γι αυτήν την ηλικία! Τα λέει Μακρουλά Μικρούλικα (γιατί έτσι είναι το σχήμα τους). Εγώ έχω το φαλακρό Σκαντζόχειρο που είναι πολύ ωραίο. Είναι εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ. Μου αρέσει γιατί οι ιστορίες είναι γιουχου!
Παραμύθια:

Σιρανό, ο ποιητής με τη μεγάλη μύτη, Εντμον Ροσταν

Τα τρία μικρά γουρουνάκια, Τριβιζας

Ο ερωτευμένος, Ντοτρεμέρ Ρεμπέκα

Οι δυο μαμάδες του Μενέλαου (μιλάει για την υιοθεσία)

Παραμύθια απ'τις εκδόσεις καλειδοσκόπια, έχουν τρομερές δουλειές!http://www.kaleidoscope.gr/index.php/ekdoseis/illustrated.html?___SID=U

Κάποιες λίγες προτάσεις, υπάρχουν φοβερά παραμύθια!

Ευχαριστώ πολύ!:D

καλημέρα!

λοιπον και εμεις σκεφτομασταν για ταξιδι στη πολη

πηγε το καλοκαιρι η αδερφη μου και της αρεσε πολυ

λετε να το κανονισουμε ομαδικο ?πλακα θα ειχε

για τραγουδακια εμεις καθε απογευμα ακουμε babyradio

γιουπι εχω παρει ενα διπλο σιντι που λεγετε "παρτυ γεννεθλιων "

αλλα δεν εχει τραγουδια ακριβως αλλα μιλαει καποιος και καθοδηγει τα παιδακια πως θα παιξουν τα πιχνιδακια του στυλ

η μικρη ελενη,εχω 2 πουλακια δηλ κατι που θα εκανε ενας παιδαγωγος

και μεσα μεσα πεταει και κανενα συντομο παραμυθακι

αλλα αυτο δεν ειναι για την ηλικια σας,ειναι για μεγαλυτερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!!!!

Τζένη μας ζάλισες στην πολυλογία!

Συμπεθέρα γιατί είσαι σκύλα;

Να σας πω κι εγώ γιατί είμαι παρανοϊκή ή δε θα με κάνετε παρέα;

Θα σας πω....Πήγα σήμερα τη Λήδα στον παιδικό σταθμό και μας υποδέχτηκε μια κοπελίτσα που δεν την ήξερα. Λέει ''γειά σας, είμαι η Τάδε Ταδοπούλου, είχα άδεια και τώρα επέστρεψα. Πως λένε τα παιδάκια, μπλα, μπλα, μπήκε μέσα η Λήδα κυρία.....κάνω να φύγω κι εγώ και αρχίζουν οι παρανοικές σκέψεις να με βομβαρδίζουν!!! Και ποιά είναι αυτή; Και που είναι οι άλλες δασκάλες;;; Και η διευθύντρια που ήθελα να την πληρώσω και αυτή η Τάδε μου είπε ότι έλειπε;;;Και αν είναι μια άσχετη και μας πάρει τα παιδάαααααακια μας και τα δώσει;;;;;Ω ρε, γλέντια!!!!Παίρνω και τον Γιώργο να τον τρελάνω κι αυτόν κι αρχίζει να μου λέει διάφορα κουλά, ότι η Τάδε έχει δέσει τις δασκάλες και τη διευθύντρια και χώνει τα παιδιά σε μυστική καταπακτή που οδηγεί στο φολκσφάγκεν του διακινητή ανηλίκων (γιατί φολκσφάγκεν θα σας γελάσω)!!!

Σας λέω έτοιμη ήμουν να μπουκάρω στο σταθμό και να αρχίσω να φωνάζω!!! ''Τάδε, αποκαλύφθηκαν τα βρώμικα σχέδια σου!!!!!''.....

Τελικά, δεν άντεξα, σας λέω, το'χω χάσει και πήγα πίσω και καλά για να τους πω ότι θα πάει η γιαγιά της να την πάρει και, ω του θαύματος, οι δασκάλες δεν ήταν δεμένες πισθάγκωνα και όλα κυλούσαν κανονικά. Φολκσβάγκεν δεν πήρε το μάτι μου, οπότε έφυγα για την δουλειά και δεν πέρασα όλη τη μέρα φυλώντας καραούλι!!!

Γιατρέ μου;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...