Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφφφφ πάλι με έπιασε το άγχος ότι δεν θα γεννήσω φυσιολογικά...

Τί λες βρε, θα κάνεις τοκετό αστραπή είμαι σίγουρη :D

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

αχ είχα την εντύπωση ότι ήταν σήμερα!! και μπήκα περιχαρής να ευχηθώ :D θα στα ξαναπώ τη Πέμπτη τότενες!

της Μάρλε είναι πιο μετά νομίζω...

στις 12 του μηνού

Τί λες βρε, θα κάνεις τοκετό αστραπή είμαι σίγουρη :D

συμφωνώ!!! ηρέμησε και κάνε τα πρεπούμενα;):P (σεξ & περπάτημα)

Καλημέρα!!!!

Λοιπόν επόμενο θέμα... ήρθε πάλι ο μικρός απ'τον παιδικό με δύο σοκολατάκια λάκτα στο ένα χέρι και ένα πακετάκι σοκολάτες στο άλλο! Έχω φορτώσει τρελά πάλι... μα το έχουν χέσει εντελώς ρε παιδί μου... γιατί είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει ένας παιδικός της προκοπής που να σκέφτεται τα παιδιά κι όχι το πως θα κερδίσει τους γονείς;;; Οι άλλοι γονείς τι σκατά σκέφτονται;

Την πέμπτη θα πάω να τους μιλήσω αλλά απ'την άλλη δεν θέλω να τους προγγίξω γιατί δεν θέλω να γυρίσει εισβάρος του μικρού η κατάσταση. Την πέμπτη θα τους πω για τα γλυκά και την άλλη βδομάδα για τις χειροτεχνίες που έχω βαρεθεί να μας τις στέλνουν και να τις πετάω!!!

Λέγκω, δεν χρειάζεται να γίνεις "κακιά". Απλά θα τους πεις με ένα αθώο ύφος, ότι παρατήρησες σπυράκια στο σώμα του παιδιού από σοκολάτα και παρακαλείς να μην του δίνουν γιατί μπορεί να κάνει αλλεργικό σοκ... (μη νομίζεις ότι θα ταρακουνηθούν αν τους πεις ότι δεν θες το παιδί σου να τρωει σοκολάτα...πρέπει να βρεις πιο πειστικούς τρόπους).

Για τις χειροτεχνίες: το κάνουν μόνο και μόνο για να δείξουν ότι είναι παιδικός που νοιάζεται, ότι τα παιδιά περνούν καλά και δημιουργικά κλπ κλπ. Καμιά φορά τις χειροτεχνίες τις φτιάχνουν και οι ίδιες οι δασκάλες! μη δίνεις και τόση σημασία σε αυτό, δε τρέχει και τίποτα στο κάτω κάτω..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Για τις χειροτεχνίες: το κάνουν μόνο και μόνο για να δείξουν ότι είναι παιδικός που νοιάζεται, ότι τα παιδιά περνούν καλά και δημιουργικά κλπ κλπ. Καμιά φορά τις χειροτεχνίες τις φτιάχνουν και οι ίδιες οι δασκάλες! μη δίνεις και τόση σημασία σε αυτό, δε τρέχει και τίποτα στο κάτω κάτω..

Όχι δεν κατάλαβες τις χειροτεχνίες τις κάνουν μόνο οι δασκάλες, τα παιδιά δεν κάνουν τίποτα απολύτως, εκεί είναι το θέμα μου.

Καλό μεσημέρι!!!!

Ηρέμησε τρελοσυμπεθέρα! Πες τους ότι δε θες να του δίνουν σοκολάτες, γιατί να γυρίσει εις βάρος του μικρού; (ούτως ή άλλως θα σε γράψουν, αλλά τουλάχιστον δεν θα τα δίνουν τόσο ανέμελα!)...

Ντουντούκι,όντως μόνες τους τις κάνουν τις χειροτεχνίες αλλά θα'θελα να ξερα γιατί; Υπάρχει γονιός που να θαμπώνεται από το αριστούργημα που έφτιαξε το βλαστάρι του, όταν στο σπίτι ίσα-ίσα μουτζουρώνει;;;;

Λέγκωωωωω, αφιερωμένο:

http://www.youtube.com/watch?v=FssCOHYCWwg&feature=related

άιντε χάιντε.... και εσύ δηλαδή τι είσαι? ο κριτής της δημιουργικότητας της δασκάλας??? :D

Μα έλα μου ντε... είναι εντελώς παράλογο! Στην αρχή της χρονιάς δίνουμε λεφτά για τις χειροτεχνίες που τα παιδιά ούτε γραμμή δεν τραβάνε... Μία που έρχονται στο σπίτι οι χειροτεχνίες και μία που τις πετάω... μα τι να τις κάνω; Έχω γεμίσει από πέρσι που ξεκίνησε ο μικρός παιδικό... και στους δύο παιδικούς τα ίδια σκατά κάνανε. Αναρωτιέμαι αν δίνουν στα παιδιά κανα μολύβι να ζωγραφίσουν.

καλά, εγώ θα έπαιρνα μια μουτζούρα της μαρίνας και μια χειροτεχνία και θα τους έβαζα να μου εξηγήσουν γιατί το παιδί μου χάνει το φίλινγκ του ζωγράφου όταν γυρνάει σπίτι :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλά, εγώ θα έπαιρνα μια μουτζούρα της μαρίνας και μια χειροτεχνία και θα τους έβαζα να μου εξηγήσουν γιατί το παιδί μου χάνει το φίλινγκ του ζωγράφου όταν γυρνάει σπίτι :lol:

:lol::lol::lol: Σωστό κι αυτό!

κοριτσια καλησπερα !!!!!!

τι κανετε??

τρεχω σαν την τρελληη αυτες τις μερες κα δεν νομιζω να προλαβω να διαβασω τις 3 τελευταιες σελιδες....:(:(

εφυγε και η αδερφουλα και πρεπει να σουλουπωσουμε και το σπιτακι λιγο.....:tongue::tongue::tongue:

να πω χρονια πολλα και ευτυχησμενα στην ειρινουλα μας!! παντα γερη και καλοτυχη!!!:D:D

λεγκω ακομα εδω????;):tongue:

λες να γεννησεις αυριο????θα εχει ο μικρος νικολας γεννεθλια μαζι με τον μπαμπακα μου που τον λενε και νικο!!!!!;););):D

φιλια πολλα σε ολες......

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...