Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζεν τη διεκοψα κ πήρα την άδεια του 2009 αλλά ταυτοχρονα τρεχει κ η ανατροφής κ την χανω....

ετσι από 17/1 που ηταν να επιστρεψω θα γυρισω στις 27 νομιζω...

κ του 2008 μαλλον θα μου τη δώσουν άτυπα κ σπαστα ίσως μια μερα την εβδομαδα ή μειωμενο (αν κ θα προτιμησω ολοκληρη μερα).. το θεμα ειναι οτι θα τους χρωσταω κ χαρη κ αυτο με ενοχλει....

Ασχετο, γνωριζεις κατι για την Παναγιωτου την παιδογαστρεντερολογο??

Μπραβο αναστασάκι.. θρεφταρακια ειναι!!

Παλαντιν ελπίζω να δουλεψει καλά γιατι με πιπιλουσε όλη τη νυχτα κ δεν καταφερνα να κοιμηθω ενω συνεβαινε αυτο κ ειχα φτασει στα ορια μου...

Παντως στη δική σας την ηλικια δεν την προτεινει καθολου...

Μαρλε είναι σχετικα φιλικη μεθοδος.. ουτε εμενα εκλαψε πολύ...

Σε ποια ηλικια δεν σου δουλεψε??

Σας καληνυχτω!!

δεν καταλαβαινω οταν λες οτι ταυτοχρονα ετρεχε και η ανατροφης...

εν πασει περιπτώσει (το σκότωσα?) αν βρήκες άκρη οκ...

δεν τη ξερω την Παναγιώτου (ειδα που το ρωτησες στο αλλο τοπικ) γιατι εμεις παμε στην Παπαδοπουλου στο Α. Κυριακου και ειμαστε ευχαριστημένοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο τη στιγμη που ξεκιναει η ανατροφής δεν μπορει να σταματησει.

αν καποιος πάρει κανονικη αδεια ενω έχει ανατροφης τις ημέρες που λειπει με άδεια τρεχει κ η ανατροφής:mad:....

Περιεργα το εξηγω??

Δηλαδη δεν διακοπτεις την ανατροφής κ παιρνεις την κανονικη κ οταν τελειωσει η κανονικη συνεχιζεις την ανατροφης από εκει που την διεκοψες... ολο το χρονικο διαστημα της κανονικης αδειας παιρνεις κ την ανατροφης:!::!::!:...

Οσο για την Παναγιωτου διαβασα πριν λιγο πολυ ασχημα σχολια από τη ραφαελ σε ένα τοπικ σχετικο.....

αν καποιος πάρει κανονικη αδεια ενω έχει ανατροφης τις ημέρες που λειπει με άδεια τρεχει κ η ανατροφής:mad:....

Περιεργα το εξηγω??

Δηλαδη δεν διακοπτεις την ανατροφής κ παιρνεις την κανονικη κ οταν τελειωσει η κανονικη συνεχιζεις την ανατροφης από εκει που την διεκοψες... ολο το χρονικο διαστημα της κανονικης αδειας παιρνεις κ την ανατροφης:!::!::!:...

Οσο για την Παναγιωτου διαβασα πριν λιγο πολυ ασχημα σχολια από τη ραφαελ σε ένα τοπικ σχετικο.....

αυτό που λες με την ανατροφής δεν ισχύει...στην υπηρεσία μου ξερω γυναιακ που την πηρε την διέκοψε για κατι μήνες και μετα την συνέχισε.

αυτό που λες με την ανατροφής δεν ισχύει...στην υπηρεσία μου ξερω γυναιακ που την πηρε την διέκοψε για κατι μήνες και μετα την συνέχισε.

ουπςςςς

υποτιθεται οτι μου ειπαν κ τον νομο...

μηπως εχει κ αυτη τσμεδε??

πώς να το τσεκαρω???

ουπςςςς

υποτιθεται οτι μου ειπαν κ τον νομο...

μηπως εχει κ αυτη τσμεδε??

πώς να το τσεκαρω???

η ασφάλιση δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το θέμα.

αυτό που έχει σχέση ειναι αν εισαι ΔΥ στο στενό δημόσιο, ή σε ΟΤΑ ή εκπαιδευτικός...αυτες οι 3 κατηγορίες εχουν μεταξυ τους καποιες διαφοροποιήσεις γιατι υπάγονται σε διαφορετικό δημοσιουπαλληλικό κώδικα.

Π.χ. εγω που ειμαι στο στενό δημόσιο τομέα είχα αρκετές διαφοροποιήσεις με βάση τον δικό μας κώδικα όσον αφορά στις άδειες και τα επιδόματα σε σχέση με μια φίλη μου που ειναι ΟΤΑ. Εσύ τι είσαι απο τα 3?

Πάντως πες να σου πουνε τον νόμο, μετα βρες τον και διάβασε τον και στειλτον και σε μας και αν ειναι σου δινω τηλεφωνα να παρεις να ρωτησεις στο υπ. εσωτερικών τι ισχύει ακριβώς καθώς αυτοί ειναι αρμόδιοι μόνο να αποφανθούν.

Διαφημίσεις

Jen είσαι γατόνι σε αυτά τελικά θα σε έχουμε υπόψη μας!!!

Αναστασάκι μια χαρά μεγαλώνουν οι κοπελάρες σου! Δοντάκι από νωρίς-νωρίς ε?

Άντε καληνύχτα κι από μένα γιατί πάλι θα παραπονιέμαι ότι δεν κοιμήθηκα πολύ αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σε στενο κ εγω...

αν θελεις γραψε μου τα τηλ να πάρω αυριο να ρωτησω...

ας το καλο πια... με επρηξαν...

ευχαριστω τζενακο...κ καληνυχτα (θα το τηρησω αυτη τη φορα...:P)

αυριο εχουμε το ταξιδι επιστροφης που θα διαρκέσει όλη μερα οδικώς καθώς μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα...

αλλά απο μεθαυριο που θα ειμαι σπιτι και θα εχω τα τηλεφωνα θα στα στείλω.

καλημέρα!!!

Τάτη να χαίρεσαι τον σύζυγο!!!!!

γκαλατούλι βάλε τικεράκι!!!

Παλλαντίνιο, όταν τη βάζεις στο γιογιό θα της λες συνέχεια τι κάνει (τσσσςςς για τσίσα, κακά, όπως θες εσύ). Τάτη μπορείς να δοκιμάσεις μερικό EC (μόνο τα βράδια πάνα δηλαδή). Μακρυά από καναπέδες όμως :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

θυμάστε που λέγαμε χτες για το εξάμηνο???

κοιτάχτε τι βρήκα:

http://www.eaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=278%3A2008-11-26-12-40-06&catid=244%3A-2009&Itemid=285〈=el

τουτέστιν, με διευκρινιστικές οδηγίες και οι μισθωτές μηχανικοί δικαιούμαστε 6μηνο!!! (αφού παίρνουμε και το επίδομα μητρότητας-56,63 μέρες- από το ΙΚΑ)

με βλέπω με τις εγκυκλίους παραμάσχαλα να εξηγώ στο HR τι εστί βερύκοκκο!! xixixixi :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Τάτη να χαίρεσαι τον σύζυγο!!!!!

ο μικ εχει γεν στις 7 καλη μου! μια μερα μετά από τον νικ...

καλημερα!!!

Μαρινάκι περαστικά στον Γώγο, ήθελα πολλές μέρες να το γράψω αλλά δεν... πρεγκω μπρειν στιλ χιερ!

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα!

Εχθές το βράδυ βγήκα για λίγο με παλιούς μου φίλους και άφησα τον Ν. στο σπίτι με τα παιδιά!!! Πολύ το ευχαριστήθηκα, αν και ήταν μόνο για 1 ωρίτσα! Και ο Ν. τα κατάφερε μια χαρά με τη Σοφία που ξύπνησε. Της έφτιαξε γαλατάκι το οποίο ΔΕΝ ήπιε και τη νανούρισε και κοιμήθηκε μέχρι τις 2 :shock: ενώ συνήθως 12.30-1.00 θηλάζει πάντα. Μήπως να τους αφήνω μόνους συχνότερα? :roll:

Περιεργα το εξηγω??

Βρε Γιουπάκι ξαναδιάβασέ το αυτό που έγραψες...μάλλον μπαρούφες σου λένε και χάνεις χωρίς λόγο αυτά που δικαιούσαι:mad: Μην το αφήσεια έτσι είναι κρίμα!!!

Ντου, μπράβο βρε που τα βρήκες για το 6μηνο. Τελικά υπάρχει θεός και για τις μισθωτές μηχανικούς:-)

(Για εμάς τις υπόλοιπες βέβαια...:evil::evil::evil::evil::evil:)

DPYUp2.png EYukp3.png

ο μικ εχει γεν στις 7 καλη μου! μια μερα μετά από τον νικ...

καλημερα!!!

αχ είχα την εντύπωση ότι ήταν σήμερα!! και μπήκα περιχαρής να ευχηθώ :D θα στα ξαναπώ τη Πέμπτη τότενες!

της Μάρλε είναι πιο μετά νομίζω...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Elizaki, εσύ είσαι από τις τυχερές που μπόρεσες να κάνεις αυτήν την άτυπη συμφωνία. Τελικά είναι πολύ σημαντικό να επιστρέφεις στη δουλειά στους 7-8 μήνες, έστω και με χρηματικό κόστος...(αν γίνεται βεβαια)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...