Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιατί εξαφανιστήκανε αυτά που έγραψα και ξαναβγήκανε τα ίδια;;; γρρρρρρρρρρρρρρ

Έλεγα ή μάλλον έγραφα ότι εγώ τον μαλώνω όταν χτυπάει ή οταν πετάει του λέω ότι δεν πρέπει και γιατί δεν πρέπει! Αν δεν σταματάει του λέω να πάει λίγο στο άλλο δωμάτιο να ηρεμίσει για να μπορέσουμε να παίξουμε.

Με τους κολικούς αυτό που βοηθούσε μόνο ήταν η στάση παπαγάλος και γυμναστική στα ποδαράκια και μασάζ στην κοιλίτσα.

Λενάκο σε είδα στον ύπνο μου καθώς και την πρώην συμπεθέρα... Προσπαθούσες να μου δώσεις ένα ινδικό χοιρίδιο κι εγώ είχα χεστεί πάνω μου και προσπαθούσα να σε πήσω ότι δεν το θέλω. Ο γιώργος ισχυρίζεται ότι το πνεύμα του βάγγου με κυνηγάει γιατί τον φαγαμε μπαμπέσικα!!!

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Λεγκόπουλο τα όνειρά σου είναι τρομερά!

Λες να είναι ο Βάγγος?

Η στάση παπαγαλάκι καθώς και το μπρούμυτο στον βραχίονά μου βοηθούν λίγο...

Θα περάσουν που θα πάνε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!

Λενιώ κουράγιο...δεν ξέρω γμτ τίποτα για κολικούς...πάντως δεν είναι απαραίτητο ότι σταματάνε στην ηλικία της τσουλουφίτσας...Εσύ λες να δοκιμάσεις αποχή από τα γαλακτοκομικά για καλό και για κακό, ε;

Όσο για τον Αλέκο...ένα μόνο θα πω...Ε, ρε τι μας περιμένει...Τατιάνα, μια καθημερινή μάχη το ντύσιμο και σε μας...Βέβαια δεν έχει αρχίσει ακόμα να τα βγάζει κιόλας!

Τις τελευταίες μέρες μου ζητάει να της βάζω βρακί όταν γυρνάμε από τον παιδικό και κάθεται στο γιο-γιο. Έκανε και κάτι τσισάκια και πανηγύριζε. Γενικά έχουμε μια πρόοδο σε σχέση με την απόλυτη άρνηση και αντιπάθεια που του είχε. Βέβαια κατουριέται πάνω της αρκετές φορές αλλά τι να γίνει...

Το άβαταρ είναι το τρίτο που έβαλα και είναι ένα αγαλματάκι, μια μαμά που αγκαλιάζει ένα μωρό...Αλλά με απογοητεύσατε, αφού δεν είναι κατανοητό, θα ψάξω να βρω άλλο! Τα σχόλια ήταν για το πρώτο...

Μυρτώ μου, τώρα μάλιστα!

Φαίνεται καλύτερα στο πορτοκαλί φόντο!

Πάντως η μαμά μου που είχε και 3 παιδιά όλο μου λέει ότι εκείνη δεν είχε τέτοια πορβλήματα... Βέβαια με πιο μεγάλη διαφορά ηλικίας (4 με 5 χρόνια)

Εμείς τι είμασταν τα ήσυχα παιδιά? Ή μήπως δεν υπήρχαν περιθώρια άρνησης και καπρίτσιων???

Διαφημίσεις

Ελένη, μην ξεχνάς τα terrible twos, δεν είναι τυχαίο που τα λένε έτσι...Εμένα η μαμά μου μου λέει πάντως ότι και εγώ είχα τέτοιες αντιδράσεις και πισωγυρίσματα όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου...(ήμουν 2μιση). Έχουμε ένα αστείο ταινιάκι που είναι ο αδερφός μου στο πορτ-μπεμπέ και εγώ τους έχω βγάλει την ψυχή ότι είμαι κι εγώ μικρή και θέλω το ίδιο, οπότε με έχουν βάλει σε ένα καλάθι με ένα μαντήλι από πάνω για να με ξεφορτωθούν....4-5 χρονών νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικό το παιδί...Λέμε τώρα...

Πρωην συμπεθέρα ωραίο το τραγούδι. Τον έχεις αυτόν το δίσκο από το ''vengo'';;;;Είναι τέλειος! Δε μου λες, πως το κάνεις αυτό να βάλεις το βίντεο κατευθεία αντί για λινκ;;;

τωρα που ειπε η μυρτω για γιογιο

της πηρα ενα που ειναι σαν καρεκλακι οταν το πηγα σπιτι εκανε χαρα το περασε για καρεκλακι της λεω εδω θα κανεις κακα και τσισα οπως η μαμα

γιατι με βλεπει και θελει και αυτη να καθησει στην λεκανη της τουαλετας

γουρλωνει τα ματια και μου λεει ΑΑΑΑΑ ..οτι (οχι) το αφησα στο σαλινι εκει που παιζει δεν το πλησιασε καθολου

αχ πως θα την κανω να το συμπαθησει???

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ελένη, μην ξεχνάς τα terrible twos, δεν είναι τυχαίο που τα λένε έτσι...Εμένα η μαμά μου μου λέει πάντως ότι και εγώ είχα τέτοιες αντιδράσεις και πισωγυρίσματα όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου...(ήμουν 2μιση). Έχουμε ένα αστείο ταινιάκι που είναι ο αδερφός μου στο πορτ-μπεμπέ και εγώ τους έχω βγάλει την ψυχή ότι είμαι κι εγώ μικρή και θέλω το ίδιο, οπότε με έχουν βάλει σε ένα καλάθι με ένα μαντήλι από πάνω για να με ξεφορτωθούν....4-5 χρονών νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικό το παιδί...Λέμε τώρα...

Εντάξει δε λέω, είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει. Και νομίζω ότι είναι πολύ περισσότερο τα terrible twos παρά το μωρό... Ίσως το μωρό δεν αφήνει στο γονιό το χρόνο και την υπομονή να συμπεριφερθεί με υπομονή στα ξεσπάσματα! Που θα πάει θα περάσει και αυτό!

Επεξεργάστηκαν by Elenikat

αχ πως θα την κανω να το συμπαθησει???

Κοίτα, εμείς δεν είμαστε και το καλύτερο παράδειγμα, αλλά όσο προσπαθούσα να την κάνω να το συμπαθήσει τόσο δεν το χώνευε η Λήδα. Τώρα το ανακάλυψε μόνη της και η σχέση τους μπήκε σε άλλο δρόμο! :)

Κι ο θοδωρής μέχρι τον 4ο είχε αλλά δεν ηταν οι κλασσικοί κολικοί που κρατάνε κάποιες ώρες... ήταν συνέχεια γιαυτό και όλη μέρα ήταν στον ώμο και κοιμόταν ελάχιστα! Κι εγώ ελπίζω σε μία καλύτερη βερσιον αυτή τη φορά... υπάρχει ελπίδα γιατρέ μου;;;

Τώρα που πα γιατρε... πήρα τον παιδίατρο και χω καταλήξει ότι είμαστε η ευχάριστη νότα του. Μόλις του πα για την τριανταφυλλιά και το χέρι τον πιάσανε τα γέλια... όπως και σ'ολα τα αντίστοιχα χαλίκια στ'αυτια, φάγωμα ποντικοαυτιών, φάλωμα σαλιγκάρια και χελωνάκια, ραματα, δακρυγόνα και θηλασμός:tongue:

Μυρτουλίνι το χω το vengo το θες να στο γράψω;

Για τα βίντεο πατάς το κουμπάκι που λέει youtube[YOUTUBE][/YOUTUBE] βγαίνει αυτό και ενδιάμεσα βάζεις την διεύθυση του βίντεο απ'το ίσον = και μετά χωρίς όμως το ίσον. Χμμ μάλλον δεν το εξήγησα καλά εεε;

Να διευκρινίσω ότι όταν λέω "αλλάζουμε κουφώματα" εννοώ ότι το μωρό κι εγώ είμαστε στο πατρικό μου και ο άντρας μου είναι στο σπίτι με τους μάστορες. Και την Δευτέρα θα έρθει γυναίκα να καθαρίσει. Μην πουλάω μούρη δηλαδή ότι είμαι και νοικοκυρά γιατί θα πέσει κανένας κεραυνός:P Αυτά γίνονται όταν ο σύζυγος δεν ακούει την σύζυγο που λέει ότι αυτές οι δουλειές γίνονται πριν γεννηθούν τα μωρά.

Ελένη εμείς είχαμε κολικούς μέχρι δυόμισυ μηνών, κουράγιο

YOUPI κι εμένα η πεθερά μου με περισσή χαιρεκακία μου ανακοίνωσε ότι τώρα που το μωρό θα βγάλει δόντια θα με δαγκώνει και θα πονάω και θα σταματήσω τον θηλασμό

Αφροντάιτη η συνονοματη μου ειναι και διδυμακι μηπως;;:tongue:

μπα, αργησε 2-3 μερες κ εγινε καρκινάκι!!!

Και γω εχω κανει πριν 3-4 χρονια λικερ με κρανα!!! Ειναι σούπερ!!! Τα κρανα ειναι κατι κοκκινο-μωβ μπαλακια, σαν μικρα βελανιδια, και φυτρωνουν στο δασος σε κατι θαμνοειδη δεντρακια... Σε φωτισα?

Προσπαθούσες να μου δώσεις ένα ινδικό χοιρίδιο κι εγώ είχα χεστεί πάνω μου και προσπαθούσα να σε πήσω ότι δεν το θέλω. Ο γιώργος ισχυρίζεται ότι το πνεύμα του βάγγου με κυνηγάει γιατί τον φαγαμε μπαμπέσικα!!!

ειστε νουμερα!!!:-P:-P:-P

Ελένη, καψε τα γαλακτοκομικα και κουραγιο! Και με τους κολικους κ με τον Αλεκο! Λοιπον θα το ξαναπω για να το ακουσω και γω: κουραγιο!!!

Α,και μπραβο στη ληδα για το γιογιο!!! εμεις δευτερη μερα που δεν κατουρησε την νυχτα κ κατα συνεπεια δεν ξυπνησε κιολας! νομιζω συνδυαζοναται αυτα τα δυο!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...