Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τα ξηροκάρπια μετά τα 2 έτη, μη σου πω και 3. Αφενός για ενδεχόμενο πνιξίματος, αφετέρου για αλλεργίες.

Καλημέραααααααα (και βουρ στη δουλειά, τρέχουμε σήμερα!)

καλημέρα!!!

όντως, τώρα που το λες ένα κοριτσάκι φίλων των γονιών μου, είχε κοντέψει να πνιγεί με ξηρό καρπό:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα λοιπόν...

Μυρτώ ένα σου λέω αν γεννήσεις πριν απο μένα θα σε καθαρίσω!!!

Και άμα νομίζεις ότι ένας χορός σκουποξυλάνθης με σώζει είσαι γελασμένη, εδώ κυκλοφορώ απ'την αρχή με τον θοδωράκη και χωρίς καρότσι, κάνω τα άπειρα ακροβατικά, κουβαλάω τα κέρατά μου, παίζω μπάλα, κάνω σεχ... τι άλλο να κάνω η γυναίκα; Έχει μουλαρώσει σας λέω και δεν βγαίνει... τελικά δεν έχει σχέση αν βγήκε νωρίτερα το πρώτο:cool:

Χρόνια πολλά στα αισθήματα... να τους χαίρεστε βρε και να σας χαίρονται!!!:D

Τάτι θα του κάνεις και τουρτίτσα ή πέρασε το νέστινγκ και επιτέλους επέστρεψε η Τάτι που όλη αγαπήσαμε;:tongue:

δεν με απαντησατε για μουσικη επενδυση σε παρτακι ρε εμπειρες παρτομαμαδες...

περικαλω μη με γειώνετε!!!:tongue:

Κι εγώ της ποιοτίλας είμαι... μια χαρά χορευτικά τραγουδάκια βρίσκεις. Ωραία μουσική για πάρτυ είναι και Τα χρωματιστά τραγούδια της Κωχ, στον ανάποδο κόσμο επίσης θα βρεις ωραία τραγουδάκια, σούπερ είναι και το African Playground ο θοδωρής χαίρεται πολύ μ'αυτό το σιντι! Και φυσικά πάντα υπάρχουν δικά μας τραγούδια που τα πιτσιρίκια ξεσαλώνουν... π.χ οι μικρούλες που πρόσεχα είχαν πορωθεί μ'αυτό απ'τα τραγούδια που τους έβαλα

CYryevHIZGw&feature=related

Χαλασνίκοφ το λέγανε!
τα ξηροκάρπια μετά τα 2 έτη, μη σου πω και 3. Αφενός για ενδεχόμενο πνιξίματος, αφετέρου για αλλεργίες.

Ναι; Δεν το ήξερα. Ο θοδωρής τα ξεσκίζει... ανάλατα του δίνουμε.

Γενικά μετά τον χρόνο σταδιακά του έβαλα τα πάντα στη διατροφή αφού δεν είχε θέματα αλλεργίας.

αν ο Σοζ τα μασάει καλά, τότε οκ. Αλλά και πάλι να προσέχεις αν τα βάζει όλα μαζί στο στόμα, κλπ. Τη καλύτερη δουλειά πάντως κάνεις. Είναι τεράστια πηγή πρωτεϊνών!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Δεν θυμάμαι ποιος (πρώην συμπεθέρα εσύ ήσουν; ) μου είχε πει ότι επικίνδυνα είναι τα ολόκληρα ντοματίνια για να πνιγεί ένα πιτσιρίκι. Εγώ μέχρι τότε δεν το είχα σκεφτεί... Θέλουν πολύ προσοχή οι ξηροί καρποί όντως!

Καλημέρα!!!!!! Χρόνια Πολλά στις κολώνες των σπιτιών σας!

Εμένα γιόρταζε χθες ως Αγ. Χαβιέ του Φωτισμένου! Είδαμε ωραία ταινία χθες ολλανδική, φλαμανδική για την ακρίβεια, BenX λέγεται... Αν πέσει στα χέρια σας να την δείτε!

Ξηρούς καρπούς κι εγώ δίνω και ας μου τη λέει ένας θείος μου γιατρός... Είναι πολύ επικίνδυνα για πνιγμούς! Γι αυτό Λέγκω να του λες να μην τρέχει του Σοζω όταν τους τρώει και να βάζει έναν έναν στο στόμα.

Ο Νικόλας θα πάρει τις μέρες του για να βγει μεγάλο και θρεμμένο παιδί!

Ο Αλέκος παίζει με τα αυτοκινητάκια του και τον ακούω να λέει "φύγε φίδι" και σπρώχνει τη ζώνη της ρόμπας του....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελουδες μου τι κανετε?

Δεν ειχαμε καμια γεννα απ'οτι διαβαζω αρα ειμαστε αναμονη!

Λεγκουλι μου μην αγχωνεσαι που θα παει θα βγει , δεν προκειται να το χονεψεις!

Αντε να περνουν σειρα μετα κ οι υπολοιπες που θελουν να παραβιασουν την πρωτεραιοτητα!

Εμεις συνεχιζουμε να ειμαστε μες στην μιρλα! Να δουμε ποτε θα ησυχασουμε!

Καμια συναντηση θα κανουμε η θα βρεθουμε απο το 2011 κ μετα!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες συζηγους! Να τους χαιρεστε!

μπονζουρ κυραδες μου!

Τατ να χαιρεσαι τον ερωτα, πολυχρονος κ γεματος κεφι να ειναι παντα!

Γιουπιους, αν εκανες "παρτυ" για μεγαλους τι θα εβαζες? θελω να πω, θες μουσικη υποκρουση ή χορευτικη μουσικη? για υποκρουση κανει όλος ο κοσμος αναποδα -εμενα εκτος απο τη σκουποξυλανθη μου αρεσει κ ο μπομπ

που εχει εκτος απο τελεια φωνητικά και φανταστικη μουσικη κ πολυ αστειο στιχο)- κ η λιλιπουπολη κ οτι αλλο γουσταρεις. αλλα αν ειναι για χορο πρεπει να εχεις ετοιμο προγραμμα εξ αρχης, επιλογες απο διαφορα σιντια! Τωρα αμα θες χορο πανω σε τραπεζια, πανερια με λουλουδια κ τα συναφη, βαλε το παριζακι (νο μόρ!)....

Λεγκω, ποιο ειναι το βιβλιο που σε βοηθαει να επινοεις ιστοριες ειπες? το τι κοτσανα λεω καθε μερα στο παιδι μου δε λεγεται... Εγω κ η φαντασια δεν εχουμε συναντηθει ποτε ρε γμτ...

Καλημέρα!

Ωραία μέρα η χθεσινή! Βολτάραμε Δ. Αρεοπαγίτου - Θησείο και συναντήσαμε τυχαία ένα σωρό κόσμο, μεταξύ των οποίων τους κουμπάρους μας, που όποτε το κανονίζουμε κάτι συμβαίνει και τελικά δεν βρισκόμαστε :D

Επίσης τη Μυρτώ με το Ληδάκι!

Αλλο νέο. Μου ήρθε περίοδος:( ΚΑλά την είχα ψιλιαστεί εδώ και καμιά 10αριά μέρες ότι κάτι άλλαξε στην υγρασία της περιοχής:wink:

τέλεια η μάγισσα σκουποξυλάνθη!!!! μυρτώ το σιντί ολάκερο ( :lol: ) αξίζει????

Το σιντι ολάκερο είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ. Στον ΙΑΝΟ που το βρήκα έκανε 19,70?

www.yafkarecords.gr με 10? + ταχυδρομικά. Εγώ παρήγγειλα 6 και το έκανα δώρο σε φίλους και συγγενεις και τα ταχυδρομικά ήταν 5?;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Μπονζουρ μπονζούυυυυυυυυυυρ!

Τί τούρτα βρε παδιά να του κάνω, αφού δεν τα τρώει τα γλυκά θα την φαω μετά εγώ και θα εκνευριστώ!!! Εχω και 15 κιλά να χάσω η έρμη...

Ασε που το νέστινγκ πήγε περίπατο σας λέω βλέπω την κουζίνα και την μισώωωωωωω!!!!

Η Άννα ξύπνησε 1500 φορές σήμερα την νύχτα και είχε φάει και τον αμπακο οπότε το στομάχι με τον ύπνο ξεσυνδέθηκαν... και είχα αρχίσει να έχω ελπίδες γμτ...

Γιούπιο καμιά ιταλική ταραντέλα βάλε, θυμάμαι είχα φτιάξει ένα σιντι για την Χαρις της κόκκινης κλωστής που είχε τρελαθεί και τα βάζει όταν έχουν event... γενικά μην μένεις μόνο στα παιδικά βάλε ότι σου αρέσει εσένα τα παιδιά προσαρμόζονται...

Λεγκ και εγώ θέλω βιβλίο για ξαναβάλε τον τίτλο μπας και το βρω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Τάτη να τον χαίρεσαι!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση συγκίνηση νιώθω που σου έφυγε το νέστινγκ! Είχα ανησυχήσει βαθύτατα σου λέω!!!

Νταφάκι, τέλεια η παραλλαγή της σκουποξυλάνθης!

Πρώην συμπεθέρα!!!!Θα βγει ακριβώς την ΠΗΤ ο Νικόλας, έχει γίνει παράδοση στο καφέ!!!

Περί μουσικής: Και ο Μάνου Τσάο αρέσει στα πιτσιρίκια!!!

Καλημέρα σας κοπελές! Κάνει πολύ νύστα σήμερα πάλι (ω τι προτότυπο!). Να χαίρεστε όλους τους γενεθλιάζοντες συζύγους (Νικ, Μικ, Χαβιέ, άλλος κανείς?) Καμιά Ιωάννα ή κανένας Γιάννης υπάρχει σήμερα?

Περάσαμε όλες καλά χτες, εκτός της Λέγκω μάλλον που της έμειναν αμανάτι οι κιοφτέδες! Φύλαξέ τους για το μαιευτήριο, αλλά μάλλον θα χαλάσουν έτσι όπως πας!!!

Χτες είχαμε πάει σε παιδικά γενέθλεια, αλλά έχω θέμα γιατί ο Γώγος αν πάει 9 αρχίζει να μην την παλεύει θέλει μπανάκι, γάλα και ύπνο και τον πιάνει η γκρίνια! Δεν καταλαβαίνω γιατί τα πάρτυ για παιδάκια τόσο μικρά (τα πιτσιρίκια έκλειναν τα 3 και το 1 έτος) γίνονται τέτοιες ώρες! Μιλάμε τα κεράκια τα έσβησαν κατά τις 8.40! Το ανθρωπάκι μου δε έχει γίνει πολύ διεκδηκητικός και δεν έδινε ΄τίποτα από τα παιχνίδια που κρατούσε, κι αν τολμούσε κανένα μεγαλύτερο κατά πολύ πιτσιρίκι να του πάρει κάτι έβαζε τις φωνές και τσακωνόταν! Χμμμμμ καλά πάμε! Εντομεταξύ περνάμε φάση που δεν κάθεται ούτε 10' μόνος του να παίξει, μήπως τον έχουμε κακομάθει λίγο?Δεν πάει και σταθμό και έχει σεληνιαστεί ολίγον! Τώρα σας γράφω με μουσική υπόκρουση τις φωνές του οπότε καλύτερα να την κάνω σιγά-σιγά! Λέω να πάμε καμια βόλτα να ηρεμήσει κι αυτός, να γεννήσω κι εγώ! Εντομεταξύ κοιτάζω τις ημερομηνίες να δω πότε βολεύει (πάω καλά???)μιας και ο σύζυξ μέχρι μέσα Φλεβάρη θα είναι πηγμένος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εν αναμονή του πελαργού και βλέπω τρελά κέφια ...για την Τρελέγκω λέωωω (άκουω κάνει και σεχ) και μεις παρακαλάμε αλλλά.. δεν κάθετε...

Μαρίνα μια απο τα ίδια δεν ξέρω αλλάξε θέση κανένας πλανίτης αυτές τις μέρες;;;;

Η νύστα είναι μόνιμη πλέον,πάλι καλά που έχει πρόγραμμα ύπνου ο Γώγος...ο δικός μου και τον νέο χρόνο τον υποδεχτικε στο σαλόνι μαζί μας και ήταν και χε*^&μένος ...και απο τότε όλο ξεσκα^*ζω...ουφ...

Α ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...