Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, έχει γεννεθλια και ο Ντουντουκοσύζυγος;;;;Να τον χαίρεσαι Ντουντου!!!

Γειά σου Αφροδιτούλι! Που γυρίζατε σήμερα;

Ds,είναι πολύ όμορφη η Νεφέλη!!!Και μεγάλωσε πολύ (όχι ότι την έχω δει, από τις προηγούμενες φωτογραφίες!)...Αντε να δούμε πότε θα σας γνωρίσουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ευτυχισμένο το 2010!

ευχαριστω ΠΟΛΥ για τις ευχες σας !!

τι κανετε??πριν λιγο γυρισαμε, εχω χασει πολλα δεν προλαβα να διαβασω τιποτα αλλα πειτε μου η λεγκω γεννησε??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ds τί γλύκα που είναι το ζουζουνάκι σου, πώς μεγαλώνουν έτσι, δεν προλαβαίνουμε να τα απολαύσουμε.

Τσούπρες καλυνύχτα, πάω να δω ένα dvd με το amore μιας και σήμερα εγκατέστησε το home theatre - άντε να χαλαρ΄ψσουμε και λιγουλάκι ;)

IxBZp3.png

σας ευχαριστω πολυ βρε κοπελιες!!!!!

palladinaki η μικρη δε νομιζω πως μου μοιαζει και πολυ....:(:(:(μονο το σχημα των ματιων μου εχει παρει νομιζω, ξεγελουν οι photos...;)

afrodite οντως το απολαμβανει, ποτε δεν παραπονιεται ή δειχνει πως ειναι αβολα ειναι μια χαρα, κοιμαται κιολας αν νυσταζει και ολα καλα!!!!;)

myrto πρεπει οντως να κατσει καμια συναντηση και να μαζευτουμε αρκετες (οχι οπως στη χριστουγεννιατικη γιορτη του parents που πηγαμε λιγες, μετρημενες στα δαχτυλα του ΕΝΟΣ χεριου....lol;))

εγω εχω προσφερθει και ξαναπροσφερομαι....αλλα σας πεφτω λιγο μακρυα και δεν ειχα δει και πολλες συμμετοχες!!!.....:-(

για το ξεστολισμα να πω και εγω, πως μαλλον θα το αναλαβει ο κυριος κοκοβικος αφου εγω το στολισα ολο μονη μου σε δοσεις φυσικα και μετα τη μια το βραδυ:mad:

οποτε του το ξεκαθαρισα......;)

(μεχρι το πασχα και εγω εκει το βλεπω.....;););))

doo να τον χαιρεσαι, χιλιοχρονος!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

χμ χμ μπορεί και να τα μπέρδεψα....:confused:

λοιπόν, χρόνια πολλά στον μικ, στον νικ, και στον χαβιέ (και σε όλο τον κόσμο) για να είμαι μέσα στάνταρ:P

:P:p:p:p Πολύ σωστή!

Χρονια πολλά λοιπόν στο Μικ, το Νικ, το Χαβιέ, καληνύχτα σε όλες και μην ξεχνάτε.....σας αγαπώ!!!!

Διαφημίσεις

και μια που το αναφέρεις, την Παρασκευή θα πάω να πάρω τις κεραλοιφές, οπότε αν βρεθούμε το ΣΚ ή όποτε το κανονίσουμε θα σας τις δώσω.

Να κάνουμε κι ένα ρεφρεσμεντ:

Τατιάνα: 3

Ντεπονάκι: 1

Αφροδίτη: 1

Αναστασία: 2

Ntaf:1

Ρενε: 1

Βάσω: 1

σωστά;:?:

Οχι μαρλεεε το σωστο ειναι το παραπανω συν

Γιουπι:2

Πώς θα σε πληρώσω??οεο?

Ελπίζω να ειναι καλή επειδη ο κωλος μας ειναι πάλι εμπριμε...

ισως που το μεσημερι που χεστηκε στο ζαππειο την εκανα με μωρομαντηλο...

Ωραια ηταν ειδαμε 2 παραστασεις, μια μουσικη κ μια θεατρικη για παιδια

Λοιπόν όποτε βρισκομαι με μαμαδοπαιδακια τα παίρνω κρανιογλου..

1ο κρουσμα οι γιαγιαδες μαστιγα.. ειμασταν στην ουρα κ οταν αρχισε να κινειται μας καβαλησαν με το μωρό για να μπουν πρωτες...σιχτιρρρρρρ

2ο κρουσμα όταν ειμασταν στην ουρα η απο πισω μου εκανε στο μωρο μου μπιιιιπ μπιιιιπ..γυριζω κ τι να δω???????????

Εβαζε το χερακι του μωρου στη βρωμομυτωγκα τηςςςςςςς:mad::-xσιχτιιιιρρρ

3ο κρουσμα μια μαμα που ειχε πρηξει το παιδακι της μεσα στην παρασταση τη μουσικη που αυτοσχεδιαζαν τα μικρα για να κάνει ό,τι θεωρουσε αυτη οτι επρεπε να κανει...

Γιωταααααααα... γιωτααααααα ακομα ακουω τη φωνη της σιχτιιιρρρ

Η μικρη αριβελ δεν κοιμαται ακομα...μας εχει βγαλει οφ..τωρα ειναι η σειρα του μπαμαμ να την γλαρωσει...

Θα καλεσω τη νταντα αμεσου δρασης μου φαινεται... με το μαλακο δεν βγαινει τιποτιςςςςςςςς

Κουκλα η νεφελιτσα!!!Μουυτςςςςςςςςς

Βαριεμαι να ξεστολισω επίσης

Ρε παιδια του Αϊ Χαβιε ειναι σημερις??

Χρονια του πολλα!!

Επίσης πειτε μου καμμια προταση για το τι μουσικη πρεπει να εχω στα γενεθλια...Δεν ξερω καθολου....

ΑΑΑΑΑΑ ευχαριστω νζεν!

Πήρα τηλ κ με εβρισε ενας με πουστοειδη φωνη...

θα σου πω μετα κλαιει η μικρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...