Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κι ο θοδωρής μέχρι τον 4ο είχε αλλά δεν ηταν οι κλασσικοί κολικοί που κρατάνε κάποιες ώρες... ήταν συνέχεια γιαυτό και όλη μέρα ήταν στον ώμο και κοιμόταν ελάχιστα! Κι εγώ ελπίζω σε μία καλύτερη βερσιον αυτή τη φορά... υπάρχει ελπίδα γιατρέ μου;;;

Ναι κι εγώ αυτό λέω... Δεν έχουν συγκεκριμένη ώρα... Αν και στην τσουλουφίτσα είναι λίγο πιο έντονοι το βράδυ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φελινιους αν στα πω cranberries που τα λενε κ στο χωριο μου θα τα καταλάβεις?????

Ε πες το παιδί μου στην γλώσσα μου να το καταλάβω....:rolleyes:

Ερώτηση Νο1: Τι να κάνω με τους κολικούς? Έχουν γίνει χερότερα... Μα μετά τις 40 μέρες??Από σήμερα θα κάνω πλήρη αποχή των γαλακτοκομικών...

Μμμ δεν ξέρω αν χρειάζεται η αποχή, εμάς μας κράτησε μέχρι να κλείσει τους 3 μήνες εκεί το απόγευμα 5-10 ήταν τραγικό!!!!

Πάντως αν κάνεις αποχή χρειάζεται 3 εβδομάδες για να καθαρίσεις τελείως οπότε μονο τότε μπορείς να κάνεις αποτίμηση... Εχετε πράσινα κακά;;;

Ερώτηση Νο2: Τι κάνουμε όταν ο Αλέκος χτυπάει είπαμε??? Το αγνοούμε? Χθες χτύπησε την κοπέλα 2 φορές και η 2η φορά τον έβαλα μέσα στην κούνια του... Αλλά δεν βλέπω να έχει κανένα αποτέλεσμα αυτό... Μετά του είπα να ζητήσει συγγνώμη και δεν ζήταγε...

Ερώτηση Νο3: Τι κάνουμε όταν πετάει πράγματα? Το αγνοούμε? Του δίνουμε πράγματα που μπορεί να πετάξει??

Νομίζω ότι η σωστή απάντηση μετά από έρευνα είναι ... περιμένουμε να μεγαλώσει...:roll:

Εγώ το "τα παίρνω στην κράνα" ξέρω. Καμία άλλη κράνα!

Αν στο πω cranberries θα καταλάβεις, έ;.... Είδες και εσύ σε λάθος τόπο ζείς!

Κι επίσης να πω ότι έκανα το λάθος να δείξω το βιντεάκι με το gummy bear....

Εγώ το έχω άσσο στο μανίκι για πολύ πολύ δύσκολη στιγμή...

αχ πως θα την κανω να το συμπαθησει???

Τίποτα θα το αφήσεις εκεί να στέκεται μαζί με τα παιχνίδια...

Αν το πλησιάσει θα της πεις σε τί χρησιμεύει. Πάντως αν είναι από το μαδερκερ αυτό έχουμε και εμείς και μας βόλεψε... Και σας έχω επι για το μωρό που πίνει μπιμπερό και κατουράει αποκάτω και ότι έτσι έμαθε η ΆΝνα να κατουράει στο γιογιό, μιμούμενη το μωρό.

Λεγκ, με γεια το νεοβαμμένο σπίτι!

Παλαντίν επίσης !

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Η τσουλιφίτσα κλαίει κιόλας; Εμένα το καλό ήταν ότι αν τον είχα στον ώμο ένοιωθε καλύτερα και δεν έκλαιγε... με τρόμο σκέφτομαι να κλαίει επί μία ή δύο ώρες το μωρό όπως έχω ακούσει σ'αλλες περιπτώσεις!

Ρε Αφροδιτάκι και που τα βρίσκεις τα κράνα; Βγαίνεις στο δάσος να τα μαζέψεις;;;

Καλημέρααα!

Λικέρ κράνο φτιάχνει και η μαμά μου! Πολύ ωραίο πραγματικά.

Σχετικά με το γιο γιο εξακολουθούμε να έχουμε κι εμείς μια πολύ έντονη άρνηση!

Καταλαβαίνει πότέ κάνει και κακά και τσίσα και μου το λέει, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!

Πολλές φορές τα κακά τα καταλαβαίνει και πριν τα κάνει και τότε με διώχνει από το δωμάτιο!!!

Αλλά αρνείται εκείνη την ώρα να πάει στην τουαλέτα!

Τι πάρτυ του έχω τάξει!

Τι έχουμε μεταφέρει όλο τον παιχνιδόκοσμο στην τουαλέτα και παίζουμε προκειμένου να κάτσει στο γιογιο!

Τι στη λεκάνεη τον έχουμε βάλει!

Έχουμε μεταφέρει το γιογιό σε όλο το σπίτι!

Δύο βιβλία σχετικά με το γιογιο τα έχουμε και τα διαβάζουμε!

Πήραμε ένα αγοράκι που του δίνεις νερό και μετά κάνει τσίσα του!

Και είπα τέλος! Θα το αποφασίσει μόνος του!

Σχετικά με την επιθετικότητα που αναφέρατε! Το περάσαμε κι αυτό!

Είχα κι εγώ προβληματιστεί πολύ όταν πρωτοεμφανίστηκε (τον Μάιο) ώστοσο

νομίζω πλέον ότι τα περισσότερα παιδάκια περνάνε μια τέτοια φάση!

(Ευτυχώς την αφήσαμε κι αυτή πίσω μας!!!)

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Με το συμπάθειο κράνα είναι τα αγριόμουρα;

Τάτι μου, θα ρθεις αύριο να πάμε στην κηπουρική με τα ανακυκλωμένα;

Το σπίτι δεν βάφτηκε όλο μόνο μπανιο-κουζίνα και το χωλ σε καμια βδομάδα για την ώρα έχει το χρώμα της μούχλας:-(

Α ωραιο κουραγιο μου δινεται αν στα 2+ αρνιουνται ακομα το γιογιο μηπως να το καθυστερησω λιγο?

να σας πω την κυριακη αν εχει καλο καιρο θα κανονισουμε καμια βολτα?

λεγκω για δωσε στοιχεια που ειναι αυτο με την κηπουρικη?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

πωωωωωωωωω τι μου θυμίσατε με το λικέρ κράνο:P

το πρώτο μου αγόρι όταν πηγαίναμε σπίτι του με πότιζε λικέρ κράνο που είχε φτιάξει η γιαγιά του για να χαλαρώσω και να καμφθούν οι αντιστάσεις μου:lol::lol::lol:

πωωωωωωωωω τι μου θυμίσατε με το λικέρ κράνο:P

το πρώτο μου αγόρι όταν πηγαίναμε σπίτι του με πότιζε λικέρ κράνο που είχε φτιάξει η γιαγιά του για να χαλαρώσω και να καμφθούν οι αντιστάσεις μου:lol::lol::lol:

Ευγενικό παιδί πάντως! Με τρόπους! Θα μπορούσε να σε πότιζε βότκα ή ουίσκια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...