Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Elenito χρόνια πολλά στον Χαβιέ!!!!!

εμείς σήμερα το ξεχέθαμε!! πρωί σε μια εκκλησία στη Καστέλλα για τον αγιασμό, μετά βόλτα στη παιδική χαρά του Φλοίσβου και φαγητό στη μαρίνα του Φλοίσβου! φύσαγε πολύ, αλλά δεν είχε κρύο (νοτιάς). Μόνο το αλατόνερο τρώγαμε στη μούρη και το μαλλί μου έγινε τζίβα :P

Ξεραθήκαμε για νάνι από τις 3 μέχρι και εγώ δεν ξέρω πόσο, αν δε τους ξύπναγα όλους στις 5.30!!

(Τζενάκο, μια χαρά δικαιούται το επίδομα ανεργίας το οποίο το παίρνει από τον ΟΑΕΔ, ουχί από το ΤΣΜΕΔΕ. Στο ΤΣΜΕΔΕ θα καταθέσει τις εισφορές του ως ελεύθερος επαγγελματίας, τουτέστιν από τα 500 χοντρικά ευρουλάκια το μήνα, τα 100 περίπου πάνε στο ΤΣΜΕΔΕ...)

Και τώρα πάω να φτιάξω μπαλίτσες γιουβαρλάκια, να τα ρίξω στο νερό που βράζει.

ΑΑΑ και μη ξεχνιέστε, πρέπει να ξεστολίσετε και το δέντρο σας!!

(μη στραβομουτσουνιάζετε :lol: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μια που το αναφέρεις, την Παρασκευή θα πάω να πάρω τις κεραλοιφές, οπότε αν βρεθούμε το ΣΚ ή όποτε το κανονίσουμε θα σας τις δώσω.

Να κάνουμε κι ένα ρεφρεσμεντ:

Τατιάνα: 3

Ντεπονάκι: 1

Αφροδίτη: 1

Αναστασία: 2

Ntaf:1

Ρενε: 1

Βάσω: 1

σωστά;:?:

σωστα:):):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Elenito χρόνια πολλά στον Χαβιέ!!!!!

εμείς σήμερα το ξεχέθαμε!! πρωί σε μια εκκλησία στη Καστέλλα για τον αγιασμό, μετά βόλτα στη παιδική χαρά του Φλοίσβου και φαγητό στη μαρίνα του Φλοίσβου! φύσαγε πολύ, αλλά δεν είχε κρύο (νοτιάς). Μόνο το αλατόνερο τρώγαμε στη μούρη και το μαλλί μου έγινε τζίβα :P

Ξεραθήκαμε για νάνι από τις 3 μέχρι και εγώ δεν ξέρω πόσο, αν δε τους ξύπναγα όλους στις 5.30!!

(Τζενάκο, μια χαρά δικαιούται το επίδομα ανεργίας το οποίο το παίρνει από τον ΟΑΕΔ, ουχί από το ΤΣΜΕΔΕ. Στο ΤΣΜΕΔΕ θα καταθέσει τις εισφορές του ως ελεύθερος επαγγελματίας, τουτέστιν από τα 500 χοντρικά ευρουλάκια το μήνα, τα 100 περίπου πάνε στο ΤΣΜΕΔΕ...)

Και τώρα πάω να φτιάξω μπαλίτσες γιουβαρλάκια, να τα ρίξω στο νερό που βράζει.

Καλά εγώ το ξεστόλισα από τη Δευτέρα...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια...

τάτι, και η τσουλουφίτσα στη μαμά μου όλο κοιμάται... Για πάνω από μήνα δεν είχε δει το σπίτι της....

Περάσαμε ωραία σήμερα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

εγω λεω να το αφησω........να μην κουραζομαι κιολας του χρονου......;):tongue:

κακα τα ψεμματα παντως, δεν ψηνομαι καθολου να κατσω να ξεστολισω.......:(:(:(:(:(:(

καμια βοηθεια????????????lololololol

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

δειτε μας δειτε μας :D:D:D:D:D:D

http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=DSC01222.jpg

σε αυτη που ειναι στο mai tai με το στομα ανοιχτο φενεται και το δοντακι μας!!!!!!!:tongue:

Επεξεργάστηκαν by ds

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γειά σας!

Γυρίσαμε κι εμείς μετά από ατέλειωτες βόλτες....

Λοιπόν η Λήδα με βάζει συνέχεια να χορεύουμε τη ''μάγισσα σκουποξυλάνθη''

, λέτε να γεννήσω πριν απ'τη Λέγκω;;;;

Λενιώ να τον χαίρεσαι τον Χαβιέ, πολλές ευχές κι απ'τον σούπερμαν!

Να ξεστολίσουμε είπατε;;; Θα κάνω την κινέζα...Λατρεύω να στολίζω αλλά όπως κάποιες από σας ξέρετε το ξεστόλισμα μπορεί να το αναβάλω μεχρι το Πάσχα (ευκολα, πέφτει και νωρίς φέτος!)

Μάκια!

καλησπέρα κοκόνες! (έτσι λέω τη Σοφία:P)

χρόνια πολλά στον Χαβιέ!

ds κουκλάκι η μικρή, στην μαμά της μοιάζει έχω να δηλώσω:D

Εγώ που δεν στόλισα πόσο μα πόσο τεμπέλα είμαι;;;:oops::oops::oops:

:-(:-(:-(:-(:-( Η μικρούλα μου είναι χάλια..... πολλές πολλές μίξες, λίγο βήχα και ξεκινήσαμε και πυρετό :-(:-(:-( και από κλάμα άλλο τίποτα. Μέσα στην ταλαιπωρία, με πρισμένα και υγρά ματάκια διαρκώς .... μέχρι που έβαλα και εγώ τα κλάματα - αγχώθηκα βρε κορίτσια. Αύριο θα πάμε στη νέα γιατρό, άντε να δούμε και αυτήν - ελπίζω να είναι καλή γιατί διαφορετικά θα πρέπει να βρω κανέναν στην Αθήνα. Γιατί μου αρρωσταίνει τόσο συχνά???? Δηλαδή εάν δε θήλαζα τί θα γινότανε?

Marlie και εγώ είμαι ΟΚ με την κρέμα. Μόλις τις παραλάβεις θα σου στήλω το τηλ μου για να κανονίσουμε πως θα την πάρω (μάλλον θα πω σε καμιά φίλη μου να έρθει να σε βρει).

Καλά για το δέντρο ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω ότι πρέπει να το ξεστολίσω - ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙ μάλλον θα ακολουθήσω τα βήματα της myrto :tongue:

IxBZp3.png

, λέτε να γεννήσω πριν απ'τη Λέγκω;;;;

Μην της το κάνεις αυτό ... δεν θα το αντέξει νομίζω...:tongue::tongue::tongue:

Λενιώ και πάλι Χρόνια Πολλά στον Χαβιέ

Χρόνια Πολλά και στον Ντουντουκοσύζυγοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

Καλά χτες το λέγαμε σήμερα το ξέχασα, που θα πάει αυτό μου λέτε;;; Ε;;;;

Η Άννα είναι ντουρασελ...και σήμερα στην γιαγιά έφαγε κοκολατακι!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θεέ μου...

Ρενέ περαστικούλια!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Jen για ποιά κρέμα μιλάτε, γιατί κι εμένα μπορεί να έφυγε το σύγκαμα αλλά ο ερεθισμός έχει μείνει.

Κι εγώ τη Γεωργιάδου είχα στη γέννα. ;) Είσαι ευχαριστημένη? Εμένα μου άρεσε, αν και είναι λίγο απόμακρη. Στο parents διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια και ψιλοανυσήχησα :confused:

galat 220!!!!!!!! :shock::shock::shock: Μα τί σκατά τους δίνουν και τρώνε????? :roll:

Ρενέ μιλαμε για τη rescue cream http://www.rescueremedy.com/products/

Ναι ειμαι ευχαριστημένη πολυ απο τη Γεωργιάδου γιατι ειναι χαλαρή και καθολου αγχωδης σε αντιθεση με εμένα και εξυπηρετική...απόμακρη εμένα δεν μου φάνηκε αλλά οκ δεν ειναι και κολλητή. Την επέλεξα όγω του οτι ειναι πολυ του ΦΤ αλλα δυστυχως μου έτυχε ισχιακή προβολή.

Είσαι σίγουρη? Γιατί για το κράτος ο μηχανικός θεωρείται πάντοτε αυταπασχολούμενος. Το έχεις δει να συμβαίνει?:roll:

Χρόνια πολλά στους συζύγους που έχουν γενέθλια!

Τώρα εγώ κάθομαι στα φορα και ο καλός μου ξεστολίζει...αχ την γλίτωσα για φέτος!!!:D

Γιουπι δε σε ξέχασα. Τα τηλέφωνα του υπ. εσωτερικών στα οποία ειναι οι αρμόδιοι για άδειες κλπ ειναι 210 33 93 335-7, 210 33 93 340

Ειναι μια πολύ καλή κοπέλα που στα λέει αναλυτικά. Πιο πριν ηταν ενας άλλος Μπουργασλής αλλά την τελευταια φορά που τον ζήτησα ειχε αλλάξει πόστο.

Καλή τύχη!

καλα η σκουποξυλανθη ειναι εκπληκτικο τραγουδι κ εχει τελεια φωνητικα! θα μου το μαθεις να το χορευω κ γω? 'η μαλλον η λεγκω να το χορεψει μπας κ γεννησει!

ουφ κ γω βαριεμαι το ξεστολισμα, αλλα θα αδειασει λιγακι ο χωρος! ειχα στολισει κ νωρις φετος οποτε μπορω να πω οτι το βαρεθηκα στολισμενο.

Και μεις περασαμε παρα πολυ ωραια σημερα κ επιπλεον τα παιδια κοιμουνται απο τις 9!!! βεβαια ο μικρος εχει ξυπνησει 3 φορες ηδη αλλα δε πειραζει. Το κακο ειναι οτι δεν εχουμε ταινια να δουμε κ βλεπουμε μια κοτσανα στη τιβι.

Ντι ες, ειναι πολυ κουκλα η Νεφελη κ φαινεται να απολαμβανει τη βολτα με το μει-ται.

Μαριλενα, σωστα κ για μενα η παραγγελια! αντε να εχουμε μια αφορμη να συνατηθουμε κι'ολας

Ρενε, περαστικα μωρε, μην αγχωνεσε, θα περασει συντομα.

Ντουντουκα να τον χαιρεσαι, και του χρονου κ με αδερφακι της μαρινας αιγοκερακι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...