Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι ναι 3,5 ειναι η ανευ!! Οντως ειναι πολυ λιγο οι 3 -3,5 μηνες για να γυρισεις! Απορω πως τα καταφερες κ γυρισες τοσο νωρις! Με τον θηλασμο τι εκανες που δεν ετρωγε ακομα στερεες εβγαζες με θηλαστρο?

ΙΚΑ-ΟΑΕΔ σου κρατανε κατι το ξερω απο τον κουνιαδο μου που ειναι κ αυτος στο ΤΣΜΕΔΕ αλλα δεν ξερω γιατι. Παντος η εγκυκλιος το λεει καθαρα να εχεις σαν κυρια κ επικουρικη ασφαλιση το ΙΚΑ. Δεν θυμαστε που ειχε γινει κ θεμα οταν βγηκε ο νομος που αφηνε πολλες ομαδες εξω οπως τραπεζικοι , ξενοδπχουπαλληλοι κλπ ? Ψαξτο παντος οσο πιο νωρις μπορεις!

Εγω αν ξαναμεινω εγκυος δεν το συζηταω αν ισχυει μεχρι τοτε παλι θα το παρω το 6μηνο. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν παιρνεις κανονικα το μισθο σου αλλα γυρω στα 650 ευρω το βασικο δηλαδη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ και πάλι για τα Χρονια πολλά, η Ειρηνη σας λέει φχατώ πολύ!

χοριακή έκανα την Πέμπτη, ηταν μαλιστα διπλασια απο ότι στην Ειρηνη την ιδια ακριβως μερα του κυκλου...λετε να εχω διδυμα? μπουαχαχαχαχα ....σημερα θα παω για υπερηχο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα καλα μου μπακλαβαδακια!

Για να συνεχισω το σερι των γλυκων τσακισα εναν τελειο μπακλαβα που μου εστειλε η μαμα μου κ στανιαρα!

Λεγκιδιο, αμα νιωσεις τιποτα πονους κροξε (να προλαβω να βγαλω κ κανα γαλα)

Και τωρα που ειπα γαλα, προχτες φεραν κατι φιλοι μια κολασμενη τουρτα που οσο την γευονταν μουγκριζαν σαν μοσχαρια... και μιας κ ειχε κ ο αγγελος πανω απο δυο μηνες "καθαρος" εφαγα κ γω λιγη. Και απο τοτε ολο τρωω μπουκιτσες με γαλακτοκομικα μεσα. Τα κακα του μεχρι στιγμης ειναι καλα, μονο που εβγαλε κατι ψιλοκοκκκινιλες στο προσωπο,οχι τιποτα σπουδαιο, απλα εγω τις βλεπω επειδη ειχα τον νου μου.

Πολυχρονο το Ειρηνακι, να τα κατοστησει και να ειναι παντα πανεξυπνο κ γλυκυτατο!!! Να την χαιρεστε γκαλατουλα!

Είναι 2 βράδια που η Άννα δεν ξυπνάει! Σσσσσσσ μην το πείτε σε κανέναν...

σου το ειπα κοπελια, οσο περναει χρονο με φιλους της και δεν ειστε ολη μερα μαζι, της κανει καλο. Τα παιδια θελουν παιδια,οσο κ να προσπαθουμε εμεις! Ξεμπουχτιζουν μάλλον!

Και μενα πηγε σχολειο σημερα!:lol: Χτες σαπισαμε σπιτι, και μαλιστα κοιμηθηκαμε οικογενειακως ενα διωρο το μεσημερι! Ανάσταση ηταν για μενα μιας κ ο μικρος περνάει μαλλον αλμα ή μπηκε στη φαση κοιμαμαι-χαλια!!! Γυρισε κ η ανηψια μου, παιζανε με την Δαναη ολη μερα σχεδον, οποτε ηταν μια καλη μερα! Αντε απο σημερα να ξαναμπαινουμε σε προγραμμα, γιατι κ οι πολλε ςδιακοπες βλαπτουν μερικες φορες :rolleyes:

αντε παω να βετεξω τιποτα και μετα να λαϊκίσω

Ικα κτλ σου κρατανε για ασθενειες. Υποτιθεται οτι πανω απο τρεις μερες ασθενειας δε στις πληρωνει ο εργοδοτης αλλα το ΙΚΑ (μιας κ τι ΤΣΜΕΔΕ δεν το κανει). Το ιδιο ισχυει κ για το επιδομα τοκετου κτλ, δλδ το τετραμηνο που θα μειενει εκτος δουλεια (εγκυμοσυνη κ λοχεια) στα πληρωνει το ΙΚΑ κ οχι ο εργοδοτης εκτος ανα εχει αποφασισει ο εργοσοτης διαφορετικα.Απο τη στιγμη που παιρνεις λοιπον επιδομα απο το ικα, δικαιουσε θεωρητικα κ το εξαμηνο. Τωρα, πρεπει να εισαι κ τυχερη να πεσεις σε καποιον ευελικτο στον ΟΑΕΔ κ οχι σε κανα γκαο... Πιστευω οτι αν το κυνηγησεις θα το παρεις

Ναι ναι 3,5 ειναι η ανευ!! Οντως ειναι πολυ λιγο οι 3 -3,5 μηνες για να γυρισεις! Απορω πως τα καταφερες κ γυρισες τοσο νωρις! Με τον θηλασμο τι εκανες που δεν ετρωγε ακομα στερεες εβγαζες με θηλαστρο?

Ναι βρε δε θυμάσαι που έλεγα ότι πάω να αρμεχτώ??? από μάρτη-ιούλη έβγαζα με θήλαστρο στο γραφειο (1 άρμεγμα το πρωί πριν φύγω, κι άλλο ένα στο γραφείο).

τουλάχιστον, με την άδεια άνευ αποδοχών φτάνουμε το 7μηνο..κάτι είναι κι αυτό.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ικα κτλ σου κρατανε για ασθενειες. Υποτιθεται οτι πανω απο τρεις μερες ασθενειας δε στις πληρωνει ο εργοδοτης αλλα το ΙΚΑ (μιας κ τι ΤΣΜΕΔΕ δεν το κανει). Το ιδιο ισχυει κ για το επιδομα τοκετου κτλ, δλδ το τετραμηνο που θα μειενει εκτος δουλεια (εγκυμοσυνη κ λοχεια) στα πληρωνει το ΙΚΑ κ οχι ο εργοδοτης εκτος ανα εχει αποφασισει ο εργοσοτης διαφορετικα.Απο τη στιγμη που παιρνεις λοιπον επιδομα απο το ικα, δικαιουσε θεωρητικα κ το εξαμηνο. Τωρα, πρεπει να εισαι κ τυχερη να πεσεις σε καποιον ευελικτο στον ΟΑΕΔ κ οχι σε κανα γκαο... Πιστευω οτι αν το κυνηγησεις θα το παρεις

Έτσι πιστεύω κι εγώ.. (θυμάσαι που τα συζητούσαμε?).

Το θέμα είναι όμως ότι δεν πρόκειται για ασθένεια πρώτον, και δεύτερον, ο νόμος λέει καθαρά για ΚΥΡΙΑ ασφάλιση στο ΙΚΑ....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ναι βρε δε θυμάσαι που έλεγα ότι πάω να αρμεχτώ??? από μάρτη-ιούλη έβγαζα με θήλαστρο στο γραφειο (1 άρμεγμα το πρωί πριν φύγω, κι άλλο ένα στο γραφείο).

τουλάχιστον, με την άδεια άνευ αποδοχών φτάνουμε το 7μηνο..κάτι είναι κι αυτό.

ντου κιεγω αφησα την Αννα 4 μηνων... τα θηλαστρα φωτια! Σκεφτειτε με μετα απο 24ωη εφημερια να φευγω με τσαντακι ψυγειακη τιγκα στο γαλα..

7 μηνες όμως ειναι αλλη φαση, τρωει και κανα στερεο, είναι πιο μεγαλο πως να το κανουμε!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλα λες βρε Μαριω τωρα το θυμηθηκα!!

7 μηνες ειναι σουπερ αν εχει αρχισει κ τρωει το μωρο γιατι εμενα αρχισε να τρωει στους 10 που ξεκινησα δουλεια. Αν τρωει κανονικα με φρουτοκρεμα κ μεσημεριανο εχει εχρθει η ωρα να πας σπιτι κ να θηλασει. Φανταζομαι θα δικαιουσαι το μειωμενο ωραριο αν παρεις την αδεια ανευ αποδοχων ε? Γιατι με το ΙΚΑ εχεις δικαιωμα αν συμφωνησει ο εργοδοτης να παρεις κ το μειωμενο σε αδεια που ειναι αλλοι 3,5 μηνες + 6μηνο αν θες.

Ντου, εγώ είχα ΤΣΑΥ ως κυρία ασφάλιση αλλά είχα ΙΚΑ για ασθένειες κλπ ως επικουρικός γιατρός

Πηρα από το ΤΣΑΥ το επίδομα τοκετού αλλά τον μισθό (για το 4μηνο) από το ΙΚΑ...

Επίσης πήρα και συμπληρωματικά από ΟΑΕΔ (λόγω εφημεριών.. ασχετο με σένα)

Αλλά πήρα υποτίθεται και το μειωμένο σε αδεια γιατί το δικαιουμουν (εκατσα 2 μηνες αντι 4 γιατί είμαι μλκ εγώ) ως ιδιωτικός υπάλληλος... δεν ξέρω αν βοηθάω έτσι

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Δεν μου λές κυρία γιατρέ, τώρα είσαι στο ΕΤΑΑ; Κατά τα άλλα με έχετε καταμπερδέψει με τα ταμεία και τους ΟΑΕΔ, απλώς εγώ δε δικαιούμαι τίποτα από κανέναν και πρέπει να τα κανονίσω μόνη μου. Και καλά με τη Λήδα γύρισα κανονικά στους 7 μήνες (πιο πριν πήγαινα στο γραφείο 1-2 φορές τη βδομάδα), αλλά τώρα πρέπει και τα μαθήματα να ξαναρχίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να κάνω παράσταση το Μάιο.Χμμμμ......

Καλα λες βρε Μαριω τωρα το θυμηθηκα!!

7 μηνες ειναι σουπερ αν εχει αρχισει κ τρωει το μωρο γιατι εμενα αρχισε να τρωει στους 10 που ξεκινησα δουλεια. Αν τρωει κανονικα με φρουτοκρεμα κ μεσημεριανο εχει εχρθει η ωρα να πας σπιτι κ να θηλασει.

Αυτό ελπίζω κι εγώ, να φτάσω σε ένα σημείο που δε θα αντλώ στο γραφείο (ας κάνω μια άντληση μόνο στο σπίτι).

Φανταζομαι θα δικαιουσαι το μειωμενο ωραριο αν παρεις την αδεια ανευ αποδοχων ε? Γιατι με το ΙΚΑ εχεις δικαιωμα αν συμφωνησει ο εργοδοτης να παρεις κ το μειωμενο σε αδεια που ειναι αλλοι 3,5 μηνες + 6μηνο αν θες.

ο προηγούμενος εργοδότης δεν έκανε αυτήν τη διευκόλυνση, να βάλει όλο το μειωμένο δηλ. σε ισόχρονη άδεια.

Ας ελπίσουμε ότι ο τωρινός θα το κάνει.

Τώρα που τα σκέφτομαι πιο καθαρά, με συμφέρει να πάρω το μειωμένο σε άδεια, γιατί και εγώ θα πληρώνομαι και θα κάθομαι, αλλά και ο εργοδότης κερδίζει, μιας και γυρίζοντας, θα κάνω τα κανονικά 9.5ωρα μου στο γραφείο (δε θα φεύγω δηλ στο 6ωρο, το οποίο, όπως και να το κάνουμε, προδιαθέτει άσχημα τους εργοδότες και τους συναδέλφους).

Αρα έχουμε 2.5 μήνες μετά τη γέννα + 3.5 μήνες ισόχρονη άδεια + 1 μήνα άνευ αποδοχών (από τους 3.5) = 7 μήνες. Συν κάποια νόμιμη άδεια, νταξ κάπως βγαίνει οκ. Αρκεί να δεχτεί το μειωμένο ως ισόχρονη. Γιατι αν δεν, την πατήσαμε...δεν είμαι διατεθιμένη να ξέρω ότι έχω 6ωρο και να φεύγω και πάλι στις 9 ώρες, για να μη "δυσαρεστήσω"....

Ντου, εγώ είχα ΤΣΑΥ ως κυρία ασφάλιση αλλά είχα ΙΚΑ για ασθένειες κλπ ως επικουρικός γιατρός

Πηρα από το ΤΣΑΥ το επίδομα τοκετού αλλά τον μισθό (για το 4μηνο) από το ΙΚΑ...

Επίσης πήρα και συμπληρωματικά από ΟΑΕΔ (λόγω εφημεριών.. ασχετο με σένα)

Αλλά πήρα υποτίθεται και το μειωμένο σε αδεια γιατί το δικαιουμουν (εκατσα 2 μηνες αντι 4 γιατί είμαι μλκ εγώ) ως ιδιωτικός υπάλληλος... δεν ξέρω αν βοηθάω έτσι

Πήρα μισθό από το ΙΚΑ για τους 4 μήνες.

Επίσης από τον ΟΑΕΔ πήρα τα συμπληρωματικά των μισθών, για το 4μηνο. Αρα δεν έχασα ούτε ευρώ.

Πήρα από το ΤΣΜΕΔΕ το επίδομα τοκετού.

Αχ, ας μπορέσω να πάρω το μειωμένο ως ισόχρονη κι έχω λύσει ουσιαστικά το προβλημά μου....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

μυρτούλα να κοιτάξεις να συνηθίσει ο μικρός το μπιμπερό από μικρός για να μπορείς να φεύγεις πού και πού...

Εγώ ποργραμμάτιζα να πηγαίνω στη δουλειά 1 μέρα τη βδομάδα από το νέο έτος αλλά η τσουλουφίτσα δεν δέχεται το μπιμπερό τώρα... Θα δούμε τί θα γίνει γιατί είναι ένα άγχος και αυτό.

Κι εγώ θέλω να δω αν δικαιούμαι το 6μηνό γιατί είμαι Ιδιωτικού δικαίου και έχω το 9μηνό. Αλλά έλεγα αν είναι να πάρω το 6μηνο πρώτα και μετά να τρέχει το 9μηνο... Πολλά ζητάω εεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν μου λές κυρία γιατρέ, τώρα είσαι στο ΕΤΑΑ; Κατά τα άλλα με έχετε καταμπερδέψει με τα ταμεία και τους ΟΑΕΔ, απλώς εγώ δε δικαιούμαι τίποτα από κανέναν και πρέπει να τα κανονίσω μόνη μου. Και καλά με τη Λήδα γύρισα κανονικά στους 7 μήνες (πιο πριν πήγαινα στο γραφείο 1-2 φορές τη βδομάδα), αλλά τώρα πρέπει και τα μαθήματα να ξαναρχίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να κάνω παράσταση το Μάιο.Χμμμμ......

OXI έχω ΤΣΑΥ και θα εχω (είμαι ακόμα επιμελήτρια, ριμεμπερ;, πρεπει να ορκιστω λεκτορας για να γίνω και frankly, skarlet, δεν βιάζομαι γιατί ως λεκτορας αν κάθεσαι βγάζεις λιγότερα λεφτά...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Αυτό ελπίζω κι εγώ, να φτάσω σε ένα σημείο που δε θα αντλώ στο γραφείο (ας κάνω μια άντληση μόνο στο σπίτι).

ο προηγούμενος εργοδότης δεν έκανε αυτήν τη διευκόλυνση, να βάλει όλο το μειωμένο δηλ. σε ισόχρονη άδεια.

Ας ελπίσουμε ότι ο τωρινός θα το κάνει.

Τώρα που τα σκέφτομαι πιο καθαρά, με συμφέρει να πάρω το μειωμένο σε άδεια, γιατί και εγώ θα πληρώνομαι και θα κάθομαι, αλλά και ο εργοδότης κερδίζει, μιας και γυρίζοντας, θα κάνω τα κανονικά 9.5ωρα μου στο γραφείο (δε θα φεύγω δηλ στο 6ωρο, το οποίο, όπως και να το κάνουμε, προδιαθέτει άσχημα τους εργοδότες και τους συναδέλφους).

Αρα έχουμε 2.5 μήνες μετά τη γέννα + 3.5 μήνες ισόχρονη άδεια + 1 μήνα άνευ αποδοχών (από τους 3.5) = 7 μήνες. Συν κάποια νόμιμη άδεια, νταξ κάπως βγαίνει οκ. Αρκεί να δεχτεί το μειωμένο ως ισόχρονη. Γιατι αν δεν, την πατήσαμε...δεν είμαι διατεθιμένη να ξέρω ότι έχω 6ωρο και να φεύγω και πάλι στις 9 ώρες, για να μη "δυσαρεστήσω"....

Πήρα μισθό από το ΙΚΑ για τους 4 μήνες.

Επίσης από τον ΟΑΕΔ πήρα τα συμπληρωματικά των μισθών, για το 4μηνο. Αρα δεν έχασα ούτε ευρώ.

Πήρα από το ΤΣΜΕΔΕ το επίδομα τοκετού.

Αχ, ας μπορέσω να πάρω το μειωμένο ως ισόχρονη κι έχω λύσει ουσιαστικά το προβλημά μου....

Κοίτα μήπως είναι δικαίωμά σου και δεν εναπόκειται στη διακριτική του ευχέρεια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...