Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rosalita πάλι έκανε εμετό ο Μάνος σου?Νομίζω έχει ξανασυμβεί λες να του πέφτει βαρύ το γάλα που δίνετε?Ξεκίνησες φρέσκο?

Είχε να κάνει πάνω από μήνα εμετο το γάλα, παρόλο που πίνει μεγάλες ποσότητες! Πιστεύω φάση είναι, θα περάσει...Θα του δίνω πιο μικρή ποσότητα και αν αντιδράσει μάλλον θα το αραιώσω λίγο!

Κατατάλλα καλά όλα!

Λέγκω, με την ψυχή της συμπεθερούλας σου παίζεις? (και αυτό το πρώην δεν το έχω πιάσει... τεσπα...)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρες...

Εύη μου τι κάνετε????? Τί νέα? όλα καλά με την κουκλίτσα?

Ο Γιώργος τί λέει?

Λέγκω μου γλυκειά μου!!!!! Δεν κάνουνε τέτοια λάθη... Τώρα θυμήθηκα ότι λίγο πριν γεννήσω ήταν η αδερφή μου ταξίδι και της είχα στείλει σμς και α΄ργησε να φτάσει και έφτασε στις 4 τα ξημερώματα... Και έγραφα "τί κάνεις". Και έκλεισα το τηλέφωνο μετά... Αποτέλεσμα? Είχε τηλεφωνήσει στη μαμά μου, στον αδερφό μου κτλ και ευτυχώς ένα τηλέφωνο στο Ιασώ τους έσωσε να μην ξεκινήσουν...

Τεσπα. Τί άλλο κάνετε? Εγώ πήγα με τα τέκνα στο αεροδρόμιο και πήρα τη μαμά μου που είχε πάει στην Κων/πολή... Και ξέρετε τί έφερε? αυτά τα κολασμένα μπακλαβαδάκια και καϊμάκι!!!!! Τόνια αυτά έπρεπε να φας αν σου αρέσουν αυτά!!! Τα άφησα στο σπίτι της γιατί υποτίθεται ότι σταμάτησα τα γλυκά από σήμερα...

Έντιτ: Αφού έφαγα 3!!!

Επεξεργάστηκαν by Elenikat

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Είχε να κάνει πάνω από μήνα εμετο το γάλα, παρόλο που πίνει μεγάλες ποσότητες! Πιστεύω φάση είναι, θα περάσει...Θα του δίνω πιο μικρή ποσότητα και αν αντιδράσει μάλλον θα το αραιώσω λίγο!

Κατατάλλα καλά όλα!

Λέγκω, με την ψυχή της συμπεθερούλας σου παίζεις? (και αυτό το πρώην δεν το έχω πιάσει... τεσπα...)

Ρόζι απλά είναι αυτό που λενε προξενιό που δεν δούλεψε... Τα παιδιά είχαν άλλη γνώμη. Και μάλλον ο Σοζω θα πάρει την Αννούλα της Τάτη και η Λήδα θα ψάξει άλλο γαμπρό!

Διαφημίσεις

Καλησπέρες...

Εύη μου τι κάνετε????? Τί νέα? όλα καλά με την κουκλίτσα?

Ο Γιώργος τί λέει?

Λέγκω μου γλυκειά μου!!!!! Δεν κάνουνε τέτοια λάθη... Τώρα θυμήθηκα ότι λίγο πριν γεννήσω ήταν η αδερφή μου ταξίδι και της είχα στείλει σμς και α΄ργησε να φτάσει και έφτασε στις 4 τα ξημερώματα... Και έγραφα "τί κάνεις". Και έκλεισα το τηλέφωνο μετά... Αποτέλεσμα? Είχε τηλεφωνήσει στη μαμά μου, στον αδερφό μου κτλ και ευτυχώς ένα τηλέφωνο στο Ιασώ τους έσωσε να μην ξεκινήσουν...

Τεσπα. Τί άλλο κάνετε? Εγώ πήγα με τα τέκνα στο αεροδρόμιο και πήρα τη μαμά μου που είχε πάει στην Κων/πολή... Και ξέρετε τί έφερε? αυτά τα κολασμένα μπακλαβαδάκια και καϊμάκι!!!!! Τόνια αυτά έπρεπε να φας αν σου αρέσουν αυτά!!! Τα άφησα στο σπίτι της γιατί υποτίθεται ότι σταμάτησα τα γλυκά από σήμερα...

Γιατι δεν ξεκινας τη διαιτα από αυριο???

ΕΕΕΕΕΕΕε???????

Λοιπόοοοοοοοοοοοοοον

Πάει και η σημερινή μέρα, ευτυχώς γιατί ο μικρός ήταν όοοοοοοοοοοοοοοολη μέρα στο ΒΖ έτρωγε κοιμόταν και μόλις τον ακούμπαγες ξύπναγε...

Θυμήθηκα παλιές δόξες της Άννας....

Αγαπημένες μου θα σας βάλω όσες ταραντέλες θέλετε αλλά από αύριο γιατί σήμερα έχω κλατάρει η έρμη. Και η Άννα σήμερα έδωσε ρεσιτάλ μίρλας και ζησαμε αξέχαστες στιγμές. Ο δε Μικ εξαφανισμένος σχεδόν όλη μέρα, αν του φτιαχνα τσιζκεικ θα του το έφερνα καπέλο σίγουρα γκαλατάκι!!!

Τρελέγκω ο λαός σου απαιτεί συνεχή αναφορά, να προγραμματιστούμε και εμείς οι έρημες... Πάντως σκέφτομαι να κάνεις κανά τοκετό ατραπή να τρέχει ο Γιωργάκης με τα βραστά νερά και καθαρές πετσέτες...Χοχοχο

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

αυτά τα κολασμένα μπακλαβαδάκια και καϊμάκι!!!!! Τόνια αυτά έπρεπε να φας αν σου αρέσουν αυτά!!! Τα άφησα στο σπίτι της γιατί υποτίθεται ότι σταμάτησα τα γλυκά από σήμερα...

Θεέ μου είναι κολασμένος συνδυασμός με καιμάκι, έτσι μουρχεται να στείλω τον Μικ νυχτιάτικα να τρέχει στον Χατζή....

εντιτ: πάνω στο κρεβάτι της Άννας είναι ζωγραφισμένο ένα παλάτι με πολλούς τρούλους και η Άννα βρήκε σπίτια για όλους, το δικό της, του Θοδωρή, του Αλέκου, της Δανάης και της Λήδας....:lol::lol::lol:

Οπότε μην ανησυχείτε, τα παιδιά έχουν προικα!!!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πω πω αυτό με το μόλις τον ακουμπάς ξυπνάει είναι το πιο σπαστικό!!!

Γιούπι, αν τα είχα εδώ θα έτρωγα και τα 3 κουτιά... Κρίμα το γυμναστήριο που πήγα... Άσε που θα με έβριζε ο Χαβιέ...

Αλλά αύριοθα πάω από τη μαμά βόλτα!

Ρε παιδια τι κάνω λάθος κ η μικρη μου είναι ένα από αυτα τα κακομαθημένα που κολοχτυπιουνται κ ουρλιαζουν στα εμπορικα κέντρα???

Ρεζιλι γιναμε σημερα στο ικεα....

γυριζαν όλοι κ μας κοιταζαν....

κ να πω οτι της φωναζω κ την έχω κανει νευρικη...δαγκώνομαι αλλά πάντα αντιδρώ πολύ ψυχραιμα...

Τι να κανω??

Διαφημίσεις

Θεέ μου είναι κολασμένος συνδυασμός με καιμάκι, έτσι μουρχεται να στείλω τον Μικ νυχτιάτικα να τρέχει στον Χατζή....

Να σου φέρω αύριο??? Καλά και αυτά της Πόλης είναι πολύ πιο ωραία και από του Χατζή και από του Γκιουλιούογλου... Και δεν έχει και το βούτυρο πολύ έντονη γεύση...

Πω πω αυτό με το μόλις τον ακουμπάς ξυπνάει είναι το πιο σπαστικό!!!

Γιούπι, αν τα είχα εδώ θα έτρωγα και τα 3 κουτιά... Κρίμα το γυμναστήριο που πήγα... Άσε που θα με έβριζε ο Χαβιέ...

Αλλά αύριοθα πάω από τη μαμά βόλτα!

Αν εχει μεινει τιποτα ως αυριο....

οχι δεν ζηλευω ειμαι εγκρατης κ περιμενω στωϊκα να περάσει η αλλεργια...

Γιουπιους, πρώτα απόλα τί έκανες στο ΙΚΕΑ? Χοτ ντόγκ πάλι???

Σοβαρά τώρα, δεν είναι μόνο το δικό σου παιδί! Όλες έχουμε περάσει αυτή τη φάση... Έγινε κάτι και φώναζε??? Άσε να μαντέψω, τη σήκωσες από το καρότσι και άρχισαν τα όργανα όταν ήθελες να την ξαναβάλεις???

Ελενάκι επειδή ταψαξα, ο Γκιουλουογλου δεν έχει καιμάκι!

Η μητέρα σου είναι Κων/πολίτισσα;;; Ήθελα να σε ρωτήσω και το ξέχασα...

Και ευχαριστώ αλλά πρέπει να χάσω 15 κιλά αγαπημένη!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Γιούπι τί μου λες ένα απλό ΙΚΕΑ, εγώ έχω γίνει άπειρες φορές ρεζίλι σε όλο το Κολωνάκι και πέριξ με την Αννα-Μπανάνα!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...