Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκ, τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν σήμερα και για τις σοκολάτες και για τις χειροτεχνίες.. και καλά, δεν με νοιάζουν οι χειροτεχνίες αλλά βρε παιδιά η ¨Αννα δεν ήξερε την ύπαρξη σοκολάτας μέχρι το Σεπτέμβριο και τώρα μου λέει "σελω κοκολατάκι!!!" έλεος δλδ, σημειωτέον την λέξη αυτή δεν την άκουσε από την οικογένεια μας σίγουρα...

Ευτυχώς που δεν τις τρώει, παιρνει δαγκωνιά και την φτύνει μετά αλλά γιατί ρε γμτ;;;;

Θα πάω και εγώ να τους πω ότι η σοκολάτα την τσιτώνει απίστευτα και να μην την δίνουν γιατί μετά μου κάνει λαμπόγυαλο το σπίτι... ή να τους πω για σπυράκια, τί λετε;;; μάλλον το 2ο γιατί κλαην το σπίτι δεν τους ενδιαφέρει τόσο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ο μικρός έχει λιώσει στον ύπνο τώρα το πρωί γιατί ξέρει ότι το απόγευμα θα έρθει ο τύραννος που δεν τον αφήνει να κλείσει μάτι...

Τον βλέπω από μικρό στους ψυχολόγους ...

νασαι καλά Λεγκ με τα τραγούδια μου φτιάχνεις την διάθεση! Σματς!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πάντως της Λήδας όντως της φέρνει υπερδιέγερση η σοκολάτα. Δεν της δίνουν στον παιδικό, εκεί δίνουν μόνο μπισκότα μιράντα, αλλά εμείς έχουμε και τις γιαγιάδες. Δύο φορές έφαγε σοκολάτα και ήταν τούρμπο, μια το βράδυ κοιμήθηκε....Με τις γιαγιάδες τι θα γίνει μου λέτε;;;;;;Τώρα μίλησα με τη μάνα μου και μου λέει "έφαγε φαί, έφαγε και μηλόπιτα''....Πορκε;;;; Που την είδε τη μηλόπιττα; Είδε λέει το κουτί! εμ, τι την έφερες τη ρημαδομηλόπιτα;;;;;Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!

εγώ έφαγα κι ένα μικρό temper tandrum στη μάπα, τη τελευταία μέρα στο ωδείο (λίγο πριν τα Χριστούγεννα): δύο μαμάδες έφεραν σοκολατάκια να κεράσουν τα μικρά (?!?! η μία παρτίδα είχε και ολόκληρο φουντούκι μέσα!). Η Μαρίνα έφαγε τη φρίκη γιατί δεν την άφηνα να φάει το ένα που ήταν ατύλιχτο. Μάλλιασε η γλώσσα μου "δεν κάνει, θα πονέσει η κοιλίτσα σου, να το δώσουμε στη γιαγιά, εμείς δε τα τρώμε αυτά, μόνο ότι σου δίνει η μαμά θα τρως", εκείνη έκλαιγε.

Με την άκρη του ματιού μου έπιασα 2-3 πιτσιρίκια, πασαλλειμμένα με σοκολάτα να με κοιτούν με ανοιχτό το στόμα (ιδίως αφού είπα ότι θα πονέσει η κοιλιά :lol: ) και συγκρατιόμουν να μη γελάσω :D

Τεσπά, το έπαιζα σοβαρή, κοίταζα ΜΟΝΟ τη Μαρίνα, στο ύψος της (επίσης σημαντικό), και απαξίωσα και 2-3 μανάδες που μου ζήτησαν και το λόγο γιατί δεν δίνω σοκολάτα στο παιδί :D

Μόλις βέβαια φύγαμε, τα ξέχασε όλα! της έδωσα το μανταρίνι που είχα μαζί (στη τάξη δε το ήθελε), και μετά με ρώτησε για να φάει και τη ρυζογκοφρέτα της, το θκατουλίνο μου. Μου ήρθε να του ρουφήξω τα φουσκωμένα από το φαί μαγουλάκια!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλά μπράβο σου Μαρία! Εγώ αυτό που έκανες δεν το έχω κάνει ποτέ... Βέβαια ο Αλέκος έχει φάει σοκολάτα... Και οι γιαγιάδες το έχουν παραχέσει αλλά ευτυχώς τώρα τις πήρε ο Αη βασίλης τις σοκολάτες και τελείωσε προς το παρόν! Είναι πολύ γλυκαντζης ο Αλέκος! Αλλά στον παιδικό είναι απαράδεκτο να τους τις δίνουν...

Η τσουλουφίτσα είναι πολύ ανήσυχη... Και τώρα τελευταία σχεδόν σε κάθε γεύμα μετά από λίγο αρχίζει και χτυπιέται και τελικά σταματάμε... Τι σημαίνει άραγε? ότι έχει χορτάσει και δεν θέλει άλλο? Ακόμα να έχει πονάκια και την πιάνουν μόλις τρώει? Έχει τύχει σε καμία?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και ήρεμη να μην είναι δεν θέλει με τίποτα να ξαναφάει...

Σε αντίθεση με τον Αλέκο προς το παρόν έχει το στήθος μόνο για φαί. Ούτε για πιπίλισμα, ούτε για ύπνο, ούτε για παρηγοριά....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζανε - Βασούλα πολύχρονη, & χρόνια πολλά και στην Ειρηνούλα μας.

Σας έχασα για λίγο γιατί τον τελευτείο καιρό το σπίτι μου είχε γίνει κέντρο διερχομένων και έλειπα κι εγώ για 3 μερούλες. Εκτός από έναν τρικούβερτο καβγά που έριξα με το έτερο ήμιση την παραμονή της πρωτοχρονιάς, περάσαμε υπέροχα :D

Αναστασία καλορύζικο το δοντάκι σας. :tongue:

Γιουπι εμείς πήγαμε στην Παναγιώτου - την γαστρεντερολόγο δεν λες???

Δεν τρελάθηκα, αλλά δεν ήταν και κακή. Γιατί την θέλεις?

Galat με το καλό κοπέλα μου, να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη ;)

IxBZp3.png

Pene θέλει πολύ υπομονή η εισαγωγή των στερεών! Θα έρθουν και καλύτερες μέρες!

Όσο για τις σοκολάτες, εμείς δεν έχουμε δώσει ακόμα, του έδωσα να γλύψει μάλλον τώρα στις γιορτές κανά δυο φορές! Στο σταθμό από την αρχή ανέφερα ότι έχει θέμα με αλλεργίες και πριν τις γιορτές για να είμαστε καλυμένοι (επειδή κάτι μου φάνηκε ότι άλλαξε στα κακά του) τους έστειλα μπιλιετάκι με υπενθύμιση ότι δεν τρώμε μέλι και σοκολάτες γιατί νομίζα ότι είδα και πάλι αίμα στα κακά!!! Τώρα αν του δίνουν κάτι εκεί δε νομίζω γιατί όλο και κανένα σοκολατάκι βρίσκει στο σπίτι αλλά δεν ασχολείται!

Λέγκω μου αν περιμένεις να γεννήσω πριν από σένα σε γελλάσανε! Ααα εγώ θα την τηρήσω την προτεραιότητα, είπαμε στο Γώγο έφτασα 40+3, σιγά τώρα μην κάνω την έκπληξη!Πάντως το παληκάρι μου τη μούρη μέχρι που γεννήθηκε την είχε όπως ο δικός σου τώρα και από νερά άλλο τίποτα! Δε μειωνόταν σε καμιά περίπτωση το αμνιακό! Άρα όλα θα συμβούν τόσο γρήγορα που δε θα προλάβεις καν να μας ειδοποιήσεις!

Ο Γώγος μου άρχισε επιτέλους να παίρνει τα πάνω του (να τολμήσω να το πω???) αφού μετά από 5 μέρες αφαγίας έφαγε κατιτίς το μεσημέρι (γιούπιιιιι!!!) πυρετό δεν ξανάκανε από χτες το μεσημέρι και ο βήχας είναι κάπως καλύτερα! Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ότι μάλλον τζάμπα ξεκινήσαμε την αντιβίωση αλλά δε μπορώ να τη σταματήσω αφού αρχίσαμε, οπότε ένα 4ήμερο θα την πάρει! Τουλάχιστον να σταματήσει πριν γεννήσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...