Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε παιδια τι κάνω λάθος κ η μικρη μου είναι ένα από αυτα τα κακομαθημένα που κολοχτυπιουνται κ ουρλιαζουν στα εμπορικα κέντρα???

Ρεζιλι γιναμε σημερα στο ικεα....

γυριζαν όλοι κ μας κοιταζαν....

κ να πω οτι της φωναζω κ την έχω κανει νευρικη...δαγκώνομαι αλλά πάντα αντιδρώ πολύ ψυχραιμα...

Τι να κανω??

Yπομονή! Θα μεγαλώσει! :lol::lol:

Σήμερα έδωσε και η Ευτυχία ρεσιτάλ! Γυρνούσαμε από το ταεκβοντό με όλα τα παιδιά, και λύθηκε μόνη της απ' το καρότσι και κατέβηκε στη Φορμίωνος! Της πρότεινα να με πιάσει από το χέρι και να περπατάει αλλά δεν ήθελε με τίποτα, άρχισε να λέει επιδεικτικά "Όσι!" και να με κοιτάζει με ύφος "Αφού ξέρεις πως στο τέλος θα περάσει το δικό μου τι κουράζεσαι;"! Την κατάσταση έσωσε ο Κίμων με την παλιά καλή μέθοδο της δωροδοκίας, παρόλο που προσπάθησα να τον αποτρέψω, της έταξε ότι αν ανέβει στο καρότσι θα της δώσει σοκολάτα και η θκατούλα ανέβηκε αμέσως!:lol::lol:

Μετά ο Κίμων έκανε πως της έδινε σοκολάτα και εκείνη πήρε την εικονική σοκολάτα και την έφαγε χαχα, ευτυχώς μείναμε στην εικονική!

Όμως, πριν και όσο τα αγόρια έκαναν τάεκβοντό, ήπιαμε οι δύο μας καφέ, καθόταν στη θέση της κυρία και έπινε το χυμό της με πολύ στυλ, ενώ δίπλα της στο καρότσι είχε βάλει μια κούκλα Ντόρα και κάθε τόσο της μιλούσε τρυφερά! Αχχχ η καλύτερη παρέα είναι το κοριτσάκι μου!:D:D:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιουπιους, πρώτα απόλα τί έκανες στο ΙΚΕΑ? Χοτ ντόγκ πάλι???

Σοβαρά τώρα, δεν είναι μόνο το δικό σου παιδί! Όλες έχουμε περάσει αυτή τη φάση... Έγινε κάτι και φώναζε??? Άσε να μαντέψω, τη σήκωσες από το καρότσι και άρχισαν τα όργανα όταν ήθελες να την ξαναβάλεις???

Δεν εγινε κάτι ιδιαιτερο..απλά ήθελα να πιασει οτιδηποτε εβλεπε...κ ουρλιαζε...

κ εσεις τα περάσατε με τοσο μικρα μωρα??ή ηταν μεγαλύτερα???

Το χοτ ντοκ ήταν για να κλεισει όμορφα η βόλτα:-P

για να πάρω αυτο το παιδικο ροζουλι χαλακι πήγα αλλά δεν το βρηκα...

ουφ που να ψαχνω τώρα που να μην ειναι πανακριβο??κ να έχουν κ ωραια χοτ ντοκ??

Πλάκα πλάκα πριν από 1 χρονο ειχα παει κ κοιλοπονουσα!!!

Ελενάκι επειδή ταψαξα, ο Γκιουλουογλου δεν έχει καιμάκι!

Η μητέρα σου είναι Κων/πολίτισσα;;; Ήθελα να σε ρωτήσω και το ξέχασα...

Και ευχαριστώ αλλά πρέπει να χάσω 15 κιλά αγαπημένη!!!!

Γιες! Κι εγώ έχω να χάσω... 8 κιλάκια... Και νομίζω ότι χωρίς προσπάθεια δεν θα φύγουν... Αλλά θα κάνω το πρώτο βήμα να κόψω τα γλυκά...

Εντωμεταξύ οι πιο δύσκολες ώρες είναι το μεσημέρι και τώρα το βράδυ... Είμαστε και σπίτι και όλο και κάτι τσιμπολογάμε!

Εσύ μην ανησυχείς ακόμα, έχεις να χάσει ακόμα... Μέχρι το δίμηνο θα χάνεις!

Πάντως φεύγουν πολύ πιο δύσκολα από την πρώτη εγκυμοσύνη εεε? ίσως επειδή ήταν και πιο πολλά, τα δικά μου τουλάχιστον..

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ουφ..

αλήθεια όλα θκατοπαιδα ειναι τελικα ε?

Πώς γινεται κ σημερα όλα τα άλλα παιδακια ηταν βουδες κ μονο η δικη μου ακουγοταν....

οκ αν ειναι κλασικη συμπεριφορά δεν ανησυχω οτι κανω κατι λάθος...

ΥΓ θεός ο κιμωνας!!!

eliza μου thx!!! θα δω τι θα κανω γιατι δεν ηταν ετσι η μικρη, τον τελευταιο καιρο εγινε ...δε θυμαστε που σας ελεγα πως την ξυπνουσα για να την ταισω και με βριζατε (με την καλη εννοια παντα;))???

θα κανω λιγο ακομα υπομονη και αν συνεχιστει αυτο το πραγμα, το πολυ εντονο γιατι το να ξυπναει καποιες φορες δε με πειραζει αλλα ετσι οπως γινεται τελευταια κοντευω να κλαταρω....τελος παντων αν συνεχιστει θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για το κρεβατι μας....

Ντιεσάκι ξέχασα να πω ότι η μικρή σου είναι μουρλια!!!!!!!!!!!!!

thx!!!:D:D

αυτο δε μου το ανοιγει......:(:(

yioupi υπομονη....μηπως περναει καμια φαση, μηπως εγινε τιποτα και εχει ταραχτει τελευταια....?

δεν ξερω εικασιες κανω.....

ψυχραιμια.....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλά Θεά η Ευτυχία! Και πιο θεός ακόμα ο Κίμων!

Κι εγώ το κάνω αυτό με τη σοκολάτα στον Αλέκο! Και πιάνει! όχι για πολύ ακόμα αλλά γελάει και κάνει πως τρώει κοκολάτα!!!!!

Γιούπι, είναι φυσιολογικό! μην ανησυχείς!

Σοφάκι πώς είναι ο αντρούλης σου?

Ααααααα πλάκα πλάκα μπορεί να την ξέρει η μαμά μου! Μένει Π Φάληρο;;;

Τι ωραία να έχεις μεγαλύτερα αδέλφια!!! Μπράβο στον Κίμωνα!

Και η Ευτυχία φοβερή!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ααααααα πλάκα πλάκα μπορεί να την ξέρει η μαμά μου! Μένει Π Φάληρο;;;

Τι ωραία να έχεις μεγαλύτερα αδέλφια!!! Μπράβο στον Κίμωνα!

Και η Ευτυχία φοβερή!!

όχι δεν μένει στο Π. Φάληρο. Αλλά έχει πολλές φίλες από εκεί! Κουλουρίδου Έφη είναι η δικιά μου. Για δες. Πλάκα θα χει να βγουν φίλες!

Διαφημίσεις

Στα μάτια μας όλα τα άλλα παιδιά φαίνονται άγγελοι!

:D:D:D:D

παω για υπνο μπας και κοιμηθω λιγακι πιο νορμαλ σημερα.....

καληνυχτα κοριτσακια!!!!

καλη ξεκουραση!!!!!:)

http://www.freewebs.com/sidecarcrib/

Για δες αυτο ντεπονακι....

μου το ειχε ποσταρει η αμαρετο στο θηλασμος κ κοσλίπινγκ(δεν θελω σχολια περικαλω) κ το εφάρμοσα...κ ειμαι πολύυυυυυυ ευχαριστημενη

Καληνυχτα κοριτσακιααααα

Να σου γιουπάκι και πώς στερεώνεις το κάτω μέρος της κούνιας για να μην γέρνει μια και λείπει το ένα κάγκελο που το στηρίζει?

Εγώ έχω βάλει κουτιά από κάτω αλλά αν κουνάω την κούνια κουνιούνται και αυτά και πρέπει όλο να τα φτιάχνω και μου σπάνε τα νεύρα...

Να σου γιουπάκι και πώς στερεώνεις το κάτω μέρος της κούνιας για να μην γέρνει μια και λείπει το ένα κάγκελο που το στηρίζει?

Εγώ έχω βάλει κουτιά από κάτω αλλά αν κουνάω την κούνια κουνιούνται και αυτά και πρέπει όλο να τα φτιάχνω και μου σπάνε τα νεύρα...

Ελα...:P

εκανα ένα τσεκαρισμα πριν να τον κλεισω!!!

Λοιπόν έχω πιασει με χταπόδι(αυτο το λαστιχο που έχουν τα μηχανακια για να γατζώνουν πραγματα στη σχαρα) τις δυο μικρες πλευρες μεταξυτους κ τις εχω σφιξει πολύ κ δεν μπορει να ανοιξει το κρεβατι κ να πεσει το στρώμα.

κ μετα με το ιδιο χταπόδι γατζωσα την μεγαλη πλευρα της κουνιας με τα πλαϊνα από το στρωμα του κρεβατιου μας όπως δειχνει η φωτο στο σαϊτ κ ειναι πολύ σταθερο.

Αν δεν καταλαβες κατι θα στο βγαλω φωτο :wink:

Οχι μαρλεεε το σωστο ειναι το παραπανω συν

Γιουπι:2

Πώς θα σε πληρώσω??οεο?

καλέ γιουπιγια-για μου είχες πει κι εσύ;:oops::oops::oops: σόρυ, δεν το κατάλαβα... δεν πειράζει στην επόμενη παρτίδα, ή μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο να πάρεις ....

Χρόνια Πολλά στους άντρες σας κουρίτσια μου (Φελινι και Ντουντούκα) να τους χαίρεστε και να σας λατρεύουν!!;)

Σοφούκα μου, με τέλειωσες με το σκηνικό του ταε κβο ντο:D:D:D

επίσης, έχω να πω πως το ντιες-οκόριστο είναι μια κούκλα!!!! και το δοντάκι αστράφτει μέσα στο στόμα!!!:P:D:D

και εις άλλα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...