Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Eεπ!!! Καλημέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχες σας!!

Περάσαμε τελεια στο παρτάκυ μας, η μικρη ηταν ενα παιδάκι άγγελος, τοσο ησυχο και τρισχαριτωμενο ποτε δεν το εχω ξαναδει σταυροκοπιόμουνα συνεχώς!

Κι εμένα φελίνι 2 μερες κοιμάται σερι (12-6 ή 1-7 )(σσσσσσσ) μαζί πανε αυτα τα παιδιά... μονο που σημερα σηκωθηκε 8.30 και ζητουσε καροτο. Ασχετοοο

Λεγκούλι μου καλό...που θα παει θα ερθει η μερα, ισως πεσει σκ να μην δουλευει και ο Γιωργάκης! Αλήθεια τις μέρες που θα είσαι στο μαιευτηριο τον μικρό θα τον κρατάει ο Γιώργος? Θα ερθει καμια γιαγια για βοηθεια?

Σημερα θα παω να δω αν ειναι ολα οκ με το σπορακι... γουισ μι λακ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλήθεια τις μέρες που θα είσαι στο μαιευτηριο τον μικρό θα τον κρατάει ο Γιώργος? Θα ερθει καμια γιαγια για βοηθεια?

Αλήθεια, αν προκύψει κανένα έκτακτο, στείλε τον Θόδωρα σπίτι μέχρι να εμφανιστούνε γιαγιάδες κλπ! Μην το σκεφτείς καθόλου!

Καλημέρα δεν είπα, είπα;

Καλημέρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λεγκούλι μου καλό...που θα παει θα ερθει η μερα, ισως πεσει σκ να μην δουλευει και ο Γιωργάκης! Αλήθεια τις μέρες που θα είσαι στο μαιευτηριο τον μικρό θα τον κρατάει ο Γιώργος? Θα ερθει καμια γιαγια για βοηθεια?

Άντε να κοιμηθούν τα δικά σας συνεχόμενα να πάρουμε κι εμείς σειρά, περικαλώ!

Λέμε να μην πάρει ο Γιώργος άδεια όταν θα είμαι στο μαιευτήριο για να πάρει μετά τις δύο μέρες και για τις τέσσερις μέρες του μαιευτηρίου να έρθει η μητέρα του να κρατήσει τον θοδωρίκο. Έτσι κι αλλιώς στο μαιευτήριο δεν θα χρειάζομαι κάτι, θα περνάει και κανας φίλος για παρέα και θα είμαι κομπλέ.;)

Εσυ έκανες χοριακή μικρή μου τυρόπιτα;

Καλημέρα!!!!!!!

Βρε Λεγκάκι μου μην σκας! να μείνει μέσα αποκλείεται! Και είπαμε δεν είπαμε? Τετάρτη θα γεννήσεις. Επίσης θα πρέπει να χαίρεσαι που ο Νικόλας είναι χασομέρης γιατί μπορεί να βάζει και λίο κώλο κάτω! Έτσι για διαφορά!

Γκουντ Λακ Αθηνούλα! Είδες στα πάρτυ τι καλά παιδάκια είναι? Έγινε και η Ρηνούλα κοπελάρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Άντε να κοιμηθούν τα δικά σας συνεχόμενα να πάρουμε κι εμείς σειρά, περικαλώ!

Λέμε να μην πάρει ο Γιώργος άδεια όταν θα είμαι στο μαιευτήριο για να πάρει μετά τις δύο μέρες και για τις τέσσερις μέρες του μαιευτηρίου να έρθει η μητέρα του να κρατήσει τον θοδωρίκο. Έτσι κι αλλιώς στο μαιευτήριο δεν θα χρειάζομαι κάτι, θα περνάει και κανας φίλος για παρέα και θα είμαι κομπλέ.;)

Εσυ έκανες χοριακή μικρή μου τυρόπιτα;

Αν θα μπορούσε να τις πάρει και πιο μετά τις μέρες ο ταρανδούλης, ίσως είναι καλύτερα γιατί τις πρώτες μέρες το σπορίδιο θα κοιμάται συνεχώς οπότε είναι πιο εύκολο...

Έχει προνοήσει η μητέρα φύση???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Αν θα μπορούσε να τις πάρει και πιο μετά τις μέρες ο ταρανδούλης, ίσως είναι καλύτερα γιατί τις πρώτες μέρες το σπορίδιο θα κοιμάται συνεχώς οπότε είναι πιο εύκολο...

Έχει προνοήσει η μητέρα φύση???

Η μητέρα φύση στον θοδωράκη πάντως πήγε βόλτα:lol:... ούτε την πρώτη μέρα δεν κοιμήθηκε. Αλλά φαντάζομαι θα είναι πιο χαλαρός ο μικρός;)

Γκαλατάκο μου καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένουμε νέα!

Σοφούκι να σε δω με τα πέντε εκ των οποίων τα δύο μικρά να παίζουν σφαλιάρες... αν κι εσύ είσαι στην κατηγορία βούδας αρα σιγά μη μασήσεις!:tongue:

Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Πολλες μέρες είχα να μπω και μου λείψατε...

Χρόνια πολλά σε Βασούλες κα Βασίληδες.

Χρόνια πολλά στο Ειρηνάκι. Πολύχρονο και ευτυχισμένο! Αθηνά να τη χαίρεσαι και με το καλό να έρθει το αδερφάκι της.

Ένα καθυστερημένο σχόλιο για όλα τα προκομμένα που κάνουν δουλειές με το βετεξ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΗΜΑ:

ΝΑ ΒΕΤΕΞΩ!!!!:lol::lol: (τάδε έφη Κωστής, ετών 2 παρά)

Αυριο ανοίγει ο σταθμός και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι έχω μια συγκίνηση πως να το κάνουμε...

Προσυπογράφω!!!! Ποτέ δεν φανταζόμουνα ότι θα έλεγα..."Άντε να γυρίσω στο γραφείο από Δευτέρα γιατί δεν αντέχω άλλες διακοπές...":rolleyes:

Όβερ... έχω πάψει να πιστεύω ότι θα γεννήσω!:rolleyes: Τον θοδωρή τον είχα γεννήσει ήδη... ο Νικολάκης μας βγήκε πιο χασομέρης!!! Βλέπω να τρώω όλο τον μήνα:D

Αυτό να το πάρεις σαν καλό σημάδι!;) Και μην ξεχάσεις να δώσεις σήμα που θα σε βρούμε στο Έλενα γιατί είσαι στο δρόμο μου για τη δουλειά. Θα περνάω και κάθε μέρα άμα λάχει... αυτό είναι απειλή! :-) -στείλε και το τηλεφωνάκι σου με ένα πμ γιατί δεν το έχω...

Το δικό μας φλουρί το κέρδισε ο Κωστής!! Του είχαμε έτοιμο ένα ψεύτικο γιατί το ήθελε πάααααααρα πολύ αλλά δεν χρειάστηκε!!:D:D

Άντε να δουλέψω και λίγο τώρα...

DPYUp2.png EYukp3.png

Μη με απειλείς εμένα κοπελιά εντάξει;:lol::lol::lol:

Να σου πω κι εγώ σήμερα που τον έστειλα παιδικό μια ανακούφιση την ένοιωσα και φαντάσου ακόμα είναι ένας!:D Αν και περάσαμε πολύ ωραία αυτές τις μέρες... όλο με φιλαράκια είμασταν και το κατευχαριστηθήκαμε:D

Το βετέξω έγραψε! Σκέφτομαι ότι πρέπει να τα σημειώνουμε τα μαργαριτάρια, είναι κρίμα να ξεχαστούν...

Διαφημίσεις

Το βετέξω έγραψε! Σκέφτομαι ότι πρέπει να τα σημειώνουμε τα μαργαριτάρια, είναι κρίμα να ξεχαστούν...

Εμεις το συγκεκριμένο το έχουμε εντάξει στο οικογενειακό λεξιλόγιο και το χρησιμοποιούμε κανονικά;)

Ελιζάκι να ρωτήσω: είσαι μισθωτή στον ιδιωτικό τομέα? και αν ναι, πήρες το εξάμηνο κανονικά (παρ'όλο που είσαι ΤΣΜΕΔΕ)?

Χμμμμ, η λέξη ΔΠΥ σου λέει τίποτα? Το εξάμηνο το πηρα από τη σημαία -κοινώς απλήρωτη:mad::x:x:x:x- και πάλι καλά που με θέλανε στο γραφείο να επιστρέψω.

Ααα! και να σας πω, ο καλός μου από αύριο είναι επισήμως άνεργος...Αν ακούσετε τίποτα για μηχανικό παραγωγής....

DPYUp2.png EYukp3.png

τότε γιατί μου γίνονται κρατήσεις για τον ΟΑΕΔ?

το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και συνειδητοποίησα ότι δεν γίνεται να γυρίσω στο γραφείο τόσο νωρίς όσο όταν γύρισα στη Μαρίνα (3.5 μηνών). Απλά ΔΕΝ.

Οπότε μάλλον πάω για γονική άνευ αποδοχών (άλλοι 3.5 μήνες δεν είναι?)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρες!

Χρόνια πολλά στην πανέμορφη Ρηνούλα!!!! Γκαλατάκι θα σε σκεφτόμαστε, όλα να πάνε καλά με το σπορίδιο!

Μπουχουχου, πάνε κι αυτά τα Χριστούγεννα....Αντε πάλι τα ίδια....Περάσαμε πολύ ωραία και νιώθω να μου έρχεται μια μεθεόρτια κατάθλιψη...Ελπίζω το ΣΚ να έχει καλό καιρό και να κανονίσουμε καμιά βολτίτσα!

Ντου, εσύ δε δουλεύεις με δελτίο παροχής υπηρεσιών, ετσι δεν είναι;;; Οπότε μήπως γιαυτό δικαιούσαι και πληρώνεις οαεδ; Δεν ξέρω είμαι άσχετη με το θέμα, πάντα με δπυ δούλευα....Πάντως 3,5 είναι πολύ λίγο ρε γμτ...

Καλημερααααα

Γραφω παλι κουλη οποτε συγχωρεστε με

Λεγκω εδω φερε τον θοδωρη, η Αννα θα εκστασιαστει!

6 Γεναρη θα τον κανεις τον μικρο, ετοιμασου....

την βαλιτσα την εφτιαξες;;;;; :-ΡΡΡΡΡΡ

Χρονια Πολλα Ειρηνούλα!!!!

Ο μικρος εχει πονακια γμτ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...