Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!!!!

Ρηνούλα,να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι μου!!!!!!!!Γκαλατούλα,να το χαίρεσαι το αστεράκι σου και με το καλό το(α) αδερφάκι(α)!!!!!!!!!!

Εγώ ένα καλό που έχω στη δουλειά είναι ότι στο θέμα των αδειών ακολουθούν τη γραμμή του δημοσίου,οπότε μαζί με τη λοχεία 'έκατσα' 15,5 μήνες,μαζί με κανονικές άδειες 2008,2009 βέβαια...μια χαρά ήταν..ξεπετάχτηκε ο φουσκάκος μου και γύρισα σχετικά άνετα στη δουλειά.

Σας είπα ότι τις τελευταίες 5 μέρες κοιμάται καλά ο μικρός??????Σςςςςςςςςςς,ούτε του παπά δεν το λέμε.......

Αποθηλάζουμε σιγά σιγά...6 μέρες τώρα δεν κοιμάται με βζ,τον έβαλα κανά 2-3 φορές,γιατί ψιλοπονούσε,μια γιατί το ζητούσε σαν τρελός κλπ,κλπ....:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελλόου!

κι εγώ στο κλαμπ των ΔΠΥ που δεν δουλεύουν και δεν πληρώνονται.

χτες έκανα πρόβα στο σπίτι να θηλάσω τη Σοφία με τη μπλούζα και το φανελάκι όπως μου είπατε, τα ψιλοκατάφερα μέχρι που άρχισε να κουνιέται να κλωτσάει και να σκουληκίζεται, τότε εκτέθηκαν διαφορα. Σήμερα θα πάμε για καφέ, για να δούμε αν θα θελήσει να θηλάσει.

Εν τω μεταξύ της πήρα και γιογιο και την βάζω όταν ξυπνάει, πλάκα έχει

Διαφημίσεις

Πάντως είναι φοβερό upgrade στην ζωή μας το γεγονός ότι χ%^*^% στην τουαλέτα το λέω και το ξαναλέω.... Είναι και 15 κιλά το μπουμπούκι μας, σηκωνε κάτσε η μέση μου ταχει φτύσει!

Π'αντως μουχει περάσει από το μυαλό να αρχίσω EC τώρα που κάθομαι... μμμ πρέπει να τα ξαναδιαβάσω να δω αν με παίρνει ή θα πήξουμε στο θκατό...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χαλοουυυυυυ!!

Χρονια σας πολλα κ καλή χρονιααα!!

Δεν σας διαβασα καθολου μονο που ειδα από την τελευταια σελίδα οτι

1)Η Λεγκω δεν γεννησε (ουτε κ η αδερφη μου κ ειστε στην ιδια ΠΗΤ)

2) η γκαλατεξ εγκυμονει!!!!!!

Ζητωωωωωωωωωωωω

Εγω αφου αδιαθετησα για 1η φορα πριν από 20 μερες...σήμερα ξανααδιαθετω...ελπίζω τουλάχιστον κ να μην ειναι αιμα εμφυτευσης όπως συνεβει στην εγκυμοσυνη μου...

Νεο δικο μου...

αν και ΔΥ θα κατσω μονο 12 μηνες γιατι μου εφαγαν ολη την αδεια του 2008 αφου δεν την υπέβαλλαν πριν την ανατροφης τεκνου...γκρρρρρ

μαλιστα πριν 7 μερες παρουσιαστηκα για να πάρω του 2009 αλλά σιγα..μονο 10 μερες κερδιζω..οποτε τελος ιανουαριου τερμα τα ψεματα....

Αλλο νεο...το ξερω οτι θα με βρισετε..

προσπαθω να αποθηλάσω το βραδυ...

για την ακριβεια να μην θηλαζω 23:00 με 6:00

κ παει σχετικα καλά.. 5 μερες που κοιμαμαι συνεχομενο 5ωρο...!!

Ειχα φτασει στα ορια μου από την αϋπνια... δεν αντεχα αλλο...ελπίζω να δουλεψει γιατι αλλιως... λιγα τα ψωμια μου...

ΑΑΑ

πειτε καμμια ιδεα για τα 1α μας γενεθλια...

πχ ρε κοριτσια... τι μουσικη να έχω??????????????:confused::confused::confused:

Yioupi ΄πώς έγινε καλέ και έχασες την κανονική σου άδεια?Μου ειπαν ότι δε γινεται να τη χάσεις ακόμα και αν (όπως στην περίπτωσή μου) δε δουλέψεις ούτε μία μέρα μέσα στο 2010! Βέβαια για να είμαι πλήρως καλυμένη είπα να πάω σήμερα και αύριο (τελικά το αυριανό ακυρώθηκε λόγω ανωτέρας βίας) για να τη δικαιούμαι οπωσδήποτε!

Συναδέλφισσα σταμάτησα την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα αν θυμάμαι καλά με κανονική άδεια και τώρα πήγα για το λόγο που αναφέρω παραπάνω αλλά έχω λίγο ακόμα κανονική οπότε η κυήσεως ξεκινάει από Δευτέρα στις 11 του μήνα! Στο γιο μου την ημέρα που ξεκινούσε η κυήσεως ήταν και η μέρα που γεννήθηκε, λέτε να είναι σημαδιακό και να έχω κανένα ευχάριστο την άλλη Δευτέρα??? (Μπαααα νωρίς το κόβω!)

Καλά κάνατε και ξεκινήσατε νωρίς-νωρίς το γιογιό Παλαντινάκι, γιατί κάπως έτσι το ξεκινήσαμε κι εμείς και παρόλο που δεν έχουμε ακόμα βγάλει την πάνα από 7,5 μηνών σχεδόν πάντα τα κακά καταλήγουν στο γιογιό για να μη λερώνουμε και το Bob (το μάστορα καλέ εννοώ που φιγουράρει στο pampers!)

Με το που γύρισα από τη δουλειά ο Γώγος έκανε τελικά πυρετό και ξεκινήσαμε τη χαζοαντιβίωση, αν έχει δώσει κάποια από εσάς μήπως ξέρετε για πόσες μέρες είναι γιατί μου είπε 8-10 και μου φάνηκαν πάααρα πολλές! Πρέπει να προσέχουμε κάτι άλλο αυτές τις μέρες?Δηλαδή δεν κάνει να έρχεται σε επαφή με άλλους κλπ? (μάλλον χαζή η 2η ερώτηση, αλλά αφού μου ήρθε την ξεφούρνισα!)

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν ξερω ρε παιδακι μου...

παντως ειχα ολοκληρη του 2008 κ ο νομος λεει πως επρεπε να την παρω με το που τελειωσε η αδεια τοκετου κ πριν να ξεκινησει το 9μηνο...

εμενα υπέβαλλαν πρωτα το 9μηνο κ ετσι την έχασα...

μια φιλη πυ δουλευει στην τραπεζα μου ειπε τα ιδια με εσενα.. μηπως αυτο ισχυει μονο για τους ασφαλισμενους στο δημοσιο?

εσυ τι ταμειο εχεις??

Διαφημίσεις

καλά, η Σοφία δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει προφανώς, ούτε κάνει πάντα όταν τη βάζω. εν τω μεταξύ κάνει τσίσα κοιτάζοντας το ταβάνι:rolleyes:

YIOUPI τι μέθοδο εφάρμοσες για τον νυχτερινό αποθηλασμό;

Γεια σας κοριτσάκια, ευχαριστώ για πολλοστή φορά για τις ευχές σας για το Ρηνάκι μου!

Λοιπόν όλα οκ με το σποράκι προς το παρον, ειναι ενδομητριος και ειδε καρδιακη λειτουργια. Τάτι σου στέλνω πμ.

Λεγκούλι για το ματι του Γιώργου δεν ξέρω, μαλλον περιμένει να περάσει...αν δεν βελτιωθει να παει στον γιατρο, καμια πλυση με χλιαρο χαμομηλακι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλά, η Σοφία δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει προφανώς, ούτε κάνει πάντα όταν τη βάζω. εν τω μεταξύ κάνει τσίσα κοιτάζοντας το ταβάνι:rolleyes:

YIOUPI τι μέθοδο εφάρμοσες για τον νυχτερινό αποθηλασμό;

http://www.drjaygordon.com/development/ap/sleep.asp

Αυτήν...η μικροτερη δυνατη ηλικια που μπορει να εφαρμοστει ειναι η δικη μας.. 12 μηνων..

Μπραβο γκαλατουλα-γκαστρούλα!!!!

Γεια σας κοριτσάκια, ευχαριστώ για πολλοστή φορά για τις ευχές σας για το Ρηνάκι μου!

Λοιπόν όλα οκ με το σποράκι προς το παρον, ειναι ενδομητριος και ειδε καρδιακη λειτουργια. Τάτι σου στέλνω πμ.

Λεγκούλι για το ματι του Γιώργου δεν ξέρω, μαλλον περιμένει να περάσει...αν δεν βελτιωθει να παει στον γιατρο, καμια πλυση με χλιαρο χαμομηλακι?

Μπράβο Αθηνούλα για το σποράκι!

Τώρα για το μάτι του Γ καλύτερα όχι χαμομήλι, θυμάμαι πως όταν ο Ιάσονας είχε θέμα με το μάτι του (πεφυκίτιδα τελικά) ο γιατρός μας είχε πει όχι χαμομήλι γιατί μπορεί να το κάνει χειρότερα. Γιατί δεν δοκιμάζεις λίγο από το γάλα σου?

Δεν ξερω ρε παιδακι μου...

παντως ειχα ολοκληρη του 2008 κ ο νομος λεει πως επρεπε να την παρω με το που τελειωσε η αδεια τοκετου κ πριν να ξεκινησει το 9μηνο...

εμενα υπέβαλλαν πρωτα το 9μηνο κ ετσι την έχασα...

μια φιλη πυ δουλευει στην τραπεζα μου ειπε τα ιδια με εσενα.. μηπως αυτο ισχυει μονο για τους ασφαλισμενους στο δημοσιο?

εσυ τι ταμειο εχεις??

Σε τράπεζα είμαι κι εγώ. Ίσως σε εμάς σχύει κάτι διαφορετικό τελικά πάντως μεγάλη πατάτα (για να μην πω τίποτα χειρότερο) αυτό που σου έκαναν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...