Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αχ βρε γιούπι, έκλεισε και το greek fun ...είχε όλα τα ελληνικά παιδικά σιντί..

για κέφι και χορό, μάλλον ζουζούνια σας κόβω..τα άλλα είναι πιο ποιοτικά (λιλιπούπολη, τεμπέλης δράκος, αγησίλαγος, άρες μάρες κουκουνάρες κλπ). Εγώ είχα κατεβάσει και ένα που ήταν της Ντόρας, φιέστα κάτι, αλλά τα τραγούδια στα αγγλικά. Για κάνε κανά γουγλ με "παιδικά cd", μπας και βρεις καμιά άλλη ιδέα. Θα έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να;ι ντου 4 μεγαλυτερα παιδακια..

Τι ειναι τα ζουζουνια που κανεις κεφι?

Μπουζουκοπαιδικα???

Το μαζου εντ δε ζου τι ειναι??

Κ εγω αυτα τα ποιοτικοπαιδικα ξερω προς το παρον..

Ευχαριστωωωω

Διαφημίσεις

κοιτα γιουπι, θα ελεγα να βαλεις ο,τι σου κανει κεφι ας ειναι και πχοιοτητα:tongue: , εγω δεν θα επελεγα ηχορυπανση στα ευαισθητα μουσικα αυτια μου επειδη ειναι της μοδος!αν πηγαινα καπου κ ειχε τετοια, οκ δεν θα κανα κ φασαρια:tongue: αλλα εγω γιατι να βαλω ο,τι ακουγεται και να μη βαλω μουσικη;με πιανεις υποθετω...!:D οποτε σουπερ τα ποιοτικα!μπορεις να βαλεις ανετα και τιποτα παραδοσιακα ("εθνικ":rolleyes:)απο αφρικη, ή νοτια αμερικη που εχουν κυριως κρουστα, απλες μελωδιες και ειναι για χορο ο,τι πρεπει. καλη ιδεα ειναι και παιδικα τραγουδια απο αλλες χωρες, αν εχεις λιγακι χρονο να το ψαξεις!

μυρτω τη μαγισσα τραγουδω στην ερατω με παραλλαγη :"ειναι μικρη και στρουμπουληηη/η μαγισσα ερατουλακι/ειναι γλυκουλα και μικρήηηη/η μαγισσα ερατουλακι/το μικρο το ζουζουνακι, το γλυκο το τερατακι το-δι-κο-μου μωρουλακι/ουοοοοουοοοο,τουρουτουρουτουτουτου!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το νεφελακι ειναι κουκλι και ζηλευω το μει ται σας ειναι σουπερ!!!!εγω την πατησα με το δικο μου, νομιζα πως ειχε ψιλο ριγε, οπως το δικο σου, αλλα ειχε ριγες τεραστιου μεγεθους!!δεν πειραζει, εχει πλακιτσα!:tongue:

μαρλε μερσι!:wink:

Χρονια πολλα σε ολους (εχω χασει επεισοδια ποιος γιορταζει ποτε, αλλα να τους χαιρεστε!)

και επαναλαμβανω κ εγω ερωτηση: (για μετα το ετος)μεχρι ποτε απαγορευουμε τα ξηροκαρπια και γιατιιιιιι;;;;;;:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...