Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγώ .... τελευταία και καταυδρωμένη :tongue:

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν - συζήγους και τέκνα - θα σας μάθω που θα μου πάει ;)

Σήμερα το πρωί πήγαμε στη νέα μας γιατρό - καλή μου φάνηκε και πολύ θετική με το θηλασμο - επιτέλους :D Η μικρούλα μου είναι καλύτερα σήμερα και απύρετη. Οι μύξες όμως ατελείωτες!!!!!! Και φωνή.... νταλικέρη!! Ελπίζω αύριο να είναι ακόμα καλύτερα.

Απόψε με έπιασε η προκοπή και έφτιαξα χορτόπιτα - καλά μη φανταστήτε φύλλο ΚΑΝΑΚΗ ( να είναι καλά ), αλλά μυρίζει υπέροχα :P

Γαλατ δεν πίνεις και εσύ κανένα καφεδάκι γιατί σε βλέπω οφ απόψε :rolleyes:

IxBZp3.png

galatoyli τελικά είχε δίκιο ο Βάγγος... 18 ευρώ το σιντί από τη Λέσχη του Δίσκου.... και μετά αναρωτιούνται γιατί κατεβάζουμε... τεσπά, ας είναι. Τουλάχιστον στηρίξαμε μια καλή προσπάθεια...Του χρόνου πάλι :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλησπέρα και χρόνια πολλά στον φελινοσύζυγο!

λοιπόν η μάγισσα σκουποξυλάνθη πολύ μου άρεσε, μου θυμίζει και το όνομα μου και μου έρχεται να γελάω:P

θα το αγοράσω αύριο γιατί εδώ και τόσο καιρό μόνο τη Λιλιπούπολη ακούω, την εμπέδωσα πια, φτάνει.

Διαφημίσεις

galatoyli τελικά είχε δίκιο ο Βάγγος... 18 ευρώ το σιντί από τη Λέσχη του Δίσκου.... και μετά αναρωτιούνται γιατί κατεβάζουμε... τεσπά, ας είναι. Τουλάχιστον στηρίξαμε μια καλή προσπάθεια...Του χρόνου πάλι :P

χμμμ, έχει και κανένα βιβλιαράκι μαζί ή σκέτο είναι το σιντί;

Έχει ένα βιβλιαράκι με τσι στίχοι....

Έχω να σας ανακοινώσω ότι δε μπορώ να βρω την πρωην συμπεθέρα μου...Μπας και να της στέλναμε κάμποση θετική ενέργεια για καλό και για κακό;;;

EDIT: False alarm, ευρέθη!

Επεξεργάστηκαν by myrto

Εμ, γι'αυτό σας είπα να το παραγγείλτε....;)

Το σαιτ που έχουν φτιάξει το είδατε? είναι σούπερ!

www.kopernikos.gr

EDIT: False alarm, ευρέθη!

Κρίμα....

ds, μπορείς να βάλεις προστατευτικό καγκελάκι από τη μεριά σου και τη μικρή ανάμεσα σε σένα και το κάγκελο. Αυτό είναι και το πιο ασφαλές και σωστό στο co-sleeping anyway. Εγώ επειδή δεν καλοχωράμε και δεν καλοκοιμάμαι όταν την έχω στο κρεβάτι, θηλάζω έτσι και όποτε και αν ξυπνησω τη μεταφέρω στο δικό της. Αλλιώς, μάλλον δεν την πάλευα τώρα με τα 2...

DPYUp2.png EYukp3.png

Να γεννάω δεν γεννάω αλλά έκανα μια χορτοφαγική μαγειρίτσα μουρλια... συνταγή Μαμαλάκη. Περίμενα ότι δεν θα τρώγεται και έχω εκστασιαστεί.

Μετά απ'τις ροχάλες που μου έριξε η πρώην συμπεθέρα που ξέχασα τα τηλέφωνα κλειστα θα είμαι προσεχτική πλέον:cool:

Ντιεσάκι ξέχασα να πω ότι η μικρή σου είναι μουρλια!!!!!!!!!!!!!

Μια και αναφέρθηκε... Τάτι μπας και έχεις κανα σιντάκι με ταραντέλες;

Διαφημίσεις

ds, μπορείς να βάλεις προστατευτικό καγκελάκι από τη μεριά σου και τη μικρή ανάμεσα σε σένα και το κάγκελο. Αυτό είναι και το πιο ασφαλές και σωστό στο co-sleeping anyway.

Αυτό!!! Το μωρό δεν πρέπει να μπαίνει ανάμεσα στους γονείς και θα είναι καλύτερα να σκεπάζεται με τη δική του κουβερτούλα.

899667.png226174.png

Τί φοβερό σάιτ!!!!!!

Ο Κοπέρνικος είναι αυτές οι ιστορίες που έλεγαν κάποια στιγμή στο δεύτερο πρόγραμμα?

Θυμάμαι τις άκουγα και όλοι με δουλεύανε, αλλά εγώ ρίμαι πάντα ένα παιδί :tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...