Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σας!!!!!

και εδω κανει πολυ νυστα.......

πρεπει να κοιμηθηκα στο κρεβατι συνολικα 1,5 ωρα, ξυπναγε ανα μισαωρο, και 2-3 φορες μου ξυπνησε και κατα τη μεταφορα προς το κρεβατι της,μεχρι που στο τελος με πηρε ο υπνος στον καναπε καθιστη θηλαζοντας γιατι δεν αντεχα αλλο........η μεση χαλια, εγω σα ζομπι αλλα η μικρη μια χαρα!!!!!!:D:D:D

αυτα τα νεα μας!!!!!!

NTiesinoooooo τέλειες οι φωτό!! η Νεφέλη είναι μια κουκλίτσα!!!!! (στο μπαμπά μοιάζει!! :-P )

.....ναι το ξερω....μονο το palladinaki παιρνει το μερος μου...μονο αυτην αγαπαω.......;):tongue:;):tongue:;):tongue:

τους μαζού εντ δε ζου τους θεωρώ εμετικούς (σόρυ κι όλας)

και εγω δεν μπορω να τους ακουω με τιποτα......

τα ζουζουνια καπως καλυτερα, ειδικα αυτα τα εκπαιδευτικα με χρωματα, αριθμους κτλ ειναι υποφερτα και μπορεις να πεις πως κατι προσφερουν κιολας.

παντως γενικα στο σπιτι εμεις βαζουμε οτι ακουμε και εμεις, ειτε εντεχνα ,ροκ ελληνικα (πιξ λαξ, ιωαννιδηκτλ) ειτε ξενο light ροκ(τυπου coldplay κτλ)

το νεφελακι ειναι κουκλι και ζηλευω το μει ται σας ειναι σουπερ!!!!εγω την πατησα με το δικο μου, νομιζα πως ειχε ψιλο ριγε, οπως το δικο σου, αλλα ειχε ριγες τεραστιου μεγεθους!!δεν πειραζει, εχει πλακιτσα!:tongue:

thx!!!

καλο ειναι ναι:):):)παντως και το δικο σου επειδη μας ειχες δειξει ποιο υφασμα παρήγγειλες καλο πρεπει να βγηκε!!!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Κουϊτσια ειστε θησαυροςςςςςςςςςςςς

εγω ειμαι εντελώς άμουση (δεν εχω γνωσεις δηλαδη) αλλά τα γούστα μου συμπέφτουν με αυτα που αναφερατε οπότε έχω ξεκινησει δουλεια ήδη πήρα τον κοσμο αναποδα.. όσο για τον μανου είναι ο αγαπημενος της σκατουλίας μου!!

κ πάλι ευχαριστω!!

Μαζού κ ζουζούνια στο πυρ το εξωαποδώ μπλιααααααααααξξξξξξξξξ....

σας φιλώ!!

Ντεπόν αφου φοβασαι να την έχεις στο κρεβατι σας γιατι δεν βγαζεις το καγκελο από την κουνια της κ να την κολλήσεις στο κρεβατι σας (να το πιασεις κ με χταπόδι για ασφαλεια να μην αυτομολησει)??

εγω αυτο εχω κανει κ ειναι σαν να κοιμομαστε μαζι αλλά στο πιο ανετο κ ασφαλες!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ έτσι έχω ξεχαρβαλώσει την κούνια της και κοιμάται δίπλα μας... Με πατέντα βέβαια για να στηρίζεται το κάτω μέρος της κούνιας μια και δεν είναι σχεδιασμένη για να βγαίνει το κάγκελο.

Πάντως πρέπει να προσέχουμε πολύ με τα πολύ μωρά και το κο σλίπινγκ γιατί χθες το βράδυ την είχα θηλάσει και μας πήρε ο ύπνος και τη νιώθω να κουνιέται πολύ και ανοίγω τα μάτια μου και την είχαμε σκεπάσει ολόκληρη με το πάπλωμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

k εγω με πατεντα την εχω.

Την εψαχνα κ εγω μεσα στο πάπλωμα στο χωριο που κοιμομαστε στο ιδιο κρεβατι αλλα εδω δεν μπορει να συμβει επειδη η λυδια ειναι στην κουνια της με τον υπνοσακο κ εγω στο κεβατι μου κ το βζ στην κουνια...

ευτυχως εχει εκτοπισμα κ ελαστικοτητα:tongue:

παω να κανω τις φακες υπερπαραγωγη..

σας φιλωωωωωωωω

Τι κάνετε? Τι κάνετε? Γέννησε καμιά???? Μπα...απ'ότι βλέπω τα μωρά προτιμουν τις κοιλίτσες παρά τον μάταιο τούτο κόσμο!! Λέγκω??

Εμείς καλά! Δουλειά σήμερα και νυσταζω!! Ο Μάνος δεν ηθελε να κοιμηθεί χτες και με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε στις 11:30 ενώ συνήθως πέφτει άνετα στις 9... Μετά ξύπνησε και στις 3 για γάλα...τελικά ενώ κοιμήθηκε μετά από 10 λεπτά άρχισε να κλαίει και πήγα και τα είχε βγάλει... Χάλια όλα!! Να τον αλλάζω να ξανακάνει εμετό!! Τελικά αποκοιμήθηκε μετά από κάνα μισάωρο στο κρεβάτι μας...Μετά από λίγο σκάει μύτη και ο Γιάννης και ήθελε να κοιμηθούμε παρεούλα... Τελικά πήγα στο δωμάτιό του και κοιμηθήκαμε μέχρι το πρωί!

Πήγα και τον Μάνο παιδικό σήμερα μετά από 20 μέρες που ήταν σπίτι και πήγε τρέχοντας μέσα!! Με κούφανε!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Kαλημέρα!!!

Ελίζα ωραία ιδέα το σάιτ με το σιντι θα παραγγείλω κι εγώ...Ελπίζω να μην αργούν πολύ γιατί εχω κάτι γενέθλια στις 16.

Φελινι κάνε κανα τσιζκεικ, ειναι γρηγορο και ελαφρυ!

Εγώ για πρώτη φορά φτιάχνω γεμιστά για να δούμε θα τρώγονται?

Φιλιά!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

γκαλάτ, εμένα μου τα στείλανε αμέσως. Με τις καθυστερήσεις του ταχυδρομείου μέσα στις γιορτές τα είχα σε 1 εβδομάδα. Μόνο που πρέπει να πας εσύ στο ταχυδρομείο να τα πάρεις.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Dsάκι ξέχασα να σχολιάσω πόσο κούκλα είναι η κόρη σου! Πολύ μου αρέσει το νέο σου avatar!

Rosalita πάλι έκανε εμετό ο Μάνος σου?Νομίζω έχει ξανασυμβεί λες να του πέφτει βαρύ το γάλα που δίνετε?Ξεκίνησες φρέσκο?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τελικά να πω την αμαρτία μου, τα κατέβασα... βρηκα ενα ραπιντσεαρ ειχε και ολα τα εξωφυλλα και τις εσωτερικές σελίδες...

αισθανομαι λιγο ασχημα, πρωτον γιατι καλό είναι να στηρίζονται τετοιες δουλειες, αλλά και γιατι το ηθελα οριτζιναλ. Αλλα ο Βαγγος δεν με αφηκε.

μπετερ δις δαν ναθινγκ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

yioupi αυτο που προτεινες καλο ακουγεται ωστε η μικρη να ειναι μακρυα απο τον επικινδυνο μπαμπα;):tongue: αλλα δυστυχως δε χωραει η κουνια στο δωματιο....:(

παντως το μεσημερι που κοιμομαστε τα δυο μας στο κρεβατι ειναι super:D

και παντα ξυπναω με το που θα ανοιξει η μικρη τα ματια της, δεν προλαβαινει καν να κουνηθει...

η αληθεια ειναι πως εγω δεν κοιμαμαι γενικως , λαγοκοιμαμαι θα ελεγα, καρφιτσα να πεσει ξυπναω, δεν εχει να κανει με τη μικρη αυτο, παντα ετσι ημουν και το βραδυ δηλαδη τα ιδια!

rosalita να χαιρεσαι το γιο σου!!!!!!:D:D

Dsάκι ξέχασα να σχολιάσω πόσο κούκλα είναι η κόρη σου! Πολύ μου αρέσει το νέο σου avatar!

σε ευχαριστω πολυ!!!!!:):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Περί μουσικής: Και ο Μάνου Τσάο αρέσει στα πιτσιρίκια!!!

Aυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω! Τα δικά μου ξεπατώνονται στον χορό όποτε τους βάζω το cd του!

http://www.youtube.com/watch?v=xUbTA5vfpOU

Πολύ καλές ιδέες και ο Μπρέγκοβιτς που έβαλε η φίλτατη Λέγκω, και οι ταραντέλες της ιταλοτραφούς Τάτης!

Καιιιιι, να τους χαίρεστε και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και γεννεθλιάζοντες!

Χρόνια πολλά στον Γιαννάκη της Ρόζι και στο Γιογκινάκι!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...