Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όμορφες... για να ξυπνάμε παρακαλώ!

Εχθές ήρθαν κάτι φίλοι και φέρανε ένα επιτραπέζιο τέλειο μαζί τους... πολύ ωραία περάσαμε! Έχουν βγει φανταστικά επιτραπέζια για να παιρνάς ευχάριστα βράδια.

Jenακο, την Καργάκου έχω εγώ... εσύ είχες την Γεωργιάδου να φανταστώ;

Αααα ξεκίνησα και διαβάζω ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο "Γραμματική της Φαντασίας" λέγεται "εισαγωγή στην τέχνη να επινοείς ιστορίες"... πολύ χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς αλλά και για τους γονείς!

Πάω να φτιάξω κιοφτέδες αν και αν δεν ανέβει η θερμοκρασία μας κόβω να κάνουμε πικ νικ στο σαλόνι κι όχι στο βουνό.:tongue:

σωστά την Γεωργιάδου;)

για πες για ποια επιτραπέζια μιλάς? να ανανεωθούμε λιγάκι....

Καλημέρα!!! Να χαίρεσαι τον Χαβιέ σου Λενιώ μου!!!! Θα τον εχω σαν πρότυπο για να χάσω τα κιλά μετά τηνς εγκυμοσύνη!:tongue::tongue:

Εξετάσεις γενικά δεν χρειάζονται φαντάζομαι μόνο αν ο παιδίατρος δει κάτι.

Εμένα η Ειρήνη καποιες μέρες μου φαινόταν χλωμή, ε εχει στιγμα και ο πατέρας της που το εχει πάρει κι αυτή μάλλον, και ετσι ο παιδιατρος θελει μια γενική αιματος καθε χρόνο. Βεβαια μιας και πηρε αιμα εβαλε και χοληστερινη, ζακχαρο, τριγλυκεριδια (!) τη γριούλα μου!!!!

α μας ζητησε και ουρων, την οποια φετος δεν καταφερα να κάνω. Με το σακουλάκι δηλ γιατι καθετηρα δεν θελω να της βάλουν με τιποτα. Θα ξανα δοκιμάσω αυριο.

Ειδικά πάντως τα παιδάκια μας πιστευω οτι τρεφονται πολύ σωστά και δεν υπαρχει λόγος... (το λεω αυτο γιατι σε 3 ετων παιδι φιλης που τρωει...@@#$τολοιδια ειχε χοληστερινη 220)

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα καλημερα!!!!:D:D:D

jen (σωτηρα μου!!!) επιτελους βρηκα την κρεμα 2-3 μερες πριν......, στο μεταξυ το ζουζουνι μου ειχε γινει τρισχειροτερα, ειχε βγαλει και σε αλλα σημεια εκζεματα και τα ηδη υπαρχοντα ειχαν μεγαλωσει και αλλο, τελος παντων απο την πρωτη κιολας μερα της κρεμας ειδα διαφορα και τωρα υπαρχει τρομερη βελτιωση!!!!!!:D:D

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!

elenikat να τον χαιρεσαι!!!!!!!:D:D:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους οσους γιορταζουν παντα ευτυχησμενοι και γεροι!!!!!!!!:):):):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!!:D:D:D

jen (σωτηρα μου!!!) επιτελους βρηκα την κρεμα 2-3 μερες πριν......, στο μεταξυ το ζουζουνι μου ειχε γινει τρισχειροτερα, ειχε βγαλει και σε αλλα σημεια εκζεματα και τα ηδη υπαρχοντα ειχαν μεγαλωσει και αλλο, τελος παντων απο την πρωτη κιολας μερα της κρεμας ειδα διαφορα και τωρα υπαρχει τρομερη βελτιωση!!!!!!:D:D

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!

μπράβο χαίρομαι!

αν όντως σας κάνει καλύτερα να κάνεις μαζική παραγγελία απο ιντερνετ απο εξωτερικό γιατι έξω ειναι το 1/3 της τιμής σχεδόν!

Jen για ποιά κρέμα μιλάτε, γιατί κι εμένα μπορεί να έφυγε το σύγκαμα αλλά ο ερεθισμός έχει μείνει.

Κι εγώ τη Γεωργιάδου είχα στη γέννα. ;) Είσαι ευχαριστημένη? Εμένα μου άρεσε, αν και είναι λίγο απόμακρη. Στο parents διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια και ψιλοανυσήχησα :confused:

galat 220!!!!!!!! :shock::shock::shock: Μα τί σκατά τους δίνουν και τρώνε????? :roll:

IxBZp3.png

Xeloou, μόλις γυρίσαμε από φαγοπότι στους γονείς μου, ο μικρός το σπίτι τους ακόμα δεν το είδε όσες φορές πήγαμε την έβγαλε κοιμισμένος....

φιλούρες...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Συζυγο ελενάκι αλλά είμαι λίγο γκάου.....

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

μπράβο χαίρομαι!

αν όντως σας κάνει καλύτερα να κάνεις μαζική παραγγελία απο ιντερνετ απο εξωτερικό γιατι έξω ειναι το 1/3 της τιμής σχεδόν!

thx να τα παραγγειλω απο το site που μου ειχες postarei οταν μου την προτεινες????

Jen για ποιά κρέμα μιλάτε, γιατί κι εμένα μπορεί να έφυγε το σύγκαμα αλλά ο ερεθισμός έχει μείνει.

Κι εγώ τη Γεωργιάδου είχα στη γέννα. ;) Είσαι ευχαριστημένη? Εμένα μου άρεσε, αν και είναι λίγο απόμακρη. Στο parents διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια και ψιλοανυσήχησα :confused:

δεν νομιζω πως αυτη η κρεμα ειναι για την περιοχη της πανας (δεν ειμαι και σιγουρη:rolleyes:).

για την πανα μας ειχε προτεινει η marle μια αλλη γιατι δεν της λες να σου παραγγειλει και εσενα την επομενη φορα?????:)

παρτε και ενα τραγουδακι που μου αρεσει πολυ, λιγο μελαγχολικο αλλα ωραιο

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ir3UE8301zk

Εμάς ψιλοάπατα τα σχέδια για σήμερα... μου μείνανε τα κεφτεδάκια, το ψωμί και τα ζαμπονοτυροπιτάκια γιατί μέχρι να ξεκολήσει ο γιωργάκης (αφού δεν του έσπασα το κεφάλι) να βγούμε έξω μείναμε οι τρείς μας, πέρασε και η ώρα και απλά πεταχτήκαμε μια βόλτα στις κούνιες... μεγαλεία! :rolleyes:

δεν νομιζω πως αυτη η κρεμα ειναι για την περιοχη της πανας (δεν ειμαι και σιγουρη:rolleyes:).

για την πανα μας ειχε προτεινει η marle μια αλλη γιατι δεν της λες να σου παραγγειλει και εσενα την επομενη φορα?????:)

και μια που το αναφέρεις, την Παρασκευή θα πάω να πάρω τις κεραλοιφές, οπότε αν βρεθούμε το ΣΚ ή όποτε το κανονίσουμε θα σας τις δώσω.

Να κάνουμε κι ένα ρεφρεσμεντ:

Τατιάνα: 3

Ντεπονάκι: 1

Αφροδίτη: 1

Αναστασία: 2

Ntaf:1

Ρενε: 1

Βάσω: 1

σωστά;:?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...