Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μπράβο Αθηνούλα για το σποράκι!

Τώρα για το μάτι του Γ καλύτερα όχι χαμομήλι, θυμάμαι πως όταν ο Ιάσονας είχε θέμα με το μάτι του (πεφυκίτιδα τελικά) ο γιατρός μας είχε πει όχι χαμομήλι γιατί μπορεί να το κάνει χειρότερα. Γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο από το γάλα σου?

Εχεις δικιο Μαριλενάκι το ξέρω ότι δεν κάνει σε μολύνσεις, αλλά επειδή είπε ψύξη...βασικά και χλιαρο νερακι καμια κομπρεσούλα δεν θα κάνει?

Γιουπιγιαγια κι εγώ αυτη τη μεθοδο νυχτερινού αποθηλασμού ειχα εφαρμοσει με μια περισσοτερη ελαστικοτητα στις αγκαλιες κλπ...ειχε βελτιωθει ο υπνος της αλλά δεν κοιμόταν σερι και ειχαμε πισωγυρισματα....ειναι καλή ομως....και δεν εκλαψε ιδιαιτερα... το καλο ειναι οτι οταν την εφαρμοσα μετα απο καιρο ολα εγιναν πολυ πιο γρηγορα.

Αχ, αυριο θα παω την μικρη για εξετασεις αιματος και ποσο τη λυπαμαι...πραγματικά δεν μπορω να το σκεφτομαι καν...τεσπα...

Σας φιλώ παω να τσιμπησω κατι και να κοψω τουφες!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλατούλα τι ωραία που είναι την πρώτη φορά που βλέπεις το σποράκι σου και συνειδητοποιείς ότι αυτή η ψυχούλα αρχίζει σιγά-σιγά να μεγαλώνει μέσα σου για να γίνει σε λίγους μήνες ένα κανονικό ανθρωπάκι! Είναι και οι ορμόνες μου στο πικ και μου φαίνεται τόσο συγκινητικό όλο αυτό!

Όσο για την επεφυκίτιδα κι εγώ πριν από κανένα μήνα που τσίμπησα και αυτό με χαμομήλι την έβγαλα, μου πέρασε σχετικά εύκολα αλλά δεν ήξερα ότι μπορεί να κάνει κακό! Τι μαθαίνεις κάθε μέρα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

http://www.drjaygordon.com/development/ap/sleep.asp

Αυτήν...η μικροτερη δυνατη ηλικια που μπορει να εφαρμοστει ειναι η δικη μας.. 12 μηνων..

καλή μέθοδος φαίνεται.

η Σοφία πάντως, από τις άπειρες φορές που ξυπνά, σχεδόν τις μισές ξανακοιμάται χωρίς θηλασμό, απλά της χαϊδεύω την κοιλίτσα και της λέω "σσσσσσσσσσ". Τις υπόλοιπες φορές που δεν την παίρνει έτσι ο ύπνος μάλλον πεινάει, τι να πω.

Αχ, αυριο θα παω την μικρη για εξετασεις αιματος και ποσο τη λυπαμαι...πραγματικά δεν μπορω να το σκεφτομαι καν...τεσπα...

για να μην πονέσει ίσως μπορείς να κάνεις κάτι που προτείνει η παιδίατρος για τα εμβόλια: υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στα φαρμακεία, λέγεται Εmla Patch και περιέχει λίγο τοπικό αναισθητικό, το κολλάς στο μπράτσο περίπου 45' πριν το εμβόλιο και δεν πονάει. Βέβαια δεν ξέρω μήπως επηρεάζει το αποτέλεσμα της αιμοληψίας

Δεν ξερω ρε παιδακι μου...

παντως ειχα ολοκληρη του 2008 κ ο νομος λεει πως επρεπε να την παρω με το που τελειωσε η αδεια τοκετου κ πριν να ξεκινησει το 9μηνο...

εμενα υπέβαλλαν πρωτα το 9μηνο κ ετσι την έχασα...

μια φιλη πυ δουλευει στην τραπεζα μου ειπε τα ιδια με εσενα.. μηπως αυτο ισχυει μονο για τους ασφαλισμενους στο δημοσιο?

εσυ τι ταμειο εχεις??

yioupi κρίμα που δεν σε ενημέρωσαν για τη σωστή σειρά που έπρεπε να τις πάρεις...την άδεια ανατροφής πάντως μπορείς να την διακόψεις για μια φορά έτσι ώστε να παρεμβάλεις ανάμεσα την κανονική. Δεν προλαβαίνεις να το κάνεις αυτό?

Και αυτο σου το λέω οτι ισχύει σίγουρα γιατι ειμαι και εγω ΔΥ και οχι ασφαλισμένη στο δημόσιο αλλά στο ΤΣΜΕΔΕ και το ειχα ψάξει πολύ...

οτι θέλεις απο νόμους κλπ πες μας να σε βοηθήσουμε γιατι παιζει να μην ειναι καλά ανήμεροι αυτοι που σου βγάζουν την άδεια και να τη χάσεις άδικα. Εγώ μιλούσα κατευεθείαν με υπουργείο εσψτερικών γιατι οι δικές μου ηταν ΑΣΧΕΤΕΣ!

Καλη τύχη!;)

καλησπερα!τι κανιετε?

Αναστασάκο, πες μας το μυστικό πως την παλεύεις με τρία (και δίδυμα) και δεν γκρινιάζεις ποτέ;;;;:D

...

μηπως επειδη εκεινη την ωρα δεν προλαβαινω να γκρινιαξω?μετα τα ξεχναω ολα....!

Ευχαριστώ και πάλι για τα Χρονια πολλά, η Ειρηνη σας λέει φχατώ πολύ!

χοριακή έκανα την Πέμπτη, ηταν μαλιστα διπλασια απο ότι στην Ειρηνη την ιδια ακριβως μερα του κυκλου...λετε να εχω διδυμα? μπουαχαχαχαχα ....σημερα θα παω για υπερηχο...

χρονια σας πολλα κι ευτυχισμενα γκαλατουλα!

τελικα δεν ειναι διδυμα ε?κριμα!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!

Καληνύχτα Γαλατούλα, ο Γώγος ξεκίνησε τελικά αντιβίωση και τώρα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι από αύριο! Μου είπε για 8 μέρες δεν είναι πολλές?

δεν ειναι πολλες μαρινακι....τοσο πρεπει να παρεις την αντιβιωση...

λοιπον τα νεα μας!

σημερα ειχαμε γιατρο... 7κιλα και 6250.....καλα ειναι?αα και 61 εκατοστα το υψος....

επισης καναμε εμβολιο μηνιγγιτιδοκκο και πνευμονιοκοκκο....

ααα και η μικρουλα μας βγαζει δοντακι!

φιλια πολλα και καληνυχτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

yioupi κρίμα που δεν σε ενημέρωσαν για τη σωστή σειρά που έπρεπε να τις πάρεις...την άδεια ανατροφής πάντως μπορείς να την διακόψεις για μια φορά έτσι ώστε να παρεμβάλεις ανάμεσα την κανονική. Δεν προλαβαίνεις να το κάνεις αυτό?

Και αυτο σου το λέω οτι ισχύει σίγουρα γιατι ειμαι και εγω ΔΥ και οχι ασφαλισμένη στο δημόσιο αλλά στο ΤΣΜΕΔΕ και το ειχα ψάξει πολύ...

οτι θέλεις απο νόμους κλπ πες μας να σε βοηθήσουμε γιατι παιζει να μην ειναι καλά ανήμεροι αυτοι που σου βγάζουν την άδεια και να τη χάσεις άδικα. Εγώ μιλούσα κατευεθείαν με υπουργείο εσψτερικών γιατι οι δικές μου ηταν ΑΣΧΕΤΕΣ!

Καλη τύχη!;)

πολύ σωστά το έθεσες!!!!!!!!:lol::lol::lol:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

για να μην πονέσει ίσως μπορείς να κάνεις κάτι που προτείνει η παιδίατρος για τα εμβόλια: υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στα φαρμακεία, λέγεται Εmla Patch και περιέχει λίγο τοπικό αναισθητικό, το κολλάς στο μπράτσο περίπου 45' πριν το εμβόλιο και δεν πονάει. Βέβαια δεν ξέρω μήπως επηρεάζει το αποτέλεσμα της αιμοληψίας

απο οσο ξερω δεν επιρρεαζεται.... το βαζαν πολλα παιδακια στο εργαστηριο που δουλευα και μαλλον κανει καλη δουλεια....;)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

μαρέσει που καληνύχτισα.....και όμως έιμαι ακόμα εδώ....

για πείτε τώρα οι φρεσκολεχώνες,τί χρειάζεται μια μαμά-μωρό για το μαιευτήριο??Γεννάει μια φίλη τέλη Μαρτίου και ζήτησε τα φώτα μου...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τζεν τη διεκοψα κ πήρα την άδεια του 2009 αλλά ταυτοχρονα τρεχει κ η ανατροφής κ την χανω....

ετσι από 17/1 που ηταν να επιστρεψω θα γυρισω στις 27 νομιζω...

κ του 2008 μαλλον θα μου τη δώσουν άτυπα κ σπαστα ίσως μια μερα την εβδομαδα ή μειωμενο (αν κ θα προτιμησω ολοκληρη μερα).. το θεμα ειναι οτι θα τους χρωσταω κ χαρη κ αυτο με ενοχλει....

Ασχετο, γνωριζεις κατι για την Παναγιωτου την παιδογαστρεντερολογο??

Μπραβο αναστασάκι.. θρεφταρακια ειναι!!

Παλαντιν ελπίζω να δουλεψει καλά γιατι με πιπιλουσε όλη τη νυχτα κ δεν καταφερνα να κοιμηθω ενω συνεβαινε αυτο κ ειχα φτασει στα ορια μου...

Παντως στη δική σας την ηλικια δεν την προτεινει καθολου...

Μαρλε είναι σχετικα φιλικη μεθοδος.. ουτε εμενα εκλαψε πολύ...

Σε ποια ηλικια δεν σου δουλεψε??

Σας καληνυχτω!!

μαρέσει που καληνύχτισα.....και όμως έιμαι ακόμα εδώ....

για πείτε τώρα οι φρεσκολεχώνες,τί χρειάζεται μια μαμά-μωρό για το μαιευτήριο??Γεννάει μια φίλη τέλη Μαρτίου και ζήτησε τα φώτα μου...

Δες στο φορουμ έχει θεμα βαλίτσα μαιευτηριου

...καλα.. υποτιθεται οτι καληνυχτισα κ εγω...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...